Találatok a következő kifejezésre: Belezúgtam a sebészembe (2 db)

csak tudja a számát, hisz az orvosa volt!!!:DD
Ezt így nehéz megmondani, mert általában szerintem a helyzet adja! Mi lenne, ha vissza mennél hozzá vmi ürüggyel, hogy fáj a mûtét helye, stb. és akkor utalnál a dologra és a reakciójából leszûrnéd, hogy kapható-e rá...lehet van barátnõje...
Menj vissza hozzá valami ürüggyel, pl. nézze meg még egyszer a heget (illetve nem tudom, mit végzett rajtad), és hátha leesik neki a dolog.
Ennyi k*rvát! Már rádmozdult volna, ha kinéznél valahogy. Neked is hiába volt a plasztika. xD
Kérd el a számát bakker.
Ha van családja, akkor próbáld meg elfelejteni, ha nincs akkor add tudtára! Esetleg volt vmi arra utaló jel, hogy bejönnél neki?
A kérdező hozzászólása: Elvált nincs neki
A kérdező hozzászólása: Hogy kéne elcsábitanom?
Te vagy Béla? Egy hete még férfi voltál

Belezúgtam a plasztikai sebészembe. Mit tegyek?

Múltkor összevissza bókolt nekem meg érdekl?dött hogy van-e barátom. De konkrétan nem közeledett,szóval nem tudom mit gondoljak. Segítsetek!

Legjobb válasz: Midet muttetted meg? Miert kersz segitseget? Ha nincs baratod, es tetszik, akkor gondold at a dolgot, s ha baratod van, akkor semmi.Akkor megmondod neki. Ja es inkabb utana menj mas orvoshoz nehogy bosszubol "megvagjon". soha nem lehet tudni milyen sandekuk van az embereknek

Midet muttetted meg? Miert kersz segitseget? Ha nincs baratod, es tetszik, akkor gondold at a dolgot, s ha baratod van, akkor semmi.Akkor megmondod neki. Ja es inkabb utana menj mas orvoshoz nehogy bosszubol "megvagjon". soha nem lehet tudni milyen sandekuk van az embereknek
Össze jössz vele akár csak kis ideig és bomba nõt csinál belõled:D
ott a pont az utolsó válaszolónál. ennyi:D
A kérdező hozzászólása: Hát, két hét mulva megyek kontrollra(egyébként az orromat mûtötte meg) szóval akkor kéne valamit alakitanom, csak nem tom hogyan. Nagyon tetszik a pasi meg nincs is barátom, csak nem adtam neki egyértelmû választ arra h van-e barátom...szóval mit mondjak neki??
te most akkor zsidó vagy?
A kérdező hozzászólása: hülye...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!