Találatok a következő kifejezésre: Bele vagyok de félek (82 db)

Mit kell írni a felmondó levélbe? 3hete dolgozok és próbaidő alatt vagyok, de fel szeretnék mondani, mit írjak bele?

Legjobb válasz: Próbaidõ alatt nem kell megindokolnod, hogy miért mondasz fel. Tehát ráírod a papírra, hogy felmondás, odaírod, hogy azonnali hatállyal felmondod, hivatkozhatsz arra is, hogy próbaidõ. Aláírás, dátum, adataid.

Próbaidõ alatt nem kell megindokolnod, hogy miért mondasz fel. Tehát ráírod a papírra, hogy felmondás, odaírod, hogy azonnali hatállyal felmondod, hivatkozhatsz arra is, hogy próbaidõ. Aláírás, dátum, adataid.
megerõsítem az elõttem szólót.próbaidõ alatt mindkét fél indoklás nélkül mondhat fel.
Felmondás (felülre) Én XY a mai napon 2008.09.26-án felmondok. Tisztelettel: XY 2008.09.26 Ennyi bõven elég bele, nekem is csak ennyi kellett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat sikeresen megírtam!

Nem bírom megtanulni a törit, nem is érdekel igazából.3mas vagyok belõle. De félek érettségin hogy egyszerre mindent kell tudni :/ nem fog menni. Nem vagyok én szótár hogy minden évszámot meg eseményt tudjak a témákhoz kapcsolni Mit csináljak?

Ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele hogy azok a fránya évszámok...:S Szerencsére van atlasz:) Szerintem dolgozd ki a szóbeli tételeket ezzel egyben tanulod és írásbelin esszéírásnál(ha mázlisták vagyunk)akkor lesz valami amit már kidolgoztál így könnyebb lesz megírni:) Amúgy az én célom hogy az írásbelimet a szóbelivel feljavítsam törin mivel az írásbelim nem lesz valami jó...:/

Én is így vagyok vele hogy azok a fránya évszámok...:S Szerencsére van atlasz:) Szerintem dolgozd ki a szóbeli tételeket ezzel egyben tanulod és írásbelin esszéírásnál(ha mázlisták vagyunk)akkor lesz valami amit már kidolgoztál így könnyebb lesz megírni:) Amúgy az én célom hogy az írásbelimet a szóbelivel feljavítsam törin mivel az írásbelim nem lesz valami jó...:/
Mi úgy vagyunk vele, hogy évszázadok óta százezrek meg tudták tanulni a történelmet, miért mondanám ki magamról, hogy hülyébb vagyok, mint a minden évben leérettségizõ sok ezer ember, szóval nem, nem vagyok hülyébb, így hát megtanultam én is és leérettségiztem. Te meg valószínûleg inkább lusta vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az igaz, lusta vagyok :/ valahogy a matekot jobban szeretem, ott nem kell seggelni, csak meg kell érteni..és a feladatok meg egymásra épülnek.Logikusan megvan. Biológiát meg azért szeretem, mert az érdekel..irodalom kevésbé érdekel..idegennyelv az jó szintén! szóval bárcsak, valahogy ne lenne az a töri. Persze egy hármasra biztos sikerülne, siekrülni fog, de négyest kellene megpróbálni.
Hehehe.
Sajnos csak abortusz:/ Én azért sajnállak..:/
Ha szerencséd van megúszod, és máskor védekeztek.
A kérdező hozzászólása: :'(
Abortusz. Remek élmény lehet, ha kikaparják a babát..
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk terhes vagyok . de nagyon nem akarnék. akkor mi a teendõ?
simán lehetsz terhes, nem tudom miért nem szedsz akkor tablettákat, hogyha gumi nélkül csináljátok. Igen közrejátszhat.
Elõváladékról hallottál már? Egyébként csinálj egy tesztet, és kiderül, terhes vagy-e. Amúgy a felfázás valóban bekavarhat.
A kivevõs módszer nem túl biztonságos, mert már az elõváladékban is lehet spermium! Van rá 50% esély, hogy terhes vagy, de sok mindentõl késhet. Akár a stressztõl is. Vegyél tesztet, vagy fordulj nõgyógyászhoz, hogy megtudd mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: már azóta rég megjött.:) 5. nap végén


20 vagyok, de nem felnőttes. Ismerek egy nálam 12 ével idősebb színésznőt, de nem tudom, hogyan közeledjek felé. Többet szeretnék tőle, de a távolságtartó, elfoglalt hogyan menjek rá, hogy ne legyen ciki? Szerelemes vagyok belé!

Szerelmes vagyok belé, és ő is kedvel, de nem gondol többnek, mint egy havert, és mondja, hogy "milyen fiatal vagy".

Legjobb válasz: Az ahogy a kérdést feltetted, tényleg azt jelenti, hogy nem vagy felnõttes. Amennyiben a világot, társkapcsolatokat és mindent "felnõttesebben" akarsz látni, ahhoz legalább két dolog kell: Vedd komolyan magad, másokat, keress kapcsolatokat azért, hogy lásd más hogyan gondolkozik és viszonyul hozzád. Ha fejlõdik a mások érzésének megérzése (empátia) tudásod, Te magad is fejlõdni fogsz és szép lassan felnõtté válsz. A kérdés másik felére válaszolva: Ha valaki szinésznõ, vagy 12 évvel idõsebb, vagy akár távolságtartó, az mind nem számít a párkapcsolatban. A világon mindenre van példa. Ami számít: Valaki, aki tetszik, udvariasan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. (szóban, levélben, virággal, anélkül) Ha azt látod, hogy az illetõ elutasító, finoman próbálkozhatsz még másképp, de vigyázz!! hamar el lehet érni, hogy valaki zaklatásnak veszi a közeledésed. Ekkor általában vége (kell legyen)!

Az ahogy a kérdést feltetted, tényleg azt jelenti, hogy nem vagy felnõttes. Amennyiben a világot, társkapcsolatokat és mindent "felnõttesebben" akarsz látni, ahhoz legalább két dolog kell: Vedd komolyan magad, másokat, keress kapcsolatokat azért, hogy lásd más hogyan gondolkozik és viszonyul hozzád. Ha fejlõdik a mások érzésének megérzése (empátia) tudásod, Te magad is fejlõdni fogsz és szép lassan felnõtté válsz. A kérdés másik felére válaszolva: Ha valaki szinésznõ, vagy 12 évvel idõsebb, vagy akár távolságtartó, az mind nem számít a párkapcsolatban. A világon mindenre van példa. Ami számít: Valaki, aki tetszik, udvariasan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. (szóban, levélben, virággal, anélkül) Ha azt látod, hogy az illetõ elutasító, finoman próbálkozhatsz még másképp, de vigyázz!! hamar el lehet érni, hogy valaki zaklatásnak veszi a közeledésed. Ekkor általában vége (kell legyen)!

7hós kisfiam nem nagyon akar reggel tápszert inni.7kor kel de fél 9-kor úgy imádkozom bele a tápszert, akkor is csak 140g-ot iszik kb. Mit csináljak hogy megigya vagy mit adjak neki?

Legjobb válasz: Ha a foga jön, akkor is fájhat a cumiból szívás szegénykének, fõleg ha felül jön. Én azt tapasztalom, hogy mindig van, amit épp nincs kedve megenni a 9 hós fiamnak. Volt, hogy a tápit imátkoztam bele ( én ilyenkor többször kínálgattam délelõtt és délután, fõle az alvások elõtt fogadta el jobban a kiságyban fekve), volt hogy 3-4 napig fõzit nem evett egy kanállal sem. Aztán mintha mi sem történt volna, mindent evett ujra. Mivel 7 hós, azért a min fél liter tápi kell, ezért kínálgattam én is többször. Ha tejpépet eszik, esetleg adhatsz neki reggel azt is, hátha szívesebben kanalazna.

Ha a foga jön, akkor is fájhat a cumiból szívás szegénykének, fõleg ha felül jön. Én azt tapasztalom, hogy mindig van, amit épp nincs kedve megenni a 9 hós fiamnak. Volt, hogy a tápit imátkoztam bele ( én ilyenkor többször kínálgattam délelõtt és délután, fõle az alvások elõtt fogadta el jobban a kiságyban fekve), volt hogy 3-4 napig fõzit nem evett egy kanállal sem. Aztán mintha mi sem történt volna, mindent evett ujra. Mivel 7 hós, azért a min fél liter tápi kell, ezért kínálgattam én is többször. Ha tejpépet eszik, esetleg adhatsz neki reggel azt is, hátha szívesebben kanalazna.
a lányom másféél éves és õ sem eszik reggelit, csak tápszert fogad el nagy nehezen. kb 150-200 grammot. Most jön megint a foga, annak tudom be, meg a dokim is. Dia
Cumisüveg helyett itatópuhárból adtam ami szikoncsõrõs és keskeny, így nem ér az ínyéhez annyira mint a cumi.Talán próbáld meg, hátja elfogadja.
szia! nekem 8 hós a fiam, detto õ sem evett ma..neki jön a foga, igaza van az elõttem szólóknak, valóban fáj neki. De lehetséges, hogy megunta, vagy melege volt..nekem akkor szokott nem enni...banános tápszer nekünk bevált, nem mindig kap azt csak pár naponta, hogy kicsig más íze legyen..remélem tudtam segíteni
Ha csak az utóbbi napokban van ez így, korai aggódni. Ebben a nagymelegben felnõtt ember sem kíván annyit enni. Folyadékkal viszont kínáld többször, leginkább sima vízzel, vagy üres, gyenge teával.
Az én kisfiam 5 hónapos kora óta nem fogja el a tápszert. Nem tuszkoltam belé feleslegesen, adtam neki tejpépet. Ha nem kell, mit erõltesem??? Én sem eszem meg amit nem akarok... akár hogy is kinálják...
A kérdező hozzászólása: Köszike!!

Szünetet tartunk a párommal . De mégis mennyi idõ az ami nem túl sok? 2 éve együtt vagyunk és félek hogy ha túl sokáig távol vagyunk egymástól õ kiszeret belõlem

Második évfordulonk lesz pár nap múlva és õ most költözött el tõlem azzal hogy nem bizik bennem és hogy szünetre van szükségünk. Szeretjük egymást nagyon ! Viszont rettegek az érzéstõl hogy mivan ha túl sok lesz a szünet és túl lép rajtam. Mennyi lenne az ideális szünet tartás ? Tanácstalan vagyok. Tegnap ment el és azóta folyamatosan zokogok. Vissza akarom kapni. Azt se tudom hogy kéne mûködnie egy ilyen szünettartásnak. Beszélünk közben de látszik rajta hogy azt se tudja hogy akarja ezt. Rendbe akarom hozni a kapcsolatunkat , de hogyan ?

Legjobb válasz: Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.

Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.
Ez így sztem is off.
A kérdező hozzászólása: Ami teljesen ki van zàrva az az hogy legyen nõ ! Miattam vàltozott meg annò . Én voltam az akibe igazàn szerelmes lett. Elõttem kicsapongó élete volt . Nàla ez alap hogy mellettem egy csajjal se levelezik. Nem jàrt el bulizni, még a haverokrol is lemondott hogy ne hogy belevigyék vmi rosszba. Tisztàba vagyok vele hogy én rontottam el és hogy besokalt. Tudom hogy tönkrettem a kapcsolatunkat azzal hogy màs pasit kerestem és õ ezt nem tudja feldolgozni . Hiàba mondta hogy megbocsajt a bizalom elszàlt.
Ennek vége, csak a pasi gyáva volt megmondani a szemedbe, vagy tartott attól, hogy cirkuszolni kezdesz, és hisztériás jelenetet fogsz csinálni, ha összepakol. Ne táplálj hiú ábrándokat, mert ez a férfi nem fog visszatérni. Ezt a kapcsolatot már semmivel nem tudod, és nem is szabad eröltetni.
Ürügy az a levelezés, van a háttérben másik nõ, ez biztos. Ne magadat hibáztasd a szakításért, ez tipikusan ócska fal szöveg a pasik részérõl. Szakítani akart, de gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja ezt. Felejtsd el, de sûrgõsen.
Blabla. Mindenki tudja, hogy mit jelent a szünet. Én is akkor akartam szünetet, amikor már szakítani akartam, de nem mert rögtön elmondani. Én abban sem lennék biztos hogy nicns másik nõ. Sajnálom, ebbõl már nem lesz semmi. :/ A szünet az már a kapcoslat végét jelenti.
A kérdező hozzászólása: Sajnos van oka rá. Nagyon sokat veszekedtem vele és õ ezt nem akarja. Azt mondta hogy mindkettõnknek változtatnia kéne. Sajnos a bizalma megrendült bennem mert én leveleztem egy régi szerelmemmel és õ ezt megtudta. Nem történt megcsalás de õ ezt a levelezést ugy veszi hogy én félre léptem. Belátta hogy én azért kerestem egy másik férfi szavait mert õ elhanyagolt engem. Viszont nem bizik bennem.Ez az oka annak hogy most elment . Nincs màsik nõ az életében.Nagyon szeret engem de nagyon megbàntottam . Mint mondta megbocsàtott nekem de nem bizik bennem .Ezért szeretne tõlem tàvol lenne egy idõre hogy àtgondolja mit akar.
Mi történt h nem bízik?
Ne legyél már ennyire naív, ilyet csak olyan férfi tesz, akinek van már másik barátnõje. Mi az, hogy "szünet"?! Ha szeret téged, akkor eszébe se jutna ez! Sûrgõsen felejtsd el, egyetlen kalandkergetõ pasi se ér annyit, hogy kiborulj miatta.
A kérdező hozzászólása: Párnapra rá visszajött hozzám :) Azóta is remekül megvagyunk, mindent megbeszéltünk

Mások is vannak így? 13 és fél éves vagyok, de 11 nek nézek ki, és ha gyerekként kezelnek kiakadok, de valahogy nemtudom miért belül jól is esik ha aztmondják h aranyos, vagy cuki vok pl :$

pl a nők, vagy csajok. 13f

Legjobb válasz: nagyon elcs*szett egy mai világ ha tényleg így van. Meg sem akarom élni hogy felnõnek és "felelõsséget" vállnak. Milyen szexközpontú egy világ hogy már a gyerekekben sincs ártatlanság. Az internet, a tévé, a média a hibás, mert már hamar juttok hozzá olyan információkhoz, amihez nem kéne... Hol van már az amikor mi ekkor még fogócskáztunk, bújócskáztunk, fára másztunk? stb..

nagyon elcs*szett egy mai világ ha tényleg így van. Meg sem akarom élni hogy felnõnek és "felelõsséget" vállnak. Milyen szexközpontú egy világ hogy már a gyerekekben sincs ártatlanság. Az internet, a tévé, a média a hibás, mert már hamar juttok hozzá olyan információkhoz, amihez nem kéne... Hol van már az amikor mi ekkor még fogócskáztunk, bújócskáztunk, fára másztunk? stb..
küldesz, linkelsz képet?
mert kamaszodsz ilyenkor soxor egy 3 éves érzelmi szintjén vagy, máskor meg nem akarod is a babusgatást meg nem is ezt mindenki átéli ha fiatalabbnak nézel ki a korodnál az meg sohasem baj
csak kamuznak egyik se volt még nável :) ha oda kerülnének nagyon bátortalan lenne mindegyik, nagy csend lenne
milyenek a felnõtt ruhák? a mai világban a felnõttek is inkább öltöznek úgy mintha tizenévesek lennének
Elcseszett egy ember vagy, már bocs. Gyerek vagy, gyerekként kezelnek. Sokan azt hiszik, hogy attól lesznek felnõttek, hogy lefekszenek valakivel, hát nagyon nem. Nézd meg Angliát, ott már szinte természetes, hogy 17-18 évesek babakocsival szaladgálnak. Az a baj, hogy nem vállalnak a fiatalok felelõsséget. Természetesen a szülõkkel is nagy probléma lehet, ha a gyerekük 13 évesen úgy viselkedik mint egy [email protected]
13 évesen még gyerek vagy... -.-"
persze silányul az ókorban meg 13 évesen már felnõttnek számítottal
13 évesen csak a cigányok dugnak ez tény. Mondani mindent lehet. Sok 16-17 éves is szûz még csak kamuzik.
Képet nem láttunk rólad úgyhogy nem tudjuk úgy nézel e ki :D. Egyébként meg az ismerõseid kamuznak ugyanis nekem is vannak ilyenek, akik úgy néznek ki, mintha szétkúrták volna a világot és a fiúk között menõznek, aztán egy lány elõtt megszólalni sem tudnak :D.
A kérdező hozzászólása: háét tudnék pl fiúsabbnak is kinézhetnék ha pl felnõtt ruhákban járnék, meg pl a hajamat levágnák xD de mondom valahogy jólesik ha aztmondják rám mások hogy aranyos xD tiszta búzi vok nmi? xD
13 évesen? Szép. Amúgy gyerek vagy, nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: nemtom hiogy kamuznak e, meert van pár akim TUUUTI hogy már dugtak.
15 éves vagyok, 6 évesen mentem suliba, és az egyik osztálytársam(lány) úgy néz ki mint egy 11-12 éves kislány, na az már szívás
Már bocs, de egyértelmû, hogy kamuznak..
A kérdező hozzászólása: áááá énis azt csinálnám még, de már csak a nõzés van...
A kérdező hozzászólása: jó csak a fiúk az osztályomban mind csajokról dumálnak, és aztmondják hogy már mind volt nõvel énmeg nem, de mondjuk aztmondja az anyám hogy xcsak kamuznak.
13 minden tekintetben gyerek épp hogy tinédzser... Maradj még gyerek ez áll jól ebben a korban! Éld ki legyenek szép emlékeid ráérsz még a nagyok dolgával foglalkozni úgy 17-18 éves korban. Amúgy én szeretem ha ebben a korban a gyerek gyerek marad. Idegesít hogy a mai 12-15 évesek játsszák a nagyfiú/nagylány szerepét. Van hogy egy 13-14 éves lány idõsebbnek néz ki a sok sminktõl meg nagyoknak való göncöktõl mint én majdnem 19 évesen -.-' pedig nincs kislányos kinézetem...
jaj de jót röhögtem :D köszönöm! :D

A barátom le akar velem feküdni és én is akarom a dolgot de félek attól hogy csalódni fog bennem vagy hogy szar leszek az ágyban és ezért visszautasítottam megértett és azt mondta nem kényszerít bele semmibe. De én is akarom de félek mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.

Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.
Ha szeretitek egymást, akkor ilyentõl nem kell félned. Ha rosszul sikerül is, majd belejöttök egyszer.
nekem pont így volt a bnömmel az elsõ 2 alkalom nagyon gáz volt. 2 éve vagyunk 1ütt és mai napig emlegetni szoktuk

Ha az egyik fél külfőldre utazik és ott marad, vagy akár országon belül marad, de adoságot halmoz fel, a másik félre ráterhelető a házaság alatt?

Legjobb válasz: Természetesen, hiszen a házasságban vagyonközösség - a mínusz is ide számít. El kell válni, még idõben, mielõtt ilyen galádságokat megtehetne.

Természetesen, hiszen a házasságban vagyonközösség - a mínusz is ide számít. El kell válni, még idõben, mielõtt ilyen galádságokat megtehetne.
Amig összevannak házasodva, addig MINDEN közös, a szerzett vagyon is, meg az adóságok is. Válás esetén ezek mindegyike felezödik, a válás meginditásának a napjáig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!