Találatok a következő kifejezésre: Betöltöttem a hetet. Két hete barnás (1 db)

Betöltöttem a 7. hetet. Két hete barnás folyásom volt. Mostanra, gyógyszer hatására elmúlt. Érezném ha bármi gond lenne?

Vajon sikerült megmenteni a babát? A fáradtságon és az émejgésen kívül más problémám nincs. Jöv? hét csütörtökön kell visszamennem UH-ra. Nem vettek terhesgondozásba, pedig már hallatszott a szívhang. Miért? A Doki is a vetélést?l tart, csak nem akart stresszelni? Ugye érezném ha baj lenne? Olyan sok rosszat hallok mostanában...

Legjobb válasz: Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama

Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama
Én sûrgõsen felkeresnék másik dokit. Nem elég, hogy barnáztál, még idegesítenek ezzel, hogy terhesgondozásba sem vesznek??? Én tuti mennék másik dokihoz, hogy megnyugodjak. A stressz csak árt a babának. 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Lehet, hogy butaságnak tûnhet, a kérdés: Mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam még ilyen helyzetben, ezért kérem a Ti segítségeteket. Egyik kérdezõnél azt olvastam, hogy a védõnõ adja a kiskönyvet, az orvosi lelet alapján. Ez igaz?Múlt hét csütörtöki leletemen ez áll:6 hét 6 nap egy élõ embrió látható CRL: 13mm 142/min szívfrequ. Ezek norm. adatok. Nem?
Szia normális adatok nekünk a 9.héten volt 24 mm a CRL. Utána mentem a védõnõhöz és írt kiskönyvet rögtön! Szerintem neked is kellet volna kapni. Át érzem a helyzeted én 13 hetesen véreztem egy elpattant ér miatt! Drukkolok és ne aggódj rendben lesz minden! Csak pozitívan állj hozzá!!! 17 hetes kismami!
Nekem az orvos adott egy olyan papírt, hogy "Tisztelt Védõnõ! Vegye gondozásba a várandósunkat"! De szerintem is keress másik orvost és menj el a körzeti védõnõhöz is tanácsot kérni! Én voltam az elsõ válaszoló 27 hetes kismama
Nekem is csak az orvosi lelettel kellett mennem a védõnõhöz, nem kell külön kérvényt írnia az orvosnak, hogy vegyenek gondozásba. Az adatok teljesen normálisak:) . Remélhetõleg mindent rendben találnak majd jövõ héten is az ultrahangon és végre megnyugodhatsz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Segitsen aki tud! Normális? (lent)

13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! És fejfájás is van mellé. Nem tudom ez terhesség alatt normális?

6

Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?

Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.

7

Császáros heg fájdalom a 33. Héten, szülés hamarabb?

Volt kőztetek olyan, akinek fájt a korábbi hege egy egyszerű ultrahang alkalmával és hamarabb indították a szül€st?! Vagy semmi köze a fájdalomnak a hamaravbb szülés indításhoz

3

15 hetesen már megtudják mondani a nemét?

Tegnap voltunk 4D-s uh-n 14+3 hetes vagyok. Azt mondta a doki ilyen idosen még nem ehet megmondani, pedig alaposan megvizsgálta. Hogyhogy egyeseknek már a 12.hétben megmondják? ez nekem érthetetlen.

10

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

5

20-21hetes magzat mennyit mocorog a pocakotokban egy nap?

18hetes voltam mikor először éreztem.Most 20hetessen szinte egész nap mocorog,még éjjel is.Ugye ez nem baj?Csak mert olvastam hogy ilyen kis magzat akár 20órát is aludhat egyhuzamban.

5

Terhességi vércukor vizsgálatra hány hétig lehet elmenni?

7

Ki mikor kezdte el érezni a babát?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!