Találatok a következő kifejezésre: Beszéljünk, ill. a (4 db)

Hogyan beszéljem le a lányt a barátjáról, ill próbáljam ráébreszteni hogy más jobban bánna vele?

20éves srác vagyok, van egy lány akivel nagyon sokat vagyunk együtt, és szeret is velem lenni, elvileg barátok vagyunk. De én vonzódom hozzá ezzel ? tisztában van, mindenr?l tudunk beszélgetni, nincsen köztünk tabu téma. A barátjával már rengetegszer szakítottak, bunkó vele, nem er?lteti a találkozásokat, a lányt szalad a srác után... Amikor velem van mindig csinálunk valamit, elmegyünk moziba, kajálni, vagy csak simán beszélgetünk több órát és jól érezzük magunkat.

Legjobb válasz: Te csak annyit tehetsz, hogy elmondod neki a véleményed a pasijáról... Vagy meghallgatja, vagy nem. A többihez sajnos semmi közöd. Az õ döntése, ha vele akar lenni, vele lesz.

Amíg nem kell választania köztetek, nem is fog. Ne állj mindig készenlétben, hadd hiányozz neki.
Te csak annyit tehetsz, hogy elmondod neki a véleményed a pasijáról... Vagy meghallgatja, vagy nem. A többihez sajnos semmi közöd. Az õ döntése, ha vele akar lenni, vele lesz.
"Mivel olyan jól elvagyunk és tudunk mindenrõl beszélgetni megkérdeztem mi lenne ha lefeküdnénk egymással, " Ha ez nem gyõzi meg, akkor semmi!!
Már nem azért de mivel jobb a barátjánál az aki egyik nap hirtelen azzal jön hogy ' hé olyan jól beszélgetünk akkor nem dugunk egyet?' Jézusom ez legalább annyira gáz! Amúgy pedig minden felnõtt ember azt csinál amit akar és semmi beleszólásod.
Ja valami vonzalom a szemejövõ idegennel is lehet mégsem ugrok rá. Na mind1 szerintem ez akkor is elég unkó dolog én biztos nem állnék szóba veled ilyen után.
Szerintem meg keress magadnak nõt, ne másét fûzd a háta mögött te patkány. Remélem megtudja a barátja és kitekeri a nyakad.
A kérdező hozzászólása: ez kedves volt, de köszi :D
A kérdező hozzászólása: amikor a pasija kerül szóba inkább terelem a témát, ha velem van ne róla beszéljünk. lehet bunkó dolog, de hidd el mikor iszik picit és dolgokat súg a füledbe és te érzed hogy nem csak játszik veled hanem õszinte akkor elgondolkozol rajta hogy lehet akar valamit csak nem meri kimondani, vagy vár valamire..
A kérdező hozzászólása: azért voltak elõzményei hogy miért szedtem össze magad és kérdeztem meg ezt tõle, hidd el sokkal több bátorság kellett hozzá mint gondolod. és soha életemben nem kérdeztem még senkitõl ilyet.. õs is érzi hogy van valami féle szexuális vonzalom köztünk, nem 1x hangot is adott neki.. :)
A kérdező hozzászólása: velem jobban érzi magát mint a pasijával tudom számtalanszor mondta.. kicsit legyek elérhetetlenebb számára ? és ha ezzel azt érem el hogy "elfelejt" ?!
szard le úgy ahogy van és keress mást ;)
A kérdező hozzászólása: ha az olyan könnyû lenne :/

Van egy fiú akinek a haverjai mindig huzzák oda hozzám ő jóformán elszalad, meg mondják neki hogy beszéljen velem(de nem beszél)csak néz. Ez mit jelent a fiú ill. a barátai részéről?

Vajon ezt mért csinálja/csinálják?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)

Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)
vannak ilyen srácok akik kicsit "gyávábbak" hiába nem mindenki nagyszájú...lehet télleg elmondta valamelyik nagyokosnak hogy tetszel neki õk meg szivatják...szegény tudom sajnálni
Azt hogy fiatalok vagytok. :D
Azt, hogy bejössz annak a fiúnak, és a haverjai tudnak róla, ezért löködik feléd.:)
így van, elég egyértelmûen tetszel a srácnak, csak még nyilván fiatal, így nem tudja kezelni a helyzetet, haverjai meg még szivatják is. Ha Neked is tetszik a srác, akkor a következõ alkalommal zavard el a sunyiba a haverjait, mosolyogj rá és próbálj beszélgetni vele. sok sikert :) 21/F
Elõször is fúból van és a haverok cukkolják mert tudják h tetszel neki , ez a megmukkanásos dolog h hozzád se szól ez is pont ezért van . Az én haverom pont iylen alig tom levakarni csak ha azt csinálom amit mondott , de sajnos igaza van ( az iylen ügyekben legalábbis , kisebbfajta pun... mágnes a gyerek, és inkább hallgatok rá)

Beszéljünk, ill. tanítsunk a babának az elejétől fogva 2 nyelvet?

Ugyanis a fèrjem olasz ès nem tud magyarul,viszont èn meg akarom h magyarul is tanuljon meg beszèlni. Nem lesz ez neki zavaro h 2 nyelven is beszèlnek hozzà? A vàlaszokat elore is koszonom. :)

Legjobb válasz: Szia!Az elejétõl fogva beszélhettek hozzá két nyelven.A bátyám kisfia áprilisban lesz 3 éves,németországban él,õ csak magyarul beszél a picihez,(minden esetben,nincs kivétel)az anyukája csak németül,mivel õ nem tud magyarul,azt hitte,gond lesz,de a babának a beszédét igy is megérti.A kicsi rafkós is,mivel van,hogy az anyjának is magyarul válaszol.Kb. 1 - 1 1,5 évesen már mindkét nyelven beszélt.

Szia!Az elejétõl fogva beszélhettek hozzá két nyelven.A bátyám kisfia áprilisban lesz 3 éves, németországban él, õ csak magyarul beszél a picihez, (minden esetben, nincs kivétel)az anyukája csak németül, mivel õ nem tud magyarul, azt hitte, gond lesz, de a babának a beszédét igy is megérti.A kicsi rafkós is, mivel van, hogy az anyjának is magyarul válaszol.Kb. 1 - 1 1, 5 évesen már mindkét nyelven beszélt.
Szia, a kerdes jo, engem is foglalkoztat. Finnorszagban elek, a parom finn, es itt szulok 6 het mulva. En magyarul, a parom finnul fog beszelni a babohoz... Annyi csavar meg nalunk van a dologban, hogy mi viszont egymas kozott angolul beszelunk :) Azt olvastam egyebkent, hogy ha kovetkezetesen hasznaljak a szulok az adott nyelveket, es mindig ugyanazt a csaladtagot "rendelik" az adott nyelvhez, akkor 4 nyelv az amit egy gyerek ujszulott kortol biztonsaggal tud kezelni. Nekem is egyertelmu, hogy mindkettonk anyanyelvet beszelnie kell.. egyszeru biztos nem lesz, kitartas nektek is!
Szia! Az én drágám is olasz, ugyanez lesz nálunk is. A többi vegyes párnál látom, hogy semmi probléma nincs ebbõl, sõt, az ismeretlen környezetben pl. magyar anyukával olaszul beszélõ gyerek egy kicsit mintha "cinkosságot" érezne az anyukájával. Mindenképp tanísd mindkét nyelvre, különben hogyan beszélne a nagyszüleivel, tesvéreddel és férjed rokonaival is? Ne hagyd, hogy csak olasz oldalról ismerje a világot, ehhez ismernie kell a magyar nyelvet is.
Hú de irigylem a picit. Bárcsak nekem is soknyelvû családom lenne, nem kéne a nyelvtanulással bajlódni. :) Szóval persze, hogy beszéljetek hozzá több nyelven! Ilyen kis korban ezzel simán megbírkónak a gyerekek és késõbb mekkora elõnye lesz, hogy két nyelvet fog beszélni anyanyelvi szinten! A 2 az még nem is túl sok. Van hogy anya és apa anyanyelve mellett az adott lakóhelyen élõk is más nyelvet beszélnek(pl. magyar + német házaspár kiköltözik az usaba). Így sima ügy a 3 nyelvûség, hisz anyával is meg akarja magát értetni, apával is, meg a környezetével is mondjuk a játszótéren/boltban/stb.


Te semmit, ne szaladj egy pali után...ha Isten is úgy akarja, úgy is úgy lesz. :) )
A kérdező hozzászólása: köszi. :) az ugye még elmegy, ha köszönök neki, meg vicces megjegyzést teszek, persze ami neki is tetszik...? :)
Persze, az kell is...:) ) sok szerencsét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!