Találatok a következő kifejezésre: Beltéri új mivel kell kezelni (1 db)

Beltéri új faajtót mivel kell kezelni?

addig oké h lenolajal!!de utána mivel kell még lekezelni h megmaradjon a fa szine??

Legjobb válasz: Mi pác-al fogjuk csinálni most!

Mi pác-al fogjuk csinálni most!
Mi lazúrral csináltuk.Sokféle színbe van, ápolja a fát, és színt is ad neki.Így kérd a boltban.Fa lazúr.
Én a lenolajat nem is ajánlanám, ha nem akarsz sötétedést elérni. Beeresztés (impregnálás, alapozás) szempontjából lazúrozásnál tökéletesen megteszi, ha a felkent anyagból egy hígítottabb adagot felkensz rá. Pácolásnál viszont nem is kell alapozni, csak egyenletesen (hogy egyenletes legyen, gyorsan) fel kell kenni a pácot és törlés. Utána megint. Ahány réteg, annyiszoros sötétedés. Beltérben elég a lakkozás is, nem kell UV védelem, ha meg akarod õrizni a színét. Matt lakkot ne használj, mert nehéz takarítani, mikor koszos lesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fűrészt érdemes venni, ha hétvégén kellene pár lécet elfűrészelni? Meg egy 10x10-es gerendát. De lehet, hogy utána évekig nem használnánk.

Szóval most lenne pár dolog a ház körül. Igazából a gerendán kívül inkább csak kisebb lécek lennének. Nézegettem,hogy mennyiért lehetne bérelni fűrészeket. A dekopírt 2500ft-ért 1 napra, a körfűrészt pedig 2600+800ft a korong bele. Viszont 2500ft-ért már lehet használtan venni dekopírt. Arra gondoltam,akkor már jobban megérné azt megvenni,mert mégiscsak megmarad és esetleg,ha valamikor kellene,akkor van. Aki ért hozzá adna tanácsot,hogy a dekopír jó lenne arra,amire használnánk? Köszönöm a segtséget.

5

Hol találhatnék neten ilyen kézi barkácsgépet? (többi lent)

nem is tudom hogyan irjam le e gépet, deh hát vmi olyasmi kellene mint egy fúrógép v hasonló, ami kicsi könnyű és alakra inkább egyenes mint pl egy botmixer. de a végébe bele tudok akár a tokmányba befogni v akár vhogy rászerelni egy forgó kis rudat amin penge van.
szoktam hasonló kis kéziszerszámokat látni néha tvben is.

4

Egy gipszkarton falba, nehéz fúrni egy 1, 2 cm x 0, 5 cm-es lyukat?

7

Hogy csináljak levegöztetöt akváriumba?

1

Mi a különbség a rutilos és bázikus elektródák közt?

3

Milyen fából tudok ásó, kapa, kasza nyeleket készíteni? És honnan szerezhetek olyan fákat? Erődről ha hozom falopás vagy mi?

6

Mivel fessem le az üvegszálas kenumat?

Melyik az a festék, ami időtálló, célnak megfelel, és hol lehet beszerezni?

1

Mit készítsek? (TÖBBI LENT)

Kezdő lakatos vagyok (autószerelő szakon végeztem), munkanélküli. Azon gondolkodtam, hogy mit tudnék készíteni vasból amit el is lehet adni. Kisebb alkatrészeket, eszközöket, amit könnyen el lehessen adni. Nem gond az sem, hogy nem keresek sokat rajta, csak azért legyen egy kis zsebpénzem... Valami ötlet?

7

Milyen fabunkereket tudtok (képeket léci)?

elvárásom:
Lányos de ne olyan hamupipőkést.(pl.zombik virágokkal vagy valami)
Ne legyen kicsti.
Egyszerű legyen.
Ne fán legyen.tű
Elől legyen(leheőleg)kertje.

3

Kerítéstartó profilt hogyan tudom megerősíteni?

A kerítéstartó profilok elrohadtak, kidőlnek a betonból. Meg lehet valahogy erősíteni, hogy ne kelljen a beton alapot feltörni és újra betonozni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!