Találatok a következő kifejezésre: Bejönnek azok nők a (13 db)

27 éves nő vagyok, de még mindig tininek néznek, túl fiatalos a külsőm, nem tehetek róla, de már kezd zavarni, hogy akár nálam 10 évvel fiatalabb fiúk is kikezdenek, komolyan bejönnek az idősebbek nők a fiatal fiúknak?

Legjobb válasz: Én nyáron leszek 24 éves, nekem nagyon bejönnek a nálam picit idõsebb csajok 26-28 év. De mikor fiatalabb voltam, 17-18 éves, akkor viszont a 20-22 éves korosztály jött be. 23F

Én nyáron leszek 24 éves, nekem nagyon bejönnek a nálam picit idõsebb csajok 26-28 év. De mikor fiatalabb voltam, 17-18 éves, akkor viszont a 20-22 éves korosztály jött be. 23F
A fiatalos külsõvel megáldott okos lányokat szeressük, tehát nincs ezzel baj :) 27f
Felejtsd el az erõsebb sminket, a természetes szépségért rajonganak a 30 év körüliek :) Kiváncsi lennék rá, hogy mennyire tudsz elbújni az avatott szemek elõtt, úgyértve a korod mennyire nem látszik :)
Hát, ezzel önmagában nincs is gond, én is bepróbálkozom idõsebb csajoknál. Egyrészt bejönnek ja, sokszor szexisebbek és jobb a kisugárzásuk mint a fiatal kis egymást másoló csitriknek. De tudom h sok értelme nincs, de amikor az esély kb 0 akkor lenyugszik az ember és így még bármi összejöhet :) Amúgy meg örülj neki! Miért zavar? Nem tudom, milyen kapcsolatokban gondolkodsz, de egy 20 éves fiú már simán hozza azt amit egy 28 éves, sõt, igaz max szex terén :D Am. meg ha öregebbnek akarsz kinézni, öltözködj elegánsan, erõsebb smink, hordj magassarkút, ilyesmi jut eszembe...
Nemtõl független tanács: Ha zavar, hogy fiatalabbnak néznek, túl fiataloknak tetszel, akkor ismerkedj olyan helyen, ahol a KOROD a belépõ! Azaz olyan helyen, ahol a fiatalabbak nincsenek jelen, vagy azért mert nem az õ vadászterepük, vagy mert nem is engedik be õket. -idõsebbeknek szánt szórakozóhely; színvonalasabb kávézó...stb; egyetemi könyvtár... Vagy olyan helyen, ahol eleve tisztában vannak a koroddal. -egyetem, tanfolyam, munkahely... Engem is fiatalabbnak néznek. 28 létemre még mindig rendszeresen elkérik a személyimet, de ismerkedésnél még nem okozott gondot. Korábban sem. Az összes barátommal/pasimmal/párommal olyan helyen ismerkedtem meg, ahol egyértelmû volt, hogy "nem lehetek fiatalabb, mint X... akármennyinek is tûnök" vagy olyan helyen, ahol nagyon hamar kiderült a pontos korom.
Én pasi vagyok, és most leszek a héten 24. És mindenki 30 vagy annál is többnek néz... Már 14 évesen se kértek személyit sehol semmihez, akkor volt elõnye, de mára már nem lényeges.Még így se, hogy nincs most senkim.Mert nekem érett nõ kéne, nem középiskolás, vagy akármilyen... Ez ellen sokat nem tudsz te se tenni, meg én se.
2-es vagyok. Igen, folyton ezzel jönnek, hogy majd 10 év múlva de jó lesz, letagadhatok több évet és látszik, hogy nem öregszik úgy a bõröm, mint másnak stb. De mit érek most vele, ha a magány a sorsom, mivel egy 13-15 éves kislány nem jó semmire sem? Nem az ostoba, mindenkit megdugok típusú srác vagyok, normális kapcsolatra és majd családra is vágyom már lassan, de így elég nehéz, ha mindenhol úgy kezelnek, a külsõ adottságaim miatt, akik nem ismernek, mint egy taknyos tini kölyköt. Értelmileg meg már tiniként is elõrébb jártam rég a kortársaimnál.
engem is 22-24nek néznek 28 évesen pasiként:D
Bátyám 27 éves és tök fiatalnak néz ki, a barátnõje 22 éves, most nem értem, miért kell ebbõl problémát csinálni, szerintem fordítva is belefér 4-5 év a hölgy javára, nem a középkorban élünk. Utolsó, szerintem késõbb te is örülni fogsz ennek az adottságodnak, mert késõbb fogsz megöregedni.
Üdv a klubban, 23 éves vagyok, igaz srác, de kinézek ilyen 16-18-nak max és eddig ilyen 13-15 év körüli kiscsajok tapadtak rá csak.
Amúgy a külsõ nem minden, a viselkedés a lényeg. Attól senki nem fog fiatalnak nézni mert szép a bõröd, v kevés sminket használsz. A túl sportos öltözködés már többet számít, de igazából azon van a hangsúly, h hogyan viselkedsz, egy 30hoz közelítõ nõt nálam az választja el a 18-20 évestõl h jóval érettebben gondolkodik, kifinomultabb a stílusa és a viselkedése.

Fiúk és férfiak, lényok és nők, akik ismeritek a jersey vagy geordie shore-t! Nektek bejönnek az ott szereplő nők és oasik? Mi a véleményetek a stílusukról és viselkedésükről?

http://www.google.com/search?hl=en&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp=..

Legjobb válasz: A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító

A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító
A reklámokat láttam, illetve volt, hogy nem kapcsoltam át idõben és akkor elszenvedtem pár percet. Ezek nem pasik és nem nõk. Egyik sem.
jersey shore. t állandóan néztem imádom Jwoww és Snooki, fiukbol meg Mike, Pauly D a kedvenc de mindegyiküket imádom:) ) Geordie shore.t nem nézem szánalmas koppintás a lányok rondák a fiúk beképzelt parasztok. Jerseyben legalább formák voltak!:)
Sokak szerint Snookyra hasonlítok :DD Vinnyt és Pauly D-t szúrnám :) Imádom a stílusukat, eszméletlen nagy arcok :-)))
Minden részt láttam a Jersey Shore-ból és eddig a Geordiból is. Mindkettõt imádom. A Jerseybõl nekem Vinny és Pauly jön be nagyon, Ha fiú lennék és lányt kell mondani akkor egyértelmûen Snooky! :D Geordieból a fiúk közül egyértelmûen Gaz, aki egyébként hasonlít Robbie Williamsre :D most a 3. évadban már bejön James és az új fiú, Ricci. Jaynek egyébként úgy néz ki mint Patrik a Sponge Bob-ban xd a lányok közül Charlotte, imádom és még Vicky. 19/L
James a geordiból nekem oké lenne (:

Nektek bejönnek az olyan lányok, aki egészségtelenül önzetlenek, tehát régimódiak és a férfi az úr jelszóval mindent megtesz neki? Vannak még ilyen nők?

Legjobb válasz: Ez gyakorlatilag szubmisszió, nekem meg velem egyenrangú ember kell, nem pedig egy seggnyaló.

Ez gyakorlatilag szubmisszió, nekem meg velem egyenrangú ember kell, nem pedig egy seggnyaló.
Biztos vannak, de nekem nem kéne. Jobban szeretem a szeszélyes lányokat. :D
nekem bejönne egy ilyen lány, de jó tanár vagyok szóval mindenkit háziasságra nevelek.Kivéve magamat.
kipróbálnám, de nem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon is élveznék egy ilyen kapcsolatot. amúgy nyilván vannak olyan nõk akik kifejezetten élvezik az alárendelt szerepet.
Én néha ilyen vagyok máskor meg minden csak pont ez nem
Nem. Biztos vannak.
hát azért mindent ne tegyünk má' meg nektek... Lehet egy nõ odaadó, házias, stb, anélkül, h szolgalelkû cseléd lenne
Nekem bejönnek az ilyen nõk. Sokkal inkább mint a mostani divat-feministák. A feminizmus családellenes. És a férfi a családfenntartó, nyilván õ a ház ura. És ez nem azt jelenti, hogy elnyomja a nõt. Ez több száz ill. több ezer évig így volt és ez most is így lenne rendjén. Sajnos nehéz ilyesfajta rendes nõt találni. 27/F
Miért, te ellenálhatatlan vagy?
6-os vagyok. Ebben az esetben, szerintem nem mernek :D
Ha annyira ellenállhatatlan lennél, akkor nem a GYK-n tennél fel "párkeresõ" kérdéseket... Ez van, kemény világot élünk :(
Be bizony, naná, mernék bizony, én ilyen nõt keresek csak ritka sajnos az ilyen, kérdezõ ha tudsz ilyet légyszíves nevet és címet is küldj ;))))))
Én megpróbáltam, majdnem összejött. Ez 3 hónapja volt, azóta szeretem, sajnos õ mást...
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyesmire. :D Kívül gyönyörû, belül bájos, kedves.
*tartja magát . bocsi, elírtam :D
úgy érted, hogy a kívül belül tökéletes csajok?? Tehát jól néz ki, jó alak, ez mellé ami ritka, hogy tartja gát, tehát nem ribanc, hanem kedves stb.. tisztában van vele, hogy jó csaj mégis a földön jár. Ilyenre gondolsz?
Kevesen mernek kezdeni egy ilyen nõvel :) .
Nekem igen. Ilyen a barátnõm! Mertem...
hát ha ellenállhatatlan akkor hogyan állhatnék már neki ellen?
Attòl függ mennyire ismerem.Ha tudom hogy semmi esèlyem ekkor nem is kezdek bele.
csak ha nagyon kedves és küld jeleket, ha nem akkor leszarom :) f19

A nőknek bejönnek az orvosok/orvostanhallgatók?

Arra gondolok, hogy tényleg vonzónak tartják-e az ilyen területen dolgozókat, vagy esetleg csak magas fizetést(ami sajnos nincs is) látnak bennük?

Legjobb válasz: Az vonzó, hogy általában az ilyen emberek mûveltek és nem munkakerülõ, léhûtõ alakok. Én is karrierista vagyok, engem nem zavar, ha valaki mindig munkában van.

Az vonzó, hogy általában az ilyen emberek mûveltek és nem munkakerülõ, léhûtõ alakok. Én is karrierista vagyok, engem nem zavar, ha valaki mindig munkában van.
Az intelligencia tapasztalataim szerint nagyon-nagyon sok nõt taszít, mert egy intelligens férfi mellett kevesebbnek érzik magukat. Az orvosok és orvostanhallgatók pedig ha nem is mûveltek, de mindenképpen intelligensek, mert különben nem oda járnának ahova. Aztán sokakat zavar, hogy viszonylag kevés egy orvostanhallgató szabadideje, ez teljesen jogos érv egy lány részérõl. Ami viszont engem nagyon zavar, az az, hogy mostanában divat az orvosokat, orvostanhallgatókat utálni. Rendkívüli mértékben zavar az, hogy az EÜ összes hibáját a mi nyakunkba akarja varrni a társadalom. Az átlag ember sajnos úgy tekint egy orvostanhallgatóra, mint pénzéhes, nemtörõdöm, nagyképû emberre, pedig ez csak kevesekre igaz közölünk. Az ember itthon nem tiszteletet kap azért, mert küzd, hogy jó orvos legyen, hanem megvetést. Sajnos. Igazából nem véletlenül mennek el a frissen végzett orvosok innen, nem csak a fizetés az oka, hanem a társadalmi megbecsülés teljes hiánya. Egy medikus
nem.
Nekem nagyon bejönnek :-)
Igen, vannak nõk, akiket zavar az intelligencia, bár én ezt sosem fogom megérteni. Mit kezd bárki egy unintelligens emberrel? Mert én azon kívül, hogy hülyét kapok nagyjából semmit. Szóval nem az számít, hogy orvostanhallgató, felõlem fodrász is lehet, csak legyen intelligens, akkor nyert, de ilyenbõl elképesztõen kevés van. Sokkal kevesebb, mint jóképû férfibõl.
Nekem maximum annyiban "jönnek be", hogy intelligensek, ami számomra nagyon is fontos egy kapcsolatban. (Sõt, szeretem, ha egy pasi okosabb nálam, és érzem, hogy van hova fejlõdnöm mellette :) ) Egyébként nem választanék a munkája miatt senkit, de nem hátrány, ha orvos/orvostanhallgató az illetõ :)
nem ettõl függ. engem nem az gyõz meg róla, hogy kedvelek-e valakit, hogy mit dolgozik, vagy mennyi a fizuja, a személyisége a lényeg. viszont ha emiatt a munka miatt nincs rám ideje, az már zavar. de amúgy semmi köze ahhoz, hogy tetszik-e vagy nem
Orvostanhallgatóval nem volt dolgom, de pl. egy elég tapló és ronda fiatal orvost ismertem meg nemrég. Na õ is volt valaha hallgató. Magas fizetés orvosként? Itt? Egy kukás több pénzt visz haza és az nem presztízsmunka.
mivel én orvostanhallgató vagyok így engem egyáltalán nem zavar, sõt nálam elõny is a közös érdeklõdés miatt. De persze nem hátrány semmilyen más szak, munka sem... 20/L
Nekem bejönnek...
Nem. Ez is csak egy foglalkozás...
felõlem akár pék vagy szociális munkás is lehet, nem ezen múlik a vonzalom.
Csak akkor ha jóképû. Nem fogok randizni egy kövér, csúnya sráccal csak azért mert orvostanhallgató.
nem találom vonzónak, mint a többi férfit. Sõt kifejezetten hátrány, hogy sok idõt szentel a munkájának és a családja háttérbe szorul.
De csak azért, mert azon fáradoznak, hogy más embereken segítsenek...

A nőknek bejönnek az olyan stílusú férfiak mint Doktor House?

Legjobb válasz: tv-ben igen, élõben nem.

tv-ben igen, élõben nem.
Be, de nem akarok semmit tõlük. Mármint úgy általában senkitõl nem akarok semmit (kapcsolat). Egyszerûen jobb fejnek tartom õket.
Nekem igen. Ilyen téren érdekes/furcsa vagyok... 16/L

Fiúknak bejönnek az ilyen külsejű bajor csajok? Csak mert a német nőket mindig lecsúnyázzák alaptalanul.

http://kepfeltoltes.hu/view/111209/Bajor_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: "Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve. " Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt csinálod?

"Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve. " Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt csinálod?
Nem minden bajor lány ilyen, amugy meg sárga a foga:S
a bajor nõk szebbek. A svábok baromi rondák. szõke lapuló haj vagy vörhenyes haj, ronda béka szemek, sápadt arc, torz alak, széles csípõ
A kérdező hozzászólása: Csak közlöm veletek hogy biológus vagyok és tudom, hogy a fogak sárga színét fõként a genetika dönti el. Ha neked olyan génjeid vannak, hogy sárgák a fogaid, akkor naponta 50 szer is moshatod, akkor is sárga lesz. Ez TÉNY! Amúgy az emberek több mint 90%-ának sárga a foga, úgyhogy ezen nem lehet lovagolni. De a kérdés nem a csaj fogairól szól.
Nagy részük tényleg nem valami szép... Persze vannak kivételek. Nem véletlenül mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek:) Úgyhogy ne reklámozd itt a németeket:D
Be.
*Legalább az étkezések után kéne
Mindennap 2 fogmosás és nem sárgul be az embereknek a foga, és vannak olyanok akiknek gyönyörû fehér fogaik vannak és még életükbe nem fehérítették ki...De ne vitatkozzunk a fogakon:D
Nekem bejön ez a csaj. De vajon a többi bajor csaj is ilyen jól néz ki?
Be bizony! :)
A kérdező hozzászólása: Sárga a foga DDD? Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve.
Jah nem is értem miért.
Egy igazi bajor sörkihordó csaj nagy mellekkel, nagy seggel, szõke hajjal, legalább 70kg-mal! :) ) hmmmm

A fiúknak tényleg bejönnek az ilyen testalkatú nők?

ezek ezen az oldalon voltak belinkelve, mint szexistenn?k:

Legjobb válasz: Igen, van olyan akinek ez tetszik. Ezek a nõk még nem is vészesek, láttam már dúrvábbat is:D Minden férfinak más tetszik.

Igen, van olyan akinek ez tetszik. Ezek a nõk még nem is vészesek, láttam már dúrvábbat is:D Minden férfinak más tetszik.
az elsõvel ez alapján a kép alapján nem tudom mi a gond. A másik kettõ tényleg eléggé hüm-hüm... biztos van egy pár, akinek igen, mert nem olyan rég néztem egy dokumentumfilmet egy nõi testépítõ versenyrõl, amiben végigkisérték az egyik résztvevõt, aki elmondta, hogy a szponzorain kívül jórészt a weboldalának a bevételéból él...
nekem nem jönnek be , fiú vagyok
Jesszus. lány vagyok. De egyet értek... ez szerintem katasztrófa. Nemhiszem hogy a pasik többségének ezkéne. Legalábbis ismerõseimnek mind olyan barátnõje van, aki nem egy aerobik lady hanem nõises nõ. akár duci, akár vékony. Ugyhogy szerintem ritka akinek ez tetszik.
csak annak, aki langyos...
az elsõt nem látom elölrõl, a másik kettõ nagyon visszataszító... (nekem) a legfontosabb, hogy szép legyen (az arca). jameg persze, hogy ne legyen kövér (ha egy kicsit telt az nem visszatasztó, bár nem rajongok érte..)
Lehet, hogy van akinek bejön. Sõt, egészen biztosan van. Viszont a többségnek tuti nem. Nekem sem. Fiú vagyok.
Szerintem a fiuk tobbsegenek nem jon be. Ferfias nagyon!!!!! Nekem nem kellene ilyen test az tuti!
Szerintem nagyon nem szép tud lenni amikor egy nõ teljesen kigyúrt....sztem csak legyen természetes, de biztos van olyan akinek ez tetszik de én nem tartozom közéjük...
Hát köszi, hogy így leszóltál minket. Nem szeretnék errõl vitát nyitni, de hidd el hogy ebben rengeteg meló van, nekem több mind egy év kellett, hogy ilyen testem legyen. Minden férfi meg szokott nézni a strandon, és szerintem látszana az arcukon, ha mondjuk undor/nemtetszés lenne rajta. A nõk nagy többsége, pedig mindent megadna, ha ilyen lehetne neki. És mellesleg, szerintem ezek az izmok finoman kidolgozottak, nézz meg egy durván testépítõs csajt, akinek már nincs melle, és a vonásai is teljesen eltorzultak. Szóval az én tapasztalatom, a pasik nagy része örülne, ha ilyen csajjal korzózhatna , de hát kinek a pap, kinek a paplna.
vagyis paplan na.
Hali! Nem tudom mit vagytok úgy oda, de szerintem ezek a képek nagyon jók. Nem durván izmosak a lányok. Nem akarok kötözködni a kérdés feltevõjével, de ha ennyire ellenzi, hogy valakinek ilyen teste legyen, az már "gyanús". Ezt úgy értem, hogy biztos van benned egy kis irigység. Én is járok konditerembe. Bírnám értékelni, ha ilyen lennék, de én sajna lustább vagyok. :) Az mondjuk nem jó, hogy fogyis lapokon ilyen csajokat mutogatnak. Ne az legyen a cél, hogy ilyen teste legyen mindenkinek. De azért ne hanyagoljuk el magunkat. Egyébként szerintem Béres Alexandra is van ilyen, mint ezek a lányok. Szerintem azért õ sok pasinak bejön. :)
Igen Nem Nem Amire azt mondtam, hogy nem, az tényleg visszataszító, ráadásul nem akarok félni a csajom erejétõl :P
Tényleg ugyanaz az elsõ és a harmadik, de biztos van idõbeli, vagy képfeldolgozottsági különbség :D
Csak melegeknek, vagy akik nem tudják eldönteni még h fiút vagy lányt akarnak maguk mellé XD
Jó, akkor dugjál egy 80 kilós csupa háj csajt elõttem szóló:S:S:S
nem is tudom, annyira nem rossz, ezek simán sportos csajoknak számítanak, de vannak ennél izmosabbak az már tényleg undoritóak...
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, nem akarom hogy ilyen testem legyen, na
Az elsõ és a harmadik ugyanaz a nõ, nézd már meg jobban!
az elsõ nemrossz, a másikkettõ az nem tetszik
az elsõ meg az utolsó nem ugyanaz a nõ??????
Szerintem az elsõ kép nagyon szexis, a másik kettõ annyira már nem. Az a szép a világban, hogy mindenkinek más tetszik... Ezek a nõk a sportra tették fel az életüket, és szerintem rengeteg munka van mögötte, hogy így nézzenek ki. Természetesen én sem szeretnék így kinézni. Petranova
Az elsõ és utolsó csaj ugyanaz, amúgy ezek a nõk nem néznek ki így az év minen napján, ezt a formát csak fotózásra, versenyre hozzák, egyébként egykicsit õk is fedettebbek. Amúgy szerintem nem gáz, ha egy csaj ennyire izmos, az ennél izmosabb lányok nekem se tetszenek, de rájuk még azt mondom, hogy semmi gond. Alapjáraton nekem sem az izmosabb lányok tetszenek, de 30-40 éves körukban sokkal jobb nök lesznek, mint azok, akik nem sportolnak, és ezek a nõk a szülés után sem fognak eldeformálódni, mert tudják, hogy hogyan jöjjenek újra formába. Ez így elég kegyetlenül hangozhat, de fontos dolog!
Nekem nagyon nem tetszenek, több izom van rajtuk mint rajtam :D
Õszintén szólva zavarna ha a menyasszonyom el tudna verni.
Nekem nagyon bejönnek!!! Persze csak akkor, ha nem férfias az arcuk.
Amúgy szép lehet, meg tudom értékelni, hogy egy csomót küzdenek érte. Nem tartom nõiesnek. Azon is el kell gondolkozni, hogy a melle az most izom, vagy valódi mell, teház zsírszövet.De én semmi pénzért nem szeretnék ilyen lenni, és szerintem nagyon kevés férfinek tetszik az ilyen. Gondolom azoknak tetszik fõként, akik maguk is testépítéssel foglalkoznak. Olyan párt el tudnék képzelni, amikor mindketten így néznek ki.
A kérdező hozzászólása: fogyis topikban reklámozzák õket állandóan, és ha valaki beírja, hogy nem akar ilyen lenni, azt leoltják:D
Szerintem gyönyörû testük van....én is edzem azért rendesen de akárhogyan küzdök egyszerûen elfogy az akaraterõm, hogy ilyen mértékû szálkássûgot érjek el...és nem is az eszéssel van gond:) aki így néz ki általábans zereti amit csinál..nos a kajálás az amit nagyon erõsen kontrollálni kell:) szal nemet mondan a sok cukros szarra, meg pizzára mikor a párod ott tömi õket elõtted zsákszámra, mert hiába edzel többet mint õ, egyszerûen nõbõl vagy és rajtad rajtad maradna.. baxxza megXD

Bejönnek azok a nők a férfiaknak akik közepesen erős testalkatúak, de nem izmosak?

Legjobb válasz: Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.

Bizonyos részüknek igen. Mindenki mást szeret.
Ha kedves a hölgy, mosolygós, imádnivaló, akkor mindegy mennyire erõs a testalkata.
Változó, de azt kell mondjam sokan szeretik ezt a testalkatot is!:) ÉS a legfõbb hogy a kisugárzása jó legyen a hölgynek, onnantól kezdve a testalkata nem számít:)
nekem nem...:\ nekem a vékony magas lányok jönnek be :) megõrülök értük ;)
ez elõzõ voltam, 20/F

A pasiknak tetszenek a hastáncozó nők? Bejönnek nektek azok a nők, akik hastáncolnak? És ha igen, miért?

Legjobb válasz: Nem különösebben. Attól még nem lesz jobb nõ a szememben hogy hastáncozik.

Nem különösebben. Attól még nem lesz jobb nõ a szememben hogy hastáncozik.
Õszintén szólva én ezt nem tartom izgatónak.
Nekem tetszik Erotikus. Vágykeltõ. Különösen ha a párom nekem adja elõ.
Engem sem imponál, nem tetszenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!