Találatok a következő kifejezésre: Belara tabit és (40 db)

Mikor lehetek ugy a barátommal h belém is élvezett, már szedem a tabit és nem sok van belőle, aztán tartok szünetet, de nem tudom azalatt lehet-e már vele a szünet alatt vagy várjam meg, mig elkezdem a másik csomagot?

Legjobb válasz: Szerintem van annak a taibinak tájékoztatója, azon minden rajta van viláhosan! De az én tabim ugy mûködik, hogy ha mensi elsõ napján kezded szedni már egy hét után véd, de érdemes megvárni a 2hetet. Szóval már beléd élvezhet. Sünet alatt is lehet, de akkor mensizel, ne szekszelj!! 22/L

Szerintem van annak a taibinak tájékoztatója, azon minden rajta van viláhosan! De az én tabim ugy mûködik, hogy ha mensi elsõ napján kezded szedni már egy hét után véd, de érdemes megvárni a 2hetet. Szóval már beléd élvezhet. Sünet alatt is lehet, de akkor mensizel, ne szekszelj!! 22/L
Egyrészt miért nem kérdezted meg a nõgyógyászt, amikor felirattad? Vagy ott a tájékoztat, olvasdel, biztos le van írva benne! Másrészt mielõtt kiírsz egy kérdést, nézd meg jobban, melyik kategóriába kell tenni!

Csütörtökön fogyott el a Norcolut tabim, és 1 héten belül meg kell jönnie. Lesznek jelek mielött rendesen megjönne vagy a tabi miatt egyszer csak meglep a dolog? Mennyire befolyásolja ezt a bogyó? Érezni fogom ha megjön?

Legjobb válasz: Én elõre nem éreztem semmit,csak aznap amikor megjött már reggel óta fájt a derekam,picit a hasam.Amúgy az utolsó gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg.Más mint amikor nem a gyógyszertõl jön meg ráadásul elsõ nap éjjel nagyon kemény és fájdalmas görcseim voltak!

Én elõre nem éreztem semmit, csak aznap amikor megjött már reggel óta fájt a derekam, picit a hasam.Amúgy az utolsó gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg.Más mint amikor nem a gyógyszertõl jön meg ráadásul elsõ nap éjjel nagyon kemény és fájdalmas görcseim voltak!

A héten influenzás letten, még volt 2 db fogamzásgátlóm (belara, amit egyébként 4. hónapja szedek) amikor elkezdtem antibiotikumot szedni. A tabi és az antibiotikum között mindkét nap hagytam 5-6 órát, igy lehet még belőle vmi gond?

Legjobb válasz: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.

A kérdező hozzászólása: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.
Szerintem nem lehet belõle gond, fõleg úgy, hogy hagytál 5-6 órát.
Ne izgulj, nem lehet baj, fõleg ha betartottad az idõket! Én is így voltam egyszer, nem lett semmi bajom!

Ha minden nap 9-10 között szedtem be a fogamzásgátló tabit, es tegnap du.3kor, akkor lehet vm baj? Vagy csak az a lényeg h 12 orán belül kapjam be?

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül vetted be, akkor nincs probléma. De ne nagyon szedd össze-vissza, mert nálam volt hogy többórás különbségekkel tudtam csak bevenni, és pl. az bekavart nálam a megvonásos vérzésénél.

Ha 12 órán belül vetted be, akkor nincs probléma. De ne nagyon szedd össze-vissza, mert nálam volt hogy többórás különbségekkel tudtam csak bevenni, és pl. az bekavart nálam a megvonásos vérzésénél.
1 órás pontosság az még elvileg a megvonásos vérzésnél sem kavar be, tehát pontosan fog megjönni. :) - elsõ válaszoló -
A kérdező hozzászólása: köszi:) és még annyit h az nem számit nagy különbségnek ha 9kor és/vagy 10kor kapom be? zehát ez az 1 orás különbség maradhat?
A kérdező hozzászólása: uuu megnyugodtam:) köszi szépen!!
Semmi baj nem lesz belõle megnyugodhatsz!!
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Tegnap feküdtem le barátommal először gumi nélkül (tabit szedek) Iszonyatosan csípett mikor belém élvezett és 2óra után a szeméremajkaim is pirosak lettek és megduzzadtak. Mi lehetett a baj?

Már nincs duzzanat se és pirosság se.Eddig nem voltak ilyen problémáim akkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet hogy valami fertözést kaptál manj el nögyógyaszhoz mindenképpen

lehet hogy valami fertözést kaptál manj el nögyógyaszhoz mindenképpen
Ha dohányzik és/vagy alkoholt fogyasztott elõtte, akkor az lehetett a probléma. Szex elõtt legalább fél nappal már hanyagolni kell az ilyeneket. Közvetlenül elõtte egy kis alkohol belefér a tapasztalatok alapján. És egyen sok mangót, ananászt, attól finomabb is lesz :)
ja, biztos finnyas a puncid... mi koze lenne a sperma izenek ahhoz hogy csipi e vagy sem?
állítólag létezik spermaallergia
már nem azért de a lúg is csíp. egyrészt a sperma pH-ja elég erõteljesen lúgos, ezért van az h a hüvely savas pH-jában általában semlegesítõdik, így megtermékenyüléskor csak pár spermiumnak van esélye megközelíteni a petesejtet (a többi ugyanis megsemmisül a hüvely savas közege miatt). másrészt pedig a lúgoknak kb olyan élettani hatásuk van a szövetekre mint a savaknak. ha már borult a kezedre kénsav meg tömény NaOH is akkor tudod h mindkettõ ugyanúgy, nagyon csííííííp :S:S:S
mikor életemben elõször élveztek belém, nekem is égetett....szerintem csak attól van mert elõször tapasztalt ilyesmit a hüvelyed, de majd hozzászokik... az elsõ szex is fájt, nem? nekem késõbb már nem volt ilyen bajom
A hüvely fala és nedvessége savas kémhatású, a sperma pedig lúgos. Valószínûleg a pH faktorok borultak fel valamelyikõtöknél. Érdemes mindkettõtöknek elmenni egy kivizsgálásra.
ondóalergia
A savasabb dolog csíp, és savanykásabb, a lúgosabb nem csíp, és édesebb. Ez a kapcsolat.
nálam is volt már ilyen hogy csípett és ez a hüvelygomb jele. a dokim is mondta hogy akor duzzad meg hogyha gomba van és perssze akor piros is meg viszket...ajánlom hogy vegyél Canesten krémet amivel napi2szer kenegesd kívülrõl magad hoogy a pirosság, viszketés elmuljon. és persze a partnert is kezelni kell nehogy visszafertõzzön!!! nincs darabos, túrószerû folyásod?mert akor már 100 hogy gomba. Jobbulást!
Egyelõre ne izgulj, az elején nekünk is volt ilyen párszor. Már semmi gond nincs, és egyikünk sem gombás, és más fertõzésünk sincs.
A kérdező hozzászólása: most meg csak szimplán viszket és eléggé piros.Ez gombás fertõzés lehet....a párom spermájától?:S
örülök h lepontoztak (2.vok)!!!!!! de én megmondtam hogy ez gomba, látod piros és viszket is. menny dokihoz, mert ha nem kezeled akkor meddõ is lehetsz késõbb.vagy kísérletezz otthon 2000Ft a Canesten Combi, a doki meg olcsóbb!!!!!

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tabit, és nem pótoltam 12 órán belül! Mit csináljak?

elfelejtettem bevenni a csütörtöki belara tabit ! Pénteken vettem be a csütörtökit, tehát egy teljes napig kimaradt!Mit csináljak?

Legjobb válasz: Rá van írva bogyó tájékoztatójára.

Rá van írva bogyó tájékoztatójára.
A kérdező hozzászólása: de 7 nap úlva el gog fogyni és azt irja h azzonnal vegye elõ a követk csomagot! tehát akkor nem lessz 7 napos szünetem? és akkor mikor fog megjönni?
Tehát akkor minek kérdezed, ha a betegtájékoztató világosan és érthetõen leírja? Ha azt írja, hogy ne tarts szünetet és szedd be a köv. levéllel, akkor úgy kell tenned! Így most kimarad a vérzésed és nem jön meg majd csak akkor, ha végigszedted a köv. levelet.

Belara tabit szedtem és áttértem Milligestre. Használjak kiegészítő védekezést?

...mivel nem jött meg a menstruációm, hol meg 1 hónapig tartott. a belara leveléb?l beszedtem az összeset,7napos sünetet tartottam és ugy mintha mi sem történt volna, elkezdtem szedni a másikatde a betegtájékoztatóra ez volt írva:A régi csomagban található összes tablettát vegye be, majd tartson szünetet. A szünetben jelentkez? vérzés 1. napján kezdje el a Milligest bevont tablettát szedni"de nekem megvolt akkor, már kb 2hete és ezért nem tudom h most hat e egyáltalán v még most használjunk kiegészít? védekezést.

Legjobb válasz: Én most beválalnám ilyen helyeztben a megszakitásosdit. márha a gumit nem szereti a barátod. Lehet h nincs náaltok ezzel gond,de nekem van egy ismerösöm aki tabletta után nem votl hajlando gumti felhuzni...:S

Én most beválalnám ilyen helyeztben a megszakitásosdit. márha a gumit nem szereti a barátod. Lehet h nincs náaltok ezzel gond, de nekem van egy ismerösöm aki tabletta után nem votl hajlando gumti felhuzni...:S
Védekezzetek az elsõ levél befejeztéig, ez a legegyszerûbb!
Szerintem is védekezzetek máshogy is, így biztos nem lehet semmi gond késõbb.
Hát elég bonyolúlt, hogy "most megvolt 2 hete meg stb"! Inkább védekezzetek gumival, mert eléggé összevissza szedted!

Hány napnak kell eltelnie hogy hasson a fogamzásgátlo? Ha szedem a gyogyszert és megvan és ugy sexelünk pároomal és ugy élvez belém, akkor nem eshetek ugye teherbe ugyan ugy (ha szedem a tabit)?

most fogok nögyogyihoz menni:S eléggé félek.

Legjobb válasz: Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.

Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.
Azért kicsit ovatosABB lennék mint az elõttem szóló , mert a barátnõm is azt hitte, hogy az elsõ szem után, de mikor terhes lett, a doki megerõsítette, hogy mive olyan alacsony a hormontartalma a mai fogamzásgátlóknak, ezért az elsõ levél alatt mé g elõfordul peteérés, tehát jobb beszedni a 21 szemet, majd egyszer megjön és a következõ ciklusban már véd. A csikloméretedet pedig nem kell szégyellni, mert biztos nem te nyújtogattad, hanem genetikailag ilyen, bátran menj a dokihoz..és májfunkcióvizsgálatot kérj, ha ez nem lenne a dokinak egyértelmû., mert nekem az kimaradt és olyan fogamzásgátlót kaptam, ami nem is volt jó nekem.
A legbiztosabban akkor véd ha elfogyott 1 havi adag. Nem kell szégyelned semmit, pláne nem a nõgyógyász elött. Gondolj arra, hogy naponta hány nõ fordul meg nála, és egyáltalán nem férfi (ha férfi a dokid) szemmel fogja nézni a nemi szerved. Amúgy engem nem vizsgált meg mikor felirattam. És ne félj! Nagyon jó fej lesz! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok:) köszi a válaszokat:) örülök h. ilyen rendes emberek válaszoltak:)
A kérdező hozzászólása: ha legalább várok egy hetet vagy másfelet ugy már biztonságosabb nem?:) (tabletta)

Bevettem 3napja rigesoft tabit, mivel szeretkezés végén lecsuszott a gumi és ment belém egy kicsi.1, 5óra múlva bevettem az eset után a tabit rendesen a másodikat. Kinek mi a tapasztalata ezzel a tabival vagy a 72 órás tablettákkal kapcsolatban?

Nagyon félek, hogy nem fog a tabletta hatni a lehet? leghamarabb próbáltam bevenni másfél óra múlva.Most mikor kell megjönnie elvileg? Olvastam olyat, hogy volt, aki azt mondta,hogy 5 napon belül volt, akinek 10 mondott, de volt, aki azt mondta ,hgoy rendesen. Most mi az igazság?Nagyon félek, hogy nem fog hatni, azóta minden nap forró vízben zuhanyzok meg fürdök hátha az is hat.

Legjobb válasz: Én escapelle tablettát vettem be! Az volt ráirva h rendes idõben jön meg a menzeszem de az én szervezetem ugy reagálta le hogy 7nap mulva megjött és utána 2 héttel a rendes idõben is! Szerintem mindenki máshogy reagál rá. Mellékhatások pedig nem feltétlen jelentkeznek... Neaggódj :)

Én escapelle tablettát vettem be! Az volt ráirva h rendes idõben jön meg a menzeszem de az én szervezetem ugy reagálta le hogy 7nap mulva megjött és utána 2 héttel a rendes idõben is! Szerintem mindenki máshogy reagál rá. Mellékhatások pedig nem feltétlen jelentkeznek... Neaggódj :)
fog hatni a tabi, ne izgulj. nekem két nap múlva megjött utána, de ez nem feltétlenül van így, lehet, hogy csak a rendes idõben. a forró zuhannyal csak irritálod a bõrödet és a nyálkahártyádat, ha esetleg megtermékenyültél, már úgyis mindegy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat csak nagyon félek azóta igy semmi mellékhatást nem észleletem csak igy feszül egy kicsit a hasam, de nagyon félek, hogy nem fog hatni
ne stresszelj mert azzal csak rosszat csinalsz a szervezetednek, ugyanis az idegessegtol is kesehet a menzesz sokat, szoval amennyire csak lehet probalj meg nyugodt maradni. vagy menj el dokihoz, majd segit :)
Én is így jártam nem rég. (ápr.11) A tájékoztatóra az van írva, hogy rendes idõben kell megjönnie a mensinek, de elõfordulhat közben vérzés. Nekem nem volt semmilyen mellékhatása a gyógyszernek. Elvileg 30-án kell megjönnie rendesen, úgyhogy én most várok.. de tényleg ne stresszelj, mert a stressz miatt tuti késni fog. :S én is igyekszem nyugodt maradni:) úgyhogy neked is kitartás:) 17/L
A kérdező hozzászólása: Megprobálok nyugodt maradni csak olyan rossz, mert még két hét kb még meg kell jönnie rendesen úgy érzem soha nem fog letelni
Nyugodj meg! Semmi probléma nem lesz:)
nyugi, még ott van az abortusz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!