Találatok a következő kifejezésre: Belemehet a a (15 db)

Belemehet, de összekoszolja a vizet. Utána abba akartok Ti belemenni?
A kérdező hozzászólása: *úgy úszott mint egy profi, ki se akart jönni
A kérdező hozzászólása: Belement már egyszer gy szott mint
és a 3 méteresben tudna úszni? kettõt teper és ott a vége.
A kérdező hozzászólása: Kapott egy saját medencét!! :D Vettem neki egyet.Csak az a baj hogy nem tud benne úszni mert csak 25centis a víz.
a labrador bele megy ha nem akarod is:d nekem is labrim van :)
A kérdező hozzászólása: És ha beleiszik akkor mi lesz?
Hogy lehetne megakadályozni, hogy egy kölyök ne igyon bele?
Bele mehet, de vigyázz, hogy ne igyon bele.
Ha már úszott benne, akkor hol a bibi? Semmi baja nem lett. Akkor bemehet máskor is. Nem néztem, hogy még csak 4 hónapos, akkor tényleg tud kicsit többet is pancsolni, nem mint egy nagy. Minden kutya alapból tud úszni, kölyökkorban meg különösen élvezik. Jó szórakozást neki! :)

Belemehet a kisbabába a kullancs? Van ellene oltóanyag?

Legjobb válasz: Belemehet mint bárkibe. Én megkérdezném a gyerekorvost vagy a védõnõt.

Belemehet mint bárkibe. Én megkérdezném a gyerekorvost vagy a védõnõt.
Én is ettõl féltem a még pocakomban lévõ babámat. Azt mondta a védõnõm, hogy a gyerekeket 1 éves koruk után oltják kullancs ellen, de ettõl függetlenül mindig át kell õket nézni. Gyógyszertárban kérj olyan kullancsriasztót, amit pici babára is lehet kenni (õszintén megmondom, nem tudom, létezik-e ilyen).
Sziasztok! Létezik ilyen kullancsriasztó. Galaktív bio a neve. Terhesek és kisbabák is használhatják. Kicsit büdi, de a célért mindent. :)

Igaz, hogy egy kislány babának fürdés után ki kell tisztítani fültisztítóval a hüvelyét, mert belemehet a szennyeződés?

Valahol hallottam, és nagyon meglep?dtem. Persze tudom, hogy van olyan szül?, aki a fiúnak se mossa meg normálisan, de aki gondos, az ki szokta tisztítani a lánynak?

Legjobb válasz: Szerintem ez már túlzás....

Szerintem ez már túlzás....
Tilos belenyúlni, ezt mondta a csecsemõs a gyermekosztályon, mikor megszületett és mutatták hogy kell pelenkázni... Lassan 8 hónapos, soha nem nyúltam bele se fülpucival, se törlõkendõvel a hüvelyébe.
Tilos belenyúlni! Ha a kaki belemegy, nedves vattával vagy pálcával kell a kakit kitörölgetni, de csak akkor, és benyúlni akkor sem szabad. Csak a külsõ részen
Tudtommal kimondottan tilos bármivel is belenyúlni a kislányok hüvelyébe. Amúgy nem tudom, nekem fiam van, de minden babás könyvben (régiben is, újban is) úgy olvastam, hogy nem szabad.
MIIIII? Jézus Máriám!!! A gyermek nõgyógyász biztos "díjazná" az ötletet!!! (3 lányos anyuka). Amúgy Te magadnak tisztítod a hüvelyed fültiszitó pálcikával???
Isten õrizz!!! Csak a külsõ nemi szerveket szabad tisztítínia hüvely magától tisztul. Nem szabad fültisztítóval belepiszkálni.
Jézus! Nem szabad semmivel sem belenyúlni. Nekem már van egy 7 éves lányom, most a kisebbik 6 hetes. Kamillateás vattával ki lehet törölgetni, nagyon finoman szét kell neki húzni.
Megnyugtató, hogy mindenki elleneve van ennek az õrületes ostobaságnak.
Viszont egy ismerõsöm kislányának összenõttek a szeméremajkai. A kicsik és a nagyok is, alig tudott már pisilni szegény, fel kellett vágni. Úgyhogy azért tisztogatni kell a rést.
Fürdés után már csak tiszta mindene a babának!?!? Utána finoman fel kell itatni a nedvességet és ennyi. Utána nincs ott semmi szennyezõdés, mitõl lenne? Hát fõként ezért van megfürdetve a baba! Hisz nagyon piszkos nem is lesz, leizzad, meg a kakát-pisit kell lemosni. De amúgy meg napközben sima pelenkacserénél se kell semmi ilyet csinálni. Törlõkendõvel kell letisztítani, ha ilyenkor belemegy a hüvelybe, akkor is nagyon óvatosan kell kifelé törölni popsitörlõvel, de én ilyenkor inkább elviszem lemosom. (mert hát elõfordulhat ha pl. nagyon híg a széklet.)
Van két lányom is, de még soha nem hallottam, láttam, hogy valaki hátulról elõre törli meg a kisbabát. Van ilyen is? Szerintem nem logikus és nem is higiénikus, sem fiúnál, sem lánynál...kinek jut ilyen eszébe?! Egyébként pedig csak kívülrõl, felületi törlés szerûen kell letörölni a nedves törlõkendõvel, de fürdés után ez sem muszáj, a hüvely is öntisztító szerv, de sajnos ismerek olyat, aki alkalmazza ezt a fültisztítós módszert...még én voltam a furcsa, hogy én ellenzem!!!
Csak a szeméremajkai között éppen a nyílásnál szabad kitörölni a punciját, de a hüvelyébe soha nem szabad nyúlni!
Annyit fûznék az elõzõ kommentekhez, hogy valóban nem szabad, de ha kakis lett, azt is csak úgy töröld le, hogy elõlrõl hátrafelé törlöd, mert lányos anyukák szoktak olyan hibába esni, hogy a popsitól elõlre törlik a kakit. Az viszont azért veszélyes, mert a baktériumokat akkor elõlre húzod és az belemehet a hüvelybe és gyuladást okoz.
Nem szabad!!!!!!
nem igaz, hogy fürdés után ki kell tisztítanti a kislány hüvelyét.ha rendesen megmosod neki, nincs más keresnivalód ott.
A kérdező hozzászólása: Jó, nem azt mondtam, hogy wc-kefét dugdosnék bele, csak egy kicsit leszedni az esetleges szennyezõdést...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, én sem úgy értettem, hogy teljesen bedugni, hanem hogy szükséges-e picit tisztítani, vagy már tisztul-e magától a szervezet. :-) Egyébként pont anyától hallottam meglepõdve, mi is hárman vagyunk lányok testvérek.
talán többet ártanál vele.Szépen meg kell mosni kívülrõl és belülrõl tisztul magától.

EZ a fajta processzor belemehet a gépembe?

A gépembe eredetileg AMD Sempron (LE-1100)van kérdés h ez bele e menne:

Legjobb válasz: Alaplap márkáját és fajtáját is tudni kellene hozzá.

Alaplap márkáját és fajtáját is tudni kellene hozzá.
A kérdező hozzászólása: tehát az én szlotom AM2 és akkor ez belemegy: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=12655602 mert az am3 az nem ugye?
A kérdező hozzászólása: tehát a LE-1200(am2) a jó a LE-1100 ba?
A kérdező hozzászólása: nekem? acch mind1 de kb 3as kellene nemtudom AMD semrponba megy AMD atholon is?
Oda van írva a fórumba: "I used an AMD Sempron LE-1200 (2.1 GHz), " A 3.2 Ghz a tuning eredménye. Amint látjátok az FSB sem referenciaértéken megy. Sajnos nem tudom milyen az alaplapodon a chipset, de 10e Ft környékén már 2 magos procik vannak. Ha nem használsz régi egy szálra optimalizált programokat vagy játékokat jobban megérné.
A kérdező hozzászólása: dehát ottvan h 3, 2Ghz : /
Igen amit belinkeltél az megy bele. Viszont én csak 2, 1 GHz-eset találtam: AMD Sempron LE-1200, Socket AM2, 128 KB/512 KB, 2, 1 GHz, DDR2, gyári hûtõvel, alacsony fogyasztású 7.056Ft
A kérdező hozzászólása: ez a fajta kellene, nemtudod mennyiért lehet?
A kérdező hozzászólása: amit belinkeltem az megy bele akkor?
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom meg?mert ennyit ír a dxdiag is :/
Én vagyok megint. Megnéztem, mivel a LE-1100 slot-ja AM2-es, és a LE-1200 slot-ja is AM2-es így belemegy. De nem tudom hogy az alaplapodba belemegy-e egy AM3-as slot-os proci. Mondom, ha leírod a típusát az alaplapodnak akkor meg lehet tudni.
mér ragaszkodsz annyira a 3GHz-hez? Az önmagában nem számít semmit :) cache legyen dögivel! meg sok sok mag, legalább és legfeljebb 2! :)

Ma jött meg. Pénteken 3 napra elutazunk sziksós tóra belemehet a vizbe ha addig nem mullik el? Vagy mitől tudom elmulasztani? 15/L

Legjobb válasz: köszi szépen de a tampon nekem nem kényelmes :S nem lehet valahogy megoldani h elmuljon?

A kérdező hozzászólása: köszi szépen de a tampon nekem nem kényelmes :S nem lehet valahogy megoldani h elmuljon?
Jó, de akkor legalább arra az idõre tegyél be tampont, fõleg péntek még két nap, addig sokkal kevesebb lesz a mennyisége, egy mini tamponnal el tudsz lenni pár órát. valamit valamiért!
A kérdező hozzászólása: *belemehetek bocsi :)
Tamponnal nyugodtan mehetsz vízbe, ha menstruálsz, de anélkül nem szabad! Érezd magad a lehetõ legjobban!!! :)
Sajnos befolyásolni nem tudod. Az egyetlen lehetõséged a tampon. Elsõ voltam. Azért is érezd nagyon jól magad!!! :)
ELMULASZTANI?!!!!!! :S Semmivel. Ez nem olyasvalami, amit el lehet mulasztani... :S Jézusom, nem tanultál biológiát?! :S :S :S :S Amúgy ha a tampon nem jó, akkor hagyd ki az úszást. A menstruáció során sokkal nagyobb a fertõzésveszély. Ki fogod bírni, ha kihagyod szerintem.
A kérdező hozzászólása: kibirnám ha nem erre készülnék már egy éve :'(
A kérdező hozzászólása: Á nem ink hagyom az egészet majd csk elleszek a parton :'(

Fürdés közben belemehet a baba fülébe a víz?

Legjobb válasz: Ha nagyon pici a baba akkor inkább ne.De amúgy igen.Mondjuk én ilyenkor fülpiszkával azért ki szoktam tisztitani neki.

Ha nagyon pici a baba akkor inkább ne.De amúgy igen.Mondjuk én ilyenkor fülpiszkával azért ki szoktam tisztitani neki.
1 éves a babám, de mikor még kicsi volt soha nem tudtam kivédeni, hogy ne kerüljön víz a fülébe. Mindig ki kell törölni a vizet a kis fülébõl, törölközõvel, vagy fülpiszkálóval. Én amúgy most akarom kipróbálni a fülspray-t. Az a baj, hogy nagyon drága 2600 Ft.

3 és fél hetes babám orránál a szemek közt hámlik. Bekenjem neki ott is babaolajjal (gyógyszertári) fürdetés előtt? Mert akkor fürdetésnél belemehet a szemébe. Az nem gond?

A gyógyszertári olaj mezei napraforgó olaj.

Legjobb válasz: Szerintem bele is dörzsölheti a kis szemébe az olajat. A Bepanten kenõcsöt ajánlom az minden ilyen jellegû problémára nagyon jó.És vékonyan kell bekenni vele.

Szerintem bele is dörzsölheti a kis szemébe az olajat. A Bepanten kenõcsöt ajánlom az minden ilyen jellegû problémára nagyon jó.És vékonyan kell bekenni vele.
Nyugodtan kend be, de az ígyis-úgyis le fog hámlani. Sok babának hámlik a bõre születés után, teljesen normális. Csak nem szabad hagyni kiszáradni, és a legjobb a gyógyszertári olaj rá. Vannak jó krémek babáknak, de még õ ahoz kicsi. Azt tudom javasolni, hogy kend be ott is, aztán hagyd egy kicsit beszívódni. Aztán fürdés elõtt vizes vattakoronggal te töröld le, hogy ne legyen ideje/lehetõsége bedörzsölni a szemébe. Amíg rajta van addig figyelj hogy ne nyúlkáljon oda. Üdv 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ezt fogom tenni, hogy bekenem és fürdetés elõtt nedves vattakoronggal letörlöm! (hogy ez miért nem jutott eszembe?!)

A yorki kutyának belemehet a víz a fülecskéjébe amikor fürdetem? Nem lesz tőle baja?

Legjobb válasz: Minden kutyusnak erzekeny a fule, inkabb ne menjen bele viz.

Minden kutyusnak erzekeny a fule, inkabb ne menjen bele viz.
Belemehet. de nem lesssssz tõle baja!
Nem mehet bele, mert begyulladhat tõle.egyik kezeddel fogd le, és úgy vizezd be neki!kérdezd meg a kozmetikust, én tõle lestem el hogy kell!
Valoban begyulladhat, vigyazz vele ! Probald lefogni neki, de talan az sem rossz otlet, hogy oda tartasz egy vatta darabot.A fulet fulpiszkaloval tisztitsd ki, de ne belul ! :)
Semmiképp, begyullad! A vatta jó, de nehogy beledugd a fülébe, mert megszívja magát és csak még mélyebbre vezeti a vizet!

9 hetes babának ki kell tisztítani a fülét? és fürdésnél belemehet a víz?

Legjobb válasz: 9honapig vizben volt a füle,butaság hogy nem mehet bele.A hallójáratban már nem szabad pálcikákkal turkálni,cska a láthato,könnyen elérhetõ helyeket kell tisztitani (fülkagylo)

9honapig vizben volt a füle, butaság hogy nem mehet bele.A hallójáratban már nem szabad pálcikákkal turkálni, cska a láthato, könnyen elérhetõ helyeket kell tisztitani (fülkagylo)
A fiamat 1 hónapos korától a nagykádban fürdetem fekve, belemegy a víz a fülébe, de semmi kárt nem okozott neki. Miért ne mehetne a víz a fülébe??? A lényeg az, hogy fürdés után ne érje huzat és ennyi... Tisztítani pedig a külsõ hallójáratot kell.
Nagyobb gyereknél is figyelni kell, hogy ne menjen víz a fülébe.Tisztítani, megtörölni csak a külsõ részt szabad. Ha nem vagy biztos a dologban használj ilyen fülpiszkát(én a Rossmannban vettem olcsóbbat). http://brendon.hu/Products/ViewDetails/21707?storetype=store..
Szia, örülök a kérdésednek, mivel én nem merem tisztítani a fülét a fiamnak:) ami kijön az kijön, "kívülrõl" áttörlöm, de én nem nyúlok bele neki semmivel:S nehogy belepiszkáljak valamit a kifele helyett..
na, hát én tisztítom neki kb. 3 hetes kora óta. Jobbára csak a külsõ fülkagylót, de bizony ha meglátom benne, hogy sárga, óvatosan, de neki szoktam menni kitakarítani. Nem dugom bele nagyon a fülébe, de sajnos sokszor a babafülpálcika nem elég, rendessel kell belenyúljak. Óvatos vagyok, de nem fogom hagyni, hogy beleszáradjon a fülecskéjébe a fülsár.

Mi a véleményetek a veszprém- megyei vörösiszap kiömlésről? Belemehet-e a Dunába a szennyező anyag? Lehet-e csapvizet használni ezek után?

Legjobb válasz: Mindenki csak a DUNA_DUNA miért más nincs veszélybe? És a Marcal? Mi pedig onnan nem lakunk messze... És mért nagyobb probléma mert bele folyik a Dunába?? Mert át megy külfördre? vagy mert ti laktok ott de az nem számit hogy sokan meghaltak?? Pici gyerekek haltak meg ott de az senkit nem érdekel. és én is gyerek vagyok..

A kérdező hozzászólása: sajnálom a Marcalotokat, komolyan! :((
Szegény Dunátoknak nem lesz baja ne aggódjatok. De a Marcal a mi folyónk. Az már halott. Ez senkit nem érdekel, mert csak egy kis patak a Dunához képest. Itt direkt elárasztották az emberek földjeit a Marcal vizével, csak hogy ne menjen olyan gyorsan a Dunába... Az volt a parancs, hogy minél több ömlik a földekre annál jobb... Ezek az emberek a földjeikbõl éltek, és a nagy Pest, meg a külföld meg stb. miatt, most majdnem (ismétlem majdnem) akkorát szívnak mint a Kolontáriak. Pedig itt nem lett volna semmi baj. Megjegyzem az egész iszapkatasztrófát nem fújták volna ennyire fel, ha nem veszélyezteti a Dunát az iszap....
Normális esetben nem tartalmaz nehézfémeket. Persze ha beleöntik azt is amit nem kéne az más kérdés. A Vörösiszap a bauxit feldolgozása során keletkezik. Feltárják nátronlúggal a bauxitot. Az Al2O3 feloldódik, a vas-hidroxid ott marad. Ennek a vas-hidroxidnak a lúgos szuszpenziója a vörös iszap. Tehát csak olyan komponenst (és most a fémsókra gondolok) tartalmazhat, ami a bauxitban benne van. Hangsúlyozom, csak akkor van értelme a nehézfém-sókkal foglalkozni, ha más, nem oda való dolgot is beleöntöttek a tározóba. Tudom mit beszélek, ez a szakmám. elsõ voltam
Szeirntem viszont igenis kövesse a japán példát! Én tükörbe sem tudnék nézni, ha ilyen történne miattam, leköpném magam, az a senki meg úgyis megússza. Kötelet az ilyen alávaló féregnek!
Ha Japánban valaki ilyet mûvelt volna, õ hibája vagy sem, rég öngyilkos lett volna... Nem azt mondom, hogy követni kell a japánok példáját, na de hogy új bányát...
Elsõ, ne haragudj, de nehézfémeket igen is tartalmaz, és ha megszárad a szél elhordja, mi meg belélegezzük... és mivel a nehézfém mérgezõ az ember számára, így eléggé nagy bajokat tud okozni esetleg..
Mindenki csak a DUNA_DUNA miért más nincs veszélybe? És a Marcal? Mi pedig onnan nem lakunk messze... És mért nagyobb probléma mert bele folyik a Dunába?? Mert át megy külfördre? vagy mert ti laktok ott de az nem számit hogy sokan meghaltak?? Pici gyerekek haltak meg ott de az senkit nem érdekel. és én is gyerek vagyok..
Bele fog menni, csak kérdés, hogy a PH-t addigra mennyire tudják "lenyomni" a biztonságos határ közelébe. Elõzõnek: Azért azt nem mondanám, hogy nem veszélyes, a vas mellett van még benne pár nehézfém is, ami már igen káros lehet!
semmi baj nem lesz nem tartalmaz veszélyes anyagot a vörös iszap (aki veszélyesnek titulálja, nem ért hozzá, nem tudja ez mit jelent) Amúgy a vízkezelés során eleve van pH beállítás, tehát a lúgossággal nincs baj, a vas-hidroxid pedig kiszûrhetõ.
Károsak a nehézfémek, ha a szervezetbe jutnak. Igazából a vörösiszap veszélyessége a lúgosságában rejlik pH 13 azért elég erõs, viszont savval semlegesíthetõ.
No igen, ne mondja senki hogy nem káros. Vagy ha úgy gondoljátok nyugodtan ültessetek abba a földbe krumplit, répát stb... Persze, hogy aki a Duna mellett él azon aggódik csak ide el ne érjen, ne legyen nagyobb a katasztrófa! Sajnálom az embereket akik ott élnek. Már azzal a pár hívással is tudok segíteni megteszem, és remélem mindenki aki itt kiírt egy kérdést vagy válaszolt legalább egyszer 200 forintot küldött!
A kérdező hozzászólása: kedves negyedik! Õszinte részvétem a hozzátartozóknak és nagyon szomorú vagyok azért, mert meghaltak azok az emberek!!Illetve akik elvesztették a házukat...Szörnyû tragédia. Viszont a kérdésem most arra irányult, hogy lesz-e probléma, ha belefolyik a Dunába.Pesten lakom és a Duna vizét isszuk több tízezren, nagyon nem mindegy, mit iszom meg!!! Anyám azt mondta, ne is egyek olyan kaját ami vizzel készült.Meg ne fürödjek. De könyörgöm, hogy lehet ezeket megvalósitani?? Kedves elsõ, ha tudnál valamit konkrétan ezzel kapcsolatban mondani, annak nagyon örülné(n)k és megköszönnénk! Csak mert tegnap a hiradóban láttam hogy belefolyt a Dunába a cucc....már kezet mosni se merek...:(((
Én is ezen rágódom sajna. Az meg hogy figyelmeztetnek esélytelen, mert a lakosokat sem figyelmeztették akiket elpusztított az iszap.Amúgy meg: Bármikor történhet valami az ivóvízzel arra nem gondoltál hogy nincs rá semmi garancia(lásd vörös iszap). Életed meg 1x van csak, bármikor meghalhatsz :( sajna ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!