Találatok a következő kifejezésre: Beltéri új mivel (6 db)

Beltéri új faajtót mivel kell kezelni?

addig oké h lenolajal!!de utána mivel kell még lekezelni h megmaradjon a fa szine??

Legjobb válasz: Mi pác-al fogjuk csinálni most!

Mi pác-al fogjuk csinálni most!
Mi lazúrral csináltuk.Sokféle színbe van, ápolja a fát, és színt is ad neki.Így kérd a boltban.Fa lazúr.
Én a lenolajat nem is ajánlanám, ha nem akarsz sötétedést elérni. Beeresztés (impregnálás, alapozás) szempontjából lazúrozásnál tökéletesen megteszi, ha a felkent anyagból egy hígítottabb adagot felkensz rá. Pácolásnál viszont nem is kell alapozni, csak egyenletesen (hogy egyenletes legyen, gyorsan) fel kell kenni a pácot és törlés. Utána megint. Ahány réteg, annyiszoros sötétedés. Beltérben elég a lakkozás is, nem kell UV védelem, ha meg akarod õrizni a színét. Matt lakkot ne használj, mert nehéz takarítani, mikor koszos lesz.

Digi tv beltérivel most mi is van? Nincs új kód hozzá?

C4100-as beltéri van. Aki vágja hogy most mi is van leírhatná.

Legjobb válasz: Fizzess elõ rá.20ezer forintóbl 7 hónapig fizethetnéd a TV-t.

Fizzess elõ rá.20ezer forintóbl 7 hónapig fizethetnéd a TV-t.
A kérdező hozzászólása: Hajrá...
Mert amit csinálsz, az bûncselekmény. Ha reklámozod is az meg egyenesen hülyeség. És még le is tudnak nyomozni, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: De mi a f.sznak kell szét OFF-olni nem értem...
A kérdező hozzászólása: Szóltam nekik hogy kölcsönveszem te gyökér...
Ha nem szólsz róla, hogy kölcsönveszed az mi is valólában?
A kérdező hozzászólása: Mennyi GYP-s van itt... Én csak kölcsönveszem képzeld.
Képzeld, ha valaki nem fizet azért amit elvesz, az lopás. Aki ilyet csinál, az tolvaj. Ne lopj!
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés... de kösz az infót.
Nincs új kód! azok a Nagravision 2 kódolásúak most már a 3-ast használják ami állítólag ahogy hallottam törhetetlen! De a Digi-s szerelõ aki a 4100C lopós beltérit látta az azt mondta hogy "ne dobjam ki még biztos hasznát fogom venni"! Nekünk amikor a 4100c volt egy Digi-s szerelõ rakta be! na ennyi

Beltéri új faajtót mivel kell először lekezelni?

Mi vastaglazúrra gondoltunk, de azt mondták, hogy lenolajkencével is be kell engedni el?tte.

Legjobb válasz: lenolajjal kell bekenni elõtte,mert az betömiti a réseket és a szu nem tud belemenni.

lenolajjal kell bekenni elõtte, mert az betömiti a réseket és a szu nem tud belemenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak attól félek , a lenolajkencétõl sötét lesz. Mi világosra (kõris) szeretnénk beengedni.
valamivel sötétebb lesz de nem sokkal .mi ma kentük be lenolajjal és nagyon picit lett sötétebb de nemlehet észervenni rajta. a lenolaj egyépként sötét szinü de ha felkened teljesen átlátszo.Anyival lesz sötétebb ha bekened mintha átlátszom festékkel kented volna le.Szerintem ne félj tõle de ha félsz akkor nézd meg egy olyan fán amit nemhasználsz vagy az ajto legfölselyén .


Mi dönti el egy szolgáltatónál (t-home) hogy megrendelésnél milyen beltéri egységet szerel be használtat vagy újat műholdas tv-ről lenne szó?

Legjobb válasz: Csak attól függ hogy épp milyen van a szerelõnél vagy hogy éppen melyik akad a kezébe amikor elõkészül a beszerelésre. Esetek többségében újat visz de a használt felújítottról sem mondod meg elsõre hogy az nem valóban új mert kopott karcos készüléket soha nem adnak ki még a doboz is új nem a régi.

Csak attól függ hogy épp milyen van a szerelõnél vagy hogy éppen melyik akad a kezébe amikor elõkészül a beszerelésre. Esetek többségében újat visz de a használt felújítottról sem mondod meg elsõre hogy az nem valóban új mert kopott karcos készüléket soha nem adnak ki még a doboz is új nem a régi.

Mit tegyek? Új beltéri ajtókat rendeltem egy cégtől, és csak beépítés után derült ki, hogy nem jár az ajtóhoz küszöb!?

Azzal magyarázták, hogy burkolatváltó profilokkal szokták megoldani mostanság, ami nekem is tetszene, de némelyik ajtónál 2-3 centis a szintkülönbség, így most elég ronda. Nekem nincs érzékem az ilyenekhez, kihez lehet ilyesmivel fordulni?

Legjobb válasz: Asztaloshoz. Tényleg nem adnak hozzá, bár ez szerintem hülyeség, de így kényelmesebb nekik. Néha ráfogják az akadálymentesítésre. Nálunk is így van, mit mondjak, a profil alól folyton kitrutyog a ragasztó még egy év után is, elég vacak.

Asztaloshoz. Tényleg nem adnak hozzá, bár ez szerintem hülyeség, de így kényelmesebb nekik. Néha ráfogják az akadálymentesítésre. Nálunk is így van, mit mondjak, a profil alól folyton kitrutyog a ragasztó még egy év után is, elég vacak.
És számolj vele, hogy le kell majd vágni az ajtód aljából, ha küszöböt akarzs.
Nos valóban asztalos kell, a hézagot ki kell tölteni, de az sem mindegy, mennyire! Egyébként a burkolatváltót is lehet úgy szerelni, hogy ne legyen probléma. Ha valóban hideg és meleg burkolatváltásról van szó, akkor a padlólap ragaszása közben kell a profil alsó sínjét behelyezni, amibe csak bele kell pattintani a takaró profilt. Ha ez már nem megoldható, akkor kell az asztalos, aki ezt megoldja, de õt is lehet kérni, hogy ne a ragasztott változatot válassza, hanem lehetõleg a bepattintható változatot és akkor nem lesz olyan problémád, mint az elsõ válaszolónak.
Nekem is küszöbökre volt szükségem, de nem voltak új ajtók, csak a régieket csiszoltuk le, és az új laminált padló miatt is szerettünk volna szebb burkolatváltókat. Én beírtam a gugliba a problémámat , találtam céget aki kiszedte a régit és újat tett a helyére("küszöb"-re most is az elsõ találatok között van). Rendben van még három év után is, pedig a kisfiam rendszeresen átmotorozik rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Találtam egy küszöbös céget.
nem lehet felvenni vele
Sehogy. Ha tányéros Digi TV-tek van, akkor lehet igényelni Kaon NA 1000HD típusú beltérit, azon van USB csatlakozó és lehet vele mûsort felvenni.
A kérdező hozzászólása: értem, és az nagyjából mennyi pénz lehet?
Meg lehet venni 15000 Ft-ért, vagy lehet bérelni havi 500-ért. http://digi.hu/konstrukciok_muhold/meglevo_elofizeto/HD_csere


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!