Találatok a következő kifejezésre: Bejöhet a uh-ra (16 db)

Máv kórházba a 12 hetes uh-ra apuka bejöhet? Tényleg futószalag szerûen megy, pár perces vizsgálat? Nem kéne itt alapos vizsgálás?

Legjobb válasz: Apuka is bemehet, futószalagszerûen megy, várni is kell (nekem legalábbis kellett). Ha teheted, menj Hajdú Krisztina doktornõhöz uh-ra, õ pár perc alatt is kiszûri, ha valami probléma van. (Kedden vagy csütörtökön rendelt,amikor én voltam másfél éve).

Apuka is bemehet, futószalagszerûen megy, várni is kell (nekem legalábbis kellett). Ha teheted, menj Hajdú Krisztina doktornõhöz uh-ra, õ pár perc alatt is kiszûri, ha valami probléma van. (Kedden vagy csütörtökön rendelt, amikor én voltam másfél éve).
Attól még, hogy gyors a vizsgálat, még lehet alapos. Pár perc alatt egy ilyen idõs magzatnál a lényeges dolgokat meg lehet nézni. Ez a vizsgálat sajnos nem arról szól, hogy ti mozizzatok, hanem arról, hogy a babával minden rendben van-e, amit egy radiológus pillanatok alatt észrevesz, tehát nem kell hozzá hosszas vizsgálódás. Nyugi, nem lesz gond. Értik a dolgukat.

A Szent Imrébe megyek 18. heti UH. Ra, a párom bejöhet velem megnézni a babát?

Még nem látta a babát UH-n,csak képen,nem tudom,hogy kórházba hogy megy ez...eddig magánrendelésre jártam,a doki azt mondta 18.hetit a kórházban csináltassam,gondolom szabadságra ment amiatt...

Legjobb válasz: Nem.Több anyuka megy egyszerre be az uh.-ra.

Nem.Több anyuka megy egyszerre be az uh.-ra.
A kérdező hozzászólása: Engem a Bárfai utcaiba hívtak, a nõdokim a magánrendelésén ismegcsinálja a nagy UH-t, nem is értettem miért küldött be a kórházba...talán mert az afp-t is ott csinálták, aztán tudja, hogy egyetemista vagyok, és nem akart lehúzni...
nem a Fehérvári úti rendelõbe kell mennetek? Én oda járok, még nem küldtek semmiért át a kórházba. Ott az van kiírva, hogy az elõjegyzett betegek esetében bejöhet a hozzátartozó is. 10 hetes
? érdekes. de még mindig nem értem, hogy van akit a Fehérvárira, van akit a kórházba néznek meg? én a kórházba csak szülni tervezek, azt sztk-ban meg van minden: hüvelyi, hasi, vérvétel, stb.
A 18. heti a nagy genetikai uh, azt csak kórházban vagy sztkban lehet megcsinálni, magánrendelésen nem. Én sjnos csak missed ab miatt voltam a szt Imrében uh-on, az éppen rendelõ doki rém bunkó volt, egyszerre többen voltunk bent öltözni, szóval szerintem sok jóra ne számíts, ami a párod beengedését illeti... Most sztk rendelésre járok (akkor magán dokim volt, õ ott dolgozik a szt. Imrében, most sztk-ba járok, és sokkal normálisabbak a körülmények.) 18 hkm

A 12 hetes uh-ra bejöhet velem a párom a nyíregyházi kórkázban? Hasi vagy hüvelyi uh lesz?

Legjobb válasz: Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 12 hetes ultrahang hüvelyi volt és a párom bejött. Nem volt belõle probléma. Képet nem adtak.
Uccsó!Ez érdekes, mert nekem sem engedték be a párom egyik genetikai uh-ra sem, pedig eü.dolgozó vagyok, és a kép tényleg 1000 Ft.
Uccsó vok.És képet mindegyikrõl kaptam ingyen.
Nekem eddig 4 vagy 5 uh, -m volt és mindegyiknél bent volt a férjem!Nem kérdeztük csak jött be velem és nem mondták hogy menjen ki!Szerintem bemehet mért ne mehetne, ráadásul biztosan õ is szeretné már látni a picikét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég eltérõek voltak, majd akkor kiderül, ha ott leszek. Az viszont akkor biztos, hogy hasi uh, mert ezt még csak az elsõ válaszoló írta meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és részletes választ.Neked is boldog babavárást:)
Hát nemtudom mért ne mehetne be a férj?Nálunk ez soha nem volt probléma!Úgylátszik nem mindenhol egyértelmû ez!Mért beakar menni és kiküldték vagy hogy?A képért soha nem fizettünk sõt a doki volt hogy megkérdezte volt hogy automatikusan a kezünkbe nyomta!
A helytõl függ hogy bemehet-e. Aki a konkrét kórházról írt, annak hihetsz. Nálunk -bpest-pl. csak bizonyos idópontokban lehet papával menni, külön így kell kérni. A normál nagyüzemben két kismama öltözik, míg egyet vizsgálnak, és pucér popsival váltják egymást- na ilyenkor természetesen nincs bent apuka. Magánnál csak Te vagy bent egyszerre, ott nem fogják kizárni az apukát. Érdeklõdj telefonon.
Elõzõ vagyok, hüvelyi volt nekem is, én azt olvastam hogy a 12 hetes mindig az. Plusz nekem megnézték hason k eresztül is. Inkább készülj erre.
A Nyíregyháziban nem engedik be a párunkat! De hasi uh van, nekem már 9hetesen is az volt! 38hetes
Eslõ vagyok ismét, én konkrétan a nyíregyházi kórházra gondoltam, mert én helybeli vagyok, teljesen biztosra mondom, hogy apuka nem mehet be és képet se adnak ingyen kérni kell 1000Ft, van fogadott dokim, dr. Karászi Gyula, hozzá járunk havonta, a magánrendelõbe õ vizsgálat után az uh-ra bahívja a férjem mert ez természetes, hogy õ is láthassa a kis drágánkat, de ez a magánrendelõben van így, mert a kórházba a kötelezõ genetikai Uh-ra nem mehet be a kismamán kívül senki, remélem tudtam segíteni:)

Mikor ment veletek először a párotok UH-ra? Ha a 10. héten, akkor bejöhet?

Legjobb válasz: Én Szegedre járok, és teljes mértékben orvos-hangulat-függõ a dolog, hogy beengedi-e vagy sem. Minden alkalommal rá kell kérdeznem. Szerintem máshol is így lehet. Kérdezz rá, miután egyedül bementél (még a vizsgálat elõtt), hogy megengedi-e, hogy a párod is megnézze a kisbabát, és talán akkor nem lesz elutasító.

Én Szegedre járok, és teljes mértékben orvos-hangulat-függõ a dolog, hogy beengedi-e vagy sem. Minden alkalommal rá kell kérdeznem. Szerintem máshol is így lehet. Kérdezz rá, miután egyedül bementél (még a vizsgálat elõtt), hogy megengedi-e, hogy a párod is megnézze a kisbabát, és talán akkor nem lesz elutasító.
A 18.héten látta elõször a babánkat és nagyon élvezte, egész végig dumált :D Édes volt, mint egy nagy gyerek, annyira élvezte és minden második mondata az volt, h -Minden rendben ugye? Ahogy megtudtuk, h terhes vok vettem egy farmer kiscipõcskét és azóta ott figyel az éjjeliszekrényén :o) a mellkasára teszi, nézegeti, simogatja, puszilgatja! Üdv: 36hetes pocakos
4 hetesen voltunk eloszor, mindig bejon meg megvan sertodve ha esetleg azt mondom h ha van dolga megyek egyedul a dokihoz..neki nagyon fontos , h jelen legyen ..es izgul mint egy ovis ..imadnivalo
A 6. héttõl minden egyes vizsgálatra jön velem, fel sem merült bennem, hogy a doki ne engedné be. Az elején még dirigált neki a doki, hogy ide üljön, meg oda álljon, de mostmár ismerjük a „dörgést”, hogy mikor mit kell csinálni. Amúgy azt hallottam, hogy az én dokim nagyon bírja, szinte elvárja, hogy a leendõ apuka kísérgesse a leendõ anyukát. 24 hetes kismami
Orvosfüggõ és kórházfüggõ is. A 18. hetire bejöhetett a párom, de a végefelé már nem (ez volt az új szabály a kórházban)...Kérdezz rá mindenképpen!
Az én férjem 16 hetesen volt benn uh-n elõször addig csak már kész képrõl látta. Ha szeretnéd, hogy bemnejen, orvos nem tilthatja meg. Nagyon nagy élmény volt neki. Nagy "behemót" létére mindig úgyanúgy elérzékenyül.
Velem bejön, a 8. héttõl kezdve. Márcsak azért is, mert elég hepe-hupásan indult az egész terhességem, problémás volt az eleje. Most már minden rendben, de csak akkor nyugodt, ha õ is bennt van és látja Õt.
11:51es válaszoló jó olvasni a soraidat. Kérdezõ, bocsi ha nem a kérdésedre válaszoltam!
Szerintem is orvosfüggõ.Ahova én járok, oda nem szoktak bemenni az apukák.Legalábbis kint várakoznak:)
Bármikor bemehet. Az én párom jött mindegyikre, de a 12. hetesen már többet lát.
Az én párom is bejön velem mindig, a dokim simán megengedi. Múltkor pl.: felvette a telefonjára a picur szívhangját és azóta is ezzel szokott dicsekedni az ismerõseinek.:-)

Hódmezővásárhelyen bejöhet a vőlegényem hüvelyi uh-ra?

El?re is köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Persze!Amikor te következel simán menjen be õ is veled,nyugodtan.Nagyon kedvesek! Boldog babavárást!

Persze!Amikor te következel simán menjen be õ is veled, nyugodtan.Nagyon kedvesek! Boldog babavárást!
És mégis, mit keresne ott?
A kérdező hozzászólása: Szerinted? Megnézné, hogy mi látszik már a babából, tudom, hogy még nem annak mondják!!! Ennyire hihetetlen, hogy látni akarná a gyerekét nagyon mini korában is???
A kérdező hozzászólása: Mármint velem, attól mert kihagytam egy szót, szerintem egyértelmû akkor is hogy kísérõnek jönne be!!!
Persze. Legalábbis nálam hüvelyi ultrahangon bent volt anyukám meg barátom is egyszerre :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ment a zöld kéz!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!:) ))

7 hetes uh-ra bejöhet a férjem szerintetek?

Szívhangot megyünk hallgatni. Szeretném, ha hallaná! Bejöhet?

Legjobb válasz: Szerintem igen.

Szerintem igen.
12 hetes UH(hüvelyi) szeretett volna már bent lenni a párom, és az asszisztens nõ szólt, h ne jöjjön én rákérdeztem miért ne? Erre az volt a válasz, h mert hüvelyi UH lesz. Mondtam neki h engem nem zavar, nem hiszem h látna olyant ami új lenne, hisz õ a gyerekünk apja. Szóval nyugodtan menjen ha õ is akar, neki ugyanolyan joga van látni a babát.
Velem is bejöhetett a párom, úgy van berendezve a rendelõje, hogy amíg a hüvelyi vizsgálat folyt, addig egy paravánnal elválasztott részben voltam, majd felöltözés után átmentünk az ultrahangos készülékhez. Ja, és tb-s rendelés.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Magándoki! Már voltunk két hete, akkor még csak petezsák volt. Akkor nem jött be, nem is lett volna értelme, fõleg, hogy fotót is kaptunk. De a szívhangot szeretné hallani!
Velem mindig bejön a férjem. Vizsgált is elõtte az orvos nem küldte ki.
Magándokihoz minden további nélkül! Sztk-ban nem biztos...
Nálunk már a 6. hetire is bejöhetett, együtt izgultunk eddig végig minden UH-t :) de igaza van a többieknek, nem minden doki szereti :(
Nálunk az elejétõl kezdve bejöhetett volna, de a 12. heti uh-tól kezdve jött be, mert akkor már látott is valamit, addig mindig kint megvárt.
Igen. de ez doki függö. Mi beültünk az irodájába, ott kikérdezett mindent beírt a gépjébe, majd átmentünk a másik szobába ahova a párom nem jöhetett és ott megturkászott. majd mikor kezdte az UH-t akkor behívta. amikor már nem hüvelyi volt akkor mikor öltöztem fel akkor hívta be.
Miert ne mehetne be? Nalunk az elson meg nem volt ott, de az utana kovetkezo ketton igen, mindketto huvelyi UH volt, es a hasamtol a labaimig le voltam takarva egy lepedovel, ugyhogy en sem ereztem kenyelmetlenul magam, es tudtunk csak a monitorra figyelni.

Bejöhet velem a férjem az UH-ra?

A kerületi SZTK-ba járok terhesgondozásra, jöv? héten lesz a 12. heti vizsgálat. Vajon a férjem megnézheti az UH-n a babát, vagy ez SZTK-ban nem szokás? Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Persze hogy bemehet! És menjen is be, én javasolom nektek! :) Elõre is jó babónézegetést :)

Persze hogy bemehet! És menjen is be, én javasolom nektek! :) Elõre is jó babónézegetést :)
Szerintem ezt Sztk-ja válogatja. Nálunk nem jöhet be a hozzátartozó, az ajtóra is ki van írva. De kérdezd meg, lehet, h nálatok bemehet. Nagy élmény lesz neki!
Egesz nyugodtan!Egy felejthetetlen erzes kerit a hatalmaba teged es otet is, foleg mikor meglatjatok egyutt eloszor a babot! Mi most voltunk 2 hete a ferjem csak 6 hetesen latta a beby-t utoljara, ...de azt az arcot mikor eloszor meglatta az uh-n a babat!Felejthetetlen!Foleg mikor kiderult h allitolag fiunk lesz...arrol ne is beszeljunk... :o) Szerintem semmi esetre se hagyjatok ki!Vagy ha a doki viszakozik esetleg kerd meg h csak 1 par perc ereig mehessen be mig megmutatja neki is a kicsit.De szerintem ez ma mar mindenhol 1 normalis dolog es mar nem akadnak fenn rajta. Gratula a babahoz! 18 hetes pocakos!
Persze, hogy igen!
Biztos hogy mindenhol változó, Tatabányán nem engedik be sajnos :(
Az én párom nem jöhetett be, de utána kimerevítette a képet a doki, és azt megnézhette. Azt mondta azért nem jöhet be, mert hüvelyi ultrahangot csinált, és azt nem igazán szeretik az apukák.

Holnap megyek uh-ra, 13 hetes terhes vagyok. Bejöhet velem a férjem? Õ nagyon szeretné látni a kis porontyot. Egyáltalán érdemes bejönnie?

Legjobb válasz: Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi

Persze hogy érdemes! És persze hogy bemehet veled! Sõt! Ha javasolhatom, menjen is be veled mindenképp! :) Puszi
Velem a 8. heti uh-tól kezdve mindegyik uh-n ott volt a férjem. Ne hagyja ki a férjed se ezt az élményt!!!!!! Dia
Velem mindenhová mindig jön a párom. 12 hetesen meg olyan aranyos kis izgõ-mozgók már, érdemes megnéznie! Ebbõl a korból származik az elsõ fotónk is róla!:-))
Nekem itt(N.o)hüvelyi uh-t csináltak, így mondtam a férjemnek, hogy inkább ne jöjjön.De aztán úgy is jött ki, hogy dolgoznia kellett. ha téged nem zavar, akkor azt mondom, hogy menjen, mert tényleg nagy élmény lessz. (Velem a fe´rjem szülésnél volt végig bennt.)
Szerintem is menjen veled nyugodtan. Az nagyon jó, ha már most ennyire érdeklõdik a pici utód iránt, erõsebb lesz a kapcsolatuk is, ha már az elejétõl nyomon tudja követni õ is a fejlõdését. Sok kispapi ugyanis ilyenkor még nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hüvelyi UH is lesz, ha téged nem zavar és megengedik (mert van, ahol a 12 hetinél nem), csak bátran!
Az én férjem is meg volt bolondulva, hogy látni akarja, de fõleg hallani a szívhangját, és nagy csalódás volt, mert Tatabányán nem engedik be az apukákat :( Vizsgálat után a doki a kezembe nyomta a fotót és azt mondta, hogy azoknak akik nem jöhettek be....
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Bejöhetett a férjem is, nagy élmény volt mindkettõnknek. Ez a kis bébi folyamatosan mocorgott, megmutatta magát elõrõl-hátulról. Tündéri volt!!!:) )

Bejöhet a párom uh-ra?

jöv?héten megyek uh-ra, még mindig csak hüvelyire. Szerintetek beengedi a doki a párom? vagy ilyen csak a hasinál van csak?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a 12 hetes még hüvelyi volt, de beengedték az apukát. Azóta is bent volt mindegyiken, csak ha elõtte vizsgált az orvos, addig kint várt, és az ultrahangra behívta.

Szia! Nálunk a 12 hetes még hüvelyi volt, de beengedték az apukát. Azóta is bent volt mindegyiken, csak ha elõtte vizsgált az orvos, addig kint várt, és az ultrahangra behívta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!:-)
Az én férjem mindig jön velem, nem volt még gond. Ha nem akarja beengedni a doki, legyél erõszakos, hiszen az apukának is ugyanúgy van joga látni a gyerekét!!! Hajrá!
Nálam nem jöhetett be hüvelyire. :(
a 8 hetes hüvelyi UH-ra nem jöhetett be a párom, de a 12 hasi UH-ra már igen.
Az én dokim megengedi hogy bennt legyen a párom, még az elején is bejöhetett amikor hüvelyit csinált. Annyi volt hogy elõbb behívott engem, letakart és utánna hívta be a párom. 24 hetes kismami
Szerintem joga van látni akármilyen uh van. Nekem mindig jön a párom és a doki be is enegedi az elejétõl a végéig ott van és nem is takar le, végülis minennap látott már. Valahogy oda került az a kisbabó és gondolom nem csak a gólya hozza! :)
Velem a kezdetek óta bent van a párom, és érdekesség, hogy õ sokkal jobban várja a következõt, mint én. Mindent megtesz érte, hogy szabit kapjon arra a napra, mikor menni kell. Szerintem tök édes! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-)

A gentikai uh-ra bejöhet velem a párom?

Szeptember 7.-én kell mennünk az uzsoki kórházba genetikai uh-ra. pont ma vagyok 11 hetes utoljára aug 1 voltam akkor 7 hetes voltam minden rendben volt volt szívhang és a picurkám már 10 mm volt a mult héten vissza kellet mennem az általános vizsgálati eredményekkel de nem nézett meg pedig megkérdeztem .egy picit aggodom mert már volt 2 vetélésem.nincs vérzés nincs görcs duphaston szedtem mellette folsav +terhesvitamin ugye minden rendben lesz?próbálom a gondoltaimat elterelni csak abban bizok ha megyünk azt mondják h van szivhang és szépen fejl?dik egy aggodo kismama volt már vki ilyen helyzetben???esetleg a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Hogy bemehet e a párod, ez kórház függõ, én direkt megkérdeztem a dokim. Igent mondott. Szerintem egy telefont megér. Illetve, én is hasonlóan aggódós vagyok, pont ezért szereztem be egy szívhanghallgatót, azóta megnyugodtam.

Hogy bemehet e a párod, ez kórház függõ, én direkt megkérdeztem a dokim. Igent mondott. Szerintem egy telefont megér. Illetve, én is hasonlóan aggódós vagyok, pont ezért szereztem be egy szívhanghallgatót, azóta megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: igen tudom h igy fog menni csak az elsõ 12 hét egy nagyon kritikus idõszak fõleg h voltak elözmények de boldog vagyok nagyon és tényleg megpróbálom a gondolataimat elterelni
A kérdező hozzászólása: hidd el nem örülök neki h ennyit kell várnom de bizok benne h minden rendben van már egy hete kb h nagyon gondolkodom a szívhangfigyelõn.oksa majd megirom neked is kitartás és hidd el minden rendben lesz veletek .
A kérdező hozzászólása: csak még annyit h létezik az hogy már észreveszem magamon h a derekám egy kicsit kezd egybe lenni? bocsi ha bután kérdeztem
Nekem anyum magyarázta, hogy pszt, ne mondjam el másoknak, stb. Én azonban nem így akartam hozzáállni, világgá akartam kürtölni. Próbáld meg a problémákat, elõzményeket kizárni a fejedbõl. Én azt tettem, hogy minden szabad percemben, amikor nem dolgoztam, tervezgettem, elképzeltem, ahogy a Picurkánk kapaszkodva megy a bútorok mellett, ahogy beszalad a szobába, ahogy felébreszti édesapját, stb. Az elsõ pillanattól éreztem, hogy kislány, így elképzeltem a kis rózsaszín ruhákat, hogy milyen édes lesz bennük. Semmi problémánk nem volt eddig (kopp-kopp), pedig lehetett volna sok. Értem én anyu félelmeit, de én nem akarok félelemben élni, nem akartam bevonzani a bajokat, és én gyõzök... :) 25+2 hkm
DaisyDodó: hát lesz ez még hosszabb is, sajnos. :) Az elsõ és második hasi UH között 2 hónapot kellett várnunk, a második harmadik között 2 és fél hónap van. Persze vizsgálat havonta van, de az messze nem ér fel azzal, mikor a kis Picurkát láthatod is. :)
Minden tiszteletem a tiéd, hogy kibírsz így 5 hetet minden infó nélkül. Nekem most 2 hetet kell kibírnom a 6-tól a 8. hétig de majd bele õrülök. Írd majd meg mi volt kérlek!
Biztosan megengedik. Velem is bent volt, a következõig úgyis 2 hónapot kell várni.
ne aggódj minden rendben lesz és szerintem bemehet veled a párod. én az enyimet bevittem magammal és tetszett neki :)
Én is simán elmondom mindenkinek azonnal, nem értem miért baj ha tudják, akármi is történik. Nem az én hibám ha nem úgy alakul, és akkor esetleg megértik a viselkedésemet. Hát én akkor biza hetente fogok fizetõs uh-k ra járni mert ez így nem járja. Vagy legalább szívhang figyelõ, de az is még majdnek 5 hét (hacsak nem pörög föl a kicsike :) ) Kitartás mindenkinek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!