Találatok a következő kifejezésre: Betöltöttem a hetet. Két (3 db)

Betöltöttem a 7. hetet. Két hete barnás folyásom volt. Mostanra, gyógyszer hatására elmúlt. Érezném ha bármi gond lenne?

Vajon sikerült megmenteni a babát? A fáradtságon és az émejgésen kívül más problémám nincs. Jöv? hét csütörtökön kell visszamennem UH-ra. Nem vettek terhesgondozásba, pedig már hallatszott a szívhang. Miért? A Doki is a vetélést?l tart, csak nem akart stresszelni? Ugye érezném ha baj lenne? Olyan sok rosszat hallok mostanában...

Legjobb válasz: Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama

Hát ez érdekes, hogy nem vettek terhesgondozásba úgy, hogy már hallottátok a szívhangot. Azt megéreznéd, ha baj lenne, úgyhogy ne izgulj feleslegesen, a sok izgalom is árt. A barna folyás nem mindig a vetélés jele, mert van aki menstruál a terhesség elsõ hónapjaiban, még sincs semmi gond! Sok szerencsét!27 hetes kismama
Én sûrgõsen felkeresnék másik dokit. Nem elég, hogy barnáztál, még idegesítenek ezzel, hogy terhesgondozásba sem vesznek??? Én tuti mennék másik dokihoz, hogy megnyugodjak. A stressz csak árt a babának. 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Lehet, hogy butaságnak tûnhet, a kérdés: Mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam még ilyen helyzetben, ezért kérem a Ti segítségeteket. Egyik kérdezõnél azt olvastam, hogy a védõnõ adja a kiskönyvet, az orvosi lelet alapján. Ez igaz?Múlt hét csütörtöki leletemen ez áll:6 hét 6 nap egy élõ embrió látható CRL: 13mm 142/min szívfrequ. Ezek norm. adatok. Nem?
Szia normális adatok nekünk a 9.héten volt 24 mm a CRL. Utána mentem a védõnõhöz és írt kiskönyvet rögtön! Szerintem neked is kellet volna kapni. Át érzem a helyzeted én 13 hetesen véreztem egy elpattant ér miatt! Drukkolok és ne aggódj rendben lesz minden! Csak pozitívan állj hozzá!!! 17 hetes kismami!
Nekem az orvos adott egy olyan papírt, hogy "Tisztelt Védõnõ! Vegye gondozásba a várandósunkat"! De szerintem is keress másik orvost és menj el a körzeti védõnõhöz is tanácsot kérni! Én voltam az elsõ válaszoló 27 hetes kismama
Nekem is csak az orvosi lelettel kellett mennem a védõnõhöz, nem kell külön kérvényt írnia az orvosnak, hogy vegyenek gondozásba. Az adatok teljesen normálisak:) . Remélhetõleg mindent rendben találnak majd jövõ héten is az ultrahangon és végre megnyugodhatsz.

A doktor úr azt mondta, hogy nem vagyok 16 hetes az ö korongja szerint! De a védőnőé szerint meg betöltöttem a 16. hetet! A két korong között lehet eltérés?

És ezért hétf?n kell mennem a AFP-re! Az útlósó mensim az 2011.07.27-én volt meg, és nekem is 16 hét jön ki!

Legjobb válasz: Mensi szerint ma 16 hét, 1 napos vagy. Hétfõn 16+5 leszel. Ez még belefér az afp-s vizsgálatba. De amúgy sem lényeges, mert ha pont 16 hetesen mész akkor is adhat fals eredményt ez a vizsgálat. Én 16 hetesen és 4 naposan voltam. Nekem akkor alacsony lett az afp. De nem volt belõle baj. A dokim amúgy a korongját mindig addig forgatta, hogy néha már szerintem õ sem tudta mit magyaráz. Azt hiszem nekik a korong a mumusuk. :) A lényeg, hogy jó ez így, nem mész késõn az afp-re, és ha rossz is lesz az eredmény, akkor sem aggódj, mert sokszor csak arra jó az afp, hogy a kismamákra szívbajt hozzon, miközben nincs is baj.

Mensi szerint ma 16 hét, 1 napos vagy. Hétfõn 16+5 leszel. Ez még belefér az afp-s vizsgálatba. De amúgy sem lényeges, mert ha pont 16 hetesen mész akkor is adhat fals eredményt ez a vizsgálat. Én 16 hetesen és 4 naposan voltam. Nekem akkor alacsony lett az afp. De nem volt belõle baj. A dokim amúgy a korongját mindig addig forgatta, hogy néha már szerintem õ sem tudta mit magyaráz. Azt hiszem nekik a korong a mumusuk. :) A lényeg, hogy jó ez így, nem mész késõn az afp-re, és ha rossz is lesz az eredmény, akkor sem aggódj, mert sokszor csak arra jó az afp, hogy a kismamákra szívbajt hozzon, miközben nincs is baj.
Szia! Nekem aug.4-én volt meg utoljárra, én jövõ pénteken megyek AFP-re!Én akkor leszek 16+1 napos!A legjobb 16+2 naposan menni, de nálunk az szombat!Sõt amióta tudjuk a baba nemét, azóta biztos vagyok benne, hogy nem is 18-án fogant, hanem a 14-eibõl 15-én!Szóval én is több lezsek már akkor!De nemtöltöm még be a 17-et! Ne bosszankodj ezen, úgyse tudhatjuk pontosan! 23 hós kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
Szia!14+2voltam, mikor hosszabb Uh-tcsinált a dokim, és akkormondta!Pont így felülrõl láttuka hasát, mega lába közé...Ésnemvolt semmi!Mondta ha kukacos lenne, már látszódna!
köszi szépen.akkor hétfõn még tuti nem megyek.
Szilvi én írtam elõtted. A legideálisabb ha pár nap elteliki 3-4 miután betöltötted a 16.hetet és nem pont mikor 16 leszel...csak elõbb és utóbb ne :D
Szerintem szerdán!16+2-re mondják nálunk, hogy akkor a tökéletes!
Sziasztok! Nekem is pont most aktuális ez a kérdés. Én hétfõn leszek pont 16 hetes. Kedden 16 hetes 1 napos. Melyik nap menjek inkább kedden?
Szia! Én 16hét 3napos voltam AFP-nél alacsony lett a MOM érték.Egybõl korongozozz a genetikus(mert oda is továbbított a nõgyógy., bár a kockázatok is negatívak lettek) is aki megerõsítette hogy 16elmúltam és nem elõbb vagy késõbb mentem, mert akkor más az eredmény.Mondta a doki is ha baj lenne a növésén látszódna, ezért nem kellett a magzatvíz vizsgálat sem, mer ta genetikus mondta nagyobb lenne a vetélés vele, mint az hogy rendellenesség van a picurnak...Azt hiszem 0, 42lett az AFP-m, de azóta is 2hetente nézik a méhlepény és az artéria mûködését(elõzmények miatt 2 vetélés)na meg kis ficánka :) , de kopp-kopp minden oké és a genetikai uh is rendben volt. Azóta már 25hetes lesz a kiscsaj :) a genetikai uh-n kérdeztünk rá a nemére.Elõtte is próbálkoztunk de 20.hét elõtt nem is zsokták nézni mert pici és a neme nem egyértelmû.Mindegy Boldog babavárást.De amúgy korong ide vagy oda ez a vizsgálat csak idegességre jó.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Mikor mondták meg neked a baba nemét?
Én mensi szerint már 18 hetes vagyok, de uh méretekszerint mosz kezdem a 16 hetet. ÉS a baba méretei szerint kell számolni a heteket, úgy kell menni vizsgálatokra. Mikor hétfõn magánrendelésre mentem akkor azt mondta akkor vagyok 15 hetes. a 12hetes uh-t keddi napon csinálták akkor meg azt írták 12hetes 0 napos...Így csütörtökön megyek jövõhéten kórház szerint 16hetes+2 naposan..Amúgy meg 16 hetes kitudja hány napos:)

40. hetet betöltöttem tegnap. Holnapra írtak ki. Fáj a derekam, keményedik a hasam, azt érzem mintha meg akarna jönni, alul tompa fájdalom. Sok hüvelynyilalás már két hete. Mire figyeljek? Mikor szülök, talán még ma?

Legjobb válasz: Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit,az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik,fájások.Én egyiket sem éreztem.

Nem mindenki tapasztalja ugyanazt a szülés várható jeleként.Én például nem éreztem semmit, az orvosom a kiírás reggelén megvizsgált és két ujjnyira nyitott volt a méhszáj.Még az nap este meglett a baba.Szülés várható jelei:magzatvíz elfolyik, fájások.Én egyiket sem éreztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!