Találatok a következő kifejezésre: Bejött a a (411 db)

Van olyan, akinek bejött a vonzás törvénye?

Na és ez a meger?sítéses dolog?

Legjobb válasz: Nekem bejött.Mindig arra koncentráltam,hogy nyerek a lottón,de nem 10 milliót,hanem csak 10 ezer forintot :)

Nekem bejött.Mindig arra koncentráltam, hogy nyerek a lottón, de nem 10 milliót, hanem csak 10 ezer forintot :)
*nyertem
A tömegvonzásé, meg a mágneses vonzásé nekem nagyon bejött.
Nekem bejött. Nem lebegek
Igen egy ez mûködõ dolog ha tudod helyesen használni akkor bármit eltudsz érni...de mindenki saját maga kell h megtanulja
Ja, hogy nem arról a gravitációs mittudoménmilyen cuccról van szó? Akkor NEM!
Sokan szeretnénenk jól élni könnyen, de ez eddig senkinek sem sikerült. Aki mégis jól járt az nem annak az érdeme legtöbbször hanem az élet ajándéka. Amit TV-ben látsz az nem valódi. Könnyû vidáman mosolyogni, láttatni a boldogságot néhány percig, s aztán gondterhelt arcca lélni Aki ezt nem tudja, be van csapva.
Kedves kérdezõ! Ez nem ilyen "bejött - nem jött" dolog. Alapvetõen egy rendezõ elvrõl van szó, de az amilyen értelemben manapság használják, nagyrészt félreértés és keverés. Sok ember van akinek minimális fogalma van mágiáról, energiákról, de mégis azt hiszi nagyon érti, és mindenfélét magyaráz össze vissza. Rengeteg cikk van a "vonzás törvényérõl" amióta divat lett, de többségében baromságokat írnak. A gondolatnak tényleg teremtõ ereje van de ha szeretnéd megérteni, javaslom inkább a Távol-Keleti filozófiák vagy a hermetizmus felé keresgélj. Üdvözlettel, Ezalor

Aki terhessége alatt undorodik a hústól, annak kislánya lesz? Esetleg bejött ez a babona?

Nem így akartam feltenni a kérdést de máshogy nem engedte. Remélem értitek.

Legjobb válasz: Nekem bejött, az elsõ kislány. Viszont most ugyanúgy undorodom tõle, és nagyobb eséllyel nézték eddig fiúnak...

Nekem bejött, az elsõ kislány. Viszont most ugyanúgy undorodom tõle, és nagyobb eséllyel nézték eddig fiúnak...
Én majd' le fordultam a székrõl, amikor a kollégáim ették mellettem a csirkehúsos szendvicset, és olyan kukist szültem, hogy csak na.... Nem hiszek ezekben. :)
Hústól, haltól, tojástól undorodtam, még a gondolatuktól is, kislányunk lesz. De most hallom elõször ezt a babonát ;)
A kérdező hozzászólása: Ennyit a babonákról. Én azért majd mindenképp megírom mi a pici.
Nem bírtam húst enni, csak halat.Mindentõl égett a gyomrom, csak a krumplitól nem, mégis fiú lett!:-) És nem volt nagy haja mikor született, úgyhogy minden babonát sikerült cáfolni.Sõt uh-on is szégyenlõs volt, mégsem kislány:-))
Én szerettem a húst. Lányom lett. Sógornõm nagyon nem bírja a húst, fia lesz hamarosan. Hát ez a babona nem jött be nekünk, de a hiedelmek olyanok, hogy vagy bejönnek vagy nem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én nem bírom megenni a húst, max. csirkemell meg hal, de azt is csak azért eszem, mert tudom kell a picinek. Jövõhéten ha minden jól megy kiderül mi a baba neme. Írjatok még ha van kedvetek!
Szia!Én még attól is undorodtam, hogy a páromnak fõzni kellett húsból vmit.És kislányom lett:)
Én nem bírtam húst enni a terhesség elején, de fiam lett.
én egyáltalán nem undorodtam a hústól, csak a pörkölttõl, és kislányom van
Mindkét terhességemnél húsundorom van/volt és mindkettõ fiú.

Ha tippmixen megrakok 3 mecset és ebből 2 bejött a 3. pedig nem játszák le, a hó miatt, tehát elmarad, akkor az most bejött? Vagy ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: az elhalasztott meccs szórzója 1,00-ra változik, így kevesebbet nyersz, de nyersz

az elhalasztott meccs szórzója 1, 00-ra változik, így kevesebbet nyersz, de nyersz


A kínai naptár szerint bejött a babátok neme?

Nekünk nem, de cseppet sem bánom...

Legjobb válasz: Nekünk bejött...:)))

Nekünk bejött...:) ))
Igen:)
Nekem mind a négynél igen, de állitólag csak 66-99%-ban pntos ez az elõrejelzés.
nem mert nekem lányt jósolt, de kispasim lett.persze ugy ahogy te én sem bánom, mert õ életem értelme. /S/
Nekem igen, most néztem meg. :)
nekem nem
Nekem igen, és eddig minden ismerõsömnél:)
Nem
Nem.
Utolsó vagyok. A barátnõmnek is (azt is most néztem meg). :p
Nem:-) Naptár szerint lány de az ultrahang szerint van kukaca:-))) 37 hetes
2x nem. Semmi értelme szerintem... Persze 50% az esély, hogy bejön... :-D
Nem...
lánynak indult a szentem, de a kínai naptár, anyu, a kolleganõm is fiút mondott.....végül fiú lett, de én se bánom
Nálunk bejött a jóslat, kisfiút jósolt, az is lett.
Igen!
elsõ 2-nél lányt jósolt, az is lett, a harmadiknál fiút, és 2 ikerkislány gügyög most itt:)
Nekunk is bejott.Pedig uh-n kislanyt mondtak de ahogy a naptar megjosolta kisfiu lett:)
elsonél bejott, a másodiknál nem
Nem
Nem. A naptár szerint fiam lenne. Helyette két ikerkislány lett :D Aminek nagyon örülök, mert lányt szerettem volna.
Elsõnél igen, másodiknál nem.
Mind a kettõnél igen.
Elsõnél igen, másodiknál nem, barátnõimnél egyiknek sem.
Nem.
Nálunk 4 -bõl egyszer sem jött be
Nekem bejött és a barátnõimnek is! :)
igen :D
Egyik gyermekemnél sem.AZ elsõre fiúnak kellett volna születni lány lett.Tavaly lányomnak kellett volna születnie, kisfiam van.Egy cseppet sem bánom a tévedést!Így jó ahogy van!
Anyunál 2x, sógornõmnél 1x és nálam 1x bejött :)
Nekem az összes nemjósló naptár fiút jósolt és lány lett. Szerintem ezek marhaságok, de szórakozásnak jó:-) a találtat pedig tuti véletlen!
Nekem minden naptár szerinte fiam kéne, hogy legyen, mégis egy Kiscsaj játszik itt mögöttem az ágyon. :) Már bele is éltem magam, hogy fiam lesz, mégsem cserélném le ezt a Kismanókát egy fiúért sem...
nekem igen:)
A fiamnál nem a lányomnál igen.A statisztikák szerint is 50-50% hogy bejön:) )
Nekem bejött.=) 20/l
Épp ott vagyok, egy hatalmas válaszút elõtt. KÉpzeld el, hogy két út van elõtted(jobb, bal). Egyenes elõre nincs tovább, úgy forgott a sors kereke, hogy nincs. És nem tudok dönteni. NEm nem másik pasi. Eltérõ jellemek, sok veszekedés, csalódás, szerelem teljes mértékû elmúlása. Szeretet van, aggódás, de anyámat is szeretem, és nem akarom h baja essen. Remélem érted a hasonlatot. Szóval itt az érdekes, hogy nem mittam, nem tettm még lépést. Miatta. Féltem. Tudom, hogy képes nagyon nagy hülyeségeket csinálni, egy komoly kapcsolatból kiszálás után. Félek, hogy otthagyja az esélyét, a normális sulira. Hogy nagyon kemény drogokhoz fordul, hogy kicsúszik a keze az életébõl, de nem véletlenül(akkor nem is félnék ennyire) hanem szándékosan, amit 2 évig együtt építettünk. Az anyja semmilyen hatással nincs rá, nem is tud rá hatni sehogysem. Barátai vannak, akik mellé állnának, de velük is most zûr lett. Szóval egyedül otthon, a gép elõtt ülve, vérben tocsogva. Sajnos így látom a szakítás utáni jövõképünket. És ez gáz...Én erõs vagyok, félév és újra tudok mosolyogni(talán). De õt féltem. Nem azért mert szerelmes vagyok(sajnos már nem), hanem mert csodálatos 2 évünk volt, jó nem a legtökéletesebb....de jó volt. Alapjáraton egy rendes ember, és nagyon remélem, nagyon hamar utánnam talál valakit, aki eg erõs határozott, és jobban hasonló személyiségû höly mint, én. Azt akarom, hogy goyrsan kigyógyuljon belõlem..gyorsan feletjsen..de nem könnyû.Mondom jóember, és amaga módján romantikus, csak mi nem jöttünk soha annyira ki, zene, filmek, könyvek, és baráti eltérések mindig nagyon komolyan voltak. Nézõpontjaink mások voltak. stb..szóval. Szar a váltás, hacsak nem is más pasi miatt..de szar..
Igaz, nem vagyok lány, sõt, hermafrodita sem. Én szakítottam barátnõmmel. Amolyan "vagy õ vagy a gép" kapcsolat volt. Gép nem sír ruhákért, és mindössze egyszer kell húzni, utána stabil a kapcsolatunk.
Ha szakítasz egy sráccal, egy másikért, annak megvannak az okai. A kapcsolat nem mûködik elég jól ahhoz, hogy ne legyen elcsábulás. Ez intõ jel. Viszont függ attól is, h mióta vagytok együtt. Ha rövid ideje, még nem alakult ki a dolog esetleg, kell idõ, amíg meg lesz a kötõdés. Ha hosszú ideje, lehet, hogy elmúlt a kezdeti érzés. De az is lehet, hogy ez simán egy rossz periódus. Viszont, ha szakítasz a sráccal, egy másikért - akármi is lesz az új pasival a dolog vége - megmarad benned valami, hogy az elsõ sráccal mi lett volna, ha nincs szakítás. Ez olyan kötõdés féle, hogy te voltál a szemét. Mindig tudni fogod, hogy az a srác szeretett, és te hagytad el. Legalábbis szerintem.
Nekem olyan volt, hogy miután bõ féléve kerülgettük egymst elég egyértelmûen, de (most lényegtelen okoból) nem történt több (mégis amolyan láthatatlan "szerzõdés" volt), mikor adódott egyszer egy alkalom, úgy döntöttem meglépem, összejöttem valaki mással. Nem volt hosszú életû, viszont annyira nem is bántam - ráébresztett milyen buta voltam. Ezután jöttünk össze azzal a sráccal, mentve a menthetõt (kölcsönösen, miután észbe kaptunk), hiába. Nem tudtuk helyrehozni, valahogy ott maradt a csorba, hogy képes voltam továbbállni. Persze, minden eset egyedi - nyilván más tényezõk is voltak.

Az A vércsoportúaknak bejött a paleo?

Legjobb válasz: A vércsoport diéta marhaság. Már annak, aki csinálja, mert aki kitalálta, annak bejött anyagilag.

A vércsoport diéta marhaság. Már annak, aki csinálja, mert aki kitalálta, annak bejött anyagilag.
Nem, õk inkább sütit esznek. (bocs, leírás elõtt még viccesnek tûnt)
Többeknek javasoltam, és bejött nekik: vegyél fél kiló darálthúst, reszelj le fél-egy kiló párolt akármilyen zöldséget, üss bele 3-4 tojást, fûszer (én szeretem az oregánot), gyúrd össze és süsd meg fasírtnak. Egy hétig eláll, de le is fagyaszthatod. Kell vele kísérletezni, én pl szinte nyersen teszem bele a zöldséget pár perc mikrózás után.
http://www.mindenmentes.hu Ezt ajánlom. Itt találsz olyan kajákat, amivel lehet fogyni, de mégis normálisan eszel. Én részemrõl a paleo-t egy divatnak tartom csak. Jól eladható, de semmivel nem jobb (sõt), mint más társai.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Még próbálom nem feladni a dolgot. A fasírtos ötlet jó lehet. A darált hússal annyira nincs gondom. :)
Én A vércsoportú vagyok és több mint három éve paleózom. Semmi gondom vele, mindig is szerettem a húst. Sõt hús nélkül sosem tudtam igazán jóllakni. Mellesleg hús és hús között is óriási különbségek vannak. De rengeteg múlik az elkészítés módján is. Én pl régen azt hittem, hogy utálom a marhahúst, de késõbb rájöttem, hogy csak azért nem szerettem, mert még nem ettem belõle igazán finomat.
A kérdező hozzászólása: Most elszomorodtam. Beigazolódott, amit sejtettem. Nem fog menni nekem ez a diéta. Megpróbáltam húst enni, de rosszul vagyok tõle. És én is úgy érzem, hogy hús nélkül nem tudom tartani a diétát. Nem hiszem el, hogy végre van egy diéta ami tényleg hatásos, és én nem tudom betartani. :((((( Szerintetek, ha elhagyom a tejet és nem eszek gluténtartalmú ételeket, az is ér valamit?
Ha nem szereted a húst és nem bírsz belõle sokat enni, akkor nem nekedvaló a paleo! Akkor inkább számold a kalóriákat. Kinek ez, kinek az. Nekem a paleo könnyû, mert imádom a húst és sokkal könnyebben lemondok a kenyérrõl, mint egy jó disznúsültrõl vagy kolbászról. De mondom, kinek mi jön be.
A kérdező hozzászólása: És bírsz annyi húst enni, hogy ne legyél éhes? Vagy több zöldséget eszel inkább? Nekem valahogy a húsevés nem megy. A sok paleosütitõl meg paleos kenyértõl pedig egy kiló sem megy le. :(
Én is úgy gondolom, hogy nem sok köze van hozzá a vércsoportnak. De én A vércsoportú vagyok és próbálkozok a paleoval, szeretném tartani, de reggelire a tojáshoz ennem kell egy kis kenyérszerûséget pl wasa kenyeret. Vagy néha egy kis sajtot (néha kb hetente 1 alkalom) és néha étcsokit is eszem. De a többi étkezésem abszolút megfelel a paleonak. Ezeket a kis kilengéseket is próbálom visszaszorítani, de sajnos nem az az ember vagyok akinek ez egyik napról a másikra megy. De ennek semmi köze a vércsoportomhoz, ahogy a horoszkópomhoz sem.
A lényeg, hogy a cukorbetegeknek már divat meggyógyulniuk. Ez eddig az egyetlen értelmes divat, én pártolom.

Valakinek bejött ez a dolog? Anya lábmérete és baba születési súlya?

Most láttam tv-ben,hogy régi hiedelem,hogy az anya lába mérete alapján határozzák meg a baba súlyát.40és feles lábnál 3500-400gramm között lesz a baba.Bár én rögtön rá tudok cáfolni,mert 41és feles a lábam és a lányom 40+2-re született 56centivel és 3400grammal.De kiváncsi vagyok valakinek bejött-e esetleg.

Legjobb válasz: Na :) 38-as a lábam, ha csak 2 0-át kellene utána tenni, akkor aztmondom h bejött:D De látom, nem így számítják. A babám 3800-al született! Annyi sok fura dolgot hallani, bár én nem ítélkezem senki felett, aki hisz benne. Mki másban hisz! Ettõl is vagyunk különbözõek!

Na :) 38-as a lábam, ha csak 2 0-át kellene utána tenni, akkor aztmondom h bejött:D De látom, nem így számítják. A babám 3800-al született! Annyi sok fura dolgot hallani, bár én nem ítélkezem senki felett, aki hisz benne. Mki másban hisz! Ettõl is vagyunk különbözõek!
hát nekem 39 es a lábam lányom 41 hétre született és 3540 grammal
Bárhogy is számolják, akkor arra mit mondanak, hogy a legkisebb és legnagyobb gyerekem születési súlya között 1300 gramm különbség van? (4750g és 3450g) A lábam pedig nem ment össze. :) ))
A kérdező hozzászólása: Hát nekem elsõ baba és a toló fájásoktól kezdve meglett 1, 5óra alatt.Mondták is az orvosok, hogy hamar meglett.
Nekem 38-as a lábam, a fiam 3460-al, a lányom 3090-el született:)
37-es lábam van (bár mikor szültem 40-es volt) fiam 41 hétre 52 cm-rel és 3060 grammal született.
37-es láb, 4, 5 kilós baba, 61 centi :DDDD
Nekem 36-os lábam van. 1 fiam 3550gr 2 fiam 3530gr 3 fiam 3880gr. Simán szültem mind a hármat. 12óra, 4óra, 4óra alatt lettek meg.
36os volt a lábam, most 37es(terhesség alatt nõtt) és 3500al született a fiam, egy héttel a kiírás elõtt. Mibõl számítják ezt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem néztem utána, csak hallottam és érdekes:D
40, 5-41es láb, 2600gramm és 3050grammos babák!!! :) )))) Én azt hallottam, hogy akinek 40-41-es lába van, az könnyen szül, - én tényleg vihargyorsan megszülem mindkét fiamat, viszont akinek csak 36-os a lába, az valszeg császáros lesz!!! :) ) Biztos erre is rá tudnak cáfolni- ez is csak vmi hasonló babona lehet.
nekem 37-es a lábam és a fiam 3700 grammal született:)
Na az nekem is :D A jónás. De az inga is:) Már 3 éve megingázták nekem meg a páromnak h kisfiú lesz az elsõ (az lett, 5 hós), a 2. meg kislány és 3. nem lesz :D Hát még kislány nem született, de azért reménykedem, mert az õ családjában 6 gyerek van, mind fiú, unoka is 1 van, a mi babánk és õ is fiú. Kéne már egy kiscsaj ;) a családba!
A kérdező hozzászólása: Nem firtatták, hogy hogyan kell számolni, csak érdekes...Én nem hiszek amúgy ezekben, de persze ha valaki hisz, azt sem itélem el, de én eléggé földhöz ragadt vagyok :D Fõleg, hogy ezt megcáfoltam.Viszont a jónás vagy milyen szerint bejött nekem is és ismeröséknek is, bár nem hiszem hogy mert tényleg igaz lenne :D
37-es lábam van - a fiam 3530 g-mal született. nem értem hogyan kell számítani, de végül is lényegtelen. Már az aranymetszés szabályait is alkalmazzák a gyerek méreteinek, nemének meghatározásakor. :)
*2900
37-es a lábam, a lányaim 3000 illetve 29000g-mal születtek:)
38as a labam es babam 2860al szuletett.
35-ös a lábam és 3360 g-mal született. Most bejött vagy nem?
Elso fiam szuletese elott 36-os volt a labam, 3921 grammal szuletett. Terhesseg alatt nott egy szamot a labam, most 37-eset hordok. Masodik fiam 4057 grammal es 58 centivel szuletett.

Mindenkinél bejött a szobahinta?

Szombaton vettünk a 3 hós kisfiúnknak egy hintát,és el?ször nem nagyon tetszett neki,másnap jobban elvolt benne,tegnap pedig már el is aludt benne.Gondolom más mozgás,mint amit megszokott,és ezért fura volt neki el?ször.Bár az is igaz,hogy ? állandóan mocorog,abba meg csak "ücsörög".Viszont nagyon jót tesz nekik,a gyerekorvos is ajánlotta.

Legjobb válasz: igen, nekünk is bejött kb 1,5 hós volt, mikor vettük, most 3 hós amikor nyûgös, nem bír nap közben elaludni, akkor beleteszem, nézegeti a fényeket, meg a forgókákat és 5 percen belül már alszik is

igen, nekünk is bejött kb 1, 5 hós volt, mikor vettük, most 3 hós amikor nyûgös, nem bír nap közben elaludni, akkor beleteszem, nézegeti a fényeket, meg a forgókákat és 5 percen belül már alszik is

Van akinek már bejött az a jóslat vagy meglátás, stb, amit a tv-ben mondtak? Tehát Te betelefonáltál, elmondta az igét, és úgy volt?

Ez nem irónia egyszerűen tényleg csak kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: A pénzenergia bejött. Csak épp fordítva. Nem jött, hanem ment a pénz. A telefonszámlára.

A pénzenergia bejött. Csak épp fordítva. Nem jött, hanem ment a pénz. A telefonszámlára.
Én ezekben a betelefonálós dolgokban nem hiszek, sztem csak pénzlehúzás. Viszont találtam egy oldalt a neten, ahol a csaj ingyen, online jósol. Írtam is neki, csak annyit kérdeztem hogy mit lát a karrieremmel kapcsolatban, és nagyon durva, tökéletesen pontosan leírta a múltat meg a jelenlegi helyzetet. Leesett az állam. A jövõrõl amit mondott, azt majd még meglátjuk hogy igaz-e.
de hülye :D :D :D
13.07-es, valamit én is hallottam róla, és hol találjuk azt a csajt?
Priviben tudok segíteni, ide gondolom nem írhatok ki se mailt, se webcímet.
A kérdező hozzászólása: "A pénzenergia bejött. Csak épp fordítva. Nem jött, hanem ment a pénz. A telefonszámlára." :DD Köszönöm a válaszokat! :)

Volt már valakivel olyan, hogy ült mondjuk egyedül egy szobában és egy éles halkabb zúgó hangot hallott és érezte, hogy bejött valaki a szobába? Aztán mondjuk hátrafordult és tényleg bejött valaki .

elég furcsa érzés, vagy dolog, de mindig ezt hallom, amikor valahol egyedül vagyok és jön valaki ... általában házban, csöndben hallom ezt , akkor is, ha az illetőt nem lehet hallani, h megjött ..

Legjobb válasz: Ezzel én is így vagyok, és eddig bárkinek meséltem, mindenki tök hülyének nézett.. :) Pl. amikor csend van, és bejön mondjuk a macska vagy bárki a szobába úgy, hogy nem hallom, mintha megváltozna a levegõ rezgése, vagy nem is tudom jól elmagyarázni, de ugyanezt az éles-zúgó hangot hallom.

Ezzel én is így vagyok, és eddig bárkinek meséltem, mindenki tök hülyének nézett.. :) Pl. amikor csend van, és bejön mondjuk a macska vagy bárki a szobába úgy, hogy nem hallom, mintha megváltozna a levegõ rezgése, vagy nem is tudom jól elmagyarázni, de ugyanezt az éles-zúgó hangot hallom.
A kérdező hozzászólása: örülök, h nem vagyok ezzel egyedül ! de szerintem, aki ilyet még nem érzett, az nem is tudja elképzelni .. megmagyarázhatatlan !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!