Találatok a következő kifejezésre: Bejöhet a fogantatás (2 db)

Bejöhet a kínai fogantatás?

Nekem sajnos megjött,de remélem jövöhónapban már örülhetek annak a bizonyos két csíknak.Mindegy hogy kisfiúm vagy éppen kislányom lesz egyszer,csak érdekel.Mert most olvasttam róla.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a jónás módzser jött be. Már most harmadjára.:)

Szia! Nekem a jónás módzser jött be. Már most harmadjára.:)
Én nem a kínai fogantatással próbálkoztam, de kiváncsiságból utánaszámoltam és tényleg úgy jött ki, hogy az elsõ fiú lett a második kislány. Hát aki hisz benne! Bár sokan írták már itt, hogy nekik nem jött be, de többen, hogy nekik meg bejött. Sok szerencsét hozzá.
A kínai naptár szerint nekem lányom kellene szülessen. Mivel még sosem láttam tökös kislányt, ez nem jött be.:) 30 hetes, fiús kismami
nekem is lányt jósolt a kínai naptár és 100%, hogy kisfiú :) 34 hetes kismama
nekem is lányt jósolt a 4d-ultrahangon kiderült hogy kukis.Üdv 28hetes kismama
Írd be az itteni keresõbe, mert már valaki egyszer megkérdezte ezt.Érdekesek a válaszok!
Nekem kislányt írt a Jónás naptár és bejött:) 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat nagyon rendesek vagytok.Mindenkinek boldog babavárást és Sok egészséget kívánok.

Ha a Jónás módszer és a ciklus.hu ugyanazt az időt jósolja kislány fogantatására, akkor az bejöhet?

Mukodik?szeretnenk nagyon egy kislanyt, mivel egy fiu babank mar van. a jonas modszer es a ciklus. hu is ugyannazt az idot "josolja". szerintetek bejohet?

Legjobb válasz: Én ebben nem hiszek, szerintem nem lehet befolyásolni, bár én is hallottam dolgokat, pl. hogy miket kell enni, ha fiút akarsz és mit, ha lányt, de valahogy számomra ez nem éppen megfelelõ válasz, szóval én nem hinnék benne a helyedben.

Én ebben nem hiszek, szerintem nem lehet befolyásolni, bár én is hallottam dolgokat, pl. hogy miket kell enni, ha fiút akarsz és mit, ha lányt, de valahogy számomra ez nem éppen megfelelõ válasz, szóval én nem hinnék benne a helyedben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!