Találatok a következő kifejezésre: Beszereltem a a (29 db)

Beszereltem a gépembe a hangkártyát szedtem is le egy drivert hozzá de nem megy. Honnan szedjek le drivert hozzá?

(driver.huról am sound blaster live 5.1-es) mit tegyek?

Legjobb válasz: Milyen hangkértyád van? Kezdjük azzal. Utána talán tud valaki segíteni hogy hol találsz drivert hozzá.

Milyen hangkértyád van? Kezdjük azzal. Utána talán tud valaki segíteni hogy hol találsz drivert hozzá.
A kérdező hozzászólása: odairtam :D Sound Blaster live 5.1:)
Milyen az oprendszered? A vista, és az xp simán fel kell, hogy ismerje! Ha mégsem, akkor lehet IRQ/DMA ütközés valahol, vagy egyszerûen nem jó a kártya! Bootoláskor ki szokta írni a gép, hogy mit lát a PCI slotokban. Ott látszik? Nem akad össze az alaplapi hanggal?
van integrált hangkártyád? mert ha igen le kell tiltani!
A kérdező hozzászólása: le van..de már megoldottam , köszi a válaszokat.

A napokban, az egyik ismerősömtől kaptam egy Intel core 2 Duo e8200-as 2x 2.6Ghz-es processzort. Beszereltem a gépembe, de a processzor 10-15 perc alatt túlmelegszik és leáll a gép. Valami ötlet?

Eleinte nem a saját ventilátora volt rajt.. gondoltam ez a gond,így elkértem a sajátját is, de azzal még rosszabb a helyzet (még annyira se pörgeti). Azt tudom hogy a proci h?t?je alapjáraton forog, és képtelen szabályozni a sebességét. (ezen egy program se, s?t a biosban talált ventilátor sebesség változtatás se segít) Valamit kéne az alaplapon állítanom? Esetleg biosban?

Legjobb válasz: Pasztát raktál rá egyáltalán? Lehet, hogy alacsonyra van véve biosban a max hõmérséklet.

Pasztát raktál rá egyáltalán? Lehet, hogy alacsonyra van véve biosban a max hõmérséklet.
ha nem pasztáztad le jó nagy állat vagy xd
A kérdező hozzászólása: Tettem rá pasztát, de mint írtam, a gond azzal van, hogy nem képes szabályozni a ventilátor sebességét.
Nem lehet, hogy rossz helyre dugtad a ventit? Milyen programmal próbáltad? Speedfan-al próbáld. De még annak is fenn áll a lehetõsége, amit korábban írtam, hogy alacsonyra van véve a max hõmérséklet. Milyen alaplapod van?

Jó napot, a videokártyámmal lenne probléma! Beszereltük, viszont a monitorkábelt ha beledugom, akkor a monitor fekete lesz, olyan mintha nem lenne bekapcsolva! A videokártyát flottul feltelepítettük azzal nincs gond! Kérem segítsenek!?

Legjobb válasz: Tehát nincs kép, de feltelepítettétek. Akkor gondolom van egy integráltad is. BIOS-ban kapcsold át a graphic optionsben Onboard-ról PCIere

Tehát nincs kép, de feltelepítettétek. Akkor gondolom van egy integráltad is. BIOS-ban kapcsold át a graphic optionsben Onboard-ról PCIere
A kérdező hozzászólása: Bocsi, leírnád hogy ezt pontosan hogy/hol tudom?? Bocsi, ilyen hülye vagyok a számítógépekhez...:/:/ :D
A biosban de ha ennyire nem értessz hozzá akkor inkább bízd szakemberre mert könnyen tönkremehet.


A kérdésem a következő: Tegnap beszereltem a VGA-t, működött is pár órán keresztül, majd egyszer csak, mintha áramszünet lett volna kikapcsolt és azóta nem tudom bekapcsolni, mi lehet a gond?

A gépem konfigja: AMD Phenom X4 955 3,2 GHz proci,8GB Kingston HyperX 1600 MHz DDR3-as memória, Gigabyte GA-MA-770T UD3-as alaplap, HKC 550 wattos táp, és egy tegnap vásárolt asus ati hd 7870-es direct CU II-es vga!Pont a Crysis 2-vel próbáltam volna DX11-ben max grafikán játszani, de sem a tápot, sem semmit nem éreztem melegnek, amikor kikapcsolt a gép, kb. 10 perce voltam belépve a játékba!

Legjobb válasz: 3 betû: HKC A kártya meghajthatta annyira, hogy nem bírta a terhelést. Ha szerencséd van csendben magányosan lehelte ki a füstjét, ha nincs, akkor vitt magával még pár alkatrészt az örök bit mezõkre.

3 betû: HKC A kártya meghajthatta annyira, hogy nem bírta a terhelést. Ha szerencséd van csendben magányosan lehelte ki a füstjét, ha nincs, akkor vitt magával még pár alkatrészt az örök bit mezõkre.
A kérdező hozzászólása: Most leszedtem a gépházat és ha áram alá helyezem, akkor a vga-n zölden világítanak a ledek, ahogy azelõtt is, tehát akkor kap áramot nem???
Persze, próbálkozz csak vele! Hátha még azt is megölöd, amit elsõ körben életben hagyott a táp!
A kérdező hozzászólása: Nem próbálkozom vele, csak kérdeztem! Köszi a segítséget, akkor elviszem szerelõhöz!
A kérdező hozzászólása: Alapból gyengébb VGA volt benne, csak azt cseréltem most, de elvileg az új VGA dobozán szereplõ infó alapján el kellett volna bírnia a tápnak! De sajnos nem így történt...
Elvileg igen a hangfalat rá lehet kötni.
Kicsit vicces, hogy költöttél 200 ezret gépre és vettél egy fos HKC tápot. Mert minek is a normális táp ugye?
Hogyan tud a gázkéményen a lakásba repülni bármi? Legfeljebb a kazán belsejébe tudna.
Ha társashát , akkor a közös képviselõt! Ha magán , akkor szerelõt ( aki beszerelte , azt praktikus hívni ) ! Garancia erre szerintem nem vonatkozik... De fizetni neked kell ....
Nem repülnek, zuhannak! :D Megülnek a kémény szélén és a gázoktól elkábulnak, leesnek a kürtõbe. Minden évben 8-10 veréb hullát szoktunk kitakarítani a kéménybõl. A lakásba még sose jutottak be, de a cirkóba se...
Marárvédõrács a megoldás... Pár ezer forint: Kéményessel beszélj! http://www.kazanwebshop.hu/TRICOX_MR2_Inox_madarvedo_racs_11..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást.

HD 7770. Most vettem, beszereltem a gépbe, felment a drivere, és most megy FullHD-ban, csak nem teljes képernyőben. Körbe feketeség van. Mi lehet a gond?

Szóval kisebb a kép, mint maga a monitor, amit meg tud jeleníteni. El?z? videokártyákkal ilyen gond nem volt! :(

Legjobb válasz: Érdekes, mert így hogy írtad, hogy játékok, leteszteltem több játékban is. Szóval a többiben jól megy, teljes képernyõn. A Battlefield 3 is, meg a World of Tanks is, egyedül ez a Prototype 2 lesz kisebb. Nem értem miért. De a felbontás 1080p ott is.

A kérdező hozzászólása: Érdekes, mert így hogy írtad, hogy játékok, leteszteltem több játékban is. Szóval a többiben jól megy, teljes képernyõn. A Battlefield 3 is, meg a World of Tanks is, egyedül ez a Prototype 2 lesz kisebb. Nem értem miért. De a felbontás 1080p ott is.
A monitoromon (noname: Videoseven) van egy "AUTO" gomb. Ha a Windows beállításai által a kép nem tölti ki a monitor adta lehetõségeket, ezt megnyomva beállítja a képet középre, úgy hogy kitöltse a monitort. Nem tudom, hogy van-e ilyen a monitorodon, és hogy ez végleges megoldás, de egy próbát megér.
AMD Catalyst Control Centrel-->Saját digitális síkképernyõm-->Méretezési beállítások, és ott a csúszkával tudod állítani.
A kérdező hozzászólása: Huhh, sikerült, nagyon szépen köszönöm!! Már kezdtem pánikolni! :) Köszi még egyszer... Soha nem volt még AMD videókártyám, ez az esõ.
A kérdező hozzászólása: Most már a windows kép jó, illetve kitölti a monitoromat, de a játékok még mindig abban a kisebb képben futnak.. :(
Magukban a játékokban is 1080p a beállítás?
A kérdező hozzászólása: Azon a játékon belül viszont mindegy milyen felbontásba rakom, mindig kisebb a kép, mint maga a képernyõ. Illetve ugyan akkora a kép, ugyan annyival kisebb, akármelyik felbontásban is van. Szóval maga a felbontás változik, meg a játék grafikájának a minõsége, csak maga a kép mérete mindig ugyan akkora. Kisebb, mint a monitorom. :(
A kérdező hozzászólása: Elõzõ monitoromon nekem is volt. :) De ezen nincs, illetve van, csak HDMI kábellel üzemel most az átvitel, és azzal nem engedi. Az 1 szabványos dolog, így ezért nem értem a nem teljes képernyõt. Elõzõ 2 videokártyámmal nem volt ilyen gond.. Sõt, ilyennel még nem is találkoztam! Éljen az AMD radeon.. :)
A kérdező hozzászólása: De azért köszönöm az infót.

Gigabyte f2a85xm-hd3 athlon 2 x4 750k 4gb ram érkezett ma. Pronlémám az hogy beszereltem bele tettem a régi hdd-t és videokártyát intel alaplap és processzor gépben volt. Miért nemjó?

nemtudok internetre csatlakozni és a videokártát sem ismeri fel, bekappcsolás után a vincseszter pedig folyamatosan tölt valamit, először mindig kékhalállal indult a rendszer, alaplap drivereket telepíteni kellene?? vagy az egész op rendszert?

Mi lehet a baj? Kicseréltem, egy Intel E1400-as procit, MS-7529-es alaplapon, egy Intel Core 2 Duo E7500-ra, beszereltem majd se kép se hang.

Legjobb válasz: jaj hülye vagyok:D fáradt is:D támogatja csak nem betûrendben írták, bocs.

jaj hülye vagyok:D fáradt is:D támogatja csak nem betûrendben írták, bocs.
De támogatja. Lehet bios frissítés kell neki.
szerintem is bios frissítés kell. rakd vissza régi procit, frissíts biost, majd be az újat, mûködnie kell.
A kérdező hozzászólása: És mivel ajánljátok BIOS frissítést, én találtam az MSI honlapján egy "Live UPDATE5" nevû progit ezzel is sikerülhet?

Usb hangkártyákat lehet úgy használni mint pl a rendesen beszereltet?

ha lehet akkor tudnátok esetleg ajánlani valamit?ja és usb hangkártyát

Legjobb válasz: Magyarul is. Na.

Magyarul is. Na.
A kérdező hozzászólása: bocsánat na az volt a kérdés hogy usb hangkártyát lehet használni rendesen mint a beszereltet tehát az usb-és lehet használni rendes hangkártya helyet.
Nem vágom... Ha USB-s, akkor kívül van, nem foglal helyet.

Mi lehet a baj, ha elvileg jól beszereltem?

Sziasztok Nem rég vett alaplapom betettem a gépbe, alaplapi jelz?,hdd világít, gép be is kapcsol minden.. mikor bekapcsol bejön az intel logo, majd A Normál módú indítás és ezt a csökkentett módos dolgot behozza.. Bármelyiket is próbálom mindig vissza dob ide, hogy nem sikerült indítani.. Segítenétek? köszi

Legjobb válasz: Alaplap csere után nagy valószínûséggel reinstall. Újra kell telepíteni a windowst.

Alaplap csere után nagy valószínûséggel reinstall. Újra kell telepíteni a windowst.
A kérdező hozzászólása: de hát hddt nem cseréltem.. a mostani alaplapot visszatettem minden rendben adatokkal is..
A HDDn a régi alaplap drivereivel feltelepitett windows van, nem ismeri az uj alaplapot. Hidd el, reinstall...
A kérdező hozzászólása: hát rendben megpróbálom, és ha az se sikerül?
Sikerüli fog :)
A kérdező hozzászólása: Bios menüben mit állítsak? Esetleg lehet elmenteni a mostani adatok közül pl képeket az újonan tedd xpre? ha igen hogyan, köszi
A windows-t, es az alkalmazasokat kell ujratelepiteni, ha a telepitoben azt valasztod, hogy "telepites egy masik mappaba, akkor minden megmarad a gepen. A telepites vegen megtalalod a dokumentumaid, kepeid. Csak ne formazd a hddt!
Vagy ha "még nem késõ" , tedd vissza a régi alaplapot és mentsél le minden neked fontos adatot a merevlemezrõl. Utánna jöhet az új lap, és a telepítés. Mindenképp ajánlatos a merevlemez leformázása, és ha még nincs felosztva a lemez akkor telepítéskor ezt ne hagyd ki. Oprendszert érdemes külön partícióba telepíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!