Találatok a következő kifejezésre: Betöltöttem a hetet. Két hete barnás (1 db)

Betöltöttem a 7. hetet. Két hete barnás folyásom volt. Mostanra, gyógyszer hatására elmúlt. Érezném ha bármi gond lenne?

Vajon sikerült megmenteni a babát? A fáradtságon és az émejgésen kívül más problémám nincs. Jöv? hét csütörtökön kell visszamennem UH-ra. Nem vettek terhesgondozásba, pedig már hallatszott a szívhang. Miért? A Doki is a vetélést?l tart, csak nem akart stresszelni? Ugye érezném ha baj lenne? Olyan sok rosszat hallok mostanában...

Legjobb válasz: Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama

Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama
Én sûrgõsen felkeresnék másik dokit. Nem elég, hogy barnáztál, még idegesítenek ezzel, hogy terhesgondozásba sem vesznek??? Én tuti mennék másik dokihoz, hogy megnyugodjak. A stressz csak árt a babának. 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Lehet, hogy butaságnak tûnhet, a kérdés: Mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam még ilyen helyzetben, ezért kérem a Ti segítségeteket. Egyik kérdezõnél azt olvastam, hogy a védõnõ adja a kiskönyvet, az orvosi lelet alapján. Ez igaz?Múlt hét csütörtöki leletemen ez áll:6 hét 6 nap egy élõ embrió látható CRL: 13mm 142/min szívfrequ. Ezek norm. adatok. Nem?
Szia normális adatok nekünk a 9.héten volt 24 mm a CRL. Utána mentem a védõnõhöz és írt kiskönyvet rögtön! Szerintem neked is kellet volna kapni. Át érzem a helyzeted én 13 hetesen véreztem egy elpattant ér miatt! Drukkolok és ne aggódj rendben lesz minden! Csak pozitívan állj hozzá!!! 17 hetes kismami!
Nekem az orvos adott egy olyan papírt, hogy "Tisztelt Védõnõ! Vegye gondozásba a várandósunkat"! De szerintem is keress másik orvost és menj el a körzeti védõnõhöz is tanácsot kérni! Én voltam az elsõ válaszoló 27 hetes kismama
Nekem is csak az orvosi lelettel kellett mennem a védõnõhöz, nem kell külön kérvényt írnia az orvosnak, hogy vegyenek gondozásba. Az adatok teljesen normálisak:) . Remélhetõleg mindent rendben találnak majd jövõ héten is az ultrahangon és végre megnyugodhatsz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek a babonák igazak?

Amelyik baba aktív a pocakban, az kint is mozgékony lesz, és amelyik nyugis az kint is jó baba lesz Aki kisfiút vár az meghizik és nagy pocakja van,a lányok vigyázznak a mama alakjára?

12

Meddig húzhatom még? Tapasztalatok?

Ma vagyok 35+5 hetes, a doki már 3030 grammra saccolta a babát, és mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitottm a belső zárt. Néha nyilallást érzek a hüvelyemben, ill. enyhe görcsöket napi 2-3-szor. Doki szerint következtetni ebből sok mindenre nem lehet, ma is, és 3 hét múlva is indulhat a szülés. Attől függetlenül szeretnék tapasztalatokat hallani, húzhatom-e még? Igazából jó lenne, ha még egy hétig legalább maradna a baba. Köszi!

2

Az ultrahang árthat 5hetes terhesség alatt?

Két dokinál voltam az egyik folyamatosan ultrahangot magyarázza, viszont semmi vitamint nem irt fel(és még a pénzt is elvárja) a másik viszont kézzel megvizsgált és azt mondta semmiféle baj nincs a terhességgel teljesen normális, és ő nem erőltetné még v két hétig az ultrahangot ha nem muszáj. és kaptam vitamint is :) gőzöm sincs melyikhez menjek..

10

Apasági nyilatkozatot másik önkormányzat is kiállíthatja, vagy muszáj a lakhely szerintihez bemenni?

Elváltam és semmi kedvem,hogy ezen csámcsogjanak a faluban,mert ilyenek sajnos,gondoltam bemennék a városba,ami eger vagy gyöngyös lenne,ott szerintetek megcsinálnák az apasági nyilatkozatot.Köszi

3

Mélyen fekvő lepény okozott valakinek problémát?

Tegnap voltam uh (15hetes vagyok) és mondták hogy a hátsó falon mélyen tapad a lepény, multhét pénteken volt egy kis vérzésem de mondták hogy az a hüvelykapszulától is lehetett mert felsértett és a babánál nem látnak vérzésre utaló jelet. tegnap is volt egy minimális rózsaszín a papíron. az orvos pihenést 3*2 magnéziumot ajánlott és ha vérzés jelentkezne ismét bármilyen minimális is be fektet. Mivel nem tudta ő sem meg mondani hogy a babától vagy a kapszulától jön a vérzés inkább ovatosságra intett. Volt valaki hasonló helyzetben? Okozot neki problémát vagy a babánál? Félek hogy nehogy valami baj legyen a babával.

4

Tudom buta kérdés de egy nagyon durva hűléstől elvetélhetek?

vagy lehet bármi baja a babámnak?28 hetes vagyok

4

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!