Találatok a következő kifejezésre: Belülröl ugy egy (12 db)

hány éves vagy? ha olyan korban vagy lehet a növekedéstõl is, nekem is fájt egy ideig.
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok. Ez nem most kezdõdött el, már évek óta fájdogál, de mostanában jobban, meg eddig csak az egyik volt ilyen, most már mind a kettõ csinálja. Van aki azt mondja érzékeny vagyok a frontra...Nem tudom, van-e ilyen, meg azt is mondják, hogy lehet, hogy a visszereimmel lehetnek gondok, de nem látszik kívülrõl semmi. Van még valaki, akinek volt vagy van ilyen?
Lúdtalpad van-e?
A kérdező hozzászólása: Nincs. És csak elalvás elõtt érzem, mikor lefekszem. Mindkét lábam elnehezül, rakosgatom ide-oda, úgy érzem, mintha a sípcsontom fájna :-/
Az elõzõ vagyok. Pontosan melyik részén érzed a lábnak?
esetleg viszértõl is lehet de sztem menj vele orvoshoz mert a csontráknak is lehet tünete a csontfájás ugytudom...
A kérdező hozzászólása: 28, 5 hetes vagyok
Elképzelhetõ. Sõt, valamikor ki is döfi a hasfaladat, az az, mikor a köldököd alatt szõrszálak jelennek meg. Boldog babavárást!:)
ez most komoly?vagy nagyon rosszúl fejezted ki magad!!!
Szia! Ezt egy kicsit furának találom, hogy téged a Babád haja szúrna. Voltam 4 d-n tudom, hogy a Lányunknak már haja van, de szerintem az nem szúr!! 28 hetes kismama
Szia! Nekem is vanolyan, hogy úgy érzem egy ponton szúr valami. Ez szerintem nem a baba valamely része, inkább az, hogy a helyhiány miatt valamelyik szerv vagy ér beszorul a has és a méh közé és azt érzed! Üdv

Van egy Samsung pl210-es digitális fényképezőgépem és úgy tűnik, hogy a lencsébe bekerült kosz, por, vagy valami más, mert a képeken foltok jelennek meg és hiába takarítom le kívülről, ugyan ott marad a folt. Hogyan lehetne megtisztítani belülről?

A lencse szerintem nem szétszedhető. Ha házilag nem tudom megoldani, akkor a szervizben foglalkoznak ezzel? Ha igen, mennyiért csinálják meg? Ha nem, akkor mi a megoldás?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül van a lencsén (vagy valahol a lencsék között), lehet a képérzékelõn is. Bár ez inkább a cserélhetõ objektíves gépekre jellemzõ. Viszont egy apró porszem bárhol befurakszik. Házilag inkább ne próbálkozz vele, mert szinte biztos, hogy többet sikerülne ártani, mint használni. Szerintem érdeklõdjél valamelyik Samsung márkaszerviznél, az még nem kerül semmibe.

Nem feltétlenül van a lencsén (vagy valahol a lencsék között), lehet a képérzékelõn is. Bár ez inkább a cserélhetõ objektíves gépekre jellemzõ. Viszont egy apró porszem bárhol befurakszik. Házilag inkább ne próbálkozz vele, mert szinte biztos, hogy többet sikerülne ártani, mint használni. Szerintem érdeklõdjél valamelyik Samsung márkaszerviznél, az még nem kerül semmibe.


Ha van egy matrica a hátsó üvegen belülről felragasztva, meg tudják úgy oldani a fóliázást, hogy a matrica is fenn maradjon, és ne legyenek légbuborékok?

Ez megoldható, vagy mindenképp le kell szedni a matricát? Egyébként egy téglalap alakú matricáról van szó.

Legjobb válasz: normális helyen leszedik ,mert úgy tudnak rendesen megcsinálni ha rajta van a matrica az csak taknyolás lesz nem fóliázás am megkérdezhetem ,hogy milyen matrica az amit ennyire nem szeretnél leszedni ?

normális helyen leszedik , mert úgy tudnak rendesen megcsinálni ha rajta van a matrica az csak taknyolás lesz nem fóliázás am megkérdezhetem , hogy milyen matrica az amit ennyire nem szeretnél leszedni ?

Mi történik akkor, ha császárral szültem, de úgy érzem, hogy a vágásnál egy rész össze lett varrva, ahol régen szőr volt, és most úgy érzem, mintha befelé nőtt volna ki a szőr és mintha belülről birizgálna, vagy néha mintha fájna is az alhasam?

Hát elég nehéz volt megfogalmazni a kérdésem, de remélem érhet? azért.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.

Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.
A kérdező hozzászólása: Már 3 éve volt a császárom.
Nekem három császárom volt, de ilyet nem éreztem.Nekem annyi bajom volt a vágással, hogy valószinüleg átvágtak néhány idegszálat és érzéketlenné vált a hasam alján a bör, de egyébként a sebbel nem volt gondom, gyorsan és nyom nélkül gyógyult.Szerintem keresdd fel az orvosodat, majd ö mond rá valamit.

Lehet a babám jelez? Hason alszok, de már csak úgy kényelmes ha az egyik lábamat felhúzom, mert ha teljesen hason fekszem akkor elkezd vm belülről szurkálni.16 hetes vagyok.

Nem nyomom össze véletlenül sem ugye? Nappal még nem éreztem Õt, vagy nem tudom hogy Õt érzem-e, de este lehet Õ volt? Els? baba.

Legjobb válasz: Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.

Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem már úgy feküdni hogy kitámasztom a lábammal magamat, úgy jó, de ha véletlenül is teljesen hason vagyok akkor érzem ezt. Akkor rögtön váltok, és már sokat vagyok oldalt. Nagyon köszönöm a választ!

Javítható-e egy Sony Bravia 80cm-es LCD TV a képernyőnye, úgy hogy összefolytak benne a kristályok és pókhálós a képernyő belülről? Ha igen, akkor mennyibe kerülhet?

Legjobb válasz: Persze, javítható, egy komplett LCD panel cserével. Azt nem tudom, mennyiért, a szervizben csak megmondják majd, de tuti nem egy liter tej árán mozog.

Persze, javítható, egy komplett LCD panel cserével. Azt nem tudom, mennyiért, a szervizben csak megmondják majd, de tuti nem egy liter tej árán mozog.

A bal felső 1-es fogam mögött mindig úgy érzem, mintha egy kis része lenne belülről egy másik fognak, de van, amikor eltűnik, és csak az ínyem érzem, viszont olyan is, hogy közel egy mm-t érzek mögötte. Ez mi lehet?

Szóval a fels? középs? metsz?fogamnál, már sok éve. Egyébként hordtam fogszabályzót, de meguntam, és kicsit feleslegesnek tartottam, szóval már nem.

Legjobb válasz: Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)

Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.:D szóval a fogam mögött úgy érzem néha, mintha lenne még egy fog egy része.
ja, így már értem :)
de most értettem a kérdésben is, lehet, hogy a 2 órai szövegértelmezés nem ment ilyenem nekem is volt, de elmúlt, a nyelvemmel szoktam tapogatni, de fogorvoshoz sem mentem vele, én készpénznek vettem, hogy mindenkinek ilyen :D és nem lett belõle semmi baj, még egy fog sem bújt ki 26/N

18. hétben járok, s reggel óta úgy érzem, mintha egy hatalmas kő lenne a pocakomban, kellemetlen érzés, ha felállok. Húzódik a hasam belülről. Ez mit jelent? Baj van?

Meg vagyok ijedbe nagyon!

Legjobb válasz: Nem,dehogy. A baba eltalált egy pontot,ami fáj,de ha odébb megy akkor elmúlik. Nekem is szokott lenni,olyankor menni se tudok.:) 24 hetes kismami

Nem, dehogy. A baba eltalált egy pontot, ami fáj, de ha odébb megy akkor elmúlik. Nekem is szokott lenni, olyankor menni se tudok.:) 24 hetes kismami
Simogasd meg, beszélj hozzá, hogy menjen picit arréb, mert neked nem jó ez így, és ha úgy gondolja õ is, akkor megteszi:-)

Kb 4napja megfaztam, es akkor kezdodott, hogy ugy erzem, vegig faj az inyem, mindenhol, de annyira, veresre ragtam a szam belulrol. Ez veletlen egybe eses, hogy a megfazastol kezdodott vagy attol van vagy hivjam a fogdokit?

Fogorvosnal 1honapja voltam.

Legjobb válasz: Mosd erõsen fogkefével. Minél jobban fáj, annál inkább(nekem ezt szokta javasolni a doki) És szopogass c vitamin tablettát (össze fogja húzni az arcodat, borzalmas íze van) valószínûleg legyengült az immunrendszered.

Mosd erõsen fogkefével. Minél jobban fáj, annál inkább(nekem ezt szokta javasolni a doki) És szopogass c vitamin tablettát (össze fogja húzni az arcodat, borzalmas íze van) valószínûleg legyengült az immunrendszered.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!