Találatok a következő kifejezésre: Beléptem a hétbe, (3 db)

A BETÖLTÖTT 12. hét után szünnek meg a hányásos, émelygéses rosszúllétek, vagy ha már BELÉPTÜNK A 12. hétbe? (pl.11. hét+2nap, +3nap, stb. ) Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia, Ez nem ilyen, hogy ekkor vagy akkor. Nekem például egyáltalán nem volt hányingerem, csak egyszer a harmadik trimeszterben. Teljesen egyén függõ, van akinek reggelente van, van akinek valamilyen illattól/szagtól. Van akinek végig, van akinek egyszer sem. Ezt nem lehet általánosítani. Egy hónapos kisfiú anyukája

Szia, Ez nem ilyen, hogy ekkor vagy akkor. Nekem például egyáltalán nem volt hányingerem, csak egyszer a harmadik trimeszterben. Teljesen egyén függõ, van akinek reggelente van, van akinek valamilyen illattól/szagtól. Van akinek végig, van akinek egyszer sem. Ezt nem lehet általánosítani. Egy hónapos kisfiú anyukája
Hát az nagyon változó. Azt mondják amikor megmozdul a baba. Én mind a két lányommal végig rosszul voltam, hánytam, sok volt a savam stb. Van aki meg észre sem veszi hogy babás. 10 éves és egy 6 hónapos baba anyukája.
nem lehet így általánosítani. mindenkinek máskor, de KB. olyan 12. hét körül. nekem pl. a 14. héten múltak el a rosszulléteim.
szia, Ez nagyon változó. Nekem pl. az elsõ lányommal a 12. hétig semmi bajom nem volt, utána viszont egyes szagok (nem illatok) nagyon ingereltek. Most 14 hetes vagyok a 2. babónkkal, és ugyanez a helyzet, ebbõl gondolom, hogy megint csajszink lesz..:) ) Aztán, az is lehet, hogy ugyanolyan tüneteim vannak, és mégsem csajszi lesz..ki tudja???
A kérdező hozzászólása: Tudom, h nem lehet általánosítani, csak azért kérdezem, mert 5 hetes terhességem óta nem tudtam az ágy ból kiszállni-epét és savat hánytam töménytelen mennyiségben, valamint elképesztõ hányingerem volt mindentõl. Most vagyok 11hetes és 4 napos -tehát beléptem a 12.hétbe de még nem töltöttem be.És 2 napja jó a közérzetem, nem hányok csak hányingerem van. Vajon ez már így is marad? Annyira boldog lennék!
szia!lehet, hogy veget ert a hänyos idöszakod.nekem pl.6-9hetig volt hänyingerem, aztän csak ritkän jött/jön elö, pl ha a boltban a felvägottak között vagyok...:)
Szia! Én az elsõ négy hónapot végighánytam :( és egyes "illatoktól" végig hányingerem volt.
Szia!Nekem az elso gyermekemmel a fiammal a 20.-ik het utan szunt meg a hanyasos korszakom.A lanyommal viszont a 16.-ik het utan.Kitartas, tudom nagyon rossz, de miutan elmulik mar nem is fogsz ra emlekezni es elvezni fogod a kismamasag minden pillanatat!:-) Udv.egy 9 eves fiu es egy 5 honapos kislany anyukaja!
Nekem a 16. hétig tartott 5. héttõl.Azt gondoltam teljesen eltûnik mert nekem is "csak" hányingerem volt, de vissztért akkor még két napra.Most 21 hetes vagyok múlt héten is hánytam kétszer és nagyon kell vigyáznom még mindig mit és mennyit eszek.És ez nagyon úgy tûnik így is marad mostmár végig.Ez van.

Beléptem a 33. hétbe, és lejjebb ment a hasam! Normális ez, nem túl korai?

Tegnap még a mellem alul indult, ma meg kb 5-6 cm van amíg elkezd rendesen domborodni! Mondjuk sokáig keresztbe feküdt, legutóbb farosan, mert lent van a méhlepényem, ezért normálisan befordulni nem tud a doki szerint, hisz nincs ott hely a fejének. Akkor most csak másképp fekszik, vagy valami nemoké? Lehet, hogy korábban jön? Mondjuk az uh szerint 2 héttel el?bbre van. A 31.héten volt 2300g elvileg...

Legjobb válasz: Lehet hogy elõbb jön, de az is lehet, hogy mégis sikerül odafordulnia, de most már meg is születhetne, nem lenne baj azsem. Ha pedig úgy látjak visszatartható, akkor visszatartják, de mindent segít az orvos, bárhogy is legyen.

Lehet hogy elõbb jön, de az is lehet, hogy mégis sikerül odafordulnia, de most már meg is születhetne, nem lenne baj azsem. Ha pedig úgy látjak visszatartható, akkor visszatartják, de mindent segít az orvos, bárhogy is legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!