Találatok a következő kifejezésre: Belara fogamzásgátló esetén, nem (2 db)

Belara fogamzásgátló szedése esetén, nem gond ha két nappal előbb jön meg?

Barátn?m Belara fogamzásgátlót szed, a második dobozból az utolsó levélnél (3.) tart. Eddig bevette az utolsó tablettát a levélb?l és másnap megjött neki (egyszer késett 1 napot). Most viszont még maradt 2 tabletta a levélben, és ma megjött neki (szerda), azonban eddig mindig az utolsó szem bevétele után, pénteken jött. Ez most miért történhetett?? Valami gond van esetleg? Bevegye még a maradék 2 tablettát és utána következzen a 7 tablettamentes nap?

Legjobb válasz: Igen szedje be az összeset és tartson szünetet, az elején elõfordulnak ilyen dolgok, majd beáll rendesen. Illetve idõvel tolódik, mert szedek pár éve tabit az elején vasárnap jött meg most meg már hétfõn.

Igen szedje be az összeset és tartson szünetet, az elején elõfordulnak ilyen dolgok, majd beáll rendesen. Illetve idõvel tolódik, mert szedek pár éve tabit az elején vasárnap jött meg most meg már hétfõn.
Szia! Én Belarát szedtem... Mindenféleképpen szedje be az utolsó kettõt, aztán jöhet a szünet... Szerintem nics semmi baj. Megesik. A gyógyszer szedése közben nekem is válzozott... Elõször kedden aztán szerdán, a végén már csütörtökön jött meg és én csak fél évig szedtem. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!
Én is belara gyogyszert szedek és nekem még 7szemem volt és megjött de pecsételve és utána amilyen idöbe szokott akkor is megvolt!Befolyásolhatja más gyogyszer?tehát a b.nöd még jó helyzetben van!
Nincs. ???
Ilyen ember nem létezik.
Tegnap volt egy, aki nem szeretkezett senkivel, es terhes lett, allitolag a pasija a kadba verte, o meg terhes lett mert utana furdott. :)
"NEM élvezett belé a barátjuk" Na ha csak ez a közös barát nem élvezett beléééééé, de mindenki más igen, meg elfelejtette bevenni a tabit akk igen!
Elõváladéktól is teherbe lehet esni. Szóval, igen. Megtörténhet.
Eleve egy egészséges párnál peteéréskor az esély kb. 20% Fogamzásgátló mellett elég kicsi az esély - kivéve ha valami gyengíti a hatását (egyéb gyógyszer, gyógynövényes készítmény, hasmenés, hányás, nem idõben lett bevéve) vagy nem lett bevéve. Ha pedig a srác kivette, tehát max egy kevés elõváladék került be, vagy spermás kézzel nyúlt be vagy ilyesmi, akkor is kicsi az esély, de azért van. Ha a két eset együtt áll fenn, elhanyagolhatóan minimális az esély, még peteéréskor is. De ha a gyerek mégis megfogan, meg kell szülni, mert küldetése van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!