Találatok a következő kifejezésre: Behatoláskor fájdalmaim A (3 db)

Behatoláskor fájdalmaim vannak. A sikositó nem használ teljesen. Mit tegyek?

Ez azóta van hogy volt egy enyhe hüvelygyulladásom, amib?l azóta felgyógyultam. A sikositó nem hat a legjobban. Csak az els? pár perc kellemetlen, aztán már nem. Szex után még fáj pár percig.

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy benedvesedsz-e rendesen. Ha nem, akkor pihentetni kéne még, vagy alaposan felizgatni, sok síkosítóval folyamatosan adagolva.

Azt nem írtad, hogy benedvesedsz-e rendesen. Ha nem, akkor pihentetni kéne még, vagy alaposan felizgatni, sok síkosítóval folyamatosan adagolva.
Szerintem vagy még a hüvelygyulladás, vagy hozzátársult vmi fertõzés. Vagy nem vagy rendesen felizgatva. De ha egyáltalán nem nedvesedsz és szûk is vagy, akkor vaginitizmus is lehet.
Nos, nekem is ugyanez a gondom. Volt egy hüvelygombám, amit canesten kombival kikezeltem. Nõgyógyászhoz is elmentem, tenyésztést végeztek, és teljesen kórokozó mentes lettem. Azonban mondtam neki hogy nekem fáj egy kicsit a behatolás, és utánna is egy kicsit. A doki azonnal mondta, hogy sikosító. De én tudom, hogy nem ezze van gond, mert a fertõzésem elõtt ilyet soha nem tapasztaltam.:( Én is örülnék ha valaki tudna segíteni! Mert imádok szeretkezni a párommal, de ez egy kicsit megkeseríti.
A kérdező hozzászólása: Nos, pontosan errõl van szó.Nekem sem volt soha elötte semmi ilyen panaszom. És én is teljesen meggyógyultam.Kérlek, ha megtudsz valamit errõl az ügyrõl vagy tudsz segiteni, irj!köszönöm!
ÉN is ugyanebben a cipõben járok! Ma voltam nõdokinál, holnap kezdem a "lórugásnyi" kapszulát meg a tablettákat, remélem hat és elmúlik ez a problémám meg nektek is :) Én nagyon jó benedvesedem, és amíg teljesen be nem hatol tövig a párom addig fá, utána pár mozdulat és már nem is :S Viszont néha sírni tudnék hogy megint fájni fog, de szerencsére kedves a párom és megérti és próbál segíteni meg ellazítani :) Amúgy ilyenkor jobb ha Te vagy felüle, mert jobban tudsz irányítani ;)

Csajok! Nektek is voltak fajdalmaitok a szuzesseg elvesztese utan? Nem vereztem, viszont fajt, szurt es feszitett a behatolas, ami a tegnap tortent meg. Most pedig rossz kozerzetem van. Egyszoval mindeenem faj. Normalis ez?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ fájt, de másnap semmi ilyesmi bajom nem volt. Ott egy kicsit fájt még de nem voltam rosszul. Lehet hogy ez mindenkinél más.

Nekem az elsõ fájt, de másnap semmi ilyesmi bajom nem volt. Ott egy kicsit fájt még de nem voltam rosszul. Lehet hogy ez mindenkinél más.
nekem ugyanezek a jelek voltak, sõt nekem 3 napig fájt ott lent, meg szúrt.. meg még az utána való 3-4alkalommal is kellemetlen volt a szex..
Én a 3. válaszolónak adok igazat!!!!
igazából, én ugy gondolom, hogy MEGÉRDEMLITEK!
Nekem egyáltalán nem fájt az elsõ, sõt ugyanúgy élveztem, mint a többit. 18/L
nekem fájt:S ugy kb 2-3 napig. xD bár nemtudom hogy eznormális volt-e de valoszinüleg igen ert elmult és senkitöl nemkértem tanácsot. de következönél már nemfog nyugi :D

Mit lehet tenni, ha egy házasságban a nőnek behatolási fájdalma van, ami miatt nem lehetséges házas életet élni?

3 éve vagyunk együtt ebb?l 2 éve házasok és van egy közel két éves gyerekünk. Viszont a szexuális életünk gyakorlatilag a gyerek foganása (nem tervezett gyerek volt) óta nulla.

Legjobb válasz: 1. nõgyógyász - fertõzések, rendellenességek kezelése 2. pszichológus - lelki eredetû gátak 3. õszinteség - lehet, hogy a kapcsolattal van probléma, és egyszerûen nem kíván Ebben a sorrendben. Ha nem hajlandó végigjárni az utat, és nem tesz meg mindent a probléma kezelésére, akkor biztosan a 3. pontról van szó.

1. nõgyógyász - fertõzések, rendellenességek kezelése 2. pszichológus - lelki eredetû gátak 3. õszinteség - lehet, hogy a kapcsolattal van probléma, és egyszerûen nem kíván Ebben a sorrendben. Ha nem hajlandó végigjárni az utat, és nem tesz meg mindent a probléma kezelésére, akkor biztosan a 3. pontról van szó.
csak az elsõt ismételném..menjen nõgyógyászhoz és kezeltesse magát a nejed, ha nõgyógyászati probléma nincs irány a pszichológus
ha behatolási fájdalma van, az egyértelmû a szex, s sokkal inkább a férfi elutasítása, aminek biztosan lelki, pszichés oka van válás, ugyan... szakemberhez kéne fordulni, elsõ körben akár párterápiára is mehetnétek, együtt, s akkor látja, hogy nem harapják le a fejét aztán tovább lehetne lépni szexuálpszichológus, vagy kineziológus irányába fura, a nõk ebben bátrabbak, nyitottabbak szoktak lenni valószínûleg, õ is tisztában van vele, érzi, hogy valami nagyon nem stimmel, de nem mer vele még szembenézni beszerezhetnél esetleg egy-két ilyen témájú szakkönyvet, felolvashatnál belõle, hogy lám milyen érdekes, vagy nyitva hagyhatnád az aktuális helyen jó fej férj lehetsz, türelem, megértés!
Én elsõkörben nem nõgyógyászt javasolnék, hanem intim tornát. Kriston Andrea nagyon jó. Ugyanilyen problémákkal küzdök, és jópár ismerõsöm is volt ilyen helyzetben Többen közülük már a gyermek jövetele elõtt is ezzel kü (s)zködtek. Sokaknak segített, köztük nekem is :) Igazán jó, hogy ilyen türelmes vagy. Az én férjem is ilyen, és nagyon jól esik/ esett ahogy a helyzetet kezeli/kezelte :) )
Komolyan, nem értem, miért házasodik az ilyen nõ, akinek ilyen komoly problémái vannak? Az oka többféle lehet: -vallási neveltetés (fõleg ez lehet, hogy a kislányba belenevelik, hogy a szex bûn) -erõszak, nemi erõszak -gátlásosság valami lelki trauma miatt -nem szeret téged (de ezt ne hiszem...bár...) Ez nagyon durva, hogy becsapott téged. Na, meg az is, hogy elküld más nõhöz:P Akkor ennyi erõvel amikor megismerkedtetek, miért nem mondta, hogy õ vaginizmusban szenved? És akkor kerestél volna feleségnek egy egészséges nõt. Vaginizmust még okozhat: fogamzásgátló és antidepresszáns szerek is. Üljetek le és szépen kérdezd ki mi a baja. Mert ennek komoly lelki-testi vagy egyéb oka van. Pszichológus sem árt ha gyógyszert nem szed. 26.L
Nekem volt egy ilyen rokonom, hogy a férjével nem ment, de mindenki mással meg igen.Szóval csak kifogás volt a fájdalom.Nem lehetséges, hogy nálatok is van?
Szia! Én nõ vagyok és hasonló volt a helyzet nálunk is. Amikor elsõ babánk megfogant utána nem kívántam az együttlétet. Szülés után kivártuk a 6 hetet és utána próbálkoztunk. Nekem sem volt olyan mint elõtte és nem is nagyon kívántam. Eleinte fájt is. Nagyon szeretem párom, de szószerint volt, hogy csak havonta 1x voltunk együtt. Sokat beszélgettünk. Próbáltunk kitalálni kis romantikus dolgokat, pl gyertyafényes közös fürdõzés. Masszírozás stb. Én nagyon sokáig csak a szeretgetésre és nem a szeretkezésre vágytam. Majdnem 2 éves volt fiúnk mikor ismér kezdtek visszaállni a dolgok. Akkor meg kértem, had legyen kistesó, képzelheted! Megfogant a második is de szerintem most sokkal jobb a helyzet, bár messze vagyunk még a kezdetitõl. (picuri 5 hónapos) Hetente min. 2x vagyunk együtt, bár van, hogy rosszabb passzban vagyok. Sok türelmet és kitartást kívánok! Sok beszélgetést. Kis becsempészett romantikát, de az a legjobb ha nem érezteted pároddal, hohy te azt szeretnéd, csak kedves vagy stb és bármi lehet. Tudom nem egyszerû, párom is sokat szenvedett. Azt hitte vele van bajom, medig csak teljesen megváltoztak az igényeim egy idõre. Nõgyógyászt se ártana felkeresni, ha nem szünik a fájdalom. Bocsi a kisregényért.
Sajnos a szülés óta nálunk is ez a probléma. Lassan 2 éve. (Én vagyok a nõ) Jártam már 8 nõgyógyásznál, azok rám tukmáltak mindenféle kenõcsöt meg gyógyszert... Semmi. Nem tudom a feleséged szed-e fogamzásgátló tablettát a szülés után, ha igen, akkor valószínûleg az a baj. Nekem úgy látszik az volt a baj. A nõgyógyász azt mondta, hogyha az sem válik be, hogy abbahagyom a bogyót, akkor a következõ lépés a pszichológus. Lehet, hogy a feleségednek az a baja, hogy nem érzi igazán nõnek magát mióta terhes lett. Beszéltetek errõl? Esetleg nem tettél megjegyzést mert terhesség alatt hízott? Hidd el, nem tehet errõl a dologról, az én párom türelmesen várt :( De nagyon sajnáltam.
11:23-masnak. 11:28-as vagyok és nem tudhatod nem-e a várandosság és a szülés változtatta meg a nõt. Mint írtam én is nagyot változtam. Elõtte akár naponta többször is szeretkeztünk, utána meg havonta 1x. Van akinek idõ kell, megértés, beszélgetés és csak simogatás, szeretgetés. Ha tényleg jó a kapcsolat idõvel minden rendbejöhet. Ne írj már olyat, minek házasodik az ilyen! Bocs az off-ért
Ezt jól kifogtad. Ne hagyd, hogy ez által benned is kétségeket keltsen, hogy alkalmatlan vagy a nõk kielégítésére. Idegen hüvely edzi a kardot.
Szerintem is jófej férj lehetsz, ha ennyire türelmes tudsz lenni. A terhességem alatt én is sokat híztam, jól be is szólt a férjem.... Ez nagyon nagy gátat jelent a kapcsolatunkban a szex terén. Én egy nagy bálnának érzem magam, õ meg nem kíván..... :-) De a szex mindkettõnknek hiányzik.... :-) Egyébként jól megvagyunk. :-) De most komolyan! Tudom, hogy õ is szeret és ezek a mostani gondok majd meg fognak oldódni. Egyébként szerintem nem biztos, hogy tudott a bajáról korábban. Én úgy tudtam, hogy sikosítóval ez simán kezelhetõ, vagy én vagyok nagyon egyszerû?
a lányom születése után így voltam, de mivel én alapvetõen kívántam ezért ennek ellenére erõltettem h próbálkozzunk sokat. fél év múlva szûnt meg a fájdalom
Ha szereted, és szeretnél vele maradni, akkor elõször ülj le vele beszélgetni. Mi a problémája, õ mit szeretne a késõbbiekben, stb. Ha arra rá tudod venni, hogy akarjon tenni ellene, akkor az már majdnem teljes siker. Egy házassági tanácsadó sokat segíthet ebben. Utána maga a probléma megoldása már attól függ, mi okozza. Lehet lelki oka is, akkor egy jó pszichoterapeuta segít, vagy ha fizikai okai vannak, akkor dokik. Csak arra vedd rá valahogy, hogy törõdjön a problémájával. Ne agresszíven, ne erõltetõen, hanem kedvesen és megértõn. Sok sikert!
Megvan a gyerek, már bebíztosítva érzi magát azt hiszi nem kell többet dolgoznia a kapcsolatban, illetve azt hiszi joga ven ehhez hiszen ott a gyerek és neki nincs ideje másra...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!