Találatok a következő kifejezésre: Bele vagyok de (897 db)

Ha én szerelmes vagyok egy fiúba de ő nem szerelmes belém? és mit tegyek ha én annyira de annyira belé vagyok esve ja és egyébként nem tudom, hogy ő szerelmes belém vagy nem mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha elég bátor vagy, kérdezz rá, hogy tetszel-e neki. Ha nem vagy az, akkor kénytelen vagy beletörõdni. Viszonzatlan szerelembe ritkán halnak meg az emberek. És mindig jön más, ahogy a mondás tarjta.

Ha elég bátor vagy, kérdezz rá, hogy tetszel-e neki. Ha nem vagy az, akkor kénytelen vagy beletörõdni. Viszonzatlan szerelembe ritkán halnak meg az emberek. És mindig jön más, ahogy a mondás tarjta.
És én még csodálkoztam miért tanítanak fogalmazást 5.-ben. Ilyen órát hogy fogalmazás! Csak nem kell semmire az életben. És tessék.
szedd össze minden bátorságod és kérdezd meg tõle h tetszesz e neki..:) ha igen akkor az joo jel..:) ha nem akk hagyd..:S
vagyis tartja

Van egy fiu akivel már többször találkoztam. Szeretne velem együtt lenni, de én nem vagyok belé szerelmes, de valahogy kedvelem. és hianyzik ha pár napig nem talizunk s szoktam naponta rá gondolni. Most szerelmes vagyok bele vagy sem?

nem tudom mit tegyek. annyira nem gáz. de azért nem akarom hogy hiába várjon rám.

Legjobb válasz: hány éves vagy? minden egyénfüggõ de 18 alatt miért ne járnál csak szimpátiából, kis tapasztalatszerzés, hiszen már eleve jól indulna az egész õ szeret, te is kedveled. fõleg ha nem szerelem elsõ látásra típus vagy.

hány éves vagy? minden egyénfüggõ de 18 alatt miért ne járnál csak szimpátiából, kis tapasztalatszerzés, hiszen már eleve jól indulna az egész õ szeret, te is kedveled. fõleg ha nem szerelem elsõ látásra típus vagy.
Ne tökölj... :D Ha naponta gondolsz rá az már valami... ha hiányzik is? Van több kérdés? :D Szerintem nincs... menj bele, de csak széééép lassan... Utolsó kérdésedre: Elég valószínû!!! ;) Találjatok ki pár programot, ismerd meg még jobban... rájössz hamar! Egy kis bölcslet: "A szerelem olyan, mintha bevizelnél... csak te érzed, de mindenki látja rajtad!"
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..19vagyok. s olyan vagyok, hogy ha valaki nem tetszik meg rögtön, akkor általában aztán sem tetszik meg. amikor megismertem akkor ott volt az a bizsergés, mintha szerelmes lennék, de aztan el is múlt. azóta bele szerettem egy másik fiúba, aki össze törte a szivem, s ezt el is meséltem a mostani fiúnak, s azt mondta h várni fog rám még helyre nem jön a szivem.
A kérdező hozzászólása: ö nem mondta hogy szeret, de szerintem szerelmes belém, mert azt mondta, hogy kezdeményezne, csak látja rajtam hogy bizonytalan vagyok. ha szerelmes vagyok valakibe, akkor nem csak 1x-2x gondolok valakire naponta, hanem minden másodpercben. van neki haverja aki nekem bejönne, s félek ha aztán bemutat nekik akkor valamelyikbe bele szeretek, s össze töröm a szivét. vagy ha egyáltalán bele szeretek másik pasiba, akkor mit csináljak a mostani fiúval? nem tudom. meg nem is a tipusom, kinézetröl az ellentéte az olyan fajta pasiknak akik nekem bejönnek.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy szép lassan menjek bele a kapcsolatba? már irt hogy mit akarok pontossan töle. de nem tudok rá válaszolni mert én se tudom. jó lenne valaki, aki mondja hogy szeret, aki itt van velem stb. ö ezt megtudná tenni, szerintem, de nem tudom viszonozni. ha ö mondja pl hogy szeret, hogy szeret velem lenni meg ilyesmit, akkor én ne mondjak rá semmit? az nem lehet.

Kezdő akvarista vagyok, és van egy 60L-es akváriumom, 8-10halat tevezek bele egyenlőre, de még azt nem tudom milyen növényeket vegyek bele, és mennyit. Algaevő hal és/vagy csiga mindenféleképpen javasolt bele?

A szoba nem a legvilágosabb pontján van elhelyezve,milyen világításta vegyek bele?

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok: a növények természetesen nem a halak, hanem az algák elõl fogyasztják el a tápanyagokat :)

Az elõzõ vagyok: a növények természetesen nem a halak, hanem az algák elõl fogyasztják el a tápanyagokat :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat, sokat segítettél.Ha nem gond akkor jó lenne ha leírnád a betelepítési szabályokat is. elõre is köszi
Még valami: a 6 hét letelte után heti egyszeri, 15%-os vízcsere is elég.
Ezek a Sera termékek vmi csodaszerek? Szerintetek az jó ha felgyorsítjuk a folyamatokat? Elhisztek mindent amit az eladó mond, meg ami a prospektusban le van írva? Gondolkodj: ha vmi beleöntessz 1 piszkos vízbe, attól az kitisztul? Meg ezek a baktérium flórák:D Azt ne mondd már nekem, hogy 1 kis fiolába minden fény meg tápanyag nélkül az eladó polcán heverve a kis bacik arra várnak, hogy valaki beleöntse öket egy akváriumba??? Hogy élhetnének mátr ott egyáltalán??? Ne legyetek naivak!!!

Van egy férfi aki szerelmes belém, de nekem ő csak szeretőnek kell, ebbe bele is ment. S, van egy nagy szerelmem akivel boldog vagyok. De nekem kell egy szerető is. Szerintetek ez nagyon gáz vagyok? :S

-

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy hazudsz!!! Hazudsz magadnak, hazudsz a naaaagy szerelmednek..... Ugyanis nem jó a kapcsolatod, unalmas a párod nem elégít ki , alváshoz jó hogy valakihez odabújhatsz meg arra jó hogy fizeti a számláidat vagy hasonlóük meg elvisz ide oda, de hiányzik nagyon sokminden a kapcsolatodból, a kaland az izgalom a szex is nagyon pocsék ezek szerint....

na PONT az ilyen ribancok miatt gondolkodnak úgy a férfiak, hogy csak meg kell fektetni a nõt, aztán elhajtani a francba.
Ez azt jelenti hogy hazudsz!!! Hazudsz magadnak, hazudsz a naaaagy szerelmednek..... Ugyanis nem jó a kapcsolatod, unalmas a párod nem elégít ki , alváshoz jó hogy valakihez odabújhatsz meg arra jó hogy fizeti a számláidat vagy hasonlóük meg elvisz ide oda, de hiányzik nagyon sokminden a kapcsolatodból, a kaland az izgalom a szex is nagyon pocsék ezek szerint....
a magyar nyelvben szerencsére mindenre van szó: RIBANCOK
nem vagy gáz!én is ilyen vagyok!kell egy pasi aki mindent elhisz mindent bevesz, tipikus férj típus.és kell mellé a kaland. nekem is mindig 2 pasim van. és van ismerösösm akinek szintén. kell mindig vmi plussz!
Ha van szeretõd akkor szerelmed NINCS!!!!
16:45-öst támogatom :)
"nem vagy gáz!én is ilyen vagyok!kell egy pasi aki mindent elhisz mindent bevesz, tipikus férj típus.és kell mellé a kaland. nekem is mindig 2 pasim van. és van ismerösösm akinek szintén. kell mindig vmi plussz!" Majd megkapod a plussszt 40 évesen mikor kiégett cafka leszel és a kutyának sem kellesz:D A fiatalság múló dolog, szóval használd ki tényleg a plusszodat mert nemsokára a kutyának se kellesz majd. Sok sikert a plusszodhoz!
baromi szerelmes lehetsz, ha szeretõt akarsz tartani-.-" gondolkozzál már...szerinted mennyire gáz?-.-"
hát... erre mit mondjak? Szerited nagyon gáz? 25/f
Csak az a baj, hogy nem minden nö ilyen :( és ez így igaz ahogy elöttem màr írtàk. Ha szerelmes vagy, akkor nincs szeretöd. cafka^^
És egyre több az ilyen szajha sajnos, én már ezért nem bízom a nõkben, csak a pénz kell nekik.
Igy van, szajhák vagytok, csak ara kell a fiúd neked is hogy kihasználd, fizessen mindent meg eltartson, szegény fiú.
szerintem ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem az állítólagos szerelmednek és a másik hapinak :)
Látom, akad itt egy-két érdekes ember, de, mint mondtam, mindenki maga tudja.Neked kell elszámolnod a saját lelkiismereteddel...
Ezt csakis Te tudhatod, kicsi szívem.
Ott kezdõdik, hogy ha bele is kerülnék életem folyamán ilyen helyzetbe, akkor sem dicsekednék vele...Valakit csak szeretsz, de sejteni vélem, nem a barátodat.Valami hiányzik a kapcsolatodból.Nem fair megoldást választottad, de nem szeretnék ítélkezni feletted.neked kell tudnod, mi a gáz, és mi nem, ahogy már írtam többször. Azért reklámozni mégsem kéne...
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem tetszik ha belém értitek ugye?
A kérdező hozzászólása: Mikor tudhatom meg leghamarabb h terhes vagyok e?
Az ovuteszt lehet hogy pont peteérést mutat. Ha nem jönne meg akkor utána tesztelhetsz.. Hcg teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hamarabb nem tudhatom meg semmiféleképpen h terhes vagyok e? Ó én már most szeretném tudni érted?

14 éves lány vagyok, 1 éve láttam meg a fiút, és mindig csak őt keresem a suliban. Még köszönő viszonyban sem vagyunk, de úgy érzem, szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, hogy a tudtára adjam?

Én egy 14éves lány vagyok. 1éve láttam meg a fiút, és mindig csak öt keresem a suliban, mivel csak ott tal álkozunk. még köszönö viszonyban sem vagyunk. úgyérzem hogy szerelmes vagyok belé. szégyenlös vagyok.. és még nem szeretnék párkapcsolatot, csak úgy kb fél év múlva.

Legjobb válasz: Köszönj neki mindig, ha találkozol vele. Ezt még meg tudod csinálni szégyenlõsséged ellenére, nem? Ha látja, hogy tetszel neki, akkor barátság lehet belõle, aztán meg ki tudja. De ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy biztos nem jön veled össze már két köszönés után, meg kell várni, míg leesik neki a dolog.

Köszönj neki mindig, ha találkozol vele. Ezt még meg tudod csinálni szégyenlõsséged ellenére, nem? Ha látja, hogy tetszel neki, akkor barátság lehet belõle, aztán meg ki tudja. De ez nem megy egyik napról a másikra, úgyhogy biztos nem jön veled össze már két köszönés után, meg kell várni, míg leesik neki a dolog.
Azt hiszem ez eléggé egyértelmû innentõl kezdve! ;) Légy természetes (még ha nem is olyan könnyû), és ne add be túl könnyen a derekad, hadd küzdjön egy kicsit! Puszi! Az elõzõ hozzászóló! :)
A kérdező hozzászólása: hello, kiderult h van neki bnoje :( amikor a bnojevel talakoztam veletlenul akkor ezt mondta a csajja:ajanlom h hagy beken a Toth-ot, jo?en erre azt valaszoltam h oke.megakart csupalni a csajja, es utanna ezt irtam a bnojenek:a tothal kapcsolatban en nem akarok tole semmit, nekem azt mondta h nem jartok, azert kezdtem el vele irni...en nem akarlak titeket szetvalasztani....legyetek boldogok es ezt oszinte szivbol kivanom...veled sem szeretnek osszeveszni, hiszen regen milyen jo baratnok voltunk :) emlekszel? en nem tudtam h te jarsz vele, mert nem mondta...azota nem is irok vele, meg nem is akarok... remelem megertesz engem, mert gondolom erthetoen irtam le.....erre azt irta h emlekszik, meg h ok...en lemondtam a fiurol, hiszen megakarta csalni a bnojet, ha vele megtenne, akkor gondolom h velem is megtenne.a fiu mostmar ram sem nez, nem is csorget, nem is ir, semmi...meg mindig szeretem, de mit csinaljak?ilyen a szerelem, koszi eddig a segitsegeket :) pux, remelem h majd ujbol szerelmes leszek, es az jo fog lenni, bar nemtudom h kiheverem-e valaha ezt a szerelmet, remelem.
Szia! Biztosan ki fogod heverni ezt a dolgot. Biztos vagyok benne. Engem nagyon csúnyán lehordott egy fiú, anno amikor még csak 14 éves voltam. Olyanokat mondott rólam, hogy örülök, hogy nem lettem depressziós. Nézett volna inkább magára. :) Szóval csak annyit tudok tanácsolni, hogy nyugi! Ez a fiú meg sem érdemelt téged, ha így bánik a mostani barátnõjével is. Akkor veled is ugyanezt tette volna. Az ilyen alakok csak nagyon ritkán képesek a változásra, vagy sosem! Úgyhogy csak járj nyitott szemmel a világban, és hidd el, lesz valaki hamarosan, aki megint magával ragad. :) Nem kell elsietni semmit! :) Puszi! (Még mindig az elõzõ hozzászóló) :) ;)
A kérdező hozzászólása: szerintem is lesz :) es koszi a biztatast :) puszi
Szivesen máskor is! :) Puszi! ;)
A kérdező hozzászólása: tegnap irt h mit csinalok meg h megyek-e kirandulni Tarara.irtam h mit csinalok meg h nem megyek.vegul kiderult h amikor irta h szeret meg minden akkor meg nem volt baratnoje.hetfon fog nekem koszonni.meg kert rollam kepet is, csak nemtudom h minek...majd hetfon a baratnom kuld neki rollam kepet infran, mivel nekem nincs infram, az o telojan meg nincs bluetooth.a baratnoje eleg csunya lany, na nem mintha en szep lennek...a bnom kerdezte h szeret engem, es o azt irta erre h mit baratot...az is valami :)
Mondani bármit lehet! :) Majd kialakul a dolog! Úgy érzem ennek az ügynek még nincs vége! ;) Na puszi! Még mindig én... :)
A kérdező hozzászólása: :) koszi...remelem en is h nincs meg vege az ugynek.koszi h eddig is irtal valaszokat :)
A kérdező hozzászólása: nem koszont hetfon :(((
A kérdező hozzászólása: nemreg szakitott vele a csaja, es irta h szeretne tobbet megtudni rolam :) kerdezte h mit tudok rola, leirtam neki, en kerdeztem h mit tud rolam, aztirta h csak a nevem, de mar leirtam neki sms-ben h milyen magas, hany kg, szemem hajam szinet, de leirtam neki meg 1x... :) puszi
A kérdező hozzászólása: kesobb bevallotta hogy SZERET :)
A kérdező hozzászólása: most meg azt irta az sms vegere h CSÓK :) ez jo jel ugye?
A kérdező hozzászólása: most vallottam be neki h szeretem, es o azt irta vissza h talizunk es akkor majd megbeszeljuk :) de viszont en szegyenlos vok es a suliban ha leallit h megbeszeljuk, akkor nemtudom h mit csinalok...es most irta h suli utan megfelel nekem?nemtudom h mit irjak neki vissza...kerlek segitsetek :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, remélem hogy bejön :)
A kérdező hozzászólása: de ha nem köszön vissza?akkor mit csináljak? :(
Akkor vagy halkan köszöntél, vagy nem vette észre. Próbálj többször köszönni neki, mosolyogj és figyeld mit reagál. Ha nem köszön vissza egyszer sem, akkor nem érdekled Õt. 14 évesen nekem is rettentõen tetszett egy srác, és állandóan követtem õt. Na, ez lett a vesztem! Úgy megutált, hogy a mai napig sem szeretünk összefutni... na, jó, azóta persze én is megtudtam róla pár dolgot! :P Szóval sok sikert! Ne félj, próba cseresznye! :) Ha pedig úgy érzed, hogy még túl fiatal vagy egy kapcsolathoz, akkor csak barátkozz vele, azután majd kialaul, és akkor lehet, hogy már te is fogod érezni, hogy igen, készen állsz rá! ;)
A kérdező hozzászólása: oke, megprobalom...koszi :) holnap koszonok neki...
Majd írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok! ;) A második hozzászóló. Sok sikert! ;):)
A kérdező hozzászólása: ma koszontem neki csak halkan de nem hallotta nem is ram figyelt :D , mert konnyebb azt mondani h koszonjek neki mint csinalni :D egy bnom is mondta h miert nem koszontem neki?mondtam h lesz meg ra alkalom, majd ha egymas mellett megyunk egy ugy konnyebb lesz gondolom en...
Tudom, hogy könnyû mondani, de megtenni nehéz. De akkor is lépned kell valahogyan! ;) Próbálkozz addig, amíg észre nem veszi hogy neki köszöntél! Na pussz:még mindig az, aki eddig :P
A kérdező hozzászólása: ma elkaptam egy bnomtol a szamat, es irtam neki h ismer-e es irta h igen tudja ki vagyok...irtam a baratnojevel is akivel par napja szakitottak es aztirta a bnoje h talan megint ossze jonnek :( mostmar nem is akarok a szeme ele kerulni, igaz h kerdeztem sms-bem tole h baj-e ha megvan a szama, es irta h nem baj, de akkor is, szegyellem magam...puszi
:) A volt barátnõje tudja, hogy neked tetszik a srác? Mert ha igen, akkor nem igazán ajánlatos neki bármit is elhinni. (Tapasztalatból mondom... egyik barátnõmet is szivatta a pasijának a volt barátõnje.) Egyébként meg azt mondják semmi sem tart örökké, persze vannak kivételek is, de ilyen fiatal korban ritkaság. Pussz!
A kérdező hozzászólása: o irt eloszor marcius 9.en smst...azt irta:szia mit csi?h vagy?PUX es neha sms-ezunk is, de aztiszem h szegyenlos elottem :P nem akar a szemem ele kerulni, en pedig akarok...az eggyik 8.os bnomtol elkertem az orarendjuket es mostmar tudom h milyen oraja van...cool erzes szerelmesnek lenni :) reg ota nem csorizett vissza :( lehet h nincs krediteje, nekem meg csak csorizni van ezert meg nem irtam smst neki.a bnom szurkol h legyen belole vmi, es mindig oda akar "huzni" a pasi ele...eddig en feltem a szeme ele kerulni, most meg o ha jol veszem eszre...remelem h lesz vmi belole.puszi
A kérdező hozzászólása: tobb valaxt nem kerek, mert nem lett belole semmi...majd lassan elfelejtem...koxi az eddigi valaxoloknak :)

Szerelmes vagyok egy lányba és õ is belém, most ismerkedek vele na de elõ állt a következõ számomra furcsa helyzet. (folytatás lent) Hogyan tudnék egy kis bátorságot önteni belé? Vagy idõvel változik a helyzet?

Szerelmes vagyok egy lányba és õ is belém, most ismerkedek vele na de elõ állt a következõ számomra furcsa helyzet. Tegnap egy nagyobb társaságban volt a suliban (fiúkkal, lányokkal) és oda mentem hozzá, a beszélgetéssel nem volt a gond csak a lány kicsit furcsán kezdett el viselkedni vagy talán zavarba jött, nem találta helyét lépkedett ide-oda. Ma is odamentem hozzá a suliban, ma a barátnõjével volt és ugyanúgy viselkedett, kerülte a tekintetem, én kérdezõsködtem, de vissza sose kérdezett inkább a barátnõjével volt elfoglalva, mintha most is megszeppent volna tõlem.5 perc múlva ott hagytak. Nekem ez az egész nagyon fura és így nagyon nehéz közeledni hozzá. Esetleg, hogyan tudnék egy kis bátorságot önteni belé? Vagy idõvel változik a helyzet?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem érdekled, és azért hagytak ott? Ha tetszenél neki, nem hagyott volna ott szerintem. De lehet nagyon zavarban volt.

Nem lehet, hogy nem érdekled, és azért hagytak ott? Ha tetszenél neki, nem hagyott volna ott szerintem. De lehet nagyon zavarban volt.
Nõk... Ha akarod sem érted meg õket...
A kérdező hozzászólása: Ja de, hát õ akart találkozni velem, mert látott a suliban s minden, s azért második találkozásnál pár szó és le is koptathatott volna... Ja nõk...
A kérdező hozzászólása: Következõkor már kicsit szar érzés lesz úgy odamenni, hogy olyan érzésed van, mintha neked ott semmi keresnivalód nincs... vagy van sms, telefon, facebook, skype stb. azon mondja meg, hogy nem kíván látni s azzal annyi, ne én keljen találgassak, hogy most akkor mi a helyzet....
Mennyi idõs? Szerintem is csak zavarba volt fõleg ha félénkebb és elsõ srác vagy az èletében. Hajrá nektek :)
A kérdező hozzászólása: A lány 14 én 15, hát nem az elsõ vagyok, na de valami tip, ötlet , hogy kicsit batorítsam?
Találkozzatok kettesben, randi, ha kicsit oldódik a beszélgetés, mond meg neki hogy mit érzel, kedveled és furcsa kicsit a barátai elõtt. Ha nem érdekled akkor megmondja úgy is, ill. elmagyarázza a történtek miértjét. Ne feledd, ha egy nõ már randizik veled, akkor esélyt is lát benned.

Még csak 6 hetes terhes vagyok de úgy mozognak belüről a beleim mintha rugdosna a gyerek. Miért?

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom miért mozognak a beleid, de biztos nem a gyereket érzed. A gyerek a 16,17,18 héten kezd el mozogni, ez mindenkinél változó. Ne egyél túl nehéz ételeket, pl: babot vagy káposztát..

Hát azt nem tudom miért mozognak a beleid, de biztos nem a gyereket érzed. A gyerek a 16, 17, 18 héten kezd el mozogni, ez mindenkinél változó. Ne egyél túl nehéz ételeket, pl: babot vagy káposztát..
Én is úgy éreztem pontosan mint te, a családom nevetett mikor mondtam, hogy mozog a baba!Mikor 12 hetesen ultrahangon voltam a kicsi bukfencezett a hasamban de szó szerint és a védõnõ szerint elképzelhetõ hogy már a mozgást érzem pedig 14 hetes vagyok.

13 évesen csókolózna velem egy olyan csaj, akivel 9 éve nagyon jóban vagyok, de sosem volt belém szerelmes, és most sem az? (De jókepunek tart)?

Csak ertelmesek irjanak :-)

Legjobb válasz: Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.

Igen, 13 évesen csókolózna veled egy olyan csaj, aki 9 éve nagyon jóban van veled, de sosem volt beléd szerelmes, és most sem az.
1-es, de jóképûnek tartja.
Szerintem te még rajzfilmeket nézel ilyenkor...
4 éves korotok óta jóban vagytok? Az igen. És mi volt az elsõ benyomásod róla, amikor megismerkedtetek?
A kérdező hozzászólása: Hat ovodaban ismertem meg ugye. Aranyos volt, kedves es jofej. Szoval akkor hogyan tudnam megcsinalni ? Vagy tenyleg eselyes a dolog?legyek vele kedves, masszak ra, vagy hogy:-) amugy holnap talizok vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!