Találatok a következő kifejezésre: Bejelentkeztem a de (20 db)

Bejelentkeztem a munkaügyi központba, elutasítottak de együtt működök velük, van TB támogatásom? Vagy Nekem kell fizetni?

Legjobb válasz: Ha elutasítottak akkor azt jelenti,hogy nem kapsz segélyt,de regisztráltak.Ha nem fizetnek akkor a TB-t sem fizetik,Így arról neked kell gondoskodnod.

Ha elutasítottak akkor azt jelenti, hogy nem kapsz segélyt, de regisztráltak.Ha nem fizetnek akkor a TB-t sem fizetik, Így arról neked kell gondoskodnod.
Idén már 6300/hó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)

Barna folyásom volt 3-4napig /mensi után 2héttel/ de szerencsére elmult, bár nem tudom mitöl lehetett? Bejelentkeztem nőgyógyáshoz, de csak 2hét mulvára kaptam idöpontot, és addig lefeküdhetek a barátommal, vagy lehet belöle valami gond?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül... De máskor ne feküdj le addig a barátoddal amíg nem látott orvos?! Mit mondott a nõgyógyász? Velem is volt már ilyen nem vészes csak ha viszketõ érzéssel jár és ezt a tünetet tovább tapasztalod, de még akkor sem vészes csak orvoshoz kell fordulni...

Nem feltétlenül... De máskor ne feküdj le addig a barátoddal amíg nem látott orvos?! Mit mondott a nõgyógyász? Velem is volt már ilyen nem vészes csak ha viszketõ érzéssel jár és ezt a tünetet tovább tapasztalod, de még akkor sem vészes csak orvoshoz kell fordulni...
szerintem nyugodtan lefeküdhetsz a barátoddal, kivéve ha további tünetek lennének, viszketés, csípés, gyulladás, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) kicsit megnyugtato volt:)
Nem. Csak akkor fizeti, ha az általa kínált tanfolyamok közül választasz.

Voltam rendelőintézetben, bejelentkeztem kartonozóba de nem vártam ki soromat a sok várakozás miatt. Jelent gondot hogy csak úgy ott hagytam?

urologia volt

Legjobb válasz: Maximum annyiban, hogy nem vizsgált meg az orvos, hiszen gondolom nem véletlenül akartál elmenni a szakrendelésre.

Maximum annyiban, hogy nem vizsgált meg az orvos, hiszen gondolom nem véletlenül akartál elmenni a szakrendelésre.
Gondolom beszólítottak, és mivel nem voltál ott, ment más helyetted, aki következett.De legközelebb ne csinálj ilyet.Eljátszod párszor, akkor már ciki lesz.Szerintem..

Néhány napja égető, viszkető érzésem van a hüvelyemben, gondolom ez gomba lesz. Ugyhogy bejelentkeztem a dokimhoz, de csak 4 nap múlva tud fogadni. Addig van valami otthoni, amolyan "házi patika" tippetek?

12 hetes pocakos vagyok. Még soha nem volt gombás fert?zésem... Bár úgy tudom a hormon illetve a ph. változások gyakran el?idézik sajnos. :(

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen fertõzésem a második terhességem alatt, akkor nekem a doki Canesten hüvelykúpot, és krémet írt fel. Nem tudom, hogy jó-e ha használod mielõtt orvos látott, de azért leírtam, hátha bevállalod. Mielõbbi jobbulást neked.

Nekem is volt ilyen fertõzésem a második terhességem alatt, akkor nekem a doki Canesten hüvelykúpot, és krémet írt fel. Nem tudom, hogy jó-e ha használod mielõtt orvos látott, de azért leírtam, hátha bevállalod. Mielõbbi jobbulást neked.
Szia! Igen elõfordul! A Canesten combi-t terhesség alatt is lehet használni és nagyon jó!!!!!
Ha még soha nem volt gombád, akkor ne kúráld magad otthon. nálam sokszor gyakori vendég volt terhesség elõtt is, és Canesten Combit használok rá, így csak annyit kérdeztem a dokitól, hogy szabad-e. Azt mondta, a Canesten semmilyen káros hatással nincs a terhességre. Mivel neked még sose volt, lehet, h nem is gomba, hanem baci, és az is hasonló tüneteket produkál. Szerintem böjtöld ki a dokit :(
Szerintem ne vállald be, mielõtt a doki látna! Lehet, hogy ezt fogja kiírni neked, de ha használod, mielõtt mész, akkor õ már nem tud neked pontos diagnózist adni. Az ilyet bízzuk a dokikra. Ha van gomba, az 4 nap alatt nem csinál kárt. Minden nõnek vannak bacik a hüvelyében. Ezek a bacik a terhesség alatt elszaporodhatnak és ezért okozhatnak tünetet. Elhiszem, hogy kellemetlen, de várj a dokiig! 21 hetes kismami
Szerintem is várd meg a dokit. Nekem a canestent nem ajánlotta, hanem mikogalt írt fel, mert szerinte terheseknek az jobb. Nekem mondjuk candidám volt, :(
Nekem sem volt soha életemben gombám, csak most a második terhességgem elején. Én megvártam az orvosi vizsgálatot, nem kezdtem el semmit, mivel soha nem tapasztaltam, abban sem voltam biztos, hogy tényleg gomba. 4 napot kibírsz, a babának semmi baja nem lesz a fertõzéstõl és nem mérgezed magad feleslegesen egy esetleg a Te bajodra hatástalan gyógyszerrel. Nekem akkor Candibene hüvelytablettát írt fel az orvos és el is múlt tõle, sõt nem is tért vissza kb. 3 hónapja, pedig mindenki azzal "vígasztalt", hogy ettõl a terhesség alatt nem szabadulok. Amióta elmúlt, csináltam Génia'92 (tejsavas kúp) kúrát a pH egyensúly érdekében. Ezt patikában árulják.
Várd meg a dokit szerintem is mert valószinü vesz kenetet és ha elkezdesz vmit használni az bezavarhat az eredménybe.Kivülrõl kenheted Canesten krémmel 14 héten jött elö nekem is a kenet után kiderült hogy gomba patikában vettem canesten combit már az elsõ kup és krém használt!de mig a doki nem látott kivülrõl a krém is segit!

Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, de közben tegnap megjött. Attól elmehetek vizsgálatra vagy halasszam el?

Legjobb válasz: A nõgyógyász vérzés alatt általában nem végez általános szûrõvizsgálatot.

A nõgyógyász vérzés alatt általában nem végez általános szûrõvizsgálatot.
Citót biztos nem vesz, de ha kell, megvizsgál. Ha fertõzéses gondod van, menj el nyugodtan. Ha a mensesed késése volt gond, akkor nem feltétlen kell elmenni, de megnyugtathat a doki
Ha csak egy általános vizsgálat lenne, akkor halaszd el, de ha valami nagyon fontos, akkor menj!
csinalj offline profilt
A kérdező hozzászólása: jó.... azt azt hogy? nincs olyan h offline profil készítése
elinditod a jatekot, mikor keri a profilt, uj profil, majd 1 rakas szoveg aljan irja kek-el hogy create local vagy offline profil
Nem (1111-1111-1111-1111) az aktiváló kód? :)

A chat.hu oldalon bejelentkeztem de nem tudok belépni chat-re. Miért?

Rákattintok a "belépek a chat-re" de nem csinál semmit..

Legjobb válasz: Java-d van?

Java-d van?
A kérdező hozzászólása: nincs
Akkor tedd fel, anélkül nem fog menni. http://www.java.com/en/download/windows_manual.jsp?locale=en

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!