Találatok a következő kifejezésre: Beleszerettem a Barátom Barátnőjébe! Mit tegyek (2 db)

Beleszerettem a Legjobb Barátom Barátnőjébe! Mit tegyek?

Tudom hogy ocsmány dolog de nem tehetek róla!Persze ? nem tudja hogy mit érzek iránta!De egyre nehezebben tudok elenállni neki hogy elmondjam neki amit érzek!Mit tegyek?

Legjobb válasz: NE tedd, ha komoly a kapcsulatuk, ugysem hagyná ott miattad. Ráadásul elveszítheted a legjobb barátodat. Fontold meg.

NE tedd, ha komoly a kapcsulatuk, ugysem hagyná ott miattad. Ráadásul elveszítheted a legjobb barátodat. Fontold meg.
Gondold végig fordítva te mit éreznél...A legjobb barátod rákattanna a barátnõdre akit imádsz. Azt hiszem lenne ám palotaforradalamom... Nálam a barátnõm párja TABU!!! Rá sem tudnék nézni férfiként! Én is azt mondodm, ne tegyél tönkre egy kapcsolatot és egy barátságot. Annyit nem ér ez az egész! Keress valaki mást!
Tényleg ne!Ha szeretik egymást, akkor elveszítesz egy kiváló barátot, egy szerelemért cserébe....egy angyon okos ember mondta nekem, hogy minden szerelemnek egyszer vége elsz, de a barátságok/ha õszinték/örökké fennmaradnak..fontold meg!!Bea

Beleszerettem a legjobb barátom barátnőjébe. Mit tegyek, hogy ne bántsak meg senkit?

...aki nem-mellesleg a legjobb barátn?m volt eddig, és mindennek tetejébe a csaj is érez irántam valamit. Én gonosz módon még a csajt még rá is forgattam. Ha a barátommal boldog akkor elfogadom, de mivel mostanában nagyon nem az így ez el?jött bel?lem. Kérdés: nagyon szeretem a csajt, és ? is "táplál irántam gyengéd érzelmeket". Hogyan csináljam, hogy senki ne jöjjön ki bel?le rosszul?

Legjobb válasz: Csináljátok hármasban.

Csináljátok hármasban.
Hát, ha te a haverodat lecserélnéd egy lányra, akkor te egy irtó nagy suta h.ülye gy.ökér f.asz b.uzi r.etardált állat lehetsz. Csak egy lány ér ennyit akivel az egész életedet tölteni, de garantálom, hogy ez nem az a csaj. Elnézést a szép szavakért, csak kiakartam hangsúlyozni a véleményem x)
csak h ellenpeldat mondjak, haveri koromben ugyan ez volt. leultek harman megbeszelni a csaj most a legjobb barat baratjanak menyasszonya ...
"Csak egy lány ér ennyit akivel az egész életedet fogod letölteni, de garantálom, hogy ez nem az a csaj. " Kicsit elírtam, így már jobb :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!