Találatok a következő kifejezésre: Beleérthető-e az a Kritikus (1 db)

Beleérthető-e az Ad-Awareban a Kritikus objektumok figyelmeztetésbe a kémprogram, vírus is, vagy arra külön figyelmeztetés utal?

Legjobb válasz: A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....

A kritikus objektumoknál egy hang kíséretében az adott objektumnál kis felkiáltójel lesz.Kritikus objektum lehet pl. egy trójai vírus.....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet pendrive-ot kulcsként használni?

Pendrivera csinálni egy feltörhetetlen kulcsot, amit ha bedugunk akkor oldja fel magát a gép.
Lehetséges?

8

Mit tegyek? A segítséget előre is köszönöm!

A számítógépemen kiírta a Windows XP, hogy frissítések érhetők el, de közben telepítettem egy játékot ami újraindítást kért amikor feltette, de véletlen arra mentem, hogy "Újraindítás most". Amikor bekapcsoltam a gépem akkor azt írta, hogy "A C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM fájl vagy hiányzik vagy nem található. A Windows eredeti CD-jéről a 'J' parancsot megadva orvosolhatja a problémát." Amikor beraktam a CD-t akkor nem javítani akartam hanem telepíteni. Amikor elfogadtam a licence szerződést akkor kijött a KÉKHALÁL!!!!(REGISTRY_ERROR). Azt mondják, hogy ez azért van mert nem vártam meg, hogy telepítse az automatikus frissítéseket. Semmit nem lehet csinálni a géppel mert olyan kékhalált kaptam hogy az csak ne xD.

1

Hol tudom megnézni hogy mit csináltak a gépemen?

Ha megakarom nézni hogy valaki mit csinált a gépemen (milyen fájlokat nyitott meg, milyen programokat futtatott) akkor ahoz kell egy külön program vagy meglehet valahol nézni?
Windows 7-em van

2

Ha elfelejtettem a skype nevem mi a teendő?

kérlek mondjátok el!!

1

Udv mindenkinek. Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Mit rontottam el?

Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Hetvegen ujra pasztaztam es raktam bele huto lemezt is de csak a 2 video proci fele. A cpu ala nem tetttem mert akkor a video proci feletti lemezke mozogna a magassag elteres miatt. De valahogy csak nem akar hulni a procim. Alap allapotban a c0 55 celsiusfok. A c1 pedig 60 korul mozognak. A GPU 56 -58 kozott mozog. Mit ronthattam el?

0

Mi az az Updatus User?

Mi ez, és hogyan tudom eltávolítani, mert engedély szükséges hozzá.

0

Vettem 1 asusp5b alaplapot keztől uj hutes van rajta de nagyon porog jobban mint maximumon kéne de tapasztalom rajta akar mijen ventit az alaplapra dugok jobban porog a megszokotnal és a gephaz rezonál is ez miert van karosothat az alaplapom?

0

+36202434466 eez a szám lehet emeltdijas? Vagy kizárólag magán telefonszám?

3

HA nem tudom kikapcsolni a Bitlockert a számítógépen akkor lehet komoly gond az adatvesztésen kívül?

Konkrétan arra gondolok,hogy lesz e olyan,hogy nem tudok fel telepíteni egyes dolgokat vagy majd nem enged belépni? stb.. ilyen vagy hasonló komoly gondok.

1

Ha sok a gépemen a tört/lopott program vagy játék akkor lassul, instabilabb lesz az oprendsz. /gépem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!