Találatok a következő kifejezésre: Bele vagyok de félek tőle. Mit (2 db)

Bele vagyok zúgva, de félek tőle. Mit tegyek?

13 éves vagyok. Aa táborban megismertkedtem egy 15 éves fiúval. Végig jól éreztük magunkat, de amikor hazajöttem hiányozni kezdett. Viszont a táborban a haverokkal szívott. Nem lett t?le agresszív meg nem látszott rajta. De azért féltem t?le. Most, hogy hazajöttem írt nekem h találkozni akar velem, és bulikba akar vinni. Már msn re se marek felmenni mert félek t?le. De szeretem. és azt akarja h egyedül menjek el vele.

Legjobb válasz: Szerintem ha beszélsz vele telefonon vagy valami hasonló akkor mondd meg neki hogy szivesen találkoznál vele és beszélgetnél vele csak nem szereted azt ha sziv.lehet hogy ha te is megtetszettél neki akkor megteszi érted hogy nem fog szivni legalább akkor nem amikor te ott vagy vele...ha pedig nem lehet beszélni vele,nem érdekled õt akkor hagyd õt békén,felejtsd el!

Szerintem ha beszélsz vele telefonon vagy valami hasonló akkor mondd meg neki hogy szivesen találkoznál vele és beszélgetnél vele csak nem szereted azt ha sziv.lehet hogy ha te is megtetszettél neki akkor megteszi érted hogy nem fog szivni legalább akkor nem amikor te ott vagy vele...ha pedig nem lehet beszélni vele, nem érdekled õt akkor hagyd õt békén, felejtsd el!
Szerintem ha félsz tõle akkor nem is anyira szereted õt, hogy lehet valakit ugy szeretni ha félsz is tõle..nem értem de te tudod.ha akarsz találkozol vele, ha nem akkor mondd meg neki h idegesit téged az h sziv...
Hát ez baromi jó szöveg! De teljesen egyetértek...
Ha most elküldelek a francba azzal, hogy hülye picsa vagy az akkor az nem lenne helyes mert csak fiatal vagy. Félsz tõle? Vigyél liberót vazzz. Mellesleg amelyik 15 évesen már szív az amúgy se normális. Mellettem szívnak a haverok és kínáltak is de nemet tudtam mondani mert nem vágyom rá. Amúgy meg semmi gond nincs vele csak nekem nem kell. Te meg menj el a gyerekkel ha meg rádmászik és tetszik akkor meg boldogok vagytok. Ennyi
jaja elsõ válaszoló megmondta a frankót
nem normális aki 15 évesen szív 11 éves vok az osztályból 5 en szívnak. milyen világba élsz? (elsõ kérdezõnek)
A fûtõl nem lesznek agresszívak az emberek (normális esetben), Úgyh e miatt szerintem kár tõle félned, viszont ha zavar, akkor mond meg neki!az hogy 15 évesen füvezik, árulkodik a természetérõl, az ilyeneket általában jobb kerülni, mert elõbb utóbb bajba sodorják nem csak magukat, hanem a környezetüket is. PS.: nem a fûvel van bajom, mert szerintem semmivel nem megvetendõbb mint az alkohol, sõt bizyos szempontból jobb is, csak azért a 15 évesek inkább azért szívják, hogy vagányak legyenek, ami szerintem elég szánalmas! (bár az átlag tinik mindent azért csinálnak, sajnos)

A legjobb barátom (fiú) nem érti meg, hogy nem vagyok belé szerelmes és nem hagy békén. Nem tudom, mit tegyek, de már félek tőle?

Régóta jóban vagyunk, kb 7 éve, ez alatt nekem azért volt 1-2 barátom. Sose tekintettem rá "úgy". Képtelen normálisan viselkedni, itt nem csak vágyakozásról van szó, de ha ismerkedem egy fiúval, úgy beszél velem, mint egy agresszív állat. Egyszerűen arra is féltékeny, ha kilépek a házból vagy a többi barátommal találkozom. Nem tudom elmagyarázni, de hihetetlen szemét tud lenni. Megmondtam neki,h ogy nem akarok vele így barátkozni, hagyjon engem békén, de mégis mindig zaklat, eljön a házunkhoz. Nem tudom, mit tegyek? 21/L

Legjobb válasz: Ha megmondtad neki, hogy ne jöjjön a házad elé, ne keressen telefonon, stb. És ennek nem tett eleget akkor jelentsd fel zaklatásért.

Ha megmondtad neki, hogy ne jöjjön a házad elé, ne keressen telefonon, stb. És ennek nem tett eleget akkor jelentsd fel zaklatásért.
Friend-zone rage

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!