Találatok a következő kifejezésre: Beleszerettem a barátomba aki (33 db)

Mit tegyek, azt hiszem beleszerettem a barátomba aki lány?

Van barátja, de már nem igazán szereti elmúlt.. Most lesz az érettségink, és lehet már nem találkozunk. Szeretjük egymást eddig barátilag,de talán ? is gondolt már rám úgy. Már beszéltünk arról hogy egy helyre menjünk tanulni, eddig még ez különböz?.Sztem mi összeillenénk!

Legjobb válasz: Akkor meg? :) Ne habozz. Küdj meg érte.

Akkor meg? :) Ne habozz. Küdj meg érte.
Most mi a problémád?
Felejtsd el, de sürgõsen!
Ne vesd rá magad rögtön, mert az gáz. Nemcsak a barátnõd szemében, hanem a srácéban is, ha normális és törõdött valaha rendesen a barátnõddel. Várj legalább 1-2 hónapot, aztán ha még szabad a srác, beszélj a barátnõddel a dologról. Ez a minimum.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi mindenkinek!

Mit tegyek, ha úgy érzem, beleszerettem a barátnőmbe, akivel eddig csak barátok voltunk?

Fiú vagyok. A helyzet az, hogy egy helyen dolgozunk, elég sokat beszélgetünk, és mély dolgokról beszélgetünk, el nem járunk együtt sehova, csak ilyen beszélget? barátok vagyunk (az ismeretség még csak 2-3 hónapos, de csak kb. 2-3 hete lett ilyen komoly). Én már elkezdtem utalgatni rá, hogy lehet, hogy én többet érzek iránta, erre elmondta, hogy Õ is szeret, de csak, mint embert/barátot (úgy mondta, hogy már az els? találkozásunkkor úgy érezte, hogy megbízhat bennem és, hogy kevés ember éri ezt el nála, ezt a mély beszélgetések valóban alátámasztják, nekem ebb?l az jött le, hogy érezhet valamit irántam). Ekkor azt hittem, hogy itt vége mindennek lebuktam, vége még a barátságunknak is, többet szóba sem áll velem.

Legjobb válasz: Szerintem egyik sem. Hívd el randizni, találkozzatok végre munkahelyen kívül is. Aztán majd alakulgat. Konkrétan szerelmet vallani úgy hogy még nem is randiztatok kicsit ajtóstul tokostul módszer, várd meg vele legalább az elsõ csókot.

Szerintem egyik sem. Hívd el randizni, találkozzatok végre munkahelyen kívül is. Aztán majd alakulgat. Konkrétan szerelmet vallani úgy hogy még nem is randiztatok kicsit ajtóstul tokostul módszer, várd meg vele legalább az elsõ csókot.
Nos én is hasonló szituban voltam...volt egy nagyon jó fiú barátom 6 éve lettünk barátok:) Elõször csak barátkozás, aztán én szép lassan beleestem, vagy legalábbis nagyon bejött.Mivel õ is adta a félreérthetõ jeleket, nyitottam felé, mire õ azt mondta, amit neked a barátnõd.Azután már nem tudtunk úgy beszélni mint elõtte, mondhatjuk, hogy megromlott a kapcsolatunk, mert ezután már inkább csak haverok maradtunk, sokszor közösen buliztunk, néha dumcsi és ennyi.Én közben feladtam mert nem láttam reális esélyt arra, hogy valaha is együtt leszünk.Én közben próbáltam más srácok felé terelni a gondolataim, 3-4 sráci betalált, de mindig visszakanyarodtam Hozzá:) Akkor azthittem kár volt, mert valahányszor együtt buliztunk közeledett felém, teljesen rám volt kattanva, majd másnap miután kijózanodott mint aki nem emlékszik, tagadott mindent.2 éven keresztül játszottuk ezt, mígnem elegem lett és leléptem.Pont érettségi után voltam, éreztem, hogy mennem kell, mert ez így nem kóser, így el is hagytam a várost, õt is minden kétségemmel együtt.Fõiskolára kerültem és a 2 év alatt azthittem sikerült õt teljesen elfelejtenem.Már nem voltunk barátok, nem találkoztunk, köszöntünk egymásnak, nagyon de tényleg nagyon ritkán beszélgettünk de ennyi.Egy nap egy közös barátunk bulit rendezett, ahol ismét egymásba gabalyodtunk...amit addig nem mertem megkérdezni, hogy miért nem akar engem csak részegen, azt akkor megkérdeztem...kiderült, hogy végig szeretett õ is engem, de túl félénk volt ahhoz, hogy bevallja az érzéseit, merthogy a legelslegelején lerázott, aztán már nem mert közeledni, végül, ahogy õ fogalmazott, túl szép voltam, hogy igaz legyek és inkább elengedett...a szerelmünk így végül beteljesedett, felnõttünk mind a ketten a szerelmünkhöz, már másfél éve vagyunk együtt, én pedig kisbabát várok:) Nagyon boldogok vagyunk, egymás barátai és lelki társai is vagyunk:) Ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy mindig van remény:) Úgyhogy remélj, légy õszinte barátja, tarts ki mindig mellette és meglátod eljön a te idõd is.Talán csak úgy vagytok mint mi, hogy még nem nõttetek fel egymáshoz és a közös kapcsolatotokhoz:) Én szorítok neked:) 21 éves kismama:)
Ribanc helyzet.
Edd meg amit fõztél, magadnak.
r i n g y ó vagy. ennyi. ráadásul anyagias is.
Hagyd el a parodat! Nem erdemli meg, hogy veled vesztegesse az idejet. A masik sracnal meg azert vagy eselytelen, mert nem tudna megbizni bennen. Hiszen, mi garantalja, hogy vele nem ugyanazt tenned? Gondolkozz el egy kicsit a parkapcsolat es a bizalom fogalmairol, aztan probalj egy olyan ertekrendet, viselkedest felvenni, amit esetleges leendö paroddal is elvarnal!
ribizli
R*IIIIIIBANC. Remélem lebuksz, azt a pasid jól képen csap.
75% ha még nem gondolkoztál íráson akkor erosen ajánlom. Ha ez mind a saját fejedbol pattant ki akkor nagyon tehetséges vagy. A kérdezo meg rib.anc
én írtam azt akartam h lássa át egy kicsit h mivel jár, ha erre az útra lép
Az a baj h sztem aki ilyen értelmi szinten van mint a kérdezo nem igazán érzi azt amit te írtál. De én bármit megadnék ha így tudnék írni mint te. Mondom. Ajánlom egy kisregény v bármien jellegu kis konyv megírását. Elkuldod egy kiadóhoz és még szép kis pénzt is hozhat
rendes vagy hogy ezt írod, még ha egy kissé túlzás is de lehet hogy csak a reggeli kv az oka h így pörgött az agyam, meg a hûtlenséghez való viszonyulásom
Hát.. ribanc problémákba vergõdsz, egy koszos ribi csak így kerülhet szar helyzetbe. A pasidat egyáltalán nem szereted ha megcsaltad, nem is tudom minek van még meg (a pénzéért?). Akivel dugsz annak meg van egy kis esze és csak arra kellesz neki. Szerintem csináld ugyanezt továbbra is :D
75% én azért komolyan megpróbálnám. Ha indulatból írsz az is jó csak kicsit tovább fog tartani :D
Nem vagy ribanc bárki bármit mond!! A másikkal jobb valami amit a te párod nem tud ezért csalod meg! ÍGY TOVÁBB!! OKOSAN!!
Mocskos rinbyó vagy. Kívánom h téged is csaljon meg akit igazán szeretni fogsz és megbízol benne. Csak annyit érdemelnél
"Nem vagy ribanc bárki bármit mond!! A másikkal jobb valami amit a te párod nem tud ezért csalod meg! ÍGY TOVÁBB!! OKOSAN!!" Bátorítsd csak nyugodtan, így legalább elbizonytalanodik, és tényleg nem fogja beismerni a magának, hogy mekkora hibát követ el. Mert szerintem hazudni, a barátja háta mögött lefeküdni egy másik emberrel, igencsak a bûn kategóriába tartozik, akármelyik végét fogjuk meg a dolognak. Bár azok alapján, hogy a kérdezõ nagyon eltûnt, lehet hogy tõle személyesen jött ez a válasz. Hiszen csak 2 különbözõ e-mail cím szükséges, és máris lehet akár 2 regisztrációja az embernek. Néha elég átlátszó dolgok mennek ezen az oldalon.
A gonosz embereknek, gonosz jövõt szán a sors.
De túléled! Kezdõdik újra a nyár. Férfiakkal ismerkedsz, de nem vagy boldog. Ez most nem mondja minden nap, hogy szeret, ez nem úgy csókol, ez nem bókol. Elhagyod, megcsalod, nem érdekel. Találsz valakit akit szeretsz, teljes szívedbõl, nem bántod. De õ megteszi, te nem bírod, de megbocsájtod, többször is! El akar hagyni, te fenyegeted, megölöd magad, ne tegye! Nem teszi. De újabb idegenek, már mindenhol idegeneket látsz. A szomszédban, a csaj, aki mosolygott rá, a vendéglõben, szemeztek. Csöng a telefon! Õ az, biztos, kiment a konyhába. Megint tél van, sötét, semmit se látsz, mintha napszemüveg lenne rajtad, csak tapogatózol! De döntesz, arról h milyen életet szánsz magadnak!
Képzeletben visszamész majd az idõbe, még ha nagyon fájdalmas is lesz, és azt kívánod, bár ne így tetted volna. Felteszed a kérdést! Megérte? Jól jártam? Mi lett volna ha nem teszem? Ezek napin szinten ott lesznek a fejedben, és némelyikre sosem fogsz választ találni. Fájni fognak a gondolatok. Eddig õsz volt, megúsztad, elviselted. De hirtelen beköszönt a tél, minden szürke, halottak a fák, nincs fény!
Szerintem koncentrálj a párodra.
R I B I
A kérdező hozzászólása: Nem olyan könnyû elhagynom, mert már együtt élünk, ezért is választottam a megcsalást.
Ha ezek szerint ö oldja meg a hetköznapi problemaidat, kerj töle tanacsot! De most tenyleg, milyen valaszt varsz ide? A helyzetedert egyedül te vagy felelös es igazabol nem erdemelnel mast, mint megvetest! Szerinted szeretetre melto vagy? Lehet vannak bizonyos elönyeid, amiert a masik srac jonak tart 1-2 patronra, de kinek kellene ilyen baratnö? Szedd össze a maradek emberi meltosagodat es ne hasznald ki azt, aki szereti a rolad alkotott hamis kepet!
Téged is gerinc nélkul szultek.
Hagyd el a barátodat, legalább kereshet olyan lányt, aki nem ribanc!
Ringyó, bújj el a föld alá!
Akibe beleszerettél, verd ki a fejedbõl. Ha a barátod nem szereted akkorszakíts vele. Legyél egy kicsit egyedül, rendezd a gondolataid, és gyere össze egy harmadikkal.
"Nem olyan könnyû elhagynom, mert már együtt élünk, ezért is választottam a megcsalást." Szóval a könnyebbik, mocskosabb utat választottad:) Gratulálok, ugyanis sajnos te gerinc nélkül születtél! Most talán nem érdekel, amit írok, vagy megsértõdsz, de az élet állandóan megbosszulja magát, mert legalább olyan könyörtelen, amilyen te lehetsz. Itt a példa! Te szerelmes vagy a srácba, de neki csak arra kellesz, mindenféle habozás nélkül beleharapna a többi p.nciba is, és még a szája szélét is megnyalná utána. Rád olyan szemmel néz, mint egy olcsón megszerzett gumi babára, amit akármikor használhat, de ha vendégek jönnek, rögtön el kell dugni, mert azért elég ciki, viszont ha talál egy esztétikusabbat, akkor ledobja a konténerbe, és azt is elfelejti, hogyan nézett ki. Ha a barátod megtudj, valószínû hogy elhagy majd, a másik pasinak meg nem kellesz. Ott maradsz majd a sötét szobában, társad csak a lelkedben megbuvó démonaid lesznek, akik kegyetlenül, és véresen szaggatják szét a lelkiismeretedet, majd újjá építik, hogy újra és újra szétszaggathassák. A magányba eltöltött éjszakákban, minden egyes könnycseppnél eszedbe jut majd a barátod, csak akkor már késõ lesz. Hideg lesz, és sötét, semmi biztos pont nem lesz az életedben, csak az állandó kétség, bûntudat, magány, elhagyatottság érzése.
Majd végül következik a beismerés! Magadat fogod hibáztatni, TE szúrtad el! Most meg egyedül maradtál. Majd ha már tisztában leszel ezekkel, még lejjebb mész, süllyedsz. Nem látod a felszínt, semmit sem látsz.
Én annyira nem értem ezt a rengeteg ilyen témájú kérdést... Minek csalod a barátodat, miért nem állsz inkább odébb, ha nem õ kell? Igen, nehéz, de ez a helyzet jobb? Most együtt vagy valakivel, akit nem szeretsz, annak, akit szeretsz meg nem kellenél hosszú távra, hiszen hogyan is bízhatna meg benned, ha csalod a jelenlegi pasidat is? Ne érts félre, nagyon nem vagyok szent én sem... Én a férjemet hagytam el, de inkább elhagytam, minthogy megcsaljam. Pedig mi is együtt laktunk.
az 55%odból ítélve, meg biztos a te tanácsaidat kell komolyan venni.

Beleszerettem a legjobb barátomba, mióta megszülettünk ismerjük egymást (18 éve) és 2 évvel ezelőtt beleszerettem de ő más lányt szeret. Felejtsem el? ! Akkor barátok sem lehetünk? Nem fog menni úgy érzem.

evallottam neki az érzéseimet,de ? továbbra is csak a barátom akar maradni,én viszont többet szeretnék.mégis hogy felejthetném el ,akit ilyen jól ismerek?!és szeretek...:$

Legjobb válasz: szerinted 18év barátságot és most már szerelmet el lehet felejteni ????? szerintem lehetetlen és nem is tetszel a fiúnak?:) nem tudom mit csinálj fura helyzet :/

szerinted 18év barátságot és most már szerelmet el lehet felejteni ????? szerintem lehetetlen és nem is tetszel a fiúnak?:) nem tudom mit csinálj fura helyzet :/
A kérdező hozzászólása: mondta hogy szeret de csak mint barátot, és szerelmes a barátnõjébe , 2 éve.és mondtam hogy akkor megpróbálom elfelejteni, de ha barátok maradunk sosem fog sikerülni, ezért ne beszéljünk egy ideig, de azt mondta hogy nem! õ sosem fogja hagyni hogy elfelejtsem.
ja van barátnõje:( sajnálom, ha szereted szerintem tegyél meg mindent hogy tiéd legyen hisz baba korotok óta együtt nõttetek fel biztos együtt játszottatok ezt õ sem fogja elfelejteni de lehet hogy csak barátként néz rád akkor nem tudsz mit tenni..talán ha már nem lesz az a másik lány próbálkozhatsz:)
szerintem elöször kérdezd meg vezesd rá és csak ugy vald be nem lehetetlen dolog
A kérdező hozzászólása: utolsónak, már bevallottam
Te szerinted tényleg szereti azt a lányt? ha 18 éve ismeritek egymást akkor ezt látod rajta.ha úgy látod szereti próbálj meg te is keresni valakit aki talán 1x elfelejteti feled azt a szerelmet amit iránta érzel.Én is beleszerettem az egyik barátomba de én még azt se mertem megkérdezni hogy tetszek-e neki, akárhogy próbálom nem tudom elfelejteni mindig róla álmodok.szal tom mit érzel nagyon szar helyzet.sok sikert neked remélem 1x összejössz vele:D
Én úgy gondolom, ha már 18 éve sülve fõve együtt vagytok, akkor már tekinthet rád úgy mint a húgára vagy nõvérére, nem tudom, melyikõtök az idõsebb. Lehet kicsit frusztrálja a helyzet, hogy a "testvérével" kavarjon. Hidd el, szerintem Ti inkább vagytok testvérek, mint sem barátok. Érted remélem, mire akarok kilyukadni.
Ha ezzel megnyugtatlak, a 18 évesek kapcsolatának kb. 90%-a nem egy életre szánt. :)

Beleszerettem a legjobb barátomba aki a volt pasim haverja! De a fiú meg a barátnőm bejönnek egymásnak, csak a csajnak van pasija. Elmondtam a fiúnak hogy többet érzek barátságnál de ő a barátnőmet szereti. Most mit tegyek?

Nem akarom elveszíteni

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).

Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).
ne járasd le magad, inkább hagyd õket!ha téged választ ugyis tudni fogod hogy csak nincs ló jó a szamár is alapon van veled!

Beleszerettem a legjobb barátomba aki fiú aki szereti a lányokat és a fiukat is mit tegyek? Bővebben lent L/16

Nos mind ketten emok vagyunk de nem vágjuk az ereinket meg semmi ilyesmi. Nos neki van pasija ő is emo. Be kell vallani nagyon aranyosak együtt nem zavart ha csókólóznak egymással vagy egyéb dolgok egymást rend szerint én olyankor illedelmesen férre néztem.Sokszor segítettem a lelki ügyeikben ,de mindig is szerettem Micit ( így hívják a barátomat)De nem akarok közéjük állni a pasiját is kedvelem de amikor együtt látom őket mindig elfog egy szívbe markoló érzés és ez megy hosszú ideje mit tegyek?

Legjobb válasz: a helyedben elmondanám... bár ha fiúval van valószínûleg inkább arra felé hajlik, nekem is volt egy barátom, aki lányokkal és fiúkkal is volt, de azt mondta hogy csak azért van lányokkal is mert nem fogadja el magát melegnek... és nem akarja hogy gúnyolják

a helyedben elmondanám... bár ha fiúval van valószínûleg inkább arra felé hajlik, nekem is volt egy barátom, aki lányokkal és fiúkkal is volt, de azt mondta hogy csak azért van lányokkal is mert nem fogadja el magát melegnek... és nem akarja hogy gúnyolják
A magatokfajta hermafroditákról úgysem lehet megmondani, hogy fiú vagy lány... így engem sem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Nos drága 1. válaszoló bocsánat hogy elfelejtetem ki írni hogy hülyék vélemény nem érdekel bocsi :) Majd legközelebb oszthatod az észt....vagy nem engem nem izgat
Az a Mici eredetileg Misi, azaz miskakancsó? :P
A kérdező hozzászólása: Ne térjünk el a tárgytól ha elehet
A kérdező hozzászólása: 20:20 köszönöm az értelmes választ
Hali! Én is emo vagyok nem foglak szekálni sztem ez tök természetes nekem is vannak biszex ismerõseim és mindet nagyon bírom. Ha gondolod írhatok priviben már ha még mindig kell segítség, mivel ahogy elnézem már több mint 2 hónapja írtad ki a kérdést. 14/L

Beleszerettem a legjobb barátomba, aki a legjobb barátnőm pasija. Mit tegyek? (bővebben lent)

Megpróbálom tömören kifejteni, tehát: A sráccal fél éve vagyunk nagyon jó barátok, nekem ő jelenti a legjobb fiúbarátomat. Minden nap órákat beszélünk skype-on, facebookon, suliban is sokat. Régebben tetszett kicsit a srác és én is neki, de inkább a barátságot választottam. A srácnak már régóta (kb egy-másfél éve) tetszik a legjobb barátnőm, aki két hete vallotta be neki, hogy szereti. Egy hete összejöttek, azóta jól megvannak. Én pedig ez alatt az egy hét alatt olyan szinten féltékeny voltam, hogy nem akartam beszélni legjobb bnőmmel, és a sráccal se. Lemondtam azokat a találkákat is, amikor többen megyünk el valahová, csak mert ők ketten is ott vannak. Emellett legjobb bnőm is féltékeny rám, hogy sokat beszélek a pasijával, pedig tudja, hogy ő az egyik legjobb barátom. A lényeg, hogy pár napja úgy érzem hogy beleszerettem a srácba. Sokszor rám jön a sírás is miattuk, a féltékenység miatt. Ma beszéltem vele és ugyanúgy flörtölget velem mint eddig, én meg nem vagyok képes leszidni, hogy ott van a barátnője, bókoljon neki, mert nekem egyszerűen jól esik, hogy velem beszél és nem vele. Nem vallhatom be neki, hogy szeretem, mert biztos elmondja bnőmnek, akit nem akarok elveszíteni. Nem engedhetem hogy folytassa a flörtölgetést velem, mert a legjobb barátnőmet árulom el ezzel. Ha nem beszélek a sráccal, azt meg én nem bírom ki, őt sem akarom elveszíteni:( Nem igazán tudom ezt megbeszélni a sráccal nem olyan fajta, akivel lehet komolyan beszélgetni.. Tanácsok? Elmondjam neki? Vagy köpjem be legjobb bnőmnek, hogy flörtölget velem, tesz utalásokat? Vagy pedig hagyjam a francba és viseljem el? :(

Legjobb válasz: Most már van jogalapja a barátnõdnek a féltékenységre. A flörtöt mindig a nõ szabályozza. Ha nem akarod engedni neki, akkor tudtára kell adnod, másképp hülyére vehet. Beköpni ocsmányság lenne a barátnõdnek, mi van, ha neki hinne és nem neked? F25

Most már van jogalapja a barátnõdnek a féltékenységre. A flörtöt mindig a nõ szabályozza. Ha nem akarod engedni neki, akkor tudtára kell adnod, másképp hülyére vehet. Beköpni ocsmányság lenne a barátnõdnek, mi van, ha neki hinne és nem neked? F25
A kérdező hozzászólása: bocsi lemaradt 16/L, 17/F , 16/L
figyelj... igazából az lenne a legBestebb ötlet, ha a barátnõdnek mondanád el. igy nem érne meglepetés, mondd el, hogy féltékeny vagy rá, mert õt választotta nem téged, stb... Viszont ne állj kettõjük közé. Biztos, hogy a gyerek is megfogja tudni, nyugodt lehetsz, nem tõled. :) Azért fontos, hogy elmondd a csajnak, mert ha titkolózol, bizony úgy fogja érezni a barátnõd, hogy barátból ellenséggé váltál, aki bármikor hátbatámadhatja, ezért állandó harckészültségben van ellened. Ha sírnod kell a barátnõd elõtt, akkor ne fojtsd el. a lényeg az, hogy õszintén beszélj vele, és az érzéseidrõl! Meg fogja érteni :) --Chocky--
nézd a srác a barátnõdet választotta, hiszen Te a barátságot választottad, nem kell szólni senkinek, hiszen mirõl, arról, hogy Te dumálsz a sráccal, hát légyszíves ezt fejezd be, nézd ha naponta beszéltek senki nem hülye, elevezünk más helyekre is, szóval mindenki tisztában van a beszélgetésben sok minden van, a barátnõd jogosan lehet féltékeny, egyszerûen a beszélgetést kezd leredukálni, Neked is jobb lesz, kezdjél mással beszélgetni, kicsit segít, egyenlõre menjenek õk együtt, nem kell velük menni, kicsit próbálj ebbõl kilépni, mert Te is éppen olyan hibás vagy, nem állítod le a srácot

Kedves mindenki? Szerelmes vagyok egy fiúba, aki a barátom. Nemtudom mit tegyek mert ő csak barátként gondol rám. És nagyon beleszerettem. Mit csináljak?

Elmondjam neki?Éreztessem vele? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Keress kérdéseket hasonló témákban: Szeretem õt.Õ a barátom. Cuki, szép, és helyes.meg persze SZERETEM! Édes vagy! :D

Keress kérdéseket hasonló témákban: Szeretem õt.Õ a barátom. Cuki, szép, és helyes.meg persze SZERETEM! Édes vagy! :D
Ez az írásmód, ne haragudj az õszinteségért, önmagában r.bancos. Ne írj és fõleg ne beszélj így. De, hogy a kategóriánál maradjunk, pár csinos ruhával is felhívhatod magadra a figyelmet :D
A kérdező hozzászólása: Kereseek, de nemtalálok olyanokat amii erre a témára illik. Az egyik barátnõmnek i9s tetszik, és már többet foglalkoziik vele mint velem..nagyon rossz érzés.
Próbálj flörtölni vele, éreztesd. A barátnõdnek is tetszik a srác? Mert ha nem, beszélj a csajjal, hogy ne nagyon adja a fiú alá a lovat.
A kérdező hozzászólása: Hogyaan flörtöljeek velee?:o hoogy ne legyeek olyaan...ribancoos na érteed.xd ..a barátnõõmeet pediig nem nagyoon fogja egy ideiig érdekelnii.;)
nee nyúúújtsd eeel aaa beeetûûûkeeet lééégysziiiveees.:D szerintem mondd el neki.
A kérdező hozzászólása: félek elmondani neki, mert nagyon jóm barátok lettünk..és neki most a barátnõm barátnõje* tetszik..köcsög.:s-.-" azért köszönöm a segítségeet.:)
A kérdező hozzászólása: MOST MEG A BARÁTNÕM TETSZIK NEKI.:@
Formális logika alapján holnap te tetszel neki és hopp, másnap már más lány. De komolyan, ha írásban is affektálsz, jobb lesz neki, ha barátként tud maga mellett.
A barátom nõje nekem tabu. Ameddig vele van.
Szeres ki belõle, haver nõje meg tabu volt-van-lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem az õ nõje mert még csak randiznak. Másrészrõl egyszerre ismertük meg kb.
"mert még csak randiznak" Ez már az, ami belefér a tabu kategóriába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!