Találatok a következő kifejezésre: Bejönnek azok nők (22 db)

27 éves nő vagyok, de még mindig tininek néznek, túl fiatalos a külsőm, nem tehetek róla, de már kezd zavarni, hogy akár nálam 10 évvel fiatalabb fiúk is kikezdenek, komolyan bejönnek az idősebbek nők a fiatal fiúknak?

Legjobb válasz: Én nyáron leszek 24 éves, nekem nagyon bejönnek a nálam picit idõsebb csajok 26-28 év. De mikor fiatalabb voltam, 17-18 éves, akkor viszont a 20-22 éves korosztály jött be. 23F

Én nyáron leszek 24 éves, nekem nagyon bejönnek a nálam picit idõsebb csajok 26-28 év. De mikor fiatalabb voltam, 17-18 éves, akkor viszont a 20-22 éves korosztály jött be. 23F
A fiatalos külsõvel megáldott okos lányokat szeressük, tehát nincs ezzel baj :) 27f
Felejtsd el az erõsebb sminket, a természetes szépségért rajonganak a 30 év körüliek :) Kiváncsi lennék rá, hogy mennyire tudsz elbújni az avatott szemek elõtt, úgyértve a korod mennyire nem látszik :)
Hát, ezzel önmagában nincs is gond, én is bepróbálkozom idõsebb csajoknál. Egyrészt bejönnek ja, sokszor szexisebbek és jobb a kisugárzásuk mint a fiatal kis egymást másoló csitriknek. De tudom h sok értelme nincs, de amikor az esély kb 0 akkor lenyugszik az ember és így még bármi összejöhet :) Amúgy meg örülj neki! Miért zavar? Nem tudom, milyen kapcsolatokban gondolkodsz, de egy 20 éves fiú már simán hozza azt amit egy 28 éves, sõt, igaz max szex terén :D Am. meg ha öregebbnek akarsz kinézni, öltözködj elegánsan, erõsebb smink, hordj magassarkút, ilyesmi jut eszembe...
Nemtõl független tanács: Ha zavar, hogy fiatalabbnak néznek, túl fiataloknak tetszel, akkor ismerkedj olyan helyen, ahol a KOROD a belépõ! Azaz olyan helyen, ahol a fiatalabbak nincsenek jelen, vagy azért mert nem az õ vadászterepük, vagy mert nem is engedik be õket. -idõsebbeknek szánt szórakozóhely; színvonalasabb kávézó...stb; egyetemi könyvtár... Vagy olyan helyen, ahol eleve tisztában vannak a koroddal. -egyetem, tanfolyam, munkahely... Engem is fiatalabbnak néznek. 28 létemre még mindig rendszeresen elkérik a személyimet, de ismerkedésnél még nem okozott gondot. Korábban sem. Az összes barátommal/pasimmal/párommal olyan helyen ismerkedtem meg, ahol egyértelmû volt, hogy "nem lehetek fiatalabb, mint X... akármennyinek is tûnök" vagy olyan helyen, ahol nagyon hamar kiderült a pontos korom.
Én pasi vagyok, és most leszek a héten 24. És mindenki 30 vagy annál is többnek néz... Már 14 évesen se kértek személyit sehol semmihez, akkor volt elõnye, de mára már nem lényeges.Még így se, hogy nincs most senkim.Mert nekem érett nõ kéne, nem középiskolás, vagy akármilyen... Ez ellen sokat nem tudsz te se tenni, meg én se.
2-es vagyok. Igen, folyton ezzel jönnek, hogy majd 10 év múlva de jó lesz, letagadhatok több évet és látszik, hogy nem öregszik úgy a bõröm, mint másnak stb. De mit érek most vele, ha a magány a sorsom, mivel egy 13-15 éves kislány nem jó semmire sem? Nem az ostoba, mindenkit megdugok típusú srác vagyok, normális kapcsolatra és majd családra is vágyom már lassan, de így elég nehéz, ha mindenhol úgy kezelnek, a külsõ adottságaim miatt, akik nem ismernek, mint egy taknyos tini kölyköt. Értelmileg meg már tiniként is elõrébb jártam rég a kortársaimnál.
engem is 22-24nek néznek 28 évesen pasiként:D
Bátyám 27 éves és tök fiatalnak néz ki, a barátnõje 22 éves, most nem értem, miért kell ebbõl problémát csinálni, szerintem fordítva is belefér 4-5 év a hölgy javára, nem a középkorban élünk. Utolsó, szerintem késõbb te is örülni fogsz ennek az adottságodnak, mert késõbb fogsz megöregedni.
Üdv a klubban, 23 éves vagyok, igaz srác, de kinézek ilyen 16-18-nak max és eddig ilyen 13-15 év körüli kiscsajok tapadtak rá csak.
Amúgy a külsõ nem minden, a viselkedés a lényeg. Attól senki nem fog fiatalnak nézni mert szép a bõröd, v kevés sminket használsz. A túl sportos öltözködés már többet számít, de igazából azon van a hangsúly, h hogyan viselkedsz, egy 30hoz közelítõ nõt nálam az választja el a 18-20 évestõl h jóval érettebben gondolkodik, kifinomultabb a stílusa és a viselkedése.

Fiúk és férfiak, lényok és nők, akik ismeritek a jersey vagy geordie shore-t! Nektek bejönnek az ott szereplő nők és oasik? Mi a véleményetek a stílusukról és viselkedésükről?

http://www.google.com/search?hl=en&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp=..

Legjobb válasz: A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító

A csajokat dugnám. De a viselkedésük szerintem undorító
A reklámokat láttam, illetve volt, hogy nem kapcsoltam át idõben és akkor elszenvedtem pár percet. Ezek nem pasik és nem nõk. Egyik sem.
jersey shore. t állandóan néztem imádom Jwoww és Snooki, fiukbol meg Mike, Pauly D a kedvenc de mindegyiküket imádom:) ) Geordie shore.t nem nézem szánalmas koppintás a lányok rondák a fiúk beképzelt parasztok. Jerseyben legalább formák voltak!:)
Sokak szerint Snookyra hasonlítok :DD Vinnyt és Pauly D-t szúrnám :) Imádom a stílusukat, eszméletlen nagy arcok :-)))
Minden részt láttam a Jersey Shore-ból és eddig a Geordiból is. Mindkettõt imádom. A Jerseybõl nekem Vinny és Pauly jön be nagyon, Ha fiú lennék és lányt kell mondani akkor egyértelmûen Snooky! :D Geordieból a fiúk közül egyértelmûen Gaz, aki egyébként hasonlít Robbie Williamsre :D most a 3. évadban már bejön James és az új fiú, Ricci. Jaynek egyébként úgy néz ki mint Patrik a Sponge Bob-ban xd a lányok közül Charlotte, imádom és még Vicky. 19/L
James a geordiból nekem oké lenne (:

A nőknek bejönnek az orvosok/orvostanhallgatók?

Arra gondolok, hogy tényleg vonzónak tartják-e az ilyen területen dolgozókat, vagy esetleg csak magas fizetést(ami sajnos nincs is) látnak bennük?

Legjobb válasz: Az vonzó, hogy általában az ilyen emberek mûveltek és nem munkakerülõ, léhûtõ alakok. Én is karrierista vagyok, engem nem zavar, ha valaki mindig munkában van.

Az vonzó, hogy általában az ilyen emberek mûveltek és nem munkakerülõ, léhûtõ alakok. Én is karrierista vagyok, engem nem zavar, ha valaki mindig munkában van.
Az intelligencia tapasztalataim szerint nagyon-nagyon sok nõt taszít, mert egy intelligens férfi mellett kevesebbnek érzik magukat. Az orvosok és orvostanhallgatók pedig ha nem is mûveltek, de mindenképpen intelligensek, mert különben nem oda járnának ahova. Aztán sokakat zavar, hogy viszonylag kevés egy orvostanhallgató szabadideje, ez teljesen jogos érv egy lány részérõl. Ami viszont engem nagyon zavar, az az, hogy mostanában divat az orvosokat, orvostanhallgatókat utálni. Rendkívüli mértékben zavar az, hogy az EÜ összes hibáját a mi nyakunkba akarja varrni a társadalom. Az átlag ember sajnos úgy tekint egy orvostanhallgatóra, mint pénzéhes, nemtörõdöm, nagyképû emberre, pedig ez csak kevesekre igaz közölünk. Az ember itthon nem tiszteletet kap azért, mert küzd, hogy jó orvos legyen, hanem megvetést. Sajnos. Igazából nem véletlenül mennek el a frissen végzett orvosok innen, nem csak a fizetés az oka, hanem a társadalmi megbecsülés teljes hiánya. Egy medikus
nem.
Nekem nagyon bejönnek :-)
Igen, vannak nõk, akiket zavar az intelligencia, bár én ezt sosem fogom megérteni. Mit kezd bárki egy unintelligens emberrel? Mert én azon kívül, hogy hülyét kapok nagyjából semmit. Szóval nem az számít, hogy orvostanhallgató, felõlem fodrász is lehet, csak legyen intelligens, akkor nyert, de ilyenbõl elképesztõen kevés van. Sokkal kevesebb, mint jóképû férfibõl.
Nekem maximum annyiban "jönnek be", hogy intelligensek, ami számomra nagyon is fontos egy kapcsolatban. (Sõt, szeretem, ha egy pasi okosabb nálam, és érzem, hogy van hova fejlõdnöm mellette :) ) Egyébként nem választanék a munkája miatt senkit, de nem hátrány, ha orvos/orvostanhallgató az illetõ :)
nem ettõl függ. engem nem az gyõz meg róla, hogy kedvelek-e valakit, hogy mit dolgozik, vagy mennyi a fizuja, a személyisége a lényeg. viszont ha emiatt a munka miatt nincs rám ideje, az már zavar. de amúgy semmi köze ahhoz, hogy tetszik-e vagy nem
Orvostanhallgatóval nem volt dolgom, de pl. egy elég tapló és ronda fiatal orvost ismertem meg nemrég. Na õ is volt valaha hallgató. Magas fizetés orvosként? Itt? Egy kukás több pénzt visz haza és az nem presztízsmunka.
mivel én orvostanhallgató vagyok így engem egyáltalán nem zavar, sõt nálam elõny is a közös érdeklõdés miatt. De persze nem hátrány semmilyen más szak, munka sem... 20/L
Nekem bejönnek...
Nem. Ez is csak egy foglalkozás...
felõlem akár pék vagy szociális munkás is lehet, nem ezen múlik a vonzalom.
Csak akkor ha jóképû. Nem fogok randizni egy kövér, csúnya sráccal csak azért mert orvostanhallgató.
nem találom vonzónak, mint a többi férfit. Sõt kifejezetten hátrány, hogy sok idõt szentel a munkájának és a családja háttérbe szorul.
De csak azért, mert azon fáradoznak, hogy más embereken segítsenek...

Nektek bejönnek az olyan lányok, aki egészségtelenül önzetlenek, tehát régimódiak és a férfi az úr jelszóval mindent megtesz neki? Vannak még ilyen nők?

Legjobb válasz: Ez gyakorlatilag szubmisszió, nekem meg velem egyenrangú ember kell, nem pedig egy seggnyaló.

Ez gyakorlatilag szubmisszió, nekem meg velem egyenrangú ember kell, nem pedig egy seggnyaló.
Biztos vannak, de nekem nem kéne. Jobban szeretem a szeszélyes lányokat. :D
nekem bejönne egy ilyen lány, de jó tanár vagyok szóval mindenkit háziasságra nevelek.Kivéve magamat.
kipróbálnám, de nem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon is élveznék egy ilyen kapcsolatot. amúgy nyilván vannak olyan nõk akik kifejezetten élvezik az alárendelt szerepet.
Én néha ilyen vagyok máskor meg minden csak pont ez nem
Nem. Biztos vannak.
hát azért mindent ne tegyünk má' meg nektek... Lehet egy nõ odaadó, házias, stb, anélkül, h szolgalelkû cseléd lenne
Nekem bejönnek az ilyen nõk. Sokkal inkább mint a mostani divat-feministák. A feminizmus családellenes. És a férfi a családfenntartó, nyilván õ a ház ura. És ez nem azt jelenti, hogy elnyomja a nõt. Ez több száz ill. több ezer évig így volt és ez most is így lenne rendjén. Sajnos nehéz ilyesfajta rendes nõt találni. 27/F

Nektek bejönnek az ilyen "erős" nők?

http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/05/30/45/gina-carano..

Legjobb válasz: Ezek rád ütnek egyet, ottmaradsz.

Ezek rád ütnek egyet, ottmaradsz.
nem
Az elõbb is kértem: ne kelljen már véleményezni az összes nõt ábrázoló képet az interneten, baromi fárasztó meló lenne. Alakítsd ki szépen, önállóan a véleményed, de nélkülünk.
be
ez nem erõs, ez csak kigyúrt. az egyáltalán nem biztos, hogy haszna is van az izmainak, ezek pasiban is csak látványra jók, másra nem. egyébként tetszenek a kigyúrt nõk, de nem õ.
õ szexi szerintem
Nem igazán szeretem az izmos nõket, de ez valamiért tetszik.Mondjuk engedélykérés nélkül nem paskolnék rá a fenekére...:)
Ha nem b*sz át, akkor igen.
Ha érdemes küzdeni érte, és sok idõ után nem azt mondja, hogy bocsi csak barát akkor igen.
Na fiam, ha egyszer sikerül egy ilyen nõt találnod ott ne hagyd, mert többet nem nagyon fogsz.
Ha saját magától ilyen és nem csak ilyen akar lenni, akkor igen.
Mondjuk azért az sem mindegy, hogy veled szemben van tartása, de egy machonak meg gondolkodás nélkül odaadja magát seperc alatt. Mert a legtöbb nõ esetében inkább errõl van szó.
Nem. Mert megkapok bárkit egy éjszaka alatt. Õszintén nem tudnám megmondani, hogy hányszor hallottam az "én nem vagyok olyan lány" szöveget... Rengetegszer, és mind olyan lány volt.
Inkább csak az ilyen nõk jönnek be, attól függõen ha komoly kapcsolatot akarok. De nem tudom én 26 vagyok, nem hinném hogy le vagyok maradva, de az hogy 3 hét után nem volt sex az hol sok idõ?:D Én akit 2-3 hét után megkapok nem is tudom komolyan venni. A minimum 1 hónap, de az nagyon a minimum.
Fõleg akkor, ha kiderül, hogy nálam nem tudta tartani magát.
A kérdező hozzászólása: És miért jó, miért elõnyös ez a fajta viselkedési forama?
Ha ez tényleg így van, akkor viszont megnyerted a fõnyereményt. Amikor majd megkapod, rádzúdítja majd minden addig elfojtott szexuális energiáját, csak gyõzd tartani a tempót!
Akkor te el ne hagyd, mert nem találsz még egy ilyet, drága gyermekem.
A kérdező hozzászólása: Akivel ismerkedek lánnyal, az olyan hogy senkinek. Legjobb pasi is megkörnyékezte és kinevette, hatalmas tartása van. 3 hete járok vele és semmi nincs még. Eléggé konzervatív, nagyon tud parancsolni ösztönein.
Azt nem tudhatom hogy megéri e, mert az elején sokan a legtutibb képet mutatják magukról. De változó szerintem ez bizonyos kor után....szóval 2 hetet kapna se több se kevesebbet.

Nektek bejönnek az ilyen formás nők?

http://gostosa.tumblr.com/post/52868295675

Legjobb válasz: Fúj, minek nézel engem, bocs, de én a vékony csajokat szeretem, ez van :s

Fúj, minek nézel engem, bocs, de én a vékony csajokat szeretem, ez van :s
huhuuu... de be ám! micsoda formák!!!!
Van köztük amelyik bejön, van amelyik nem. Nem lehet egy kaptafára ráhúzni minden kicsit teltebb nõt. Még ha az arctól eltekintünk is, akkor is nagy különbségek lehetnek telt és telt között, az egyedi anatómiai felépítés miatt. 26F
azért van közöttük szemrevaló :)
elsõ hozzászóló mekkora egy paraszt vagy!!!!! Mit kell fújjolni egyébként nekem sem jönnek be ezen csajok, de azért nem fújjólok, mint egyes kretének, biztos találnak õk is maguknak párt, hisz nem mindenkinek a pálcika jönn be
hát ezek már túl szélesek hozzám
Legjobb! Imádom az ilyen lányokat.
Nekem csak az ilyenek jönnek be! Nem kell pálcikaember lehessen rajta mit fogni! :)
Nekem nagyon bejönnek!! ;) De volt 1-2 kép ami annyira nem volt jó, de maga az ilyen idomok nagyon tetszenek!! 27/F
tapasztalataim szerint nem minden srác álma ez.. :/
áll a farkatok rájuk , fiúk!!!:)

Nektek bejönnek az ilyesmi testalkatú lányok/nők?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0l5uhIIgO1qdv19io1_500.jpg Nekem ilyesmi a testalkatom, csak nagyobb a mellem. És talán izmosabb a lábam, mert kézizek.

Legjobb válasz: Mi lenne, ha olyan képet linkelnél, amin látszik a csaj alakja? Mert oké, hogy nincs rajta ruha, de ettõl még ilyen szempontból xar kép. (más szempontból is, de ez most nem a téma tárgya. Minthogy semmi nem látszik a csajból (értsd: nem tudom, hol ér véget) nem tudom eldönteni.

Mi lenne, ha olyan képet linkelnél, amin látszik a csaj alakja? Mert oké, hogy nincs rajta ruha, de ettõl még ilyen szempontból xar kép. (más szempontból is, de ez most nem a téma tárgya. Minthogy semmi nem látszik a csajból (értsd: nem tudom, hol ér véget) nem tudom eldönteni.
Szép, nekem legalábbis bejön.Akkor a te alkatod is be jön.
A kérdező hozzászólása: :)
Ez olyan kérdés volt, hogy szeretnél egy ötöst a lottón? D Igen!!
Persze, ez a magamrahúzom-széttömöm fajta testalkat :D
Igen be.Legyen rajta mit fogni.
A képen lévõ igen, fõleg, ha gyári vörös...
Igen! Ilyen az igazi nõies testalkat! Egyébként vörösbõl én is csak a "gyárit" szeretem. :D
A kérdező hozzászólása: Hát nekem szõkésbarna hajam van.
Miért, te ellenálhatatlan vagy?
6-os vagyok. Ebben az esetben, szerintem nem mernek :D
Ha annyira ellenállhatatlan lennél, akkor nem a GYK-n tennél fel "párkeresõ" kérdéseket... Ez van, kemény világot élünk :(
Be bizony, naná, mernék bizony, én ilyen nõt keresek csak ritka sajnos az ilyen, kérdezõ ha tudsz ilyet légyszíves nevet és címet is küldj ;))))))
Én megpróbáltam, majdnem összejött. Ez 3 hónapja volt, azóta szeretem, sajnos õ mást...
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyesmire. :D Kívül gyönyörû, belül bájos, kedves.
*tartja magát . bocsi, elírtam :D
úgy érted, hogy a kívül belül tökéletes csajok?? Tehát jól néz ki, jó alak, ez mellé ami ritka, hogy tartja gát, tehát nem ribanc, hanem kedves stb.. tisztában van vele, hogy jó csaj mégis a földön jár. Ilyenre gondolsz?
Kevesen mernek kezdeni egy ilyen nõvel :) .
Nekem igen. Ilyen a barátnõm! Mertem...
hát ha ellenállhatatlan akkor hogyan állhatnék már neki ellen?
Attòl függ mennyire ismerem.Ha tudom hogy semmi esèlyem ekkor nem is kezdek bele.
csak ha nagyon kedves és küld jeleket, ha nem akkor leszarom :) f19

Fiúknak bejönnek az ilyen külsejű bajor csajok? Csak mert a német nőket mindig lecsúnyázzák alaptalanul.

http://kepfeltoltes.hu/view/111209/Bajor_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: "Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve. " Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt csinálod?

"Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve. " Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt csinálod?
Nem minden bajor lány ilyen, amugy meg sárga a foga:S
a bajor nõk szebbek. A svábok baromi rondák. szõke lapuló haj vagy vörhenyes haj, ronda béka szemek, sápadt arc, torz alak, széles csípõ
A kérdező hozzászólása: Csak közlöm veletek hogy biológus vagyok és tudom, hogy a fogak sárga színét fõként a genetika dönti el. Ha neked olyan génjeid vannak, hogy sárgák a fogaid, akkor naponta 50 szer is moshatod, akkor is sárga lesz. Ez TÉNY! Amúgy az emberek több mint 90%-ának sárga a foga, úgyhogy ezen nem lehet lovagolni. De a kérdés nem a csaj fogairól szól.
Nagy részük tényleg nem valami szép... Persze vannak kivételek. Nem véletlenül mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek:) Úgyhogy ne reklámozd itt a németeket:D
Be.
*Legalább az étkezések után kéne
Mindennap 2 fogmosás és nem sárgul be az embereknek a foga, és vannak olyanok akiknek gyönyörû fehér fogaik vannak és még életükbe nem fehérítették ki...De ne vitatkozzunk a fogakon:D
Nekem bejön ez a csaj. De vajon a többi bajor csaj is ilyen jól néz ki?
Be bizony! :)
A kérdező hozzászólása: Sárga a foga DDD? Minden embernek sárga a foga, ha nincs photoshopolva, vagy nincs fehérítve.
Jah nem is értem miért.
Egy igazi bajor sörkihordó csaj nagy mellekkel, nagy seggel, szõke hajjal, legalább 70kg-mal! :) ) hmmmm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!