Találatok a következő kifejezésre: Beleszerettem a barátomba aki a volt (4 db)

Felejtsd el, de sürgõsen!
Ne vesd rá magad rögtön, mert az gáz. Nemcsak a barátnõd szemében, hanem a srácéban is, ha normális és törõdött valaha rendesen a barátnõddel. Várj legalább 1-2 hónapot, aztán ha még szabad a srác, beszélj a barátnõddel a dologról. Ez a minimum.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi mindenkinek!

Beleszerettem a legjobb barátomba aki a volt pasim haverja! De a fiú meg a barátnőm bejönnek egymásnak, csak a csajnak van pasija. Elmondtam a fiúnak hogy többet érzek barátságnál de ő a barátnőmet szereti. Most mit tegyek?

Nem akarom elveszíteni

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).

Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).
ne járasd le magad, inkább hagyd õket!ha téged választ ugyis tudni fogod hogy csak nincs ló jó a szamár is alapon van veled!

Volt egy1 szerelmem de a lány aki be beleszerettem a legjobb barátomba szerelmes és úgy tűnik ő is belé hogy lépjek túl rajta?

Mint leírtam a kérdésbe a történetet a lányt már "elengedtem" nem is az zavar hogy a legjobb barátommal van hanem ha rá gondolok úgy érzem hogy nagyon nagy üresség van a szívemben és úgy érzem hogy elvesztettem valamit. hogyem magam túl rajta? 16/F

Legjobb válasz: Foglalkozz valami mással, intenzíven. Próbálj olyan dolgokat csinálni, amik elterelik a figyelmedet. És ha csak lehet, ne találkozz a lánnyal. Persze, ettõl se lesz sokkal könnyebb, de talán majd az idõ segít. Sajnálom, tudom mit érzel. :'(

Foglalkozz valami mással, intenzíven. Próbálj olyan dolgokat csinálni, amik elterelik a figyelmedet. És ha csak lehet, ne találkozz a lánnyal. Persze, ettõl se lesz sokkal könnyebb, de talán majd az idõ segít. Sajnálom, tudom mit érzel. :'(
na, ez már csak akkor lenne cinkesebb, ha mind osztálytársak lennétek :D egyébként járnak? vagy csak tudod, hogy hogy éreznek egymás iránt? ha járnak, akkor hagyd õket. viszont ha szeretted, akkor elmondtad neki? legközelebb részletesebben :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen mind 3-an egy osztályban járunk. Nem járnak de a vak is észrevenné hogy van köztük valami. Ha barátomat kérdezem az osztályról hogy mi a véleménye mindenkirõl elmond minket csak a lányról beszél "titokzatosan"
Elmehetnék látnoknak :D De te beszéltél a csajjal az érzéseidrõl?
A kérdező hozzászólása: Nem. De mint írtam nem a csajt szeretném megkapni hanem túltenni magam rajta tegnap elmentünk haverokkal berúgni és akkor nem érdekelt már semmi de ez hosszú távon nem megoldás :D
az szep ha 16 evesen mar mesz berugni mert a berugas es az alkohol fogyasztas koszt nagy kulombseg van hat en aszt ajanlom hgy ne csinalj semit intenziven inkabb a csavot kuld az intenzivre


Mit csináljak? Van egy fiú akit 3 éve megismertem megtetszett és beleszerettem, de akkor volt barátnõje és rosszba voltam vele (féltékeny voltam) most meg újra nagyon jóba lettem a fiúval.

Talán kicsit túl jóba mindig szájra puszit ad de nem tudja mit szeretne tõlem most jelenleg barátság extrákkal van köztünk én szerelmes vagyok elvileg õ benne is vannak hasonló érzések de nem tudom biztosra, beszéltem ma vele a barátnõim tanácsára és megkérdeztem mit szeretne és megfogta a kezem, szájra puszi és a válasza: nem tudom fogalmam sincs mit szeretne tõlem szeretném rávezetni hogy szerelmes vagyok belé és hogy többet akarok mint barát mindig átölel puszit ad megfogja a kezem nagyon aranyos de nem tudom mit tegyekfél hogy hülyeséget csinál de õ fél és én vagyok az aki felvágja az ereit és begyógyszerezi magát az apja halála óta...

Legjobb válasz: tetted volna magad szex elõtt helyre..

tetted volna magad szex elõtt helyre..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!