Találatok a következő kifejezésre: Beleérthető-e az a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe (1 db)

Beleérthető-e az Ad-Awareban a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe a kémprogram, vírus is, vagy arra külön figyelmeztetés utal?

Legjobb válasz: A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....

A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Androidos telefonomra érkezett, hogy 11 súlyos hiba van rajta, és kattintsak az android. Ikangoo.com says webhelyen lévő oldalra. Töltsem le a SCAN DROID alkalmazást, ami megjavítja a hibát. Megbízható az alkalmazás?

9

Elég specifikus az esetem elfelejtettem a jelszavam win7, tudom használni, mivel ujlenyomatos a gépem es azt használtam belépésre, de csökkentett módban az ilyen programok már nem mennek valahonnan megtudom nézni mi a jelszavam a windows ban?

2

Az avast free virusirto nem törli ki a virust miert? Mindig azt irja ki hogy a fájl nem található

1

Ezt segítene a vírusos gépemen?

Van rajta egy-két trójai kártevő program ami karanténba van helyezve....na az lenne a kérdés hogyha visszaállítóm a számítógépet a program karanténba helyezése előtti időpontra akkor az jó lenne...

1

A gépem félóránként leáll kékhalál miatt. Mitől lehet ez?

A gép régi de ezt nem kéne csinálnia.

3

Semlegesített süti?

Tegnap az egyik gép Sality.AA vírussal fertőződött, egyelőre ismeretlen forrásból.
Takarítgatás helyett a teljes hálózat újra lett húzva. Olyan gép is, ami nem volt fertőzött (autoplay letiltva, panda cloud fogta az egyik szoftvert, látta benne a vírust)
Újratelepítés után néhány (jogtiszta,tehát vírus mentes) szoftver telepítése után a panda cloud sütit fogott. a Google semmilyen infóval nem szolgál felőle. Tudtok esetleg valamit róla?


0

Hogy lehet megváltoztatni a Wifi router jelszavát?

ZTE ZXV10 W300 a típusa.

2

Melyek most a legjobb ingyenes vírusírtók?

2

Pc speed upot hogyan tudom letörölni a gépemről?

Pou-t szerettem volna tölteni a gépemre de helyette vmi pc speed up-ot meg unibluet töltött le. Kitöröltem az ikonokat meg amit tudtam de amikor bekapcsolom a gépem akkor valami letöltős hülyeséget kiad. Mindig bezárom meg nincs vele baj csak nem akarom h egy kicsit később baja legyen légyszi segítsetek h kell letörölni de minél hamarabb. A válaszokat előre köszönöm!!

2

Mitől lehet ez?

http://kepfeltoltes.hu/view/130804/507988648f_www.kepfeltolt.. Ha belépek a Facebookra rá pár másodperce behozza ezt, de csak a Facebooknál. lefuttattam egy vírusirtót és nem talált semmit.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!