Találatok a következő kifejezésre: Belara tablettát első hónap, (3 db)

BELARA fogamzásgátló: egy hónapja (18. szem, első levél) kezdtem el szedni és minden nap pecsételős vérzésem van. Ez még így az első hónapban (hónapokban) "normálisnak" számít, vagy esetleg lehet mégsem megfelelő nekem ez a tabletta?

25 éves vagyok, most kezdtem el szedni a n?gyógyászom által felírt Belara nev? tablettát. Korábban nem szedtem semmiféle hasonló hormontartalmú készítményt. Az orvosom és a tájékoztatóban leírtak szerint minden nap pontosan bevettem, a mensim els? napjától kezdve, és sajnos azt tapasztalom, hogy minden nap van egy kis pecsétel?s vérzésem.

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanezt a fajtát kezdtem el szedni, de a 12. napon elkezdtem vérezni, és 3 és fél hétig ömlött. Már a második levéllel nem is kezdtem el. Majd kitalálok valamit... Te viszont, feltétlen menj vissza az orvoshoz, mert biztos talál majd neked megfelelõ gyógyszert!

Szia! Én is ugyanezt a fajtát kezdtem el szedni, de a 12. napon elkezdtem vérezni, és 3 és fél hétig ömlött. Már a második levéllel nem is kezdtem el. Majd kitalálok valamit... Te viszont, feltétlen menj vissza az orvoshoz, mert biztos talál majd neked megfelelõ gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem dokimat, és majdnemhogy leszólt, hogy jah hogy még ha az elsõ hónapnál tartok ez normális... csak már elég kellemetlen, azt mondta 1.2.3. hónapban ez elõfordul... nahát nem tudom...
Én a carezettet szedem, de én is gondolkodom rajt, hogy visszamegyek a dokihoz.Egy hónapja szedem pont.Azóta volt 10 napig tartó erõs vérzésem, majd pár nap pecsételés.Néhány napig semmi, most meg 3 napja gyengébb vérzés.Már én is kezdem unni.Mondjuk amit én szedk az szoptatós fogamzásgátló.A balerát nem ismerem.
Állítólag 3 hónap alatt megszokja a szervezet. Én Yasminelle-t szedtem, semmi panaszt nem okozott... Szerintem, menj vissza a dokihoz vagy ha ilyen barátságtalan, keress másik dokit!
Válts nõdokit! Az elsõ fogamzásgátlónál amit szedtem ugyanez volt a problémám. A nõgyógyászom azt mondta, hogy egy kicsit magasabb hormontartalmú tablettára van szükségem. Felírt egy másikat és többet nem volt pecsételõs vérzésem...

Belara tablettát szedek első hónap, első gyógyszer. Elfelejtettem bevenni egy szemet, és a vége felé jár már a levél. Kezdjem el szedni a másik levelet, vagy tartsam meg a 7 napos szünetet? Jártatok már hasonló képpen?

Legjobb válasz: Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.

Szia én is ezt szedtem. Elõfordult, hogy kifelejtettem én is egy-egy szemet, de pótoltam. Nem okozott különösebb galibát. De ez csak az én véleményem, van aki folytatja tovább a szedést a következõ tablettától. De a tájékoztatójában benne van mit kell ilyenkor tenni.Remélem segítettem.
Mindenképpen tartsd meg a 7 napos szünetet! Ez alatt meg fog jönni, de ha nem, akkor is kezd el szedni a 8. naptól a köv. levéllel! Majd beáll rendesen a mensid, és szinte órára pontosan fog megjönni!
h érted, h 8 órûs késés? ma megjött, még ma bevetted, és kész. hat.. ehh, ne idegeskedj emiatt!!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy mindig este 10-kor szoktam bevenni. S a legutóbbi 7 napos szünet után elfelejtettem a 8. nap estéjén bevenni, hanem a 9. napon, reggel 5-kor vettem be.
sztem akkor 2 hétig gumi, h minden rendben legyen. de nem csúsztál ki a 12 órából, szóval nem kellene, h gond legyen, de ha gondolod, akkor védekezz még 2 hétig másképp, csak, h aztán ne legyen idegesség.
Sztem ne számold a 12 órát h benne voltál, hülyeség. Mert elsõ elvél 1. szem. itt már mindegy h elõtte lévõ levélnél este 10kor vetted be, azelõttinél meg reggel 9..szóval ez így már nem érvényes, mert szünet utáni új levélnél mindegy h mikor veszed be, tehát 8.nap kimaradt, 9-en vetted, óvszer min.1 hétig

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!