Találatok a következő kifejezésre: Betöltöttem a hetet. Két hete barnás (1 db)

Betöltöttem a 7. hetet. Két hete barnás folyásom volt. Mostanra, gyógyszer hatására elmúlt. Érezném ha bármi gond lenne?

Vajon sikerült megmenteni a babát? A fáradtságon és az émejgésen kívül más problémám nincs. Jöv? hét csütörtökön kell visszamennem UH-ra. Nem vettek terhesgondozásba, pedig már hallatszott a szívhang. Miért? A Doki is a vetélést?l tart, csak nem akart stresszelni? Ugye érezném ha baj lenne? Olyan sok rosszat hallok mostanában...

Legjobb válasz: Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama

Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama
Én sûrgõsen felkeresnék másik dokit. Nem elég, hogy barnáztál, még idegesítenek ezzel, hogy terhesgondozásba sem vesznek??? Én tuti mennék másik dokihoz, hogy megnyugodjak. A stressz csak árt a babának. 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Lehet, hogy butaságnak tûnhet, a kérdés: Mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam még ilyen helyzetben, ezért kérem a Ti segítségeteket. Egyik kérdezõnél azt olvastam, hogy a védõnõ adja a kiskönyvet, az orvosi lelet alapján. Ez igaz?Múlt hét csütörtöki leletemen ez áll:6 hét 6 nap egy élõ embrió látható CRL: 13mm 142/min szívfrequ. Ezek norm. adatok. Nem?
Szia normális adatok nekünk a 9.héten volt 24 mm a CRL. Utána mentem a védõnõhöz és írt kiskönyvet rögtön! Szerintem neked is kellet volna kapni. Át érzem a helyzeted én 13 hetesen véreztem egy elpattant ér miatt! Drukkolok és ne aggódj rendben lesz minden! Csak pozitívan állj hozzá!!! 17 hetes kismami!
Nekem az orvos adott egy olyan papírt, hogy "Tisztelt Védõnõ! Vegye gondozásba a várandósunkat"! De szerintem is keress másik orvost és menj el a körzeti védõnõhöz is tanácsot kérni! Én voltam az elsõ válaszoló 27 hetes kismama
Nekem is csak az orvosi lelettel kellett mennem a védõnõhöz, nem kell külön kérvényt írnia az orvosnak, hogy vegyenek gondozásba. Az adatok teljesen normálisak:) . Remélhetõleg mindent rendben találnak majd jövõ héten is az ultrahangon és végre megnyugodhatsz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kismamák, mivel csökkentitek a feszültséget, aggódást a terhességetek alatt? Van valami jó nyugtató módszeretek, szeretek, technikátok?

20 hetes kismama vagyok, és nagyon-nagyon boldog, hogy kisbabánk lesz, de iszonyúan aggódós, parázós vagyok!!! Első terhesség, de ez még nem indokolja, hogy mindentől féljek. Képes vagyok a legkisebb furcsa érzéstől bepánikolni, örökké a netet bújom stb. A feszültségem pedig nyilvánvaló, hogy ártalmas, és elég hasfájós vagyok, már néhány keményedést is megéltem, attól tartok, hogy ezen testi tünetek egy részét is pszichésen váltom ki.
Ma reggel pl. be is görcsöltem elég rendesen, mozdulni se nagyon tudtam, és majdnem a sírásig beparáztattam magam. Néhány magnézium és fél óra pihi segített, de persze azóta is azon kattogok, mikor jön ismét. Ez nem normális, és nem akarok sem magamnak, sem a Kicsimnek ártani, sem pedig előidézni valami rosszat. Valamit ki kell találnom.
Kérlek, írjátok le, hogy Ti mivel oldottátok a stresszt, aggódást és testi tüneteket! Bármilyen alternatív technika is érdekel, ill. akármilyen szer, gyógytea, relaxációs gyakorlat stb. stb. Bármi.
Nagyon szépen köszönöm előre is, rengeteget segítetek vele!

5

32 hetes ultrahangon megállapították hogy nagyobb a béby kisagya mint kellene. /TCD 42, 8mm/ Valakinél volt már ilyen probléma?

2

Mit kellene tennem? Elhagyott a párom terhesen!

Több éve voltunk együtt (4), ő mindvégig azt mondta nekem, hogy nem igazán akar gyereket nincs erre az egészre felkészülve (31). A baba "becsúszott" elég érdekesen a menstruációelső napján. Az első pozítiv teszt után amit együtt csináltunk, ő nagyon meg volt döbbenve és persze én is. Én mindig akartam gyereket és a klasszikus családi idilt. Az első heteket végig ordíbáltuk, veszekedtük a baba miatt. Teltek a hetek és én úgy éreztem hogy van esély arra h megbékél a gondolattal. Nem így lett, belekevertük egymás szüleit a dologba. Az én anyám nagyon a baba mellett állt az ővé meg az abortusz mellett. Végül egy nagy beszélgetés során közölték velem, ha megtartom a gyereket akkor ők is igényt tartanak rá (pereskednek a gyerekért). Úgy döntöttem megtartom a babát most 15 hetes terhes vagyok és nagyon szomorú. Bizonytalan vagyok hogy fogom ezt végig csinálni vagy egyáltalán lehet e ilyenkor elhagyásra indokolt abortusz?

32

Szex kívánása és (kaja kívánása de az nagyon. ) Egy bizonyos étel. Lehet baba?

9

Tippelnétek? Hét és nem?

http://kepfeltoltes.hu/131016/WP_000122_www.kepfeltoltes.hu_..

10

9+1 hetes terhes vagyok. Elmentem orvoshoz, mert barnaztam. Talalt egy kis hematomat, a baba 19.8 mm. Duphaston 2x1. Van remeny, hogy uruljon a hematoma?

21

Nők akik fognak illetve már szültek, hogy éllték/fogják átélni a fájdalmas részt a legvégén? Féltek/Félnek tőle?

Nagyon fáj? Én félek baromira, a fájdalom szó hallatán szinte kétségbe vagyok esve.

15

Aki dohányzott terhesen annak egészséges babája született?

18

Van kedvetek tippelni? Hét? Nem?

Kíváncsi vagyok rá ki mire tippel. :-) Egyébként 2. baba.

[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=
[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

10

A harmadik baba születése milyen volt, hosszabb vagy rövidebb mint az első kettő? Fájdalmasabb vagy jobban viseltétek?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!