Találatok a következő kifejezésre: Beszedtem az levél (19 db)

Véd már a fog.gátló? Beszedtem az első levéllel igaz 1 kimaradt de végigszedtem, megjött és a második levélből már beszedtem egyet.

Ma voltam együtt a barátommal és félek h ment belém kicsi.Lehet bel?le gond?

Legjobb válasz: Igen, már véd!

Igen, már véd!
Attol fugg, mikor maradt ki az az egy szem, es milyen tipusu fogamzasgatlo. En szedtem tobb fajtat is, es a legtobbnel ugy volt, hogyha kihagytal egy szemet, utana 7 napig nem vedett, aztan "helyreallt".
Egy hónap után már hatnia kell, sõt már hamarabb is, de így tuti.Én már kétszer kezdtem el szedni(tartottam szünetet, nem árt 1-2év után)és egy hónap után mással nem védekeztünk és nem lett baj.Elvégre arra való a fogamzásgátló.Persze semmi sem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!=)az az egy régen maradt ki még az elsõ levélnél.

Beszedtem az első levél tablettát hétfőn. Ugyebár keddre meg kellett volna jönnie, de még semmi. Kezdjem el keddre rászámolva rendesen az 5. napon szedni a második levelet?

Legjobb válasz: 5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.

5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.
az egész levéllel egy nap alatt? nem vagy normális.
Biztosra megy :)
1. Miért kellett volna kedden megjönnie? 2. Miért olyan kib.aszott nehéz értelmezni a tájékoztatót? Ajánlom, hogy menj vissza az általános iskolába, és tanulj meg szöveget értelmezni. 21 napig szeded, 7 napig nem. Mi ezen olyan baromi bonyolult??
A kérdező hozzászólása: Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy 5. napon, amikor megvan, kezdjem el szedni. Az utasítást pedig nem láttam, mert anyám lenyúlta elolvasni, elkallódott, anyám pedig külföldön van még vagy 2 hétig. Nem is fogok vele beszélni addig.
Ha hétfõn fejezted be, kedden kell elkezdened szedni, nem is értem, milyen 5. napról beszélsz.
Tudod a net nem csak arra használható, hogy pornót tölts. Minden tabletta betegtájékoztatója fent van a neten, csak némi logika kellene hozzá, hogy rákeress...
5. napon kezdheted el, amikor elõször szedsz!!! De ez már a második levél utána 7 nap szünet, 8. napon folytatod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm fõleg utolsó válaszadó

Beszedtem az első levél fogamzásgátlóm, meg is jött a 7 napos szünet 2. napján, így ha kedden az új levél elkezdése napján már szeretkezünk a párommal akkor védett vagyok? Esetleg akkor is ha még aznap nem vettem be a tabit?

Az els? levelet a mensi 5.napjától szedem szóval rögtön nem voltam védett, így pedig elvileg 7nap után az voltam de az els? mensi után elvileg biztosabb. Csak azért érdekel mert nem akarok gubancot.

Legjobb válasz: Ahány tabi annyi szokás,de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis,amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt,h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést,a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem,h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni,h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad,h melyiket szeded.)

Ahány tabi annyi szokás, de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis, amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt, h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést, a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem, h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni, h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad, h melyiket szeded.)

Ha beszedtem az első levél fog.gátlót, és menszeszelek per pillanat, már belém élvezhet a barátom? úgy hogy most ugye nem kell szednem a fog gátlót?

Legjobb válasz: Nem leszel! De mivel most szedsz elõször, akkor várd meg a köv. levél elsõ szemét.. ha biztosra akarsz menni. De ilyenkor mr semmi gond nem lehet.

Nem leszel! De mivel most szedsz elõször, akkor várd meg a köv. levél elsõ szemét.. ha biztosra akarsz menni. De ilyenkor mr semmi gond nem lehet.
Igen, egy hónap után már védett vagy. Bár vérzés közben belülrõl olyan vagy, mint egy nyílt seb, úgyhogy csak óvatosan, nehogy felsértsen. És fertõzést is könnyebben kapsz el.
A kérdező hozzászólása: tehát tuti h nem lezsek terhes?
A kérdező hozzászólása: most h menszeszelek egy hete nem szedem a fog gátlót
érdemes kivárni a második levelet. :) csak a biztonság kedvéért. :)

Ha beszedtem az első levelet akkor utána a 2. levél kezdésénél változtathatok időpontot? Pl. : 15:30 most 2. levél lehet 21:00?

Illetve a szünet utáni 8. napon veszem be az els?t tehát 7 teljes nap szünet?

Legjobb válasz: Ezredik ilyen kérdés. Változtathatsz.

Ezredik ilyen kérdés. Változtathatsz.
Akkor veszed be, amikor akarod, csak a 8. napon legyen!
A kérdező hozzászólása: amúgy nem adott be linket hogy más kérdezte már... ezért írtam ki. de mindegy

Már beszedtem az első levél Lindynette 20 fogamzásgátlóm és most tartok 7 napos szünetet ha elkezdem a következő levéllel és a 3. szem után szeretkezünk a párommal ugye védett leszek?

És mivel az els? levélnél végig volt szinte pecsétel? vérzésem csak az utolsó napokra hagyta abba most ugye már nem lesz?

Legjobb válasz: persze,ved.:)

persze, ved.:)
Persze, hogy véd! Valószínû nem lesz már pecsételõ vérzésed, az elsõ levélnél ez normális. Nekem is így volt anno. Ha mégis megmarad a pecsételés ezalatt a levél alatt is végig, érdemes lesz visszamenni a dokihoz, és esetleg más tabi után nézni.
1-3 hónap alatt NORMÁLIS a pecsételõ vérzés. Ha utána nem szûnik meg, akkor kell dokihoz menni! 1 levél után már tuti védett vagy! Amúgy nekem a doki 2 hetet mondott. Tesóm is ezt szedi és 2 hét után volt szex és nem lett terhes. Szal ha rendesen szedted a gyógyszert, nem lehet gond!
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm szépen! Csak aggódtam nem akarok semmiféle bajt!:) A Pecsételõ vérzést meg nekem is mta a doki hogy az elsõ levél alatt ha van is semmi gond csak szedjem tovább csak remélem most már nem lesz mert eléggé zavart!
nyugi véd, de ez a tabi már 2hét alatt is véd, én is ezt szedem!

A Belara nevű gyógyszert használom! Már beszedtem az első levéllel és tegnap kezdtem a második levelet! Már hat a gyógyszer vagy még várni kell egy hetet?

Legjobb válasz: Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)

Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)
Már nem kell kiegészítõ védekezés, szabad a szex :-) Én is ezt szedem, de nekem nem nõtt a mellem... pedig jó lenne, mert fogytam egy méretet, de a mellem szeretném ha a régi lenne :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már egy csomo embert megkérdeztem és mindegyik mást mondott!Bár a tájékoztaton sincs hogy várni kell azért mégse voltam benne biztos!Mégeszer kösz! Asszem lesz egy csodás éjszakám a barátommal:)
A Belara mara 7. nap utan ved, nyugodj meg!!!
én 20-napot vártam, biztos ami biztos. de a tájékoztatón elég a 7-nap:)

Beszedtem az első levél tablettát (Lindynette20) és már 3 napja nem jön meg. Elmnjek nődokihoz? Vagy mi ilyenkor a teendő?

amúgy a rendszertelen mensimre írta fel

Legjobb válasz: mért mikor kéne megjönnie????? azt nemolvastad h a 7 napos szünetben BÁRMIKOR megjöhet??? honnan tudnád h mikor kell megjönnie, hamégcsak az elsõ levelet szedted be????

mért mikor kéne megjönnie????? azt nemolvastad h a 7 napos szünetben BÁRMIKOR megjöhet??? honnan tudnád h mikor kell megjönnie, hamégcsak az elsõ levelet szedted be????
a 7 napos szüneteben kell megjönnie valamikor ez így van. ez lehet a 4-5-6 napon is. nekem a 4. napon szokott, de van akinek már a 2 vagy a 3. napon megjön. kinek milyen a szervezete.
nem kell. csinálj tesztet. akkor kell dokihoz menni ha a következõ is kimaradna.
nem kell se teszt, se semmi. nem ugy megy az, h juj, bevettem, most mindjart meg kell jönnie. meg különben is azt irod, h az elsõ levél volt. a szünet utolsó napjan is megjöhet.

Segítség! Symicia szedtem eddig 8 hónapja, de most a gyógyszertárban csak jangee volt! Beszedtem az első levéllel, de a szünetben nem jelentkezett vérzés! Lehetséges a terhesség?

Szerelem,szex,fogamzásgátlás,jangee

Legjobb válasz: Elvileg ugyanaz, vagy legalábbis majdnem ugyanaz a hatóanyag, helyettesítõje. Csinálj tesztet, de nem valószínû.

Elvileg ugyanaz, vagy legalábbis majdnem ugyanaz a hatóanyag, helyettesítõje. Csinálj tesztet, de nem valószínû.
Mivel egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os, így elõfordulhat terhesség. De ha normálisan szedted, nem valószínû. Csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Igen, csúszik egy kicsit. Már ha ez baj.
A kérdező hozzászólása: úgy tudom h 3. vagy 4. napon jön meg általában. és ha nem jön meg a 7. napon se akkor gáz van?
Még nincs gáz. Ha nem jön meg a szünetben, akkor menj vissza az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: alapból se szokott hosszú lenni a ciklusom :3napig szokott tartani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!