Találatok a következő kifejezésre: Belefér 2 az (20 db)

Belefér 2 aktus az első éjszakába?

Most fogunk el?ször lefeküdni. És persze ha lehetséges, akkor is csak akkor, ha nem vérzek majd... A kérdés az, h lehetséges-e. Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Miért ne lehetne.Sok sikert!

Miért ne lehetne.Sok sikert!
Nem az a lényeg, hogy hány aktus lesz. Az elsõ közben viszont jó eséllyel egy kicsit megsérülsz, és utána könnyebben is fertõzõdsz. Ugye, a szûzhártya... ettõl még jöhet egy második is: ha jól esik, nyugodtan. De inkább a második (és az elsõ) se legyen nagyon mély. Vagy másodszorra próbálkozzatok valamilyen alternatív (nem behatolós) megoldással. A sérülés pár napon belül begyógyul - és utána már jöhet minden!
A kérdező hozzászólása: Nem azért, de szerintem ez attól is függ, hogy a pasi hogy bírja :F
több is. :P bár nekem inkább a 4.-5. volt jó...akkor voltak ilyen 9 menetek éjjelente meg ilyenek XD
A kérdező hozzászólása: :) Köszi nektek.
Belefér, de csak rajtad múlik.Nekem tutira nem lett volna erõm rá.Sajgott mint állat.De lehet neked nem fog és akkor a tied az egész éjszaka! :)
szijo én mondom tobb s belefer ha tetszik es jo neked, es persze neki is =) nekem az elso ejszakaban megvolt, mert nem vereztem es nem is fajt
Igenis jó ha tervezitek elõre. Mi is terveztük, persze nem jött ösze akkor, mert ha elsõ, akkor nem biztos, hogy menni is fog, mármint a lány részérõl. Én elõször nem birtam a fájdalmat, monduk, h akkor hagyjuk, aztán még pár ilyen után végre sikerült. Majd meglátod, mennyire lesz hozzá kedved, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Lehet, h nem volt elég egyértelmû, AZ ELSÕ ÉJSZAKÁBA. :)
Hogy ragozzam, egy hosszú éjszakába, 4 is belefér. A tökéletességet egyébként nem garantálja a tervezés. Utólag nézve a szüzesség elvesztése, nem olyan nagy cucc, mint ahogy én is korábban hittem. Nem fogja meghatározni az életed. Bár lehet mindenkinél más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Máris milyen kis mohó vagy... mi lesz, ha megtudod, milyen jó :) ) Simán belefér a kettõ, de ha óvszerrel fogtok védekezni, akkor vigyázzatok, nehogy a második menet elõtt valahogy ondó kerüljön beléd, mert abból baj lehet! De mondjuk másodjára jó kis elõjáték lehet egy közös zuhanyzás... :) Egyébként szerintem nem gáz, ha megtervezitek, mert így tudtok gondoskodni a védekezésrõl is!
A kérdező hozzászólása: Hát, van egy bizonyos idõpont, igen, amikorra "tervezzük" :) nem értem, ez mért olyan rossz? Azt hiszem, szeretnénk ha tökéletes lenne, és nem egy buliban, egy félreesõ szobában esne meg... Valamilyen szinten kell is rá, szerintem készûlni!
szerintem még 3 is belefér, a lényeg hogy kellemes legyen, ha már nem esik jól akkor hagyjátok! sok sikert! (de azért érdekelne h ti egyszerûen betábláztátok hogy ekkor és ekkor fogunk lefeküdni? lol!)
bírod elsõre és tetszik akkor miért ne... csak azért sztem egy kis szünetet tartsatok... mondjuk fél óra
hohó, persze:D több is ha birjátok szusszal :) )))jo szorakozást

4. hónapja szedek tabit.4 napja vettem be az utolsót. Kb 2 napja kellett volna megjönnie. (bár vizsgaidőszak van és fel is vagyok fázva és gyógyszert is váltottam) Ennyi késés még belefér vagy baj van?

Legjobb válasz: 2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni

2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni
Eléggé ellened szólnak a körülmények, úgyhogy simán betudható a késés ezen okoknak. Ha nem jönne meg, a biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet.
EÉn mikor gyógyszert szedtem, nekem mindig csak az utolsó gyógyszermentes napon jött meg. Megjött és már másnap kezdtem szedni. Mondjuk nekem végig ez volt.
adatforgalomnak veszi, és belefér
Hiába törlitek ki , akkor sem itt lenne a helye a kérdésednek;)
A kérdező hozzászólása: Nem értem mi a problémád. Egyrészt senki nem törölt ki semmit másrészt egy mobiltelefonos kérdésnek hol lenne máshol a helye mint a mobiltelefonok kategóriában?

Belefér napi 2 szelet barna kenyeres szendvics az étrendembe ha csak megakarom tartani a súlyom?

Megtudom tartani így a sulyom? Ebédre meg rendesen eszem vacsorára meg semmit.

Legjobb válasz: persze,hogy belefér, egy szelet csak 70kcal, és nem zsír!sovány felvágottat, sajtot, zöldségeket tegyél bele, nagyon finom, és egészséges!:D

persze, hogy belefér, egy szelet csak 70kcal, és nem zsír!sovány felvágottat, sajtot, zöldségeket tegyél bele, nagyon finom, és egészséges!:D

Az belefér ha hetente háromszor eddzek egész testre és minden izomcsoportra 2 gyakorlatot végzek? Lehet tőle fejlődni, és nemlessz sok?

Legjobb válasz: Ez egy átmozgató edzésterv, az elsõ 2 hónapban kis súlyokkal elvileg ezt kellene csinálni. Én a bontott edzéstervre szavazok, mert a haverokkal én is csináltam egész testes edzést 4 hónapig de nem vált be. Egy izmot 2 gyakorlattal nem elég megedzeni. A hát, vagy a mellnél különösen. Nekem jobban bevált, hogy bontott edzéstervet csinálok így: Mell-Bicepsz;Hát-tricepsz;Láb-váll

Ez egy átmozgató edzésterv, az elsõ 2 hónapban kis súlyokkal elvileg ezt kellene csinálni. Én a bontott edzéstervre szavazok, mert a haverokkal én is csináltam egész testes edzést 4 hónapig de nem vált be. Egy izmot 2 gyakorlattal nem elég megedzeni. A hát, vagy a mellnél különösen. Nekem jobban bevált, hogy bontott edzéstervet csinálok így: Mell-Bicepsz;Hát-tricepsz;Láb-váll
A kérdező hozzászólása: Hány gyakorlatot csinálsz mellre?
kezdetnek 30 elég lesz edzésenként
Kedves Kérdezõ, ha utánanézel a HST-nek, láthatod, hogy ott éppen azt csinálják, amit leírtál, hogy magad is csinálsz, szóval nagyon is jó úton jársz. A testépítõ társadalom túl konzervatív része sajnos képtelen befogadni a HST-t, pedig sokan kiváló eredményeket értek el a használatával.
A kérdező hozzászólása: És szerinted a mell részére mehet 2 nyomó gyakorlat vagy pl: fekvenyomás, tárogatás?
Az így pont jó. Fekvenyomás + tárogatás, és kész, több nem is kell, szerintem így a legjobb.

Mi a véleményed? Heti 1.2 kg még belefér? Mert mindenhol azt olvasom, hogy a heti 0.5-1 kg az egészséges.

Legjobb válasz: Én 175 cm és 76 kg vagyok, (lány), 5 hét múlva már csak 70 kg szeretnék lenni. Ehhez heti 1.2 kg-ot kell fogynom. Holnaptól szertnék egy 1300 kalóriás étrendet tartani, és mellé heti 10 órát sportolni. Sport alatt ezt értem: az "Elsõ 5 kilométerem" edzésterv megkezdése, heti 2x 1 óra biciklizés a szabadban és napi 1 óra otthoni torna (4*15 perc). Mit gondolsz? Így elérem a célom?

A kérdező hozzászólása: Én 175 cm és 76 kg vagyok, (lány), 5 hét múlva már csak 70 kg szeretnék lenni. Ehhez heti 1.2 kg-ot kell fogynom. Holnaptól szertnék egy 1300 kalóriás étrendet tartani, és mellé heti 10 órát sportolni. Sport alatt ezt értem: az "Elsõ 5 kilométerem" edzésterv megkezdése, heti 2x 1 óra biciklizés a szabadban és napi 1 óra otthoni torna (4*15 perc). Mit gondolsz? Így elérem a célom?
A kérdező hozzászólása: A kérdésbõl kimaradt az, hogy *fogyás*.
Elméletileg belefér. Azért olvasd el ezt is: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561
ne férjen bele inkább, mert zsírból nem lehet 1kg-nál többet fogyni hetente... szóval ha ennél több, akkor az izomból megy...

Ha a bHCG-m nem 2 naponta, csak kb.2 és fél naponta duplázódik, az még belefér, vagy ne is reménykedjek?

UH-n még nem látszódott semmi. Nagyon félek, hogy méhen kívüli, hiszen lassabban növekszik a HCG-m. 129-r?l egy hét alatt csak 863 lett.

Legjobb válasz: Szerintem az elég jó növekedés!!!!! a napi kétszeres egy átlag, van akinél kicsit több van akinél kicsit kevesebb.

Szerintem az elég jó növekedés!!!!! a napi kétszeres egy átlag, van akinél kicsit több van akinél kicsit kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát...semmi sem derült ki.:( igaz nem mondtam, hogy esetleg babát várhatok, de mivel megnézett uh-n, gondoltam csak szól ha észreveszi. Nem mondott semmit, az Uh kb. 5 mp-ig tartott, bemondta az asszisztensnek az adatokat (mi mekkora) és ennyi. Mindegy, majd talán pénteken mond valamit a sajnát dokim. Azért kicsit elkeseredtem:(
12.32-es vagyok. Nem értem, hogy-hogy nem derült ki semmi? Nem azért voltál UH-n, hogy megnézesd a babát? Vagy más miatt kellett menned? Tényleg nem értem :( Adott az orvos valami leletet? Azon mi szerepel? Pedig gondoltam ma Rád és nagyon drukkoltam. Utolsó mensi elsõ napja mikor volt?
én se értem...pedig én is drukkoltam. A hcg terhesség esetén termelõdik....még egy picike petezsákot se látott? , (
A kérdező hozzászólása: Szia 12.32-es:) Tulajdon képpen nem azért mentünk, hanem meddõségi kezelésre. Csak gondoltam ha úgy is megnéz uh-n, akkor csak látja ha van valami. Elég morcos volt és már órák óta várakoztunk étlen-szomjan (vérvétel volt reggel), nem is volt már lélekjelenlétem a kérdezõsködéshez. Semmilyen leletet nem adott. Annyit mondott, hogy jövõ héten is menjek vissza vérvételre és akkor kérdezhetek, mert addigra meglesznek a leleteink (a férjemet is vizsgálták). Nem mertem valahogy szólni neki...hülye voltam. Az utsó mensim márc.26-án volt, de ez most mindegy is, mert képzeld, nem tudom írtam-e, de ápr. 6án teszteltem elõször pozitívat. Úgyhogy ha mégis sikerült, a mensim elõtti napon kellett foganjon. Kicsit kusza... :)
1 hét múlva szólj neki mindenképpen! Dehát az is durva, hogy megnézi mi a helyzet és még egy papírt se ad róla? Hogy milyen a méhed , meg petefészkeid....Hát, meddõségi vizsgálaton se ártana az ilyesmi.... Megírod az eredményt majd ?
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp megírom! A BMC-ben elég flegma volt mindenki...az tényleg furi, h nem adnak semmit. Jajj, nagyon várom a pénteket...
A kérdező hozzászólása: Semit sem láttak megint. Így már gyakorlatilag 100% hogy kívül van vhol. Már csak abban bízom, hogy nem kell mûtét, hanem magától...
Mindenképp viszgáltatsd ki magad, én a helyedben elmennék 4D-re valahova gyorsan, mert ha méhen kívül van, akkor mihamarbb meg kell találni, mert ha pl a petefészekben vagy vezetékben növekszik, akkor azt szét is roncsolhatja, és annyival kevesebb esélyetek lesz következõ babára!
12.32-es vagyok. Nagyon sajnálom hogy még mindig nem látták a babát :((( Ez olyan szörnyû érzés lehet. Tarts ki és reméljük kitisztul a szervezeted magától és akkor nem lesz szükség mûtétre. És meglátod, érkezik majd az a baba, csak még picit várni kell rá.
12.32-es vagyok. Ma van a Te "nagy napod". Drukkolok. Minden rendben lesz :) ))
A kérdező hozzászólása: Uhh, ez durva! Igen, a neten elég sok rémisztõ dolog van (arról jut eszembe amit írtál, most olvastam, hogy volt egy nõ, akinek a májába (!) ágyazódott be a baba, és csak a 16. héten vették észre. Majdnem meghalt...na most mondjuk már ettöl is félek. Ez persze nagyon extrém.)Igen, a mensim elõtti nap fogant valószínûleg. De az is már márcium 25-én volt (26-án jött meg). Tehát ha onnan számítva 3 hét telt el, akkor az már 5 hetes terhesség...Nah, talán holnap kiderül valami. Szorítsatok! És köszönöm a bíztatást mindenkinek!!! :)
növekszik!! ez a lényeg, egyelek meg! :D Azért nem láttak még semmit, mert nagyon kicsi még a terhességed. Terhességi teszten gyorsan rajzolódik ki a terhességet jelzõ vonal?
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszönöm a gyors válaszokat!:) Igen, hamar kijön a vonal, kb 2 mp után (14 tesztet csináltam 2 hét alatt...kicsit rákattantam azt hiszem. Az elsõ pozitív tesztem a 12. cn-on(!!!) volt). Azért (is) aggódom, mert elvileg kb. 5 hetesen nézett meg a doki hüvelyi UH-n, és semmit sem látott. Ekkor volt 863 a HCG-m, és sokan írják, hogy ilyenkor már 1500 körüli:( Elõtte egy héttel is csak megvastagodott mnyh-t. Ha sikerült is (olyan nagyon és régóta várjuk Õt), akkor a mensim elõtti napon fogant...na ez sem normális...én meg sík ideg vagyok. Ez nem használ, tudom.
csak azért kérdeztem, hogy gyorsan rajzolódott-e ki, mert méhen kívüli terhességeknél ált. lassabban rajzolódik ki, és gyengébb a vonal még a nemvárt napja utáni 9-10 . napon is. De ezek szerint ez a rész is oké. Reméljük minden rendben lesz!!:) írsz majd késõbb hogy alakult a dolog?:)
A kérdező hozzászólása: Ezt még nem is hallottam!:) köszi, kicsit megnyugtattál!:) Persze, majd megírom, holnap megyek dokihoz (BMC-be), igaz csak vérvételt írtak ki, de megpróbálok kikönyörögni 1 UH-t...hátha péntek óta nõtt annyit, hogy lát már...BÁRMIT. Ez a bizonytalanság a legrosszabb.
2, 5 naponta? az nagyon jó!! Ne aggódj! Ott van az a baba! Kitartás, hamarosan látszani is fog!! :) 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Köszi neked is!:) Azért parázom ennyit, mert már nagyon régóta nem jön a baba. Az inszemek is sikertelenek voltak:( Ráadásul ez az extrém fogamzási idõ amit produkáltam...ill a neten mindenhol az van, hogy 1-1.5-2 naponta duplázódik ez a fránya HCG. Le kéne állnom a nettel, már mindenféle rákos megbetegedésre is találtam emelkedett HCG szintet... :O Boldog babavárást:)
Minden rendben van és lesz is. Egy átlag-adat az, hogy kétnaponta duplázódik a HCG. De Neked is duplázódik és nem szentírás az a 2 nap!!! A holnapi nap mindjárt itt van, és meglátod, hogy rendben lesz. Beszélj a dokiddal UH miatt, hátha csinál :) Várunk vissza holnap a jó hírekkel :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is!:) Persze, megírom (ha rossz hír, akkor lehet, hogy csak késõbb, mert holnap nagyon szomorú leszek...)
A netet tényleg felejtsd el ilyen szempontból, mert én is így jártam. Nekem a májfunkcióm magas és mindenfélét kiadott, májrák, májzsugor, alkoholizmus(nem terhesen sem iszom) meg mindenféle ilyesmit, majd közölték velem, h minden rendben van, csaka baba nyomja az epémet... ennyit a netrõl. Te témádra: tuti ott a baba, ha meg a mensi elõtt egy nappal fogant(ha jól emlékszem ezt írtad) akkor ne is csodálkozz, ha kevesebb a hcg-d, meg az 5. héten nem látott semmit a doki!!! A te babád késõbb fogant mint az átlag azért kisebb is!!! Meg nem minden baba egyforma méretû!!!! Sok sikert és szép babvárást!!! 37 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos méhen kívüli volt szegény:( 6-7 hetes. A éhem mögé volt beágyazódva, laparoszkópiát csináltak. A méhemben volt még egy 4 hetes petezsák...õ nem élheti túl sajnos a mûtétet azt mondták. Nagyon el vagyok keseredve. :(

Ha most a húsvét miatt 1-2 napig több mindent megeszek, akkor hízhatok? Nehezebb lesz ledolgozni, vagy ez az 1-2 nap "lazítás" még belefér?

(sütik,zsírosabb kaják,szendvicsek...stb. :P :D )

Legjobb válasz: Ez elég általános... már meg ne haragudj, de azt sem tudjuk hány éves vagy, milyen testalkatú, hízékony-e, sportolsz-e, miket eszel, csak sonkát vagy zöldségeket is hozzá, alkoholt fogyasztasz-e majd. Így nem lehet kérdést feltenni.. Egyébként meg igen, ha össze-vissza eszel hízni fogsz, lehet narancsbõrösebb lesz a feneked is, inkább érdemes megállni. Ha ennyire érdekel a súlyod... 22/L

Ez elég általános... már meg ne haragudj, de azt sem tudjuk hány éves vagy, milyen testalkatú, hízékony-e, sportolsz-e, miket eszel, csak sonkát vagy zöldségeket is hozzá, alkoholt fogyasztasz-e majd. Így nem lehet kérdést feltenni.. Egyébként meg igen, ha össze-vissza eszel hízni fogsz, lehet narancsbõrösebb lesz a feneked is, inkább érdemes megállni. Ha ennyire érdekel a súlyod... 22/L
Ezt a kérdést én is felakartam tenni, mert egyszerûen nem tudok ellenállni a sütinek, viszont állandóan mardos a lelkiismeret. Ugyan olyan paraméterekkel rendelkezem mint Te, úgyhogy most kicsit megnyugodtam;) szerdától úgyis kezdõdik a suli, és minden visszaáll a régi kerékvágásba... remélem:) 18/L
Szia! Én szombaton kezdtem el a sütiket sütni, aznap reggel 62, 2 kg voltam. Vasárnap reggel már 62, 7. Tegnap is ettem sütit, nagyobb adag ebédet, cukros üdítõt, így lett 62, 9. De nem aggódom, majd lemegy, ha újra fogyózni kezdek (egy fogyókúrát szakított meg a húsvét). Egy évben néhányszor elengedheti magát az ember...
A kérdező hozzászólása: Okéé...hát remélem is, hogy lemegy, mert így nyár közeledtével nem igazán akarok felszedni kilókat... Legfeljebb 1-2 hétig keményebben edzek majd :D
ha sportolsz akkor könnyen lemegy az az 1-2kg amit ilyenkor fölszedsz . . .
Ha ez valóban 2 napig tart, semmi nem fog történni. Még ha hízol is 1 kilót, az le fog menni utána.
Attól függ melyen az akaraterõd, kedved az ünnepeket követõen. Én azt javasolnám, amit magam is alkalmazni fogok ..mindenbõl csak éppen hogy eszek és az ízüket ugyanúgy érezni fogom (mintha degeszre zabálnám magam), zöldségekbõl meg többet. Inni egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és egyébként 168 cm és 56 kg vagyok.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, és lány! Majdnem minden nap tornázok, másfél éve...Nem igazán vagyok hízékony...narancsbõröm azt most is van, de nem hiszem hogy 1-2 nap "zabálás" miatt kialakulna, ha nem lenne....de épp ezért tettem fel a kérdésem, hogy erre is választ kapjak, hogy nagyon kizökkent, ha ugymond "elengedem" magam ezalatt a pár nap alatt, vagy mehet tovább ugyanugy? Valószinüleg inni is fogok egy keveset, zöldségeket nem igazán fogok enni. Nagyjából ennyi.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok egyedül akkor.... :) Am kicsit túlzásba is vittem...sok lett a pia, sok lett a süti...ma még szinte megállás nélkül csak ettem és ettem...tuti h 1 hónapig most keményen kell diétáznom, hogy a narancsbõr ne szaporodjon meg a fenekemen és a combomon xD

Mi van a havimmal? Múlt hónapban kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Tudom, hogy ilyenkor megváltozik az egész. De most nekem negyed-ötöd annyi, mint régebben. Még ez is belefér? Kicsit fura, hogy most az 1-2. nap olyan, mint máskor az 5-6. nap.

Még érdemes tudni, hogy elég sokat stresszeltem/stresszelek, két okból is. El?tte volt gombás fert?zésem is nem sokkal, amire igen er?s gyógyszert kaptam (van egy enyhe gyógyszerfóbiám, nem tehetek róla). Másodszor pedig csak nagy sokára akart megjönni, és ezt is csak er?s jóindulattal tudom 8 év tapasztalata után havivérnek nevezni. Ez nem mensi. Ez maszat.

Legjobb válasz: A tabletta úgy hat, hogy egyrészt akadályozza a peteérést, másrészt a nyálkahártya sem vastagszik meg eléggé. Ezért tart kevesebb ideig, és ezért kevesebb a vér mennyisége. De ha úgy érzed, hogy ez már tényleg nem normális, tényleg tanácsos tesztet csinálni és orvoshoz fordulni. De én a helyedben keresnék mást, teljesen egyértelmû, hogynem bízol meg az orvosodban. Ennek így nincs értelme:) Keress olyat, akiben tényleg meg tudsz bízni.

A tabletta úgy hat, hogy egyrészt akadályozza a peteérést, másrészt a nyálkahártya sem vastagszik meg eléggé. Ezért tart kevesebb ideig, és ezért kevesebb a vér mennyisége. De ha úgy érzed, hogy ez már tényleg nem normális, tényleg tanácsos tesztet csinálni és orvoshoz fordulni. De én a helyedben keresnék mást, teljesen egyértelmû, hogynem bízol meg az orvosodban. Ennek így nincs értelme:) Keress olyat, akiben tényleg meg tudsz bízni.
Anno mielõtt én is elkezdtem szedni a fogamzásgátlót elég rendszertelen volt a menzeszem és aránylag elég sok volt a mennyisége is. Aztán elkezdtem szedni és 4 napra lecsökkent, amik közül csak 2 volt olyan, hogy tényleg erõs volt, a másik kettõ nap pedig alig volt valami.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Az orvosváltás nem olyan egyszerû dolog olyan családban, ahol van, aki ez egészségügyben dolgozik, és van aki 30 évig tanító volt, és kb. mindenkik ismer, vagy legalábbis egy közeli rokonát. Ha nem félnék az össznépi sértõdéstõl, eleve nem is ehhez az orvoshoz jelentkeztem volna... Második: Nos nekem már az elsõ nap sem erõs... Azelõtt kb. másfél óránként jártam cserélni, éjszaka is ki kellett mennem, most viszont reggel óta nem volt ilyesmire szükségem... Azért kérdezem, mert van, aki szerint ez normális, de azért van egy kis rossz érzésem. Majdnem úgy érzem magam, mintha nem is lenne mensim...
Igen lesz mindenképp. Sok sikert :-) :-)
Igen!!!
ne akkor legyetek csak együtt amikor esélyes a dolog hanem amikor csak jol esik :) )))) ezt én is csak hallottam :)
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat heti 4-5 alkalom a minimum , a tegnap pont kimaradt..remélem nem azon múlik. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!