Találatok a következő kifejezésre: Beszéljek róla páromnak (2 db)

Beszéljek róla a páromnak?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Természetesen igen. Hiszen egy számotokra fontos ember hunyt el, igy neked is jólesik egy olyan hasonló ember közelsége mint aki már nincs veletek, ugyhogy lehet, hogy 3-an nagyon jóban lenétek. A féltékenység sztem kizárt, mert ha elmondod, hogy te nem férfiként tekintesz rá, akkor megérti. Bízom benne, hogy minden jól fog elsülni, de arra figyelj, hogy ne az elhunyt barátodat hejettesítse. Hiszen senkit sem lehet hejettesíteni. ...

Természetesen igen. Hiszen egy számotokra fontos ember hunyt el, igy neked is jólesik egy olyan hasonló ember közelsége mint aki már nincs veletek, ugyhogy lehet, hogy 3-an nagyon jóban lenétek. A féltékenység sztem kizárt, mert ha elmondod, hogy te nem férfiként tekintesz rá, akkor megérti. Bízom benne, hogy minden jól fog elsülni, de arra figyelj, hogy ne az elhunyt barátodat hejettesítse. Hiszen senkit sem lehet hejettesíteni. ...
természetesen mond el a párodnak, biztos meg fogja érteni.Lehet még közös barátra tesztek szert a hasonmás személyében:-).Ha nem fériként tekintesz rá akkor baj nem lehet belõle.De ne titkold, szerintem van olyan erõs a párod is, hogy feldolgozza majd ha elmondod neki.Bár a régi barát ahogy írtad 1 éve meghalt, ideje már eltemetni a szívetekbe is.Sajnos ez az élet rendje, ezellen nem tehetünk, mégha értelmetlen a halál akkor sem.Egy emberbõl pedig csak 1 van, a hasonmás lehet csak külsõben hasonlít a régi barátra, belsõleg lehet, hogy merõben más.ettõl még lehet barát, de önmagáér legyen ne az emlékek miatt amik más emberhez köthetõk.
Ostobizmus Level 99.
Neked ennyire számít a méret? Amugy kielégít? Vagy szereted? és miért szexeltek ha kinevetnéd?
Na ja, a méret nem számít mi? Csak egy esetben: ha kicsi. Amúgy meg háá háá
Hát akkor meg mondd meg neki. Ez hosszútávon úgysem fog menni. Ha nem jó a szex, csak bánni fogod, hogy eltóltál egy csomó idõt az életedbõl. És hagyd, hogy felkapcsolja a villanyt! Ha nevetsz, majd fogd másra. Amúgy nappal hogy szexeltek?
Szerintem kapcsold fel a lámpát, és nevesd ki. és meglátod hogy mit fog szólni. de ez neki nem lenne vicces, és szerintem neked sem kéne hogy vicces legyen. de tedd meg. utánna már nem lesz vicces, mert vagy otthagy, vagy ha nem akkor fogod tudni, hogy ez neki mien rosszul esik, és vissza fogod majd magadat egy kicsit.
a sport nagy méretben gátolhatja a farok növekedését:D
Rohadt szarul fog esni neki, ha megmondod, de azt kéne pedig. Ha pedig nem tud kielégíteni, azt is mondd meg neki és keress mást. Ennek így semmi értelme hosszútávon.
Hát mond meg neki. Legendásan kicsi a p*csöd haver, ne is álmodj arról hogy valaha is jó leszel az ágyban, menj el papnak, most úgy is van ott felvétel.
Ennek a kapcsolatnak így mi értelme? Neked nem jó vele az ágyban, közben meg áltatod. Lehet, hogy talál magának olyan csajt, akinek ez is jó, te meg egy normális pasit. De a hazudozás és titkolózás sosem vezet jóra.
"Lehet, hogy talál magának olyan csajt, akinek ez is jó" Jó viccek durrannak el ilyenkor :D De dobd csak ki, mert õ ragaszkodni fog hozzád, mert azt hiszi legalábbb egyszer öszejött. Pedig nem.
ez nagyon vicces :D
Lehet hogy õ még nem látta a hasától és nem is tudja, hogy csak ekkora.
A kérdező hozzászólása: Nem elégít ki, de szeretem. Hozátenném, maximum 10 percig bírja, és utána mindig magyarázkodik. Ez mégviccesebb.
A kérdező hozzászólása: Ennek mi köze a farokmérethez?
hány éves? sportol, ha igen mit? és kicsi korától kezdve?
bolond
A kérdező hozzászólása: 11 cm izgalmi állapotban. Sajnálom, de nem tudom nem kiröhögni, eyszerûen nevetséges az az óriási ember azzal a pici pömpölõvel. Bár vicc lenne.
Ja, hogy vicces akartál lenni? Most nem jött össze, próbálkozz legközelebb.:) )
mondj annyit, hogy feszélyezve érzed magad és kész. Mekkora? már bocsánat a kérdésért! De az meg milyen dolog, hogy kineveted?
-Ne nézz oda! -Cseréld le énrám!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!