Találatok a következő kifejezésre: Beleérthető-e az a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe (1 db)

Beleérthető-e az Ad-Awareban a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe a kémprogram, vírus is, vagy arra külön figyelmeztetés utal?

Legjobb válasz: A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....

A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom leállítani és letörölni a fájlt, hogy kell? sürgős!

Letöltöttem egy játékoz egy account kreátort,még hozzá a league of legendshez. exére rákattintottam és a fájl eltűnt. törölném le a mappáját de nem lehet.megnézem feladatkezelőbe és ott fut.leállítást kezdeményeztem de hozzáférés megtagadva. újraindítottam a gépet de utána is ment,és megy is. a cpu majd nem maxon fut miatta. vírusírtó nem jelzi vírusnak.rámentem hogy hol van a fájl és itt van:

C:\Users\Akos\AppData\Local\Temp\kNUP36pp

persze a mappában itt sincs semmi.

hogy tudom letörölni illetve leállítani a fáljt?nagyon irritáló hogy a gépet terheli :/

1

Milyen veszélyeket rejt ha az e-mail cím belépési jelszava megegyezik az e-mail címhez tartozó pl. webáruház regisztrációs fiók jelszavával?

Vagy akár a POP3 jelszóval.
A webáruház üzemeltetője nem tud hozzáférni? Vagy az ő gyenge biztonsági rendszere által bejutni egy kém?

7

Valami a nevemben keszitett egy facebook fiokot. Szeretnem letorolni azt a szemelyt hol tudom megoldani?

4

100% hogy átvertek! Tudnál segíteni?

A minap keresgettem a tf2op(pont)com-on ,hogy van-e aki igazi pénzért venne itemeket. Találtam is 10 et és úgy voltam vele hogy aki először vissza jelölazzal kötöm meg az üzletet(eket.Vissza jelölt egy ember és akkor elkeztüpnk írni mondta hogy paypalon átküld 7,85 dollárt xy itemekért mondtam h ok(angol volt).Odaadtam neki ezeket az itemeket és azt mondta hogy átküldte a pénzt aztán offline lett(kitörölt)ja de előtte meg ennyi küldött

4

Unmountable boot volume xp (dell inspiron mini10) Ez mitől van? Telepítő CD-m nincs. Még az elején a logo-t se akarja beadni csak egyből annyit hogy válasszak az indítási módok közül. Aztán a kék halál. Mit tudok csinálni?

0

Milyen wifi beállítást?

Most vettem egy D-Link DIR-636L wifi routert.

Milyen beállításokat használjak, hogy biztonságossá tegyem a wifi kapcsolatot?

Értem ezelatt pl.: milyen kódolást,milyen hosszú jelszót stb..

Köszönöm

1

Miért használnak egyes programok több cpu-t amióta ki takarítottam?

Sziasztok!
Amióta ki takarítottam a sok port a gépből azóta ezek a programok használnak több cpu-t:

explorer.exe *32
svchost.exe *32
system
skype

Nagyon idegesítő mivel a BF3 miatt takarítottam ki de csak rosszabb lett a helyzet, mert amikor nem volt ki takarítva azelőtt nem használtak ezek a programok ennyit a cpu-ból.

Szerintetek miért lehet ez? nem szeretném újra rakni a gépet mert nem rég volt újra telepítve (kb 1-2 hónap)

4

Hogy lehet lekódolni az internetet?

Leszeretném Kódolni a gépemen az internetet.
A tesóm folyton letölt rá minden hülyeséget...
Játékokat,Programokat...
És a gépen leszeretném kódolni a letöltéseket, hogy ne bírjon letölteni csak netezni.
valahogy meglehet oldani?

7

Miért kapcsolt be magától a webkamerám?

Facebookozok és gyk-zok erre előjöna Lifefame vagy mi(webkamos program) és elkezd világítani a ledem és látom magam a webkamos programba.

3

Miért kapcsol ki a gépem?

fél-1 óra után kikapcsol. A táp kb 1 éve lett cserélve. A hosszabítókra gyanakodtam, mert egy laptop is megállt, de kicseréltem az összeset és semmi, ugyanúgy kikapcsol. A processzor hőmérséklete 35-50 fok aida szerint. A paszta már nagyon régi, de a hőmérséklet mégis alacsony. A processzor egy AMD athlon 64x2 2100 Mhz, a táp pedig egy 430 wattos M-tech.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!