Találatok a következő kifejezésre: Bennem van hiba, hogy (75 db)

Nagyon szeretem a barátomat és kivánom is de miért van hogy nem tudok soha elélvezni? Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :)) és ne aggódj =)

nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :) ) és ne aggódj =)
Nem, benned van a "hiba". Osztom az elöttem írót, egy kicsit hagyd, hogy a párod kényesztessen és több pozt probáljatok ki. :)
A kutyapózról olvastam, hogy tuti orgazmus. Végülis mit veszítetek?... Nah meg kérd meg hogy izgassa közben a csiklódat... esetleg némi kínzás a szex elõtt..
Szep dolog a szerelem de meg kell tanulnod a sajat testedet is nem csak az ovet. Volt mar orgazmusod? Tudod hogy erted el? Ha nem volt meg megis miert gondolod, hogy kotelezoen minden szeretkezsnel neked is ott kell lenni a csucson? Meg kell ismerned magad. Az orgazmus sokszor v. elofordul, hogy sokaig csak maszturbalassal erkezik meg. Szoval ismerd meg magad es ne kinozd magad! Meg fog tortenni.
A dolog pikantériája, hogy ez a probléma nem csak nõknél fordul elõ, hanem férfiaknál is.
a kutyapóz tlg jó:) próbáljátok ki
Ne foglalkozz holmi hibákkal. Jól esik neked is a szeretkezés? Ha igen, akkor gyakorold szorgalmasan :-) Próbáld ki, hogyan tudod magad a csúcsra juttatni (ha még idáig nem próbáltad) - és szeretkezés közben kicsit vezesd a barátodat. Elõtte is elmondhatod neki, hogy neked hogyan sikerült. Lássa is rajtad, mikor jó és mikor kevésbé: mozogj, adjál ki hangot (sóhajtozz pl.) Engedd el magad közben, és ne foglalkozz semmi mással - fõleg azzal ne, hogy sikerülni fog-e? Ha nem hajtod túl erõsen, akkor elõbb-utóbb meglesz :-) Ajánlott esetleg egy új pozíció, amit idáig még nem próbáltál... nem kell, hogy behatolás is legyen. Lehet, hogy az is elég, ha ott simogat (csak mondjuk hátulról, ha még idáig nem próbáltátok).
Nyugi én se megyek el "magamtól". Vettünk a párommal egy csiklóvibrit, azt használom miközben bennem van és így el is megyek. Nem kell parázni miatta. Az esetek 70%-ában a nõ 40-en felül megy el elõször szex közben mert addigra érik meg kivül belül.

Tényleg ennyire ritka az igazi barátság? Bennem van a hiba, vagy ha valaki nem egyetemista, akkor tényleg esélytelen, hogy barátai legyenek a semmiből?

Tudom,hogy már sokszor feltették a kérdést, mégsem jutottam velük el?rébb.

Legjobb válasz: Szerintem benned van a hiba.Magamból indulok ki,mert nekem sem sikerül egy épkézláb baráti kapcsolatot kialakítani.

Szerintem benned van a hiba.Magamból indulok ki, mert nekem sem sikerül egy épkézláb baráti kapcsolatot kialakítani.
Általánosba vagy középiskolába nem szereztél barátokat? Ha dolgoztál, esetleg ott? Lehet, hogy a nappali tagozatos egyetemisták könnyebben összebarátkoznak, de ez szerintem már a levelezõre nem áll, hiába jársz egyetemre. A legjobb barátnõmmel 25 éve vagyunk jóba, még általánosba jártunk egy osztályba. A munkahelyemrõl is van barátnõm, akivel 15 éve ismerjük egymást, és kb. 13 éve nagyon jóba vagyunk és bár már 10 éve nem dolgozunk egy helyen, mégis tartjuk a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy bennünk van a hiba, de nekem akkor is furcsa, hogy ennyien magányosak, ez vajon mindig így volt?
Tény, hogy egyetemen jóval könnyebb, hiszen még nekem is - aki minden, csak nem társasági lény - szinte hetente kell mennem valahova év közben, ha senkit sem akarok elhanyagolni. Nyáron meg itt a kolesz, elfoglaltság van bõven. Azt mondják, késõbb nem lesz még egy ilyen, viszonylag zárt, hasonló érdeklõdésû embereket tömörítõ környezet, ezért itt kell megfogni, amit lehet. Szerintem nem feltétlenül bennetek van a hiba, talán csak annyi a gond, hogy nem a megfelelõ emberekkel vagytok körülvéve.
A kérdező hozzászólása: Direkt nem írtam le az életem történetét, mert nem az volt a célom, hogy elsírjam a bánatom. Voltak természetesen barátaim, de mára már egy sincs. Hülyén alakult.

Nehéz igaz barátot és párt találni az életben, vagy egy idő után el kell gondolkozni azon, hogy bennem van-e a hiba?

Nehezen barátkozom és ez mind a baráti, mind a párkapcsolataimra kihatással van. Így nincsenek igaz baráti kapcsolataim, és a pasik terén is igen hadilábon állok. 20 éves vagyok és korombeli pasikhoz képest én valami stabilabbat, megbízhatóbbat szeretnék. Barátság terén pedig arra vágyom, hogy legyen valaki aki jóban rosszban mellettem áll, és nem szalad el, ha valami akadályba botlunk. Tényleg bennem van a hiba? Vajon a tökéletességre vágyom?

Legjobb válasz: Igen, benned van a hiba. Rosszkor jöttél a világra... Bizony, most ilyen szr világot élünk. És ez csak rosszabb lesz.

Igen, benned van a hiba. Rosszkor jöttél a világra... Bizony, most ilyen szr világot élünk. És ez csak rosszabb lesz.
És ne aggódj, hiba nélküli ember nincs és az a jó, hogy ezt Te is beismered!
Mit csodálkoztok ezen? Ilyen a világ, mindenki sunyiban intéz mindent, mert úgy az egyszerûbb... Másokon átgázolni, csak magunkkal foglalkozni stb. Hányinger...
A kérdező hozzászólása: Jó azért ha belegondolunk mi is sokszor vagyunk inkább önzõk, de legalább beismerjük :)
Nem az önzõségen volt a hangsúly. Valamennyire mindenki az, ez így természetes. Azonban amilyen a mai fiatalság, az borzalom. A fiúk ellányosodtak(csõgatya, rózsaszín póló stb.), vézna kis nyápicok... A lányok meg csak buli, buli hátán... És persze mindenki kefél össze-vissza. Tisztelet a kivételnek! Ja és én is fiatalnak számítok a 22 életévemmel, ennek ellenére így gondolom.
Ott a pont az utolsó válaszolónál. Sajnos tényleg így van, hogy a fiúk lányosodnak, a lányok meg ribancosodnak.....sajnos Tudom, nem mindenki!! (én csak 21 vagyok, de elkeserítõ)
És akkor ezek közül válassz magadnak barátnõt, meg barátokat... Azt a kevés kivételt meg nehéz megtalálni. Most kezdjek el én is csõgatyát, meg suprát hordani?:D Néha már csak nevetni tudok ezen, pedig sírni kéne...
mi az a supra?? de ha tényleg ez kell, akkor én meg átmegyek plázacicába...
Tessék: http://www.google.hu/search?hl=hu&cp=7&gs_id=18&xhr=t&q=supr.. Szépek mi?:D Mondjuk nekem ez a cipõ, meg csõgatya egyáltalán nem jön be. Meg a személyiségem se tud azonosulni vele. Csak az a gond, hogy pont rossz korban vagyok. A korombeliek az idõsebb 25< férfiakra buknak, a 16-17-18évesek meg az ilyenekre:D De ismét megemlítem, hogy vannak kivételek. Csak mivel kevesen, így az esélyeink se túl jók.
Nagyon igazad van és az, hogy a szemébe mondd valakinek, hogy mit is gondolsz igazán, ahhoz kell igazán bátorság és ez minden emberi kapcsolatra igaz. Meg minden kapcsolat az õszinteségen alapul, ehelyett az emberek többsége úgy intézi a dolgait, hogy inkább nem is keresi a másikat..
A kérdező hozzászólása: És tisztában vagyok azzal, hogy bennem is vannak hibák, hisz senki sem tökéletes, de épp ezért miért kell másokat lenézni vagy cikizni? Miért nem lehet egyszerûen és õszintén a szemembe mondani? Mert szerintem nem ahhoz kell a bátorság, hogy pletykálj és mással megbeszéld a dolgot, hanem ahhoz, hogy az érintettel tudj kommunikálni és õszintén a szemébe mondani, ha bánt valami :)
szerintem normalis hogy naladnal idosebre meg a biztonsagra vagysz de azert biztos hogy benned is van hiba ha nehezen baratkozol. csaknem merleg a horoszkopod?
Nem feltétlen benned van a hiba. 31 éves fejjel van 3 barátom, akikre bármikor, bármiben számíthatok. Volt sok haver, havercsaj, kikoptak, és csak 3 emberre tudom mondani, hogy igazi barát! Szóval 20 évesen semmivel se vagy úgymond elkésve. 31F
szerintem nehéz, a mostani idõkben.
Szerintem nehéz. Nekem épp ezért nincsenek barátaim, mert nekem olyasvalaki kéne, aki mélyen ismer és mellettem áll és nem csak valami jöttment akivel jópofizunk. Párkapcsolatnál meg úgy gondolom a barátság kéne, hogy alap legyen, amire a többi épül. Nem akarnék senkit úgy megcsókolni, vagy kimondani, hogy "szeretlek" amíg nem érzem, hogy emberileg is szeretjük egymást és bízunk a másikban, elfogadjuk a másikat minden hibája ellenére. Sajnos tényleg nehéz, de épp ezért becsüljük majd meg azt a valakit... 21/F
Én is nagyon gátlásos voltam és nagyon nehezen barátkoztam, de kb. 1 éve egészen megváltoztam. Nem mondom, hogy rengeteg igaz barátom lett (ez amúgy sem egyik napról a másikra alakul ki), de van sok olyan ember, akik hogyha egyedül érzem magam, társaságra vágyok, akkor legalább 1-2 tuti ráér egy összeröffenésre. Ezekbõl a találkozásokból általában sírásig fajuló röhögések alakulnak ki. :D A dolog nyitja az, hogy elmész olyan helyekre, ahol hasonló érdeklõdésû/ gondolkodású emberek vannak. Pl. edzõterem, tánc... akármi, ami érdekel. Csak egy kis bátorság kell, hogy elsõ-második alkalommal elmenj ilyen helyekre, aztán már könnyebben megy a barátkozás.
Szerintem nehéz. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy kire számíthatok igazán, és nem is kell mind az 5 ujjam. Persze felszínes barátaim vannak vannak, de õk tényleg olyanok, hogy udvariasságból megkérdezik, hogy hogy vagyok, nekik meg én is udvariasan válaszolok. Jó ha nagy a baráti köröd, de én úgy gondolom, hogy majd jön egy srác, aki nem csak a párom lesz, hanem a legjobb barátom is egyben. Nem benned van a hiba, mert sajnos tényleg kevés az igazi barátság. 21 l
A felszínes barátságokkal nincs baj. Az felszínes párkapcsolatokkal már annál inkább... A távoli barát lehet, hogy nem segít mindig, de legalább valamiben igen, meg aztán az sem baj, ha Te segíted jobban... A párkapcsolat viszont csak úgy fogadható el, ha teljes és kölcsönös az önátadásra való törekvés. Ezért nem mûködik a poligámia. Vagy ha "mûködik", akkor nem házasságként, csak ágyasság formájában, ami ismét csak az egyik vagy mindkét fél megalázása.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Mondjuk azt nem mondanám, hogy nem járok közösségbe, hisz táncolok, buliba járok... de a remény hal meg utoljára :)
Ez a cipõ borzalmas. Kb. mintha egy bakancsot+csizmát és jégkorcsolyát ötvöznének. :D De ez csak az egyéni véleményem. (Tényleg van kivétel, én. Lassan 22 éves legyek, de el se tudnám képzelni, hogy ne korombeli legyen a barátom, szóval a lányok se a 25 éven felüliekre buknak, én legalábbis tuti nem. Ergó ne add fel, és találd meg a kivételeket.Remélem összejön Neked is, meg nekem is.)

Bennem van a hiba, hogy vannak életcéljaim?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nincs hiba, jó ha vannak céljaid. Ne hagyd, hogy 1-2 ember romba döntse, majd ha felnõsz, akkor úgy is romba dõlnek.

Nincs hiba, jó ha vannak céljaid. Ne hagyd, hogy 1-2 ember romba döntse, majd ha felnõsz, akkor úgy is romba dõlnek.
"minek tanulsz? érdmes most valamilyen programozói vagy mûszaki mérnöki irányba menni, a többi semmit sem ér. " Miért nem ér a többi semmit sem???? Kifog a pénzetekre ügyelni kedves mérnök és programozó embertársaim, amikor már olyan sok van, hogy nem tudjátok mit kezdjetek vele? Kik fognak a cégeitek gazdasági részén dolgozni, kik fognak a bankokba dolgozni? Kik nevelik majd gyermekeitek ha nem az óvónõk és tanárok? Elhamarkodott az a kijelentés, hogy a mûszakin és az IT-n kívül a többi nem ér semmit.
KEdves kilences, nagyrészt egyetértek veled, de itt kicsit megakadtam: "azt sem árt tudni, hogy néha érdemes 2színûnek lenni és behízelegni maagd ismerõsökhöz, mert manapság már midnenhova csak protekcióval lehet eljutni, sajnos ezért valóbn elõnyösek a bulik, de a tudásod ezt ellensúlyozhatja. azt sem árt tudnod, hogy manapság a legtöbb szerelem max 3 évig tart, tehát ne építs egy nõre soha, csak saját magadra. sõt, a láynok 18 éves koruk körül már jóval idõsebb és tehetõsebb fiúkat fognak választani, és gyakran élõsködnek rajtad, amit enm szabad hagyni. illetve ha vanank haverok, "barátok" õk is könnyen ilyenek lehetnek, ha hagyod. " Mi az, hogy max 3 évig tart? Honnan szeded ezt az idiótaságot? Nem tudhatod... ha kiegyensúlyozott, normális párkapcsoalt van, semmi akadálya sincs h ne lehetne ez akár 30 év is. "néha érdees készínûnek lenne" - hááááát.. ezzel is vannak probléámim, mert minek annak lenni? egyszerûbb nem kimondani dolgokat, és az pedig ne mkétszínûség.. legfeljebb hízelegsz kicsit akinek éppen kell és kész. Viszont azzal egyeértek, hogy ne építs másra, csak magadra - mert ha a másik kiesik az életedbõl, az egész romba dõl - de itt nem csak a nõkre gondolok, akárki másra. Azzal is egyetértek hogy vannak élõsködõ csajok, haverok, ezeket ki kell szûrni, ne hagyd magad, de aki meg jó haverod és õ s kimondja amit gondol rólad, és még a rosszakat is, nem csak nyal, azt már tényleg mondhatod barátnak - és persze ha egymás mellett maradtok minden szar ellenére.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); szerintem te csinálod jól, nem benned van a hiba. sajnos manapság már midnenhol azt közösítik ki aki olyan, mint te, úgyhogy csak annyit modnok, kitartás, ne hagyd magad. azért érdemes ismerkedni néha, hátha tlaálsz hozzád hasonló értelmes embereket, de többségében semmit enm veszítesz azzal, hogy kimradsz a bulikból. sokan mondják hogy ki kell élni magad, de ez enm igaz, nm minden ember egyforma, és attól nem lezsel boldogabb, hogy 2-5 évet ellébecolsz az életedbõl, utána meg nem tudsz elhelyezkedni mert nem tnaulntál. minek tanulsz? érdmes most valamilyen programozói vagy mûszaki mérnöki irányba menni, a többi semmit sem ér. és ha már a tanácsoknál tartunk, már most kezdj el rendszeresen sportolni, egészségesen táplálkozni és figyelni az egészségedre, megelõzni az érrendszeri betegségeket, mozgásszervi, stb problémákat, figyeld meg a felmenõidet, miylen bajaik voltak, mert a mai fiatalok már haamrabb öregednek: a mai ételek kevesebb vitmint és tápanyagot tartalmaznak, több vegyszert, az élet stresszeseb és drágább. ha most tudatosan figyelsz erre a 2re, sikeres ember lehet belõled. azt sem árt tudni, hogy néha érdemes 2színûnek lenni és behízelegni maagd ismerõsökhöz, mert manapság már midnenhova csak protekcióval lehet eljutni, sajnos ezért valóbn elõnyösek a bulik, de a tudásod ezt ellensúlyozhatja. azt sem árt tudnod, hogy manapság a legtöbb szerelem max 3 évig tart, tehát ne építs egy nõre soha, csak saját magadra. sõt, a láynok 18 éves koruk körül már jóval idõsebb és tehetõsebb fiúkat fognak választani, és gyakran élõsködnek rajtad, amit enm szabad hagyni. illetve ha vanank haverok, "barátok" õk is könnyen ilyenek lehetnek, ha hagyod. ettõl függetlenül érdemes új dolgokkal kísérletezni, de mdinig arra építs, hogy maradj független másoktól és légy óvatos.
Senkiben nincs hiba, rajtam kívül, szerintem. Mindenkinek nyugodt lelkiismerete van, csak nekem nem. :)
Dehogy benned van a hiba, tök jól látod :) Azt megkérdezhetem, h milyen életcéljaid vannak? Persze csak ha nem titkos. :)
A célokra koncentrálj, ne arra, hogy kinek mi a véleménye róla. A fülbelövetésnek nincs köze ehhez. (Szeritnem jól néz ki :D)
igen benned van
és akinek fülbevalója van annak nincsenek céljai :D
Szia! Ki állítja azt, hogy benned van a hiba? És baj lenne hogy van életcélod?????,
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Javítok: mert nem iszom le*
Lehet h csak úgy értette, hogy anyagilag nem becsülik õket. Ami sajnos igaz is. Egy pedagógus.

Mit tehetek? Tudom, hogy bennem van a hiba.

Nagyon féltékeny típus vagyok, a legtöbbször ok nélkül. Például a barátn?m sokszor találkozik egyik ismer?sével(lánnyal) és elmennek a városba ide-oda járkálni. Meg párszor beszélnek róla, hogy el kéne menniük bulizni.Mindig attól félek, hogy egy nap egy másik srác lecsapja a kezemr?l a barátn?met. F/17

Legjobb válasz: Ezen nehéz változtatni. Beszélj a barátnõddel. És ha szeret(amit nem kétlek:D) akkor a beszélgetés után biztos lehetsz benne hogy teljes mértékig bízhatsz benne:)

Ezen nehéz változtatni. Beszélj a barátnõddel. És ha szeret(amit nem kétlek:D) akkor a beszélgetés után biztos lehetsz benne hogy teljes mértékig bízhatsz benne:)
minek jársz vele ha nem bizol meg benne???
A kérdező hozzászólása: nem csak vele vagyok ilyen, hanem szinte mindenkivel. én is szeretem, õ is szeret engem

Miert van az hogy sosem megyek el sex kozben. Mit csinalhatunk roszul vagy bennem van a hiba? Lore 17.

Legjobb válasz: Szia!Feltételezem hogy lány vagy,a kérdésedbõl kiindulva,mert a fiúk 99%-ban mindig elmennek.A hiba legtöbbször a fiúban van,mert önzõ módon csak magára gondol.Veled annyi baj lehet csak,hogy nem mered elmondani a partnerednek mit szeretnél,hogy csináljon.Azt javaslom,tedd félre a gátlásaidat,nincs abban semmi rossz,ha te is élvezni szeretnéd!Sõt!Csak azért csinálja az ember!Üdv Maresz

Szia!Feltételezem hogy lány vagy, a kérdésedbõl kiindulva, mert a fiúk 99%-ban mindig elmennek.A hiba legtöbbször a fiúban van, mert önzõ módon csak magára gondol.Veled annyi baj lehet csak, hogy nem mered elmondani a partnerednek mit szeretnél, hogy csináljon.Azt javaslom, tedd félre a gátlásaidat, nincs abban semmi rossz, ha te is élvezni szeretnéd!Sõt!Csak azért csinálja az ember!Üdv Maresz
Biztos, hogy a partneredben van a hiba. Nem szoktatok pettingelni a sex elõtt? Orális sex ismeretlen elõttetek? Én még a behatolás elõtt mindíg orálisan kielégítem a partneremet, mindketten szeretjük. Tudom, hogy nehéz, de tényleg meg kellene beszélnetek. A partnered vagy nagyon tapasztalatlan, vagy nagyon önzõ!
A kérdező hozzászólása: szoktunk pettingelni az soha nem marad el.A baratom nem onzo mert figyel mindig hogy mit hogy csinal csak hat en kene szoljak de hat nem is tudom hogy...
Sajnos en is avala problemaval kuzdok amivel te...az en baratom is figyel ram, mindent megtesz.Oralisan mukodik a dolog de mashogy nem.Nem tudom kinek ahibaja!

Amennyiben Isten mindent előre tud akkor, hogy van ez a benne való hittel?

Ha Isten mindent előre tud akkor azt is tudja,hogy kik fognak benne hinni? Van szabad akarta. Elvileg Isten mindenkit igyekszik megszólítani(kinek a hibája ha ezt nem vesszük észre). Még azokat is akikről tudja,hogy nem fognak benne hinni? (pygmalion effektus) Megvárja amíg magunktól,belső késztetés-vagy a szent szellem-kezdjük keresni Õt és szeretnénk hinni. Ekkor ELVILEG segít(mégis vannak akik nem kapnak hitet) Na most a kérdés. Ha előre tudja,hogy ki azok akik fognak benne hinni azt is tudja,hogy kik nem fognak. Ebből az következi,hogy akikről tudja,hogy nem fognak benne hinni azoknak nem is ad hitet? Még ha kéri is? Valaki kéri Istentől,hogy adjon neki hitet,de Õ tudja,hogy úgysem fogok nekem hinni mindegy milyen csodát teszek is ezért hitet sem adok neki. Igen? Istennek van egy nagy terve.Ismeri a jövőt. Aki nem szerepel a nagy tervében az nem is fog hitet kapni? Előre eldöntötte,hogy ki fog benne hinni? Mi van ha a tervben nem szerepel,hogy én is hívő leszek? Ezek az emberek imádkozhatnak egy életen át akkor sem lesz hitük,mert Õ tudja,hogy úgy se hinnének? Na és ha terveb az szerepel,hogy neked a 63-ik születésnapod előtt egy héttel lesz hited,akkor kapod meg az azt jelent,hogy imádkozhatsz te 25 éves korodtól akkor sem fogod előbb megkapni a hitet,mert a TERVben ez szerepel. És csalódott leszel 10 évnyi imádkozás után és abbahagyod,mert azt mondod,hogy Isten nem figyel rád. Aki meg a 63-ik születésnapja előtt pár hónappal vagy 2 héttel kezd el imádkozni az meg elégedett lesz,mert Isten jó és figyel rá. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Mert elvileg mindenki kaphat hitet csak kérni kell. Ugye? Mondjuk hitet eleve a hitetlenek kapnak! De csak tudja akkor,hogy kinek érdemes adni ha mindent tud. Akkor elõfordulhat,hogy hiába kér valaki akkor sem kap,mert Isten tudja,hogy neki nem érdemes adni?

A kérdező hozzászólása: Mert elvileg mindenki kaphat hitet csak kérni kell. Ugye? Mondjuk hitet eleve a hitetlenek kapnak! De csak tudja akkor, hogy kinek érdemes adni ha mindent tud. Akkor elõfordulhat, hogy hiába kér valaki akkor sem kap, mert Isten tudja, hogy neki nem érdemes adni?
A kérdező hozzászólása: 9-es ezt kifejetnéd nekem ! Lehet, hogy én azért nem kapok hitet, mert tudja, hogy nem tudnám Krisztust követni?. Mer úgy se hinnék és nem tudnám betartani amit elvár? Tehát hiába kérek hitet. Mert ugye hittel kell kérni, hogy megkapjuk amit szeretnénk. De elõször hit kellene amit szintén kérni kell. Miért érzem azt, hogy hitet csak szenvedések után ad? Ha a hitet õ adja akkor másképp nem lehet szert tenni rá. De miért van az, hogy egyesek kapnak mások meg nem?
Ez nem predestináció. Megvan a lehetõséged bármire, de te vagy a jót vagy a rosszat választod.Isten csak elõre látja, hogy mit fogsz tenni, de nem ítél el ok nélkül, s nem is üdvözít csak úgy. Egyébként a protestáns teológiában van eleve elrendelés, negatív predestináció, ami azt jelenti, hogy mindegy mit csinálsz, úgyis a pokolra vagy a mennybe jutsz, mert Isten ezt elõre eldöntötte.A katolikusban nincs ilyen
#7 szerintem ez nem ennyire fekete vagy fehér. Szerintem ha eltöröd a lábad azt nem biztos, hogy a sátán akarja. Lehet, hogy Isten teszi veled egyrészt hogy tanulj belõle, másrészt hogy egy esetleges rosszabb eseményt megelõzzön ez által. Pl törött lábbal nem tudsz nyaralni menni így nem utazol egy olyan repülõvel ami lezuhan. Persze ez nagyon sarkított példa. Lényeg, hogy a rossz is lehet jó csak nem látjuk az összefüggéseket :)
Tudtommal van Isten, aki jót akar nekünk.És van sátán, aki a roszz dolgokat teszi velünk.Ha eltöröm a lábam az nem Isten akarata hanem a sátáné.Az igaz hogy Isten tidja hogy mi fog történni de Õ jót akar nekünk csak néha ebben sátán megakadájozza.
> Tehát: Isten elõre látja, hogy te a szabad akaratoddal mit fogsz tenni. Tehát a döntéseket te hozod, de õ elõre tudja, hogy mikor mit fogsz csinálni De akkor ez predesztináció. Eleve elrendelés. Én úgy tudtam hogy a keresztény álláspont szerint nincs predesztináció. Rosszul tudom?
Jujj, ez egy nagyon jó és bonyolult dogmatikai kérdés, meg is szenvedtem ezzel az államvizsgán. Tehát: Isten elõre látja, hogy te a szabad akaratoddal mit fogsz tenni. Tehát a döntéseket te hozod, de õ elõre tudja, hogy mikor mit fogsz csinálni
Erre az eredeti kérdésre reagálnék: > Ha Isten mindent elõre tud akkor azt is tudja, hogy kik fognak benne hinni? Melyik Istenrõl van szó? A Te saját Isten képedrõl? Vagy valamelyik konkrét vallás által fölfestett Istenrõl? Vagy bármely válaszoló tetszõleges Isten képérõl? Az én Isten képem szerint - isten nem tud mindent elõre, a jövõ olyan lehetõségek sorozataként jelenik meg elõtte, ami tõle független szabad akarattal rendelkezõ lények döntéseitõl is függ. A keresztény vallás szerint - kb. 10 éves koromban tettem föl ezt a kérdést az akkor papunknak, õ azt mondta hogy igen, mindent tud. Nem tudom hogy az õ válasza mennyire egyezik meg az egyház hivatalos álláspontjával, errõl inkább teológust kellene kérdezni. Más vallás szerint - nem ismerek olyan mélyen más vallásokat, hogy meg tudjam mondani. A Te Isten képed szerint - na ezt meg csak Te tudhatod. Ha a saját Isten fogalmadban ellentmondást találsz, az azt jelzi hogy a te saját hited ellentmondásos. Az ellentmondást neked kell feloldani. Úgy lenne helyes, ha Te döntenéd el, hogy ezt hogyan teszed - azaz hogy mit változtatsz a hiteden. Másokat is megkérdezhetsz a véleményükrõl, de vedd figyelembe hogy egy internetes fórum nem a legmegfelelõbb erre a célra. Ha mindenképp vallást akarsz választani akkor olvass irodalmat más vallásokról. Ha nem ragaszkodsz valláshoz, akkor tanulmányozd át a filozófiai irányzatokat is. (Tudod: autóvezetést autóversenyzõtõl érdemes tanulni, egy adott vallásról meg az adott vallás szakértõjétõl...)
Nem igazán értem mit szeretnél mondani. "Ezek az emberek imádkozhatnak egy életen át akkor sem lesz hitük, mert Õ tudja, hogy úgy se hinnének?" Aki egész életében imádkozik annak van hite, nem is kicsi, hisz ha nem lenne hite nem imádkozna mert aki nem hisz benne hogy a cselekedetének van értelme az nem cselekszik úgy. Pl. nem állok kinn az udvaron kitárt karokkal mert nem hiszem hogy plüssnyuszik hullanak az égbõl. :) A hitet pedig szerintem nem "adja" senki. A hit egy olyan dolog ami belõled fakad; vagy nem. Tegyük fel találkozol egy számodra teljesen ismeretlen vallással. Megismered. Az, hogy hinni fogsz neki vagy sem rajtad áll. Nem úgy megy, hogy kapsz hitet vagy nem kapsz. Van aki akármilyen csodát lát még ha nem is tud rá magyarázatot adni akkor sem fog hinni, mások tudományosan magyarázható jelenségekbe is csodát látnak.
A kérdező hozzászólása: eirc-one Elolvastam !! Huhh... Valószínû még párszor el is kell olvasnom, hogy mélyebben és jobban megérthessem. Honnan tudsz te ilyeneket? Mi a foglalkozásod? Ezt az írást tényleg hasznosnak találom !!! Még egy kérdés: mi van akkor ha én nem tudok magamnak megbocsátani?

Már több mint négy hónapja udvarolok egy lánynak! De ő még mindig azt mondja nekem hogy valamiféle gátlás van benne felém. Azt mondja hogy benne van a hiba és nemtudja hogy tudna ezen túllépni. Van-e így még értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Az elsõ egy éretlen tapló. Igenis légy türelmes. Valamilyen oknál fogva gátlásos. Ez a nõknél általában testi okok miatt van (a média keltette tökéletes nõ képe miatt) ill. lelki (gyerekkori stb.) okai is lehetnek. Én tudom, hidd el. 22 vagyok és egy boldog szerelemmel teli házasságban élek (kamaszan ismerkedtünk meg).

Az elsõ egy éretlen tapló. Igenis légy türelmes. Valamilyen oknál fogva gátlásos. Ez a nõknél általában testi okok miatt van (a média keltette tökéletes nõ képe miatt) ill. lelki (gyerekkori stb.) okai is lehetnek. Én tudom, hidd el. 22 vagyok és egy boldog szerelemmel teli házasságban élek (kamaszan ismerkedtünk meg).
Rájöhettél volna már akár 2 hét után is, hogy semmi. Ennyit egy lány sem érdemel meg. Pedig én tisztelem a nõket. De nem érdemlik meg, hogy várj rájuk.
2. vagyok. Szóval próbáld kideríteni az okát, adj neki valamennyi idõt (reálisat) és támogasd. Mást nem tudsz. Mondd neki, hogy gyönyörû és a nagyon fontos neked. Sokszor mondd és elhiszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindhátmotoktól, hogy véleményeteket megosztottátok velem

Miért nem tudom magam mögött hagyni a pasim "előző életét" ( a rengeteg nö, szinte mindegy volt, hogy fiatal vagy érett stb)? Én vagyok ennyire gaz, hogy folyamatosan emesztem magam miatta? Bennem van a hiba?

Egyebkent szeretem meg ö is engem. De nehez elfogadnom.

Legjobb válasz: Csak simán férfi. Ha ezt akarná csinálni még most is ezt csinálná, de téged választott. Biztos te sem voltál tökéletes valamiféle hibád biztosan van. Neki is van, de elmúlt, így kell elfogadni, ahogy van. Megbízott benned és elmesélte ezt neked. Kicsit több bizalmat :)

Csak simán férfi. Ha ezt akarná csinálni még most is ezt csinálná, de téged választott. Biztos te sem voltál tökéletes valamiféle hibád biztosan van. Neki is van, de elmúlt, így kell elfogadni, ahogy van. Megbízott benned és elmesélte ezt neked. Kicsit több bizalmat :)
ha te a barátnõje vagy és nem csak egy újabb csaj, akit megdughat, akkor máris elértél valamit:) Ne légy bizalmatlan, ha nem akarod elüldözni
Én örülök neki, hogy a párom túlvan rengeteg nõn!Már kiélte magát és 3 éve csak én kellek neki!Barátnõim meg kínlódnak a pasijaikkal, akiknek alig volt nõjük korábban!Fogd fel így...Ha komoly köztetek a dolog, örülj, hogy tapasztalt és már nincs benne a kíváncsiság, hogy milyen lehet ezzel-azzal!
Igénytelen nõ vagy, hogy ilyenekkel kezdesz...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h igenytelen lennek hisz mindezt utolag tudtam meg... tagadta a kicsapongo életmódját elötte, mert tudta, h nekem kicsit masobb az ertekrendem mint neki....

Barátnőm 17 éves és nem nagyon kívánja a szexet illetve szereti de ő aztmodnta hogy cska néha esik jól heti 2x szexelünk kb 1 óra hosszát de nem emgy el ez mindenféle képpen az én hibám vagy lehet hogy benne van a hiba?

19/F vagyok más barátn?imnél még nem volt gond.amúgy vele 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L

17 éves koromban én sem nagyon kívántam még a sexet. Kérdezd meg tõle, hogy mi esne neki jól, hogy hogy csináld, mert lehet, hogy ami másnak jó volt az neki nem. Az orgazmut kergetni pedig nem szabad. Orgazmus nélkül is lehet jó a sex, a nõknek meg kell tanulni az orgazmust, mert nem egyszerû, kell hozzá megfelelõ környezet, hangulat, és teljesen ki kell üríteni a fejed, ahhoz, hogy élvezni tudd. Sajnos saját példámból mondom, nekem is nagyon nehéz csak az élvezetre gondolni, hiába jó és tökéletes az amit a párom csinál. 23/L
vele beszéld meg h esetleg csinálsz-e vmit rosszul
Az a baja szerintem hogy meg nem szerette meg vele senki a szexet. Szoval senki nem tudta meg elvinni a csucsra, nem kostolt bele hogy milyen az amikor nagyon joo. Volt mar igy mas is akit ismerek aztan megvaltozott a velemenye. :P 21/F
próbálkozzatok több pózzal, helyszínnel, kényeztesd stb.Ennyi idõsen nekem mondjuk nem volt orgazmusom, de sokszor kívántam még így is, pedig nem volt túl jó a szex így utólag vissza gondolva.
mondd en neki ne legyen szegyelos es mutassa meg neked o sajat magat hogyan juttatja csucsra :) es akkor neked is konybb lesz monden no mas :)
Talán nemjötél még rá hogy mi az amire vágyik közben.
Szed fogamzásgátlót?
Ha elmenne, akkor többször is akarná. Ha neki nem olyan jó, akkor miért akarná gyakrabban?? Ne a mennyiségre törekedj, hanem hogy eljuttasd a csúcsra! Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, utána akarni fogja gyakrabban is. Mindent megteszel ezért??
A kérdező hozzászólása: Meg próbálok emgtenni mindnet, volt olyan hogy orálisan próbáltam kielégítnei kb 40 percig aztán elfáradt a ynelvem de akkro se semmi... bárhogy izgatoma csiklóját is meg minden akkor is semmi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!