Találatok a következő kifejezésre: Beleszámoljam a az első (2 db)

Beleszámoljam a pecsételést az első napba?

Babát szeretnék, és a párommal csak hétvégén tudunk együtt lenni sajnos. A pém általában hétf? hajnalra esik. De az utóbbi két menzeszem els? napja csak barna pecsételés volt. Ilyen azel?tt sosem volt. Most akkor ezt is számoljam bele a mensibe? Mert ha nem akkor csúszik a pé-m ideje. 28 naposak a ciklusaim pontosan.

Legjobb válasz: Szia,szerintem számold bele...sok sikert!

Szia, szerintem számold bele...sok sikert!
Nekem azt mondta a dokim, hogy a pecsételõs napot ne számoljam. Az elsõ nap az, ami bõ vérzéssel jár.
Szerintem mindegy, mert attól függetlenül jókor kell együtt lenni. Ha vasárnap lennétek együtt és hétfõn van csak pé-d akkor lehet, hogy a bentlévõ spermiumok, még célbaérnek. Azok tudnak várni napokig állítólag.Azért jó lenne, ha a párod a szabadságát maj úgy rendezné, hogy pé is legyen közben!!!
Ne számold bele, én se szoktam, az elsõ olyan nap amikor görcsölök és sok vér jön... az a kezdete. Neked nem mondta a doki, hogy nem jó ha van pecsételés? Én ezen aggódom egy kicsit, mert 1-2 nappal elõtte van nekem is ilyen...
Elõzõ vagyok.. amúgy mintha csak én írtam volna ki a kérdést :-)

A második félév átlagjegybe beleszámolják az első félév jegyeit is?

Legjobb válasz: Természetesen. A fél év az csak egy tájékoztató hogy akkor hol tartanál a jegyek szempontjából ha év végi értékelés lenne.

Természetesen. A fél év az csak egy tájékoztató hogy akkor hol tartanál a jegyek szempontjából ha év végi értékelés lenne.
Nem, mert nincs olyan, hogy második félévi átlagjegy. Ami van, az a félévi osztályzat meg az év végi osztályzat. Ez utóbbi a nevébõl adódóan az egész tanév értékelésére való.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!