Találatok a következő kifejezésre: Beleszerettem egy akit nem (55 db)

Tehetek valamit, ha beleszerettem egy olyanba aki számomra a "nem szabad" és az "érinthetetlen" kategóriákba esik bele?

A n? és köztem társadalmi... anyagi... korbeli s?t még lehet intelligenciabeli különbség van és er?sen nem az én javamra, bár az intelligencia hátha felém billen. Lassan affelé konvergálok h hagyom a n?t, de tudom vagyis úgy jön le er?sen, hogy ? is vonzódik felém, flörtöl is sokszor. Mit csináljak, kockáztassak meg egy megaláztatást h hogyan oldjam ezt meg?

Legjobb válasz: Tudod..háborúban és szerelemben mindent szabad..egy próbát megér,ha összejön a dolog akkor élvezd,ha meg nem akkor lépj tovább anélkül hogy ezt megaláztatásként élnéd meg.

Tudod..háborúban és szerelemben mindent szabad..egy próbát megér, ha összejön a dolog akkor élvezd, ha meg nem akkor lépj tovább anélkül hogy ezt megaláztatásként élnéd meg.
Én a helyedben hagynám. Én is sokszor beleesek ilyen szituációba, de úgy gondolom, hogy muszáj sajnos a saját társadalmi, intelligencia szintemen lányt találni. :/
Szerezni egy képet róla, és öncélra felhasználva rámontírozni egy pornósztár testére, és minden éjjel lefekvés elõtt verni rá a farkat. Kielégítene szexuálisan, adna egy jó hangulatot. Így nem volna többé probléma agyalni rajta.Leverné a szexuális vágyaidat. Egy jó megoldás az elérhetetlen nõkre való élvezésre! Én is szeretek híres filmsztárok neten található más által felrakott montázsaira élvezni, így rájuk is megy a kielégülés, és nem vágyok rájuk annyira.
A kérdező hozzászólása: a 2. mi fogyatékos és beteg

A suliban beleszerettem egy csajba. Az a helyzet, hogy aranyos velem, , mert ilyen a természete, és nem tudom elfelejteni. Akkora lúzernek érzem magam mostanában. Mindent elrontok. Hogyan tegyem rendben magam, hogyan legyek erős férfi?

Úgy érzem ki vagyok égve, nem jönnek össze a dolgaim, szeretnék normális lenni. Megmondom őszintén olyan töketlennek érzem magam. Más területen is csak bénázok. Tudom ez nem valami konkrét, de annyira jó lenne normálisnak lenni. Gyárilag el vagyok rontva, vagy nem értem.

Legjobb válasz: Luzer vagy vagy sem, ez saját véleményed ami külömbözhet mások véleményétõl... saját magadat itéled meg luzernek mások hogy itélnek meg? és nem az hogy mások, hanem Õ? ugy szürted le hogy õ is luzernek tart? mert ha aranyos veled meg foglalkozik veled akkor nem hiszem... amugy is tálald neki a témát egy számodra szimpatikus alkalomban (akkora luzer ne legyél hogy habozol sokáig amig fenn áll a lehetõsége annak hogy lecsapják a kezedrõl :) ) és ha szeret téged meg te is õt elfogadja a hibáidat, az esetlenségedet, ami korral tapasztalattal minden embernél változik :) bárcsak ez lenne mindenki legnagyobb gonjda... :)

Luzer vagy vagy sem, ez saját véleményed ami külömbözhet mások véleményétõl... saját magadat itéled meg luzernek mások hogy itélnek meg? és nem az hogy mások, hanem Õ? ugy szürted le hogy õ is luzernek tart? mert ha aranyos veled meg foglalkozik veled akkor nem hiszem... amugy is tálald neki a témát egy számodra szimpatikus alkalomban (akkora luzer ne legyél hogy habozol sokáig amig fenn áll a lehetõsége annak hogy lecsapják a kezedrõl :) ) és ha szeret téged meg te is õt elfogadja a hibáidat, az esetlenségedet, ami korral tapasztalattal minden embernél változik :) bárcsak ez lenne mindenki legnagyobb gonjda... :)
nincs komolyabb kihívás az életedben szerintem. az ökölvívást ajánlanám neked.
Tényleg lúzer vagy. 1 dolgot tehetsz: eldöntöd, hogy mostantól nem leszel az. Hogy nem érdekelnek a következmények, azt csinálsz, amit akarsz, ha kell, bunkó is leszel, és az sír miattad, aki akar, mégha érdekel is, elnyomod, ahogy esik úgy koppan. Én is lúzer voltam 16 éves koromig, azóta nem vagyok az, mert így csinálom. A lényeg, hogy ne mindig magadat hibáztasd mindenért, legyél bevállalós, írd felül az eredeti személyiségedet, akár véres könnyek árán is. Menj oda a csajhoz, és mond meg neki, hogy szereted, hívd el valahová. Ha nemleges választ ad, így járt.
"azt csinálsz amit akarsz" "nem érdekelnek a következmények" hááát szerintem ez is luzerség... vagy nevezzük Rajoskodásnak... de amugy a komment végével egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Nem merem megtenni :( Köszönöm a válaszokat.

Beleszerettem egy fiúba, aki viszonzatlanul szerelmes a barátnőmbe! Egyszerűen képtelen felfogni, h a barátnőm nem egy harmadik személy miatt nem megy bele vele egy kapcsolatba. Ráadásul a fiú érzelmileg elég instabil, de már kezdi felfogni?

A fiú velem is nagyon jóban van,és érzem,hogy lehetne is köztünk valami,de nem tudom,mit csináljak...jelenleg csak azt tudom tenni,hogy várok...tudom,ez így elég zavaros és bonyolult,és ide nem is tudom normálisan leírni a problémát,ezért ha valaki szeretne segíteni, szivesen kifejtem még neki bővebben a bajomat,úgyhogy kérem,privátban írjatok! 18/L

Legjobb válasz: Hát ha a kérdés kezdi felfogni vagy sem akkor f*ngom sincs. A srác abba szeret bele akibe akar csak kérdés sikerül e.

Hát ha a kérdés kezdi felfogni vagy sem akkor f*ngom sincs. A srác abba szeret bele akibe akar csak kérdés sikerül e.
Velem is ez van.Írj nekem privit és megbeszéljük oké?
A kérdező hozzászólása: 19L
Biszexuális vagy?
A kérdező hozzászólása: igen
Fuh, hát így még nehezebb a döntés. Hogy érted, hogy nem bírod lerázni?
A kérdező hozzászólása: úgy hogy nem szeretem de nem bírom neki megmondani és rengetegszer próbáltam/próbálom keresni a kifogásokat hogy lerázzam ja ráadásul osztálytárs
Én azt nem tudom kimondani hogy ha szeretek valakit. Muszáj leszel õszintének lenni. Attól a te lelki világodna lesz jobb. Egyik: lerázod végleg Másik: õszinte voltál (végig én írtam neked eddig hozzászólást)
A kérdező hozzászólása: tudom és köszönöm a kedvességedet:)

Van egy lány, akit nem rég ismertem meg. Egyből beleszerettem. Írtam neki egy verset (lentebb). Õ 17, én 15 éves vagyok. A véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek milyen?

Vallomás Végtelen szakadék szélén vártam a holnapot, Hátha a horizonton valami végre felragyog. Ott hol az ég belevérzik az óceánba, Mely búsan vár új folytatásra. Nem tudtam milyen szívből mosolyogni, Milyen valaki látványától megremegni. Milyen nehéz szép szavának ellenállni, Bársonyos illatától azonnal elolvadni. Kerestem, mért vagyok ezen a helyen, Mit kutatok minduntalan olyan keservesen. Kerestem, de nem találtam semmi érthetőt, Kerestem valamit, valami kielégítőt. Nem láttam még olyan szépet, mint amilyen te vagy, Ha meglátlak, az arcomra azonnal öröm és mosoly fagy. Nem hittem, hogy van első látásra ilyen erős vonzalom, Szerintem ez más, úgy érzem, többnek mondhatom. Nem vagyok robot és nem vagyok majom, Az érzéseim palástolni tovább már nem tudom. Nem vagyok menő, nincs rengeteg vagyonom, Viszont szeretni tudok, de azt nagyon-nagyon. Ölelni akarlak szorosan a karjaimban, Együtt lebegni veled egy közös táncban. Repülni fel, fel és még annál is tovább, Hogy megszűnjön körülöttünk a világ. Nem tudom, hogy érzel-e valami kicsit irántam, De nekem te vagy a legfontosabb a rohanó világban. Félek attól, hogy netalán nemmel felelsz, Mégis remélem, egyszer majd átölelsz.

Legjobb válasz: 7 Ezt a verset csak akkor add oda a kislánynak, elindult a dolog, addig ne. Addig ne add ki a kezedbõl ezt a verset.

7 Ezt a verset csak akkor add oda a kislánynak, elindult a dolog, addig ne. Addig ne add ki a kezedbõl ezt a verset.
Nagyon aranyos, kedves gesztus. :) Mióta ismeritek egymást?
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves válaszokat :D
Nagyon édes, fõleg az utolsó versszak tetszik.:)
A kérdező hozzászólása: 6. Elõször is köszi, de még nem tudja, hogy oda vagyok érte
5 Meg ne változz, el ne rontsanak:DD Sok boldogságot nektek:)
A kérdező hozzászólása: 6 napja ismerem
2. válaszoló vagyok. Tényleg nagyon jó és szép vers. Viszont fenntartom az állításom. Egy próbát megér azért :)
Hát ez, ez nagyon jó. Ez tökéletes.
Elsõ két versszakot olvastam csak el bocs. Nem mondom hogy nagyon rossz ötlet de ma már nem minden csaj van oda a romantikázásért meg a hirtelen bedobott versekért.
Ez nagyon szép vers, de én is azt mondom, hogy még ne most add oda. Sok sikert! :)

Beleszerettem egy srácba, akit nem lehet megkörnyékezni, hogyan adjam mégis a tudtára?

A kölcsönös szimpátia megvan,szoktunk egymásra mosolyogni meg ilyenek,de sosincs egyedül,mindig körülötte vannak a haverjai...:( ha beszélgetünk is,akkor is csak legalább hatszemközt megy a dolog...hogyan adjam tudtára h szeretnék komolyabbat is,de a haverjai ne tudják ezt meg? :S

Legjobb válasz: ha tudod, hogy hol lakik, kelj fel nagyon korán, és menj a házához, még azelõtt, hogy õ elindulna iskolába (ha még fiatalok vagytok). ha látod, hogy kijön szólítsd le. így lesz elég idõd beszélni vele, és valószínûleg egy haverja sem lesz éppen akkor vele :) nekem egy csajnál bevált a dolog :)

ha tudod, hogy hol lakik, kelj fel nagyon korán, és menj a házához, még azelõtt, hogy õ elindulna iskolába (ha még fiatalok vagytok). ha látod, hogy kijön szólítsd le. így lesz elég idõd beszélni vele, és valószínûleg egy haverja sem lesz éppen akkor vele :) nekem egy csajnál bevált a dolog :)
Miért zavar, ha megtudják, hogy ismerkedni szeretnél? Ha ilyen jó haverok... Hívd el valahová: moziba vagy falatozni valamit. Oda már csak egyedül jön?
Ha esetleg õ is gondolja és együtt fogtok járni akkor ugyis megtudják a haverjai is, tehát sokáig ugysem tudnátok eltitkolni.De azért gondolom mindehová csak nem a haverjaival megy.Amikor pl. hatszemközt vagytok hívd el valahová vagy amikor már búcsúztok el, mondd neki, hogy szeretnél vele majd beszélgetni négyszemközt valamikor.Erre ugyis mond valamit és oda egyedül megy már gondolom, akkor meg tudjátok beszélni ezt.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, ez jó 5let, csak igazából ez egy nagyobb társaság és szinte napi kapcsolatban vagyunk...na már most: ha esetleg visszautasit, akkor másnap már mindenki errõl fog beszélni...vagy csak én vagyok tul félénk? Meg van még pár haverja aki szokott nekem bókolni meg sztem tetszem nekik, ha megtudják hogy én ráhajtok a srácra, nem lesznek rám mérgesek? Lehet h hülye a kérdés, de engem aggaszt! :S
Sajnos az egyenjogúsággal ez jár! Ha te kezdeményezel, bizony visszautasíthat! De ha elhívod valahova, az még nem lehet nagy gond. Ha látod rajta, hogy õ is közeledni akar, akkor nem fog visszautasítani. És ott se rohand le, hanem beszélgess vele. Arról is, amit idáig nem tudtál megkérdezni - de elõtte arról is, hogyan vélekedik az efféle dolgokról.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, aranyosak vagytok...:) a cimét nem tudom, annyira nem vagyunk "jóban" sajna...valszeg az marad hogy amikor egyedül van fél percig, akkor elhivom mondjuk vhová... Csak azért tökölök ennyit, mert eddig soha nem kezdeményeztem pasinál és eléggé be vagyok rezelve...de hát muszáj lesz mert látom rajta h én is tetszem neki, de õ nem lép.Szóval drukkoljatok! :)
Persze, hogy drukkolunk! Írd majd meg, hogy hogyan alakultak a dolgok...
A kérdező hozzászólása: ok.:) )

Beleszerettem egy nálam majdnem 18 évvel idősebb, számomra (a jelenlegi helyzetben - amit nem részleteznék) teljesen elérhetetlen férfibe, aki mindemelett ismert személyiség. Mit tegyek, hogy elfeleljtsem?

Egyik?nk sem házas, de még élettársunk sincs. Tehát nem ez az akadály.

Legjobb válasz: Ne is mondd...totálisan egy cipõben járunk. Egy éve reménytelenül szerelmes vagyok ugyanilyen helyzetbe egy férfiba, és képtelen vagyok kiverni a fejembõl. Pedig egy darabig úgy tûnt, kölcsönös a dolog. Lassan úgy érzem belebetegszem, már enni is alig bírok :(

Ne is mondd...totálisan egy cipõben járunk. Egy éve reménytelenül szerelmes vagyok ugyanilyen helyzetbe egy férfiba, és képtelen vagyok kiverni a fejembõl. Pedig egy darabig úgy tûnt, kölcsönös a dolog. Lassan úgy érzem belebetegszem, már enni is alig bírok :(
20:23-as: dettó, ráadásul naponta látnom kell az illetõt, így még nehezebb elfelejteni. Még rosszabb lesz, ha látom, kivel kavar az orrom elõtt. Ha tudnám a tuti receptet, elmondanám... :-(
hat akkor mi?ha a vanzolom kolcsonos akkor kit erdekel ki mit mond?Mond el neki vagy mar tudja?
20:23 vagyok: remélem egyszer túlleszünk rajta. Bár én egyre inkább úgy érzem, ha belém rúgna hármat és megalázna, akkor tudnám csak elfelejteni...lehet hogy én megpróbálom. Próba, szerencse...
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolok rád!
Én holnap próbálkozom egyet azért... Ha meg nem jön össze, mehet kukutyinba zabot hegyezni, nem tudja mit hagy ki :D Na jó, kétlem, hogy ennyivel el tudom intézni magamban, de tényleg ez az utolsó próbálkozásom.
Nyugi senkise tudja h ki vagy.de ha nem akarod elärulni ok.de igy semit se lehet kitalálni rá és még 40km se akadáj!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem próbálkozhatok, mert semmi esélyem sincs... Ismeretlenül, több 10 km-re egymástól... :(
20: 56 vagyok Én mondjuk újra próbálkozom...szerintem te is próbálkozz. Mit veszíthetsz? Komolyan, lassan úgy érzem, hogy már méltóságom sincs, amit elveszthetnék, mert bármire képes lennék érte.
A kérdező hozzászólása: Nem szívesen írnám le a nevét, ha nem haragszol/haragszotok. Nem tudom, hogy mit lehetne kitalálni, mivel jóval fiatalabb vagyok, mint õ... :S
Ha nem ismer persze h nem vonzodik, ki az ? megprobálhatnánk kitalálni vmit!
20:56-os: tapasztalatból mondom, akkor sem fogod... Lehet, hogy az ilyesmin csak az idõ segít - ha addig bele nem betegszik az ember. (20:36-os)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon sajnálom! Teljesen megértelek, én is így vagyok, mint te. Azzal a különbséggel, hogy az én esetemben a vonzalom sosem volt kölcsönös (Õ nem is ismer engem). Viszont - hála Istennek - nekem az étvágyam az kitûnõ, de sokat szomorkodom... :(
A kérdező hozzászólása: Pont ez a baj, hogy a vonzalom nem kölcsönös... :( Csak az én felemrõl van vonzalom.
Velem is ez a helyzet... És nagyon nem egyértelmû, néha picit úgy érzem talán lehet kölcsönös, de aztán kiderül, mégsem. Aztán megint tesz valamit és megint úgy érzem... Részvétem mindenkinek, akivel egy cipõben járunk:( Amúgy néha már szabályosan rosszul vagyok, ha tudom, hogy másnap látom, alvásra esély sincs és majd elhányom magam az idegességtõl. Én mindenkinek szurkolok, és én is úgy látom, hogy próbálkozni azért megéri.
Olelgesd meg gyakran es mondogasd neki, hogy imadod :D Velem egy fiu barat csinalta ugyanezt es bejott :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de egy kicsit félek h õ nem mert nem vagyok benne teljesen biztos
Ez a jo az 'imadlak'-ban :) En is sokaig agyaltam rajta, hogy azert mondja, nem azert mondja, miert mondja? :D
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ezt majd kipróbálom :D
"Véletlen" smárold le! :D
Amikor együtt röhögtök és közel kerül a fejetek, lehet egy kicsit koppintott, filmekbe van ez, de egy próbát megér :D és azt mond , hogy esetleg negatívan reagál, hogy te azt hitted , hogy szerelmes beléd és cSAK JÓT AKARTÁL, Utolsó
Most meghalt pár agysejtem. De tényleg.
Nyilván azzal, akit szeretsz. Az nem törne össze, ha egy pasi, aki nem is kötõdik hozzád, csak úgy megizélne, aztán dobna? A lényeg, hogy szerintem még senkivel se próbálkozz! Az meg elég gyakori, hogy nem az elsõ párjukkal maradnak életük végéig az emberek. Ez nem feltétlenül törés.
Ezt nem lehet így kilogikázni, hogy kivel jobb, meg mikor jobb. Amikor jön, akkor jön. Ha van egy partnered, akivel VALÓBAN jól érzitek magatokat, miért ne tegyétek meg...? De csak azért kihasználni egy havert, mert d*ghatnékod van.. Kissé gyerekes. Kissé nagyon.
Ez az egész úgy hülyeség, ahogy van, már bocs. Amúgy azt mondom, hogy egyikkel se feküdj le. Akkor lesz jó élmény az elsõ, ha olyannal fekszel le, akirõl azt érzed, hogy csak õ kell neked. Tuti nem érzed így, akkor nem gondolkoznál ilyenen, hogy mással inkább... És az se igaz szerintem, hogy az elsõ alkalom ekkora nyomot hagyna. Max akkor ennyire maradandó szerintem, ha negatív élmény (márpedig egy random sráccal nagyobb eséllyel lesz negatív élmény) 22L
Lehet csak túl fáradt vagyok, de a konkrét kérdés az lenne, hogy várj-e addig amíg megtalálod az igazit, akivel életed végéig együtt maradsz? Amúgy neked kell érezni, hogy szereted-e az adott srácot annyira, hogy egy szinttel feljebb emeld a kapcsolatotokat egyszerû járásból. ( a van benne szex nekem egy következõ szint) És igen, az elsõre mindig emlékezni fogsz, de nem feltétlenül biztos, hogy a szakítás összetör. Én is emlékszem az elsõ sráccal töltött elsõ alkalomra és még párra nagyvonalakban, akirõl azt hittem ásó-kapa-nagyharang, ehhez képest szakítottunk, utána volt egy-két kósza kaland majd találkoztam a párommal, együtt élünk és az elõzmények miatt tudom, hogy vele a legcsodásabb, legjobb, legleg. Tudom értékelni, mert tudom milyen a más, így mégjobban élvezem vele a dolgokat. Ha õ lett volna az elsõ is élvezném, de lehet nem ennyire. Meg ráadásul nekem kellett a kiéljem magam rész (a haldokló elõzõ kapcsolat végén jöttem csak rá erre, addig nem fordult meg a fejemben), vagyis ne azon kattogjak, hogy vajon mással milyen lehet. Megtudtam, így most már ez a kérdés egyáltalán nem hajt. 23 N
A barátom nõje nekem tabu. Ameddig vele van.
Szeres ki belõle, haver nõje meg tabu volt-van-lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem az õ nõje mert még csak randiznak. Másrészrõl egyszerre ismertük meg kb.
"mert még csak randiznak" Ez már az, ami belefér a tabu kategóriába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!