Találatok a következő kifejezésre: Belso, nagyon aranyerrel (4 db)

Belso, nagyon verzo aranyerrel mit csinalnak?

Legjobb válasz: Mindenképpen irány a háziorvos és kérj beutalót egy kiviozsgálásra!!!!!

Mindenképpen irány a háziorvos és kérj beutalót egy kiviozsgálásra!!!!!
http://www.paramedica.hu/200409/28_egeszsegposta/index.htm EZ csak egy, de nagyon sok link van a neten az aranyérrõl! Én nem tudom mit csinálnak, de utána is kísérletezgethetsz sszerintem, hátha vmelyik természetes módszer használ!
Én úgy tudom, hogy valami gumigyûrû-szerõséggel elkötik, amitõl szépen leszárad. Persze közben nagyon kellemetlen lehet.

Kb.1 hete nagyon keményet és vastagot székeltem és akkor kicsit fájt és vérzett. Attól kijöhetett egy belső aranyér? Többi lent.17L

Kívülr?l nem látszik semmi, de ha benyúlok a fenekembe akkor mintha kemény valamit éreznék. Reparon krémmel kenegetem 1-2 naponta, ez vajon bels? aranyér? Elmúlik magától, vagy ha kenegetem?

Legjobb válasz: Igen, lehet belsõ aranyér. Szerintem jobb lenne ha orvoshoz mennél. :)

Igen, lehet belsõ aranyér. Szerintem jobb lenne ha orvoshoz mennél. :)
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék orvoshoz menni...kicsit félek vagy nem is tudom. van rá esély h elmúlik ha reparon krémmel kenegetem?
Elsõ vagyok. Jobb lenne mégis, ha orvoshoz mennél. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a doki sok mindent látott már. Mégis csak õ tud biztos megoldást.
Szia, mi lett végül, elmúlt? Most nekem is ugyanez a problémám, és bepánikoltam.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló köszönöm! Végül a hétvégén nem mentem orvoshoz, de nem merem kijelenteni hogy elmúlt, de javult mert már mintha nem érezném azt a nyomó érzést a fenekemben. Konkrétan nincs tünet de még nem kiabálom el..

HOnnan tudjam hogy belső vagy külső aranyerem van? Mert a végbelemnél van egy kis kitüremkedés. Nagyon pici. De sokszor vérzik, bár nem fáj. Most kezdtem el használni a Mastu S krémet. Aki használta annak bevált?

Légyszi segítsetek mert tökre megvagyok t?le ilyedve...mert dokihoz nem akarok menni:S

Legjobb válasz: Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.

Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.
Ha kívül is látszik vagy érzed, akkor külsõ, ami nem zárja ki, hogy emellett belsõ is van. Én is Mastut használok, valamit javított a helyzeten.
Szia!Nem akarlak elkeseriteni, de ha ez elõjött, többé nem szabadulsz meg tõle.Én is igy kezdtem úgy 15éve, aztán azóta már 3x volt gyûrûzésem.A Mastut már 3 éve használom legalább nem vérzik.Nekem az aranyeremet már III.fokúnak állapitották meg, de nem mûttetem, mert van ismerõsöm, kés alá feküdt és 1 év múlva kiújult neki.Ne használd sokáig, csak amig vérzik, mert megszokja az aranyér és késõbb nem fog használni.Aztán, ha panaszod elõjön, akkor pár napig újra használd.A két idõ közöttre vegyél Reparont!
A kérdező hozzászólása: Hát jó az igaz...de..áh mindegy...már 2 napja használom..és mondhatom hogy használt..mert már nem is vérzik..de a vérzéset nem ugy kell elképzelni hogy nagyon..csak ilyen pár csepp...és az is ritkán, kb 1 héten max 2szer...de sztem ez javított...szerintetek meddig kell használni a mastut hogy elmuljon?
Komolyan... Aki nem akar/mer proktológushoz menni, az ennyi erõvel a nõgyógyászati rákszûrést, prosztataszûrést is elsinkófálja, mert a kényes részeinkrõl van szó? :S Nem lehet nagyobb a szégyenérzet, mint az egészségvágy, hát basszus, senki nem jókedvébõl megy egyik ilyen orvoshoz sem. Most nem azt mondom a fenekünkben túrásra, hogy ettõl mindenki kapjon röhögõgörcsöt, de még mindig jobb, mint egy tovább fajuló betegség...
2. vagyok. Én már meg is ijedtem miután olvastam, hogy mit írtatok!!! Ezt találtam: http://www.aranyeresseg.hu/borelv.htm
Szia!Ha vérzik, elõször mindenképp menj el sebészhez, ha kell akkor maszekon.Ott megállapitják, hogy tényleg aranyér-e vagy valami más.Ha aranyér, akkor kikisérletezheted, hogy melyik kenõcs válik be.Én maszekon mentem, nem kért sokat.A vérzõ aranyereimet legyûrûzte.Egyáltalán nem fáj és nem kellemetlen.Csak az ember restelli, de ez is hozzánk tartozik.A gyûrûzéstõl elmúlt a vérzés, csak néha kellemetlenek a csomók.Mastu s-et használok, nekem bevállt.A kúp azért nem javallt, mert amikor bemegy felsérti mégjobban az elvékonyodott hártyát!Kitartás, életünk végéig se szabadulunk meg ettõl!
Egyetértek az elõttem szólóval. Neked nem kell tudni, hogy mid van, azért van az orvos. Inkább most menj el, mint 2 év múlva sokkal nagyobb bajjal, amit már nem is lehet teljesen gyógyítani.
Szia! Én is bajban vagyok ezzel a kérdéssel...próbáltam a Mastut, de nekem nem használt. Nagyon bevállt viszont a Sperti kúp, amit terhesség alatt és most utána is használok. Bár van krém formájában is, de a kúpot jobbnak gondoltam az esetleges belsõ aranyér miatt is.
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy soha nem múlik el? hát én még ilyenrõl nem is hallottam, én akárhány embert kérdeztem, mindenki használt vagy kúpot, vagy kenõcsõt...és elmúlt neki...a legtöbbnek..és ha kis is jött...nagyon sokat kellet rá várni..Bár nekem talán I. fokú aranyerem lehet, mert nagyon pici az a kitüremkedés, nem is vérzik nagyon..mostmár egyáltalán nem, és nem is fáj, ...Sztem a MAstu használ mert nem is fáj már..és kezd kicsit visszahúzódni is...

A belső aranyér tarthat egyfolytában több mint 2 hónapig? Másoknak is fáj nagyon?

Kb 2 hónapja lehet több is minden egyes székeléskor er?s fájdalmam van és vérzek! Soha nem volt székrekedésem,próbáltam kenöcsöt nem segit,volt hogy csak gyümit és m?zlit ettem,ez bels? aranyér egyáltalán? Orvos arra "tippel"!

Legjobb válasz: Milyen orvos? És hagyja, hogy 2 hónapja kínlódjál? Van erre szakorvos, aki megnézi.

Milyen orvos? És hagyja, hogy 2 hónapja kínlódjál? Van erre szakorvos, aki megnézi.
Tarthat igen DE ki kell vizsgálni, hogy valóban belsõ aranyér okozza e. Nekem is volt végbéltükrözésem igaz magánorvosnál, mert engem se küldtek vizsgálatokra...
A kérdező hozzászólása: Proktológusnál voltam, még az elején csak valami kenõcsöt irt ki! Azóta is fáj meg vérzik minden nap! Vettem szirupot ha iszom nem fáj annyira, de ha nem iszom nagyon fáj, de csak még wc-zek egyébként semmi! Soha nem volt székrekedésem... Szoktam puffadni, görcsölni, éjszaka izzadom nagyon ahogy napközbe sehogy!
A kérdező hozzászólása: Neked milyen tüneteid vannak?
Te jószagú gatyamadzag, milyen dokit fogtál ki. :o/ Ha budapesti vagy, menj el az enyémhez, V kerben rendel TB alapon, sebész proktológus fõorvos, nagyon jó fej, rendes és alapos. Nem "tippelget", hanem elvégzi a szükséges vizsgálatokat, aztán kezel. Amúgy a leírtak alapján végbélrepedés lehet, amihez társulhat aranyér is, bár amíg az nem jön ki ürítéskor, addig nem fájhat igazán. Asszem "specialista" vagyok, volt már belsõ, külsõ, mûtét és gyûrûzés, repedésem a fent említett colonoscopia (tükrözés)és minden... :o( Kell egy rendes kivizsgálás és kezelés, mert ezzel szenvedni nem "érdemes", ha rendesen kezelik, akkor tünetmentessé válhatsz újra. Ami biztos, hogy rendesen ki kell
... vizsgálni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!