Találatok a következő kifejezésre: Bele lehet-e olyan (16 db)

Konkrétan mire gondolsz? Egyébként bele lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan a Megahertzekre gondolok hogy a ramom 1333Mhz-es az Fx procik meg 1866Mhz támogatnak ez teljesítmény csökkenéshez vezethet? Hozzáteszem nem nagyon mozgok otthon ezekben a dolgokban
Bele, de az alaplaphoz igazodik minden.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, köszönöm a segítséget

Bele lehet-e tenni egy olyan gitárba EMG pickupot tenni amibe 650R és 700T van?

Van egy Epiphonom és a megemlített pickupjaim vannak de ha ki szeretném cserélni valamikor akkor az EMG lehetséges-e?

Legjobb válasz: Minden lehetséges, csak kérdés, megéri-e. Ha aktív EMG-ket akarsz belerakni, helyet kell találni az elemnek. Egy Les Paul elektronika ürege nem kifejezetten arra készült, hogy még egy elem is belekerüljön, fejbõl nem emlékszem, elfér-e, de megnézem majd. Ha nem fér el, akkor ki kell marni egy üreget a testben az elemtartónak, ami nem kis munka és nem amatõrnek való.

Minden lehetséges, csak kérdés, megéri-e. Ha aktív EMG-ket akarsz belerakni, helyet kell találni az elemnek. Egy Les Paul elektronika ürege nem kifejezetten arra készült, hogy még egy elem is belekerüljön, fejbõl nem emlékszem, elfér-e, de megnézem majd. Ha nem fér el, akkor ki kell marni egy üreget a testben az elemtartónak, ami nem kis munka és nem amatõrnek való.
A kérdező hozzászólása: egy Epiphone G-310 SG-m van
Hmm, az se jobb szerintem. Most nem emlékszem fejbõl, milyen volt az SG-m elektronikája, hogy befér-e oda, de gyanítom, hogy hasonló méretû. Szedd le a hátulján a takarólapot és nézd meg, belefér-e valahová egy 9V-os elem.
Persze ha mondjuk passzív EMG HZ-ket raksz bele, akkor csak a kábelezést kell átforrasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Itt egy konkrét esetleírás, hogy történt az EMG csere: http://aktivgitar.hu/gitar_barkacsolas/aktivizaljunk/

Bele lehet-e szeretni olyan fiúba, aki külsőre nem jön be?

Van egy fiú, akit 3 hónapja ismerek, majdnem minden nap beszélgetünk msnen. Jól kijövünk egymással, sokmindent meg tudunk beszélni, s sokmindenben hasonlítunk. Arcra nem 1 helyes fiú viszont. Én úgy érzem, hogy nekem "csak" ennyi a bajom vele. S ha jól értelmezem a jelzéseit, akkor neki sem vagyok közömbös. Mennyire érdemes vele megpróbálni 1 kapcsolatot vagy érdemesebb várni 1 olyan fiúra, aki küls?re is bejön? Amúgy a 20as éveink elején vagyunk mindketten. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: nemtudom,hogy te hogy avgy vele,de számomra pl a belsõ a fontos.Számomra a kérdésedre a válaszom:IGEN!Csak az miatt lehet,hogy életed legjobb pasiját dobtad el!Aki a tenyerén hordozna stb...!A jóképû meg lehet hogy egy idõ után le sem sza×na!Sztem a szívedre halgass...Bea

nemtudom, hogy te hogy avgy vele, de számomra pl a belsõ a fontos.Számomra a kérdésedre a válaszom:IGEN!Csak az miatt lehet, hogy életed legjobb pasiját dobtad el!Aki a tenyerén hordozna stb...!A jóképû meg lehet hogy egy idõ után le sem sza×na!Sztem a szívedre halgass...Bea
Belelehet :) A mostani páromba sose gondoltam volna, h valaha ennyire szerelmes leszek.. és tessék.. külsõleg egyáltalán nem jött be!
szia! én megismertem neten egy fiút. egy évig nagyon jó barátok voltunk, és találkozgattunk is. külsõre egyáltalán nem tetszett, mert nagyon nem az esetem, sõt, pont az ellentéte annak, ami vonz. viszont egy olyan személyisége van, ami nagyon mélyen bele tudtam szeretni. most fél éve hogy együtt vagyunk. szóval igen, létezik ilyes eset. én személyesen nem is merek ismerkedni, mert nagyon félénk vagyok, viszont az internetet azért részesítem elõnyben, mert ott elõbb az ember személyiségét ismered meg, és csak utána látod meg, hogy hogy néz ki. persze ha szerencséd van, és nem vágnak át... vigyázni kell ezekkel. de javaslom, hogy találkozz vele, ha eddig még nem tetted volna meg, és ismerd meg személyesen is, mert interneten mindenki más. sok szerencsét!
Szerintem is adj neki egy esélyt. Nekem van egy fiú, állandóan rá gondoltam, egy csomót beszéltem vele, de gy gondoltam, hogy nem tudnék vele járni, mert 4 cm-rel alacsonyabb... de aztán teljesen belezúgtam, és õ is belémszeretett (ennyit a fiú-lány barátságokról), és összejöttünk, és már 10 hónapja együtt vagyunk! Életem legboldogabb idõszaka ez =)
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy bele lehet szeretni! Ha szimpatikus és jól el tudtok beszélgetni, adj neki egy esélyt, mert késõbb megbánhatod, hogy elengedted. Nekem udvarolt egy fiú, akit akkor külsõre az általam legkevésbé vonzónak tartott fiúk kategóriájába soroltam, és sajnos - mivel még nem akartam igazán, de igazán barátot - pusztán a külseje miatt visszautasítottam... Õ vérig sértõdött és többet beszélni se beszéltünk, én meg megbántam, hogy nem adtam neki egy esélyt. Jelenleg én is msn-ezek egy sráccal, akit egyelõre csak képen láttam, de az alapján nem tetszik :( Még nem találkoztunk, de már tudom, hogy ha a találkozás után ugyanúgy szimpatikusnak fogom találni, és a külseje mellett más érv nem szól ellene, akkor adok nekünk egy esélyt, és túllépek azon, hogy arcra nem az esetem. ... Még mielõtt félreértenél: én soha nem voltam olyan, aki a külseje alapján ítéli meg a másik embert, és soha nem vágytam 190 cm magas, olasz félistenre, ... egyszerûen csak élt bennem egy kép egy fiúról, akit én helyesnek találok - tehát: SZÁMOMRA helyes - és akivel jó lenne együtt lenni. Ma már úgy érzem, ha nem "szokatlan" (tehát nem nagyon fura) a külseje a fiúnak, meg tudok vele barátkozni :) Ha neked tetszik egyébként a srác, sztem adj neki egy esélyt, mert azt mindenképpen megérdemli! :)
Szia! A külsõ igenis fontos - de csak amíg meg nem ismered. Most már ismered õt valamennyire, tehát innentõl már csak az számít, h mit érzel. Ne érdekeljen, h a barátnõk vagy ismerõsök mit mondanak. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, h mindkét fél úgy néz ki mint Angelina Jolie és Brad Pitt :-)
Nekem is van ilyen ismerõsöm. 2 gyerekük már van :-) Nyugodtan közeledj hozzá: adjál magadnak és neki is lehetõséget. Ki fog derülni, hogy összeilletek-e?
Bocsi!Csak az arc miatt dobsz el egy jó pasit..csak véletlenül nem írtam le :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, még 1 kérdés:s van köztetek (akik válaszoltak)olyan aki nem helyes pasival jár?
csak azért mert nem jön be most a pasi lehetsz bele szerelmes..kitudja lehet õ lesz késöbb álmaid lovagja :)
Kérlek szépen... A párom (lány vagyok) 6cm-rel alacsonyabb nálam, szemüveges, kezd pocakra hízni, és nem utolsó sorban jóval, de jóval erõsebb vagyok nála (sokszor elgondolkoztam, ki védene meg kit, ha netán ki akarnák valamelyikünket rabolni), szóval egyáltalán nem álompasi, éles ellentéte, mint akit elképzeltem magamnak, és... A võlegényem. Ez van... IMÁDOM!
Az én barátom sem az a tipikus ideál. De valóban, az ember személyiségébe bele lehet szeretni. Ami pedig a legjobb, hogy idõvel észreveszed Rajta, ami szép. Annó barátok voltunk, nem tetszett nekem... Nem arra kell figyelni, ami esetleg nem szép, hanem észre kell venni, ami az. :) Pl nézz mélyen a szemébe. Sokáig nem vettem észre, h a Barátomnak milyen gyönyörû, mélybarna szemei vannak..olvadok Tõle :D A lényeg az, hogy most ott tartok, h MINDEN porcikáját IMÁDOM!!
naná, de még mennyire! Én is ugyanígy jártam, elõször inkább azért randizgattam vele mert nem akartam megbántani, hogy nemet mondok. Egyre jobban azt vettem észre, hogy már tûkön ülök, mert annyira várom a talikat. Már testileg is elkezdtünk ismerkedni, és az is nagyon jó volt vele, mert mindig tudta, hogy hova kell nyúlni és hogyan. Teljes volt az idill. Már 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást. Az tény, hogy mások azt mondják furcsán nézünk ki együtt, mert én feltûnõen csinos csajszi vagyok, õ meg nem annyira helyes sárc, de ez engem nem érdekel.Boldogok vagyunk, és ez a lényeg.
Szia én pont így voltam hosszú történet de rövidre fogom.Van egy srác akivel elmentem moziba és utána csúnyán lekoptattam mert nem jött be, aztán megint találkoztunk és bejött mármint külsõre, nem sokat változott de vmi még is.Aztán megint nem jött be.Na mind1 mostmár több mint másfél éve vagyunk együtt IMÁDOM és remélem sokáig így lesz még.a lényeg az h ne a külsõt nézd.Én azt hittem h nekem az többet számít de nem, szerencsére.És hidd el ha nem olyan helyes akkor jobban lehet benne bízni mert talán nincs akkora egója h minden csaj rámászik csak mert helyes.Szerintem próbáld meg.


Lehet-e olyan nyomkövetőt kapni, melyet nem kell 1-2 héten belül feltölteni?

(Azaz olyat, amely valóban alkalmas nyomkövetésre. )

Legjobb válasz: A neten találtam GPS-vevõvel ellátott nyomkövetõt akár 3 hónapos üzemidõvel. (Egyébként a lítiumelemek bírják a legtovább.)

A neten találtam GPS-vevõvel ellátott nyomkövetõt akár 3 hónapos üzemidõvel. (Egyébként a lítiumelemek bírják a legtovább.)
kit akarsz követni??ez nekem gyanús am eggyetértek az elöttem lévõvel én is ezt találtam

Nem hallottatok ilyen sapkáról hogy hol lehet szerezni olyan KR3W sapkát amilyen a Young G ft. Cristian-Mindent Bele című zene videóklippbébe van VV Bécin (piros-Fehér)? Vagy valahol lehet kapni-e Magyarországon? Mindenhol néztem de még nem találtam.

Legjobb válasz: õ a garage store-tól kapja... szóval valószínû ott. de kapnak olyan cuccot is amit a boltban nem lehet náluk kapni, hanem rendelik... egyébként ez egy 2011-es kollekció, szóval nem nagyon fogsz találni már. http://factory413.com/shop/hats/semilla-210/k61318red/ http://www.routeone.co.uk/kr3w-semilla-snapback-cap-2.html

õ a garage store-tól kapja... szóval valószínû ott. de kapnak olyan cuccot is amit a boltban nem lehet náluk kapni, hanem rendelik... egyébként ez egy 2011-es kollekció, szóval nem nagyon fogsz találni már. http://factory413.com/shop/hats/semilla-210/k61318red/ http://www.routeone.co.uk/kr3w-semilla-snapback-cap-2.html
A kérdező hozzászólása: magyar oldalt nem ismersz véletlenül?
Mivel 2012 osztható 4-gyel, lehet.
A kérdező hozzászólása: errõl nem gyõztél meg
Elveszel 1-et, oszt úgy osztod két kupacba a maradékot, hogy az egyik kupacba 4 legyen, abból elveszel egyet, a maradékból megin négyet, abból egyet, a ma....

Lenne egykérdésem! Motort raknék össze csak vmit nem tudok mien motort vegyek bele láttam már olyat hogy egy erősebb fűkasza motorbol csinálták lehet-e ilyet v nem?

Legjobb válasz: ha értesz hozzá, tudsz hegeszteni, képes vagy tartó elemeket készíteni, meg tudod oldani a meghajtást, akkor mindent lehet, de ha ezt kérdezned kell, akkor valószínûleg nem.

ha értesz hozzá, tudsz hegeszteni, képes vagy tartó elemeket készíteni, meg tudod oldani a meghajtást, akkor mindent lehet, de ha ezt kérdezned kell, akkor valószínûleg nem.
A kérdező hozzászólása: kössz tudom hogy kell csak nem tutam hogy lhet-e ilyet

Van-e olyan internetes munka, amivel max.2 héten belül pár tízezer Ft-ot lehet keresni?

A hálózatépítés hosszadalmas, az ingyenes üzletekből többnyire nem lesz profit, a profitmegosztók jók, de nagyon függ attól, kiket szponzorálsz. Létezik-e olyan, amivel gyorsabban el lehet érni normál összeget?

Legjobb válasz: Igen. Vetkõzz és maszturbálj vagy szexelj egy webkamera elõtt.

Igen. Vetkõzz és maszturbálj vagy szexelj egy webkamera elõtt.
Ha lenne ilyen internetes meló akkor senki nem dolgozna gyárban vagy egy kocsmában pincérként hanem kényelmesen otthon ülve élvezné az internetes melóját.. Nincs ilyen meló..
ha lenne ilyen meló, akkor nem a GYK-en lógnék...
Esetleg szabadúszóknak szóló oldalakat keress fel, ha értesz valamihez (szövegírás, programozás, képszerkesztés stb.)
Van ilyen meló, de ahhoz szaktudás kell. Programozás, stb.
Ha nem gond az angol akkor szívesen segítek, de 2 hét alatt picit macerás lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már megtaláltam a megoldást. Van ilyen meló, csak jól kell csinálni. Külön köszönöm a annak a válaszadónak, aki a szövegírás, programozás tippet adta!
privátban megosztanád?
http://clicktrack27.com/?a=937&oc=56&c=2 31&s1=to ha van még szabad kapacitásod van egy ilyen linkmegosztogatós lehetõség is.Épp egy online casinöt reklámozok, ott is kereshetsz valamennyit, ha szerencséd van és okosan játszol.
Az N68C-S UCC lapon van ide csatlakozó, de ha nagyon régi a géped a tápkábel különbözhet.
Megevett egy hello kittit.
Haha! Helo kitty:( Mért írsz ilyet? Szerintem vidd el állatorvoshoz. Ha õ azt mondja, húzzák ki, akkor engedd neki, és így jobb lesz a kutyusnak!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!