Találatok a következő kifejezésre: Bejönnek azok nők a férfiaknak (4 db)

A nőknek bejönnek az olyan stílusú férfiak mint Doktor House?

Legjobb válasz: tv-ben igen, élõben nem.

tv-ben igen, élõben nem.
Be, de nem akarok semmit tõlük. Mármint úgy általában senkitõl nem akarok semmit (kapcsolat). Egyszerûen jobb fejnek tartom õket.
Nekem igen. Ilyen téren érdekes/furcsa vagyok... 16/L

Bejönnek azok a nők a férfiaknak akik közepesen erős testalkatúak, de nem izmosak?

Legjobb válasz: Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.

Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.
Ha kedves a hölgy, mosolygós, imádnivaló, akkor mindegy mennyire erõs a testalkata.
Változó, de azt kell mondjam sokan szeretik ezt a testalkatot is!:) ÉS a legfõbb hogy a kisugárzása jó legyen a hölgynek, onnantól kezdve a testalkata nem számít:)
nekem nem...:\ nekem a vékony magas lányok jönnek be :) megõrülök értük ;)
ez elõzõ voltam, 20/F

Fiúk és férfiak, lényok és nők, akik ismeritek a jersey vagy geordie shore-t! Nektek bejönnek az ott szereplő nők és oasik? Mi a véleményetek a stílusukról és viselkedésükről?

http://www.google.com/search?hl=en&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp=..

Legjobb válasz: A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító

A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító
A reklámokat láttam, illetve volt, hogy nem kapcsoltam át idõben és akkor elszenvedtem pár percet. Ezek nem pasik és nem nõk. Egyik sem.
jersey shore. t állandóan néztem imádom Jwoww és Snooki, fiukbol meg Mike, Pauly D a kedvenc de mindegyiküket imádom:) ) Geordie shore.t nem nézem szánalmas koppintás a lányok rondák a fiúk beképzelt parasztok. Jerseyben legalább formák voltak!:)
Sokak szerint Snookyra hasonlítok :DD Vinnyt és Pauly D-t szúrnám :) Imádom a stílusukat, eszméletlen nagy arcok :-)))
Minden részt láttam a Jersey Shore-ból és eddig a Geordiból is. Mindkettõt imádom. A Jerseybõl nekem Vinny és Pauly jön be nagyon, Ha fiú lennék és lányt kell mondani akkor egyértelmûen Snooky! :D Geordieból a fiúk közül egyértelmûen Gaz, aki egyébként hasonlít Robbie Williamsre :D most a 3. évadban már bejön James és az új fiú, Ricci. Jaynek egyébként úgy néz ki mint Patrik a Sponge Bob-ban xd a lányok közül Charlotte, imádom és még Vicky. 19/L
James a geordiból nekem oké lenne (:

Nők! Bejönnek nektek az ilyen férfiak? Ha lehet, a hülyéskedést most mellőzzük! Mi az, ami tetszik bennük és mi az, ami nem.

http://www.youtube.com/watch?v=7xZ14P5G1WU&feature=related

Legjobb válasz: Ezek nem férfiak...

Ezek nem férfiak...
Ezek nem is emberi lények....pfffff
Nekem már áll. A hátamon a szõr.
Istenem, most megint törölhetem a böngészõmben az elõzményeket.
Legközelebb ne linkelj melegpornót.
többre vitték mint tik.. mi f*szt pofáztok ? elegem van már. én se szerettem õket de elfogadom, hogy tehetségesebbek mint pl: az éneklésben.. sok irigy netharcos..fogjátok vissza magatokat, mert szétverlek titeket
Igen, többre vitték...Te azt honnan tudod? Ismersz engem, vagy a többieket? Nyominger kis tizenéves lehetsz, aki sp b.uzi...Szétversz????:D Megnézném azt, hülyegyerek.
nekem Ben tökre bejön mint pasi és semmi baj sincs vele szerintem ....nem értem miért mondjátok hogy meleg ha az lenne valszínû felvállalná... SP annyira nem jön be sõt külsõre végképp de õ sem meleg tudtommal :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!