Találatok a következő kifejezésre: Beleérthető-e az a Kritikus objektumok (1 db)

Beleérthető-e az Ad-Awareban a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe a kémprogram, vírus is, vagy arra külön figyelmeztetés utal?

Legjobb válasz: A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....

A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A facebookot meg lehet úgy csinálni h bizonyos személyek meg se találjanak?

Ha a keresöbe írják a nevem ne dobja ki h létezek.

2

Összeszedte megy adware-t valahol, azóta random (nem tudom böngészőtől függően-e) elindulnak orosz reklámok (beszédes, hangszóróból), akkor is ha bezárok mindent. Ötlet?

Próbálkoztam már Avast-tal, SuperAntiSpyware-rel, Ad-Aware-rel, Malware-rel, találtak is 1-2 dolgot, de semmi olyat ami szerintem az lehet. Ha meg az is, volt amelyik a windows mappában volt és féltem kitörölni. Tanács, hogy mit tehetnék?

4

Melyik az a vírusirtó/kereső?

Régen volt egy vírus kereső a gépemen, aminek az ikonja egy ganajtúró bogárra hasonlított. Melyik volt az? Valaki tudna nekem segíteni?

2

Ncore lopás? Hogy tudnám helyre hozni? Segítség

Áprilisban én marha regeltem Ncorra persze egy kamu oldalról.Azóta folyamatosan minden hónapban jön a számla a T-mobile-től és rá van tüntetve az 1600ft-os emelt díjas sms,ami persze ÁFÁ-val 2036-ft!Ugyanakkor az Ncorra persze nem tudok belépni,levagyok tiltva!Hogy tudnám letiltani ezt a szolgáltatást?

3

Windows xp fut a gépen. A képernyő védőt jelszóval védtem de elfelejtettem. Honnan tudhatom meg a jelszót vagy hogyan tudok újat csinálni?

1

Rendszer visszaállítás miért nem aktív? Nem ajánlja föl a tovább-ot. Csak az van a panelen, hogy a rendszervédelem ki van kapcsolva. És amit választhatok, az a "mégse".

1

Hogyan tudnék a sz. Gépen egy mappát jelszóval ellátni?

Szöveges dokumentumok lennének a mappában, mert naplónak készül. Viszont nem szeretném, hogy bárki is elolvassa, mert néha a nővérem használja a gépemet. Nem a felhasználói fiókot szeretném lekódolni, mert abból csak egy van. A mappát nem lehetne külön levédni? Előre is köszönöm :)

3

Számítógép-problémák megoldása. Win biztonsági központ miért van kikapcsolva, és miért nem tudom bekapcsolni? McAfee van a gépemen, lefuttattam, szerinte nincs probléma. (Gép indításkor automatikusan lefut a Hard Disk Sentinel is).

1

Újabban ha rákattintok egy oldalra (bármilyen) eltűnik minden a laptopról, s alig lehet újra indítani. Win 7 64 bit-es verzió fut. Mi lehet az ok?

1

Hogyan lehet azt megnézni, hogy vajon figyeli-e valaki a gépemet?

Régebben olvastam itt valami olyat, hogy Ctr+Alt+Del -vel valahogy meg lehet nézni, mert akkor kiírja a futó programok nevét, és ha ott találok olyat, hogy "xy" akkor az kémprogram, és valaki figyeli a gépet...

Előre is köszönöm!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!