Találatok a következő kifejezésre: Bejönnek azok nők a férfiaknak akik (2 db)

Bejönnek azok a nők a férfiaknak akik közepesen erős testalkatúak, de nem izmosak?

Legjobb válasz: Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.

Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.
Ha kedves a hölgy, mosolygós, imádnivaló, akkor mindegy mennyire erõs a testalkata.
Változó, de azt kell mondjam sokan szeretik ezt a testalkatot is!:) ÉS a legfõbb hogy a kisugárzása jó legyen a hölgynek, onnantól kezdve a testalkata nem számít:)
nekem nem...:\ nekem a vékony magas lányok jönnek be :) megõrülök értük ;)
ez elõzõ voltam, 20/F

Fiúk és férfiak, lényok és nők, akik ismeritek a jersey vagy geordie shore-t! Nektek bejönnek az ott szereplő nők és oasik? Mi a véleményetek a stílusukról és viselkedésükről?

http://www.google.com/search?hl=en&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp=..

Legjobb válasz: A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító

A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító
A reklámokat láttam, illetve volt, hogy nem kapcsoltam át idõben és akkor elszenvedtem pár percet. Ezek nem pasik és nem nõk. Egyik sem.
jersey shore. t állandóan néztem imádom Jwoww és Snooki, fiukbol meg Mike, Pauly D a kedvenc de mindegyiküket imádom:) ) Geordie shore.t nem nézem szánalmas koppintás a lányok rondák a fiúk beképzelt parasztok. Jerseyben legalább formák voltak!:)
Sokak szerint Snookyra hasonlítok :DD Vinnyt és Pauly D-t szúrnám :) Imádom a stílusukat, eszméletlen nagy arcok :-)))
Minden részt láttam a Jersey Shore-ból és eddig a Geordiból is. Mindkettõt imádom. A Jerseybõl nekem Vinny és Pauly jön be nagyon, Ha fiú lennék és lányt kell mondani akkor egyértelmûen Snooky! :D Geordieból a fiúk közül egyértelmûen Gaz, aki egyébként hasonlít Robbie Williamsre :D most a 3. évadban már bejön James és az új fiú, Ricci. Jaynek egyébként úgy néz ki mint Patrik a Sponge Bob-ban xd a lányok közül Charlotte, imádom és még Vicky. 19/L
James a geordiból nekem oké lenne (:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!