Találatok a következő kifejezésre: Behatolásnál a pénisze (3 db)

HÁÁÁÁ HÁÁÁÁ :D :D :D
Sok elõjátékkal.
Kicsit több elôjáték kell és legalább míg megnem szokja a méreted, ne told be teljesen...
Hol fáj? A méhszájánál? Nyilván ha túl nagy, akkor mindenképp túl nagy lesz... viszont ha olyan nagy lenne, akkor ha 3/4-ig teszed be, akkor sem csúszik ki O.o
mekkora? ne told be tövig
sok elõjáték és ne told be tövig nem fogsz kicsúszni ha ekkora durungod van, nem fogsz
Arra gyanakodik? :D Látod, ezért nem kell mindig a sötétben csinálni! ;) Na, viccen kívül amúgy az van, amit elõbb mondtak, sok elõjáték, síkosító, elõtte ujjazd meg és ne told be teljesen neki!

Behatolásnál a barátom pénisze kidörzsöli a hüvelybemenetelemnél a bőrömet. A gumi az oka?

Mikor hozzáérek mindig fáj, és nem is tudom annyira élvezni. Ha a tövét bekennénk sikosítóval, akkor már nem lenne ilyen problémánk? Volt már valakinek ilyen gondja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy olyan gumit kellenne használnotok, amin van egy kis sikosító...Nem lehet, az a probléma, hogy nem vagy eléggé beindulva? Attól is lehet, mert akkor nem termel annyi "nedvességet" a hüvely..Ha nem errõl van szó, akkor próbálájtok sikosítóval.

Lehet, hogy olyan gumit kellenne használnotok, amin van egy kis sikosító...Nem lehet, az a probléma, hogy nem vagy eléggé beindulva? Attól is lehet, mert akkor nem termel annyi "nedvességet" a hüvely..Ha nem errõl van szó, akkor próbálájtok sikosítóval.
Gyógyszertárakban kb ötvenféle síkosító kapható, szabadon beszerezhetõek, célszerû vízalapút kérni, mivel a gumialapúak feloldhatják az óvszert. Ha használod, valószínûleg megoldódik majd ez a dörzsöléses gond. A Durex Feel vagy valami hasonló egyszerû vegyesboltokban is kapható, ha esetleg szégyellnél a patikus nénitõl vízalapú síkosítót kérni.
A kérdező hozzászólása: Elég nedves szoktam lenni, de ha netántán egy kicsi ki is kerül, az hamar megszárad. Gumi nélkül lehet, hogy kisebb lenne az irritáció?
Szerintem igen, mert a pénisz maga is termel elõváladékot, ami síkosít. A gumi meg ezt meggátolja.
Gumi nélkül valóban kisebb lenne az irritáció, ám ekkor a védõhatása is megszûnik (Terhesség, nemi betegségek). Egyébként egy kérdés: Nincs gumiallergiád? Ha barátod nélkül oda teszel egy óvszert, az is irritálja? Az óvszereket ugyanis természetes kaucsukból készítik, amiben mindig marad valamennyi fehérje, amire ugye allergia is kialakulhat.
Nem!
szerintem pont hogy pozitívum
A kérdező hozzászólása: csak azért gondolom mert elméletileg g-pont hasfal felé van ez meg pont másik irányba görbül
A hüvely egy rugalmas tömlõ. Vagyis, ha csavart díszbambusz formájú farkad lenne akkor is simán követné a punci! (Na jó azért ez kicsit túlzás de a lényeget érted... :) ) Amúgy meg minél jobban alakváltoztatásra kényszerül a hüvely annál nagyobb a stimuláció és az élvezet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!