Találatok a következő kifejezésre: Beriaszt az ha (5 db)

Beriaszt az autó ha legyek vannak bent?

az autóban belül mozgásérzékel? van, a légy mozgására is beriaszt?

Legjobb válasz: Sztem attól függ milyen érzékeny a mozgásérzékelõ,nem kellene legyekre reagálnia,ha mégis állítani kell rajta,a szerelõ megcsinálja.

Sztem attól függ milyen érzékeny a mozgásérzékelõ, nem kellene legyekre reagálnia, ha mégis állítani kell rajta, a szerelõ megcsinálja.
Én még nem hallottam ilyen esetrõl :) De szerintem olyan pici mozgásra nem indul be...
Elvileg nem kellene beindulni olyan kis bogarakra vagy legyekre. Inkább az lehet, hogy felmelegedõ vagy lehülõ levegõ okozza a vakriasztást. Esetleg túl érzékenyre van állítva. Attól is függ, hogy milyen rendszerû? Ultrahangos, vagy infrás?

Miért olyan hülye valaki, hogy ha folyton beriaszt a kocsija, 4. ed szerre is rányomja azt a riasztót?

Ettem a mekiben, egy nõ bement egy házba, beindult a riasztó a kocsiján, kijött, kiriasztotta, majd vissza. Vissza megy, fél perc múlva megint beriaszt, kijön, visszariaszt stb...

Legjobb válasz: Van kulcs, de kényelmesebb megnyomni egy gombot, mint ráfordítani a kulcsot. Ha pedig beriaszt, akkor is kényelmesebb ki-, majd bekapcsolni, mint odamenni az autóhoz és kulccsal lezárni.

Van kulcs, de kényelmesebb megnyomni egy gombot, mint ráfordítani a kulcsot. Ha pedig beriaszt, akkor is kényelmesebb ki-, majd bekapcsolni, mint odamenni az autóhoz és kulccsal lezárni.
OK, 1x kényelmesebb, na de 4x? Szerintem csak egyszerûen nem tudta, hogy kulccsal is be lehet zárni az ajtót, vagy, hogy kulcsos zárás esetén nem kapcsol be a riasztó.
Ja, lehet, hogy apamackó így mutatta neki, aztán nyomkodja a riasztót, ha kell, ha nem... :-)
Egyszer meg ráb*szik, addig-addig nyomogatja, hogy egyszer majd nem fogja érdekelni a vinnyogás, na akkor fogjk megpattintani a verdát :D
nem lehet kikapcsolni szép is lenne. egy idõ után elhallgat.
Ha így menne, nagyon egyszerû lenne kocsikat lopkodni és a riasztónak annyi értelme lenne, mint a paula egy bocis reklámnak..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert tanuló vezetõ vagyok és most (1hónapja) vettünk autót, és a szélvédõhöz raktak nevnelkül egy levelet amiben az állt, hogy idézem"nézessétek meg a risztót mert éjszakánként bekapcsol".Mi egyszer sem voltunk lennt kikapcsolni.köszi.
Egy idõ után megunja, és magától kikapcsol.


Szomszédomat zavarja az ultrahangos kutyariasztó mert beriaszt egy 1 méteres szakaszon akkor is ha ők közel állnak a kerítéshez. Fel akarnak jelenteni. Igazuk van?

A riasztót azért vettük mert brutál mód elszaporodtak náluk a macskák, mindig ennél a kerítésnél üldögélnek, az én kutyáim ettől megőrülnek és letapossák a friss sövényt. Fenyegetnek ha nem szerelem le feljelentenek és szeretetből elvágták a telefon-internet kábelemet. Szóval kitartsak v. szereljek?

Legjobb válasz: A szomszéd biztosan hall az ultrahang tartományban is. :)

A szomszéd biztosan hall az ultrahang tartományban is. :)
milyen alapon jelentenek fel? mert te tehetnél feljelentést ismeretlen tettes ellen rongálásért
Mit jelent ez a riasztó? ha valaki bele esik az Uh-ba akkor elkezd sivítani, vagy üvölteni? Szerintem ilyen esetben tehetnek feljelentést, söt olyan esetben is ha a kutyák neki ugrálnak a kerítésnek. Söt ha túl sokat ugat a kuty akkor is. èn is utálom hogy nincs valami törvény hogy mindenkinek x macskája lehet csak. anyámnak van 3 macskája de 10-t etet, mert kintiek.
Hogy riaszt be az ultrahangos riasztó? annak tudtommal nincs hangja.
Az ultrahangos riasztót nem csak az állatok hallják?
Ha hallja a szomszéd akkor az nem ultrahangos riasztó, hanem egy ultra hangos riasztó:D De komolyra fordítva, jelentsen csak fel, majd ha kijön a jegyzõ megtekintheti a riasztó leírását , hogy mire való és , hogy emberi fül számára nem érzékelhetõ frekvenciatartományban ad ki hangot. Hogy a szomszédod a batman arról nem tehetsz. A kábel elvágási fenyegetésért meg te jelentsd fel õket elõre, így ha késõbb tényleg megteszik lesz rá mód elõvenni õket.
Feltételezem itt az a gond - bár ezt az ultrahangos riasztót nem ismerem, de ha emberi fül tényleg nem hallja - hogy enkik is vannak állataik - pl. kutya - amit riaszt a saját területén a te riasztod. Ha ez a gond akkor bizony igazuk van. Ha nincs háziállatuk és valóban nem hallható emberi fül számára a riasztó akkor szimpla kötözködés és a jegyzõ igazásgot tesz.

Miből áll az a vizsgálat, amit akkor csinálnak, ha gyakran beriaszt a légzésfigyelő? És hol csinálják?

Legjobb válasz: Ilyenkor baj is van, vagy csak a riasztó hozza rátok a frászt?

Ilyenkor baj is van, vagy csak a riasztó hozza rátok a frászt?
Szia. Tuti, hogy a Heim Pálban csinálnak ilyet, de szerencsére nálunk nem riasztott a légzésfigyelõ, nem volt rá szükség, remélem nem is lesz, így nem tudom, mibõl áll. Sids-vizsgálatnak hívják, esetleg nézz utána, biztosan van róla valami a neten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!