Találatok a következő kifejezésre: Bejöhet velem férjem (11 db)

A budapesti János kórházban van most látogatási tilalom? A férjem bejöhet velem vajúdni a szobába?

Legjobb válasz: A barátnõm tavaly januárban szült ott, épp látogatási tilalom volt, de a férjét beengedték a szülésre.

A barátnõm tavaly januárban szült ott, épp látogatási tilalom volt, de a férjét beengedték a szülésre.
szia, sajnos nemtudom most van -e tilalom, de úgy hallottam tavaly beengedték a kispapákat ha bevoltak oltva. -persze nem hiszem hogy ellenõriznék, vagyis nemtudom elképzelni hogy hogyan-
Kérjen igazolást a háziorvostól, hogy nem beteg, esetleg be is van oltva. És akkor bemehet úgy tudom. De Jánosban eddig elég rugalmasak voltak.

Holnap megyek uh-ra, 13 hetes terhes vagyok. Bejöhet velem a férjem? Õ nagyon szeretné látni a kis porontyot. Egyáltalán érdemes bejönnie?

Legjobb válasz: Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi

Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi
Velem a 8. heti uh-tól kezdve mindegyik uh-n ott volt a férjem. Ne hagyja ki a férjed se ezt az élményt!!!!!! Dia
Velem mindenhová mindig jön a párom. 12 hetesen meg olyan aranyos kis izgõ-mozgók már, érdemes megnéznie! Ebbõl a korból származik az elsõ fotónk is róla!:-))
Nekem itt(N.o)hüvelyi uh-t csináltak, így mondtam a férjemnek, hogy inkább ne jöjjön.De aztán úgy is jött ki, hogy dolgoznia kellett. ha téged nem zavar, akkor azt mondom, hogy menjen, mert tényleg nagy élmény lessz. (Velem a fe´rjem szülésnél volt végig bennt.)
Szerintem is menjen veled nyugodtan. Az nagyon jó, ha már most ennyire érdeklõdik a pici utód iránt, erõsebb lesz a kapcsolatuk is, ha már az elejétõl nyomon tudja követni õ is a fejlõdését. Sok kispapi ugyanis ilyenkor még nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hüvelyi UH is lesz, ha téged nem zavar és megengedik (mert van, ahol a 12 hetinél nem), csak bátran!
Az én férjem is meg volt bolondulva, hogy látni akarja, de fõleg hallani a szívhangját, és nagy csalódás volt, mert Tatabányán nem engedik be az apukákat :( Vizsgálat után a doki a kezembe nyomta a fotót és azt mondta, hogy azoknak akik nem jöhettek be....
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Bejöhetett a férjem is, nagy élmény volt mindkettõnknek. Ez a kis bébi folyamatosan mocorgott, megmutatta magát elõrõl-hátulról. Tündéri volt!!!:) )

Szülőszoba látogatásra bejöhet velem a férjem?

Legjobb válasz: amikor én voltam, Velem beengedték :)

amikor én voltam, Velem beengedték :)
SOTE I-en igen. A felkészítõ tanfolyam egyik alkalma csak errõl szól.
Uzsokiban is be lehetett menni.
Dél-Pestibe is
Be persze. Nem is szültem volna ott, ha nem engedik.(apás szülés volt, had lássa hol lesz)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én a Margitba szülök, gondolom akkor oda is beengedik.Mindegy eljön velem aztán meglátjuk :-)
Margitban is beengedik!


Kombinált tesztet csináltatok az Istenhegyi Géndiagnosztikán Hajdú Krisztinánál. Kapok az ultrahangról DVD-t, és a férjem is bejöhet velem az ultrahangra?

Legjobb válasz: Szia! Én is nála voltam. Igen, bemehet veled és kapsz is dvd-t. Nagyon jó fej nõci, mindent szépen elmagyaráz és hihetetlen alapos. Nem fogod megbánni, hogy oda mentél..nekem nagyon pozitív a tapasztalatom. Sok sikert!!

Szia! Én is nála voltam. Igen, bemehet veled és kapsz is dvd-t. Nagyon jó fej nõci, mindent szépen elmagyaráz és hihetetlen alapos. Nem fogod megbánni, hogy oda mentél..nekem nagyon pozitív a tapasztalatom. Sok sikert!!

A vajúdás közben a vajúdú helyiségbe bejöhet velem a férjem a Szent Imre Kórházban?

Vagy már csak a szül?szobába jöhet be?

Legjobb válasz: Bocsánat nem vajúdú, hanem vajúdó.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat nem vajúdú, hanem vajúdó.
a vajúdóba nem, azt olvastam; csak a szülõszobába. ezt én is bánom, mert pont akkor kell leginkább, hogy ott legyen. de végülis érthetõ, ha több anyuka szenved ott.

A férjem bejöhet velem a genetikai ultrahangra a Máv kórházban? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia.Hány hetes vagy?Én is oda megyek..Most várom a 3.babám és 9+2 vagyok:DÉs igen bemehet:D Az elõzõ babámnál nekem barátnõm jött be mert párom nem ért rá.

Szia.Hány hetes vagy?Én is oda megyek..Most várom a 3.babám és 9+2 vagyok:DÉs igen bemehet:D Az elõzõ babámnál nekem barátnõm jött be mert párom nem ért rá.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a agyors választ :-) 17+2 hetes vagyok
Igen bemehet veled. Nagyon kedves, profi a doki, Hajdú Krisztina a neve.

Budapesten a fehérvári úti rendelőben az ultrahangra bejöhet velem a férjem?

6 hetes terhes vagyok, jöv? héten mennék.

Legjobb válasz: Köszi, azt elsõre nem találtam, de akkor most megkeresem... :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, azt elsõre nem találtam, de akkor most megkeresem... :)
Kérdezd meg a terhesség címszó alatt, ott biztos, hogy kapsz választ! 19 heteske
Gyermekvállalás, nevelés / Terhesség
Az enyém bemehetett.

28-n lesz a legelső uh-m! A férjem bejöhet velem?

Veletek bement az els? uh-ra a párotok?

Legjobb válasz: szia! Hogyne! :) hadd töltse el a büszkeség , hogy mit "hozott össze" :) 1 kismama

szia! Hogyne! :) hadd töltse el a büszkeség , hogy mit "hozott össze" :) 1 kismama
Szia, én az 5. hét közepén leszek akkor, azért megyek ilyen "korán", mert már volt 1 vetélésem. Képzelheted, hogy izgulok ;) Lipótvárosi rendelõintézetbe megyek.
Szia, én is épp 28-án megyek Uhára :) Mennyi idõs leszel akkor? E.
Szia! Velem a 12.-ik hétig nem jött be mert hüvelyi uh-t csinált a doki. Bejöhetett volna de én akkor még nem akartam.Azóta viszont bejön és elsõ alkalommal nagy élmény volt neki hisz megmutatta azt is a kis drága hogy kukija van. Látni kellett volna azt az elérzékenyült arckifejezést:-) Egyik legszebb élményünk volt. Az elsõ uh szinte tuti hüvelyi erre azért számitsatok és ha magándokid van biztos beengedi.
Jah!Az elsõ uh-on sajnos nem jött be velem, de az azt követõkre mindig jött velem. Nekem magán orvosom van, õ nem ellenezte a dolgot, és el is magyarázta nekünk mindig mit láthatunk. /Az elõzõ válaszadó :D /
Természetesen. Nincs is jobb érzés annál, mikor a leendõ apuka is látja szerelmetek még apró gyümölcsét. :) Én 9-10hetesen voltam az elsõ uh-on, ahol még hüvelyen keresztült történt a dolog, szóval nem árt, ha erre is felkészíted a férjed.
attól függ hova mész magánrendelésen biztos bemehet, de pl Gyöngyösön az sztk-s rendelésen nem engednek be senkit veled
Szerintem mindenütt behemet, csak szólni kell a dokinak.
A kérdező hozzászólása: Elvileg a 7 hét közepén leszek! És Te? Hova mész uh-ra? Én Bp-n a Mávkórházba! Izgulsz? Én már nagyon!
A kérdező hozzászólása: Nyugi biztos nem lesz semmi baj nálatok se és nálunk se! :o) Nagyon boldog babavárást kívánok!
Székesfehérváron a kórházban nem.

A SOTE1-re bejöhet velem a férjem a hüvelyi UH-ra?

Legjobb válasz: Nem mehet.Ha akarod,hogy lássa,akkor a 20.hét után a 3D-sre menjetek el v.mikor.

Nem mehet.Ha akarod, hogy lássa, akkor a 20.hét után a 3D-sre menjetek el v.mikor.
Szia! Velem nem jöhetett be. Mi genetikai tanácsadáson voltunk. Üdv 11 hetes csaj anyukája
Szia! Ha genetikai vizsgálat keretében mész UH-ra akkor nem, mert futószalagon csinálják: még szinte fel sem öltözik az ember, már hívják be a következõt. Nesze neked betegjog. Üdv.
A genetikai tanácsadóra gondoltam én is.
A kérdező hozzászólása: Nem genetikaira megyek. 6 hetes vagyok.
Hüvelyire nem engednek be, de a 19.hetire nekem beengedték a párom...sõt ha elõbb tudom, hogy jöhet a 12.hetire is jöhetett volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!