Találatok a következő kifejezésre: Beleérthető-e az a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe (1 db)

Beleérthető-e az Ad-Awareban a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe a kémprogram, vírus is, vagy arra külön figyelmeztetés utal?

Legjobb válasz: A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....

A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valami a nevemben keszitett egy facebook fiokot. Szeretnem letorolni azt a szemelyt hol tudom megoldani?

4

100% hogy átvertek! Tudnál segíteni?

A minap keresgettem a tf2op(pont)com-on ,hogy van-e aki igazi pénzért venne itemeket. Találtam is 10 et és úgy voltam vele hogy aki először vissza jelölazzal kötöm meg az üzletet(eket.Vissza jelölt egy ember és akkor elkeztüpnk írni mondta hogy paypalon átküld 7,85 dollárt xy itemekért mondtam h ok(angol volt).Odaadtam neki ezeket az itemeket és azt mondta hogy átküldte a pénzt aztán offline lett(kitörölt)ja de előtte meg ennyi küldött

4

Unmountable boot volume xp (dell inspiron mini10) Ez mitől van? Telepítő CD-m nincs. Még az elején a logo-t se akarja beadni csak egyből annyit hogy válasszak az indítási módok közül. Aztán a kék halál. Mit tudok csinálni?

0

Milyen wifi beállítást?

Most vettem egy D-Link DIR-636L wifi routert.

Milyen beállításokat használjak, hogy biztonságossá tegyem a wifi kapcsolatot?

Értem ezelatt pl.: milyen kódolást,milyen hosszú jelszót stb..

Köszönöm

1

Miért használnak egyes programok több cpu-t amióta ki takarítottam?

Sziasztok!
Amióta ki takarítottam a sok port a gépből azóta ezek a programok használnak több cpu-t:

explorer.exe *32
svchost.exe *32
system
skype

Nagyon idegesítő mivel a BF3 miatt takarítottam ki de csak rosszabb lett a helyzet, mert amikor nem volt ki takarítva azelőtt nem használtak ezek a programok ennyit a cpu-ból.

Szerintetek miért lehet ez? nem szeretném újra rakni a gépet mert nem rég volt újra telepítve (kb 1-2 hónap)

4

Hogy lehet lekódolni az internetet?

Leszeretném Kódolni a gépemen az internetet.
A tesóm folyton letölt rá minden hülyeséget...
Játékokat,Programokat...
És a gépen leszeretném kódolni a letöltéseket, hogy ne bírjon letölteni csak netezni.
valahogy meglehet oldani?

7

Miért kapcsolt be magától a webkamerám?

Facebookozok és gyk-zok erre előjöna Lifefame vagy mi(webkamos program) és elkezd világítani a ledem és látom magam a webkamos programba.

3

Miért kapcsol ki a gépem?

fél-1 óra után kikapcsol. A táp kb 1 éve lett cserélve. A hosszabítókra gyanakodtam, mert egy laptop is megállt, de kicseréltem az összeset és semmi, ugyanúgy kikapcsol. A processzor hőmérséklete 35-50 fok aida szerint. A paszta már nagyon régi, de a hőmérséklet mégis alacsony. A processzor egy AMD athlon 64x2 2100 Mhz, a táp pedig egy 430 wattos M-tech.

1

Az AVG vírusirtóm vírusosnak jelzett egy Steam-es játékot. Tudnátok mondani egy olyan vírusirtót ami ingyenes és jó?

Nyilvánvalóan false-pozitív és azt hallottam az egyik barátomtól hogy az AVG egy csomó fájlt jelez még akkor is ha nem vírusos.
A gépem adatai:
OP rendszer: XP
RAM: 2GB
Processzor: Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60GHz 1.61GHz

3

Tudtok a jelszóról valamit?

nem tudok belépni a gépbe mert jelszóvédett és nem tudom az egész jelszavat. :( a jelszó 10 betűből áll és az első 6 az hogy merlin a 9-dik betű pedíg az hogy o de az egészet nem tudom és nagyon fontos lenne!! esetleg ha tudnátok párat mondani h mi lehetséges az nagyon jó lenne köszönöm! :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!