Találatok a következő kifejezésre: Begyulladt az piercingem, (11 db)

Begyulladt az orr piercingem, mivel kenjem?

kb 3 hete csinálattam orrpiercinget.Begyulladt, piros is, és azthiszem gennyezik is. Bár olyan volt egy darabig, mintha lenne mellett egy kis pattanás.Az elmúlt, de ma gennyes volt.Milyen krém rá a legjobb?Eddig bephantennel kentem.Segítsetek!

Legjobb válasz: betadinos krémmel kend be a helyét, és vedd ki a piercinget. Vegyél 90%os alkoholt (patikában) vagy bababoltban sterilizáló lötyit és áztasd benne legalább egy éjszakát! Nyugi, nem nõ be a helye! Honnan vetted ezt a marhaságot a bepantennel???? Én anno nem kentem semmivel a levegõn szépen gyógyult 1-2nap alatt. te pedig "berohasztottad" egy zsíros krémmel, alákenve a bacikat! Ha még bárhova is csináltatsz jegyezd meg: fertõtlenítõs lemosás (vattára pár csepp fertõtlenítõ megteszi (dodesept, betadine)) és max betadinos krém! De nem kell lefedni, bekötözni vagy krémezni egyiket sem! Az intim annyiban kivétel, hogy fehérnemû és a seb kímélése érdekében 1 hétig ajánlatos steril gézlepot tenni a bugyiba/gatyába! Ha nyagyon bem múlik a gyulladás (1hét) akkor sajna ki kell venned és újraszúrni egy félév múlva. remélem gyorsan meggyógyulsz! Ha kell még segítség, szólj, írj akár priviben is.

betadinos krémmel kend be a helyét, és vedd ki a piercinget. Vegyél 90%os alkoholt (patikában) vagy bababoltban sterilizáló lötyit és áztasd benne legalább egy éjszakát! Nyugi, nem nõ be a helye! Honnan vetted ezt a marhaságot a bepantennel???? Én anno nem kentem semmivel a levegõn szépen gyógyult 1-2nap alatt. te pedig "berohasztottad" egy zsíros krémmel, alákenve a bacikat! Ha még bárhova is csináltatsz jegyezd meg: fertõtlenítõs lemosás (vattára pár csepp fertõtlenítõ megteszi (dodesept, betadine)) és max betadinos krém! De nem kell lefedni, bekötözni vagy krémezni egyiket sem! Az intim annyiban kivétel, hogy fehérnemû és a seb kímélése érdekében 1 hétig ajánlatos steril gézlepot tenni a bugyiba/gatyába! Ha nyagyon bem múlik a gyulladás (1hét) akkor sajna ki kell venned és újraszúrni egy félév múlva. remélem gyorsan meggyógyulsz! Ha kell még segítség, szólj, írj akár priviben is.
Én is igy jártam vele anno! Alkohollal mosd át az ékszert vagy fõzd ki forrástól számitva legalább 5perc! A helyét pedig tetránnal kend be vékonyan reggel és este! Nekem 2hét alatt helyre jött, ez volt 10éve azóta nincs vele gondom!:) )) Ja és tényleg nem árt orvosifém ékszert beszerezni mert lehet a mostanira érzékeny vagy!
hello, remélem azóta meggyógyult :o) én anno neogranormonnal kentem és tökéletesen szép lett tõle :o) a pattanás szerû dolgot vadhúsnak nevezik... de a neogranormon azt is rendberakta. Amúgy a bepanten is gyulladáscsökkentõ krém, de a neogranormon jobb.
ne vedd ki egy egész éjszakára, simán beforrhat.
A kérdező hozzászólása: ÁÁ, félek kivenni gy éjjszakára..pár napja kiesett éjjel, és reggel alig tudtam visszatenni...meg ha simán csak kiveszem, hogy megmossam, akkor is alig tudom visszatenni...A Tetran sem jó?Vagy a Curiosa? Tényleg köszi a segítséget!!!!
ja, amúgy én is a betadine-t javaslom.
Nekem a fülembe..a porcba van pár friss lyuk..és tetránnal+kamilla tejával kentem, ám nekem belilult, és vérhólyagos is volt, de már csak pirosaslila:)
Magas alkoholtartalmú cuccal kiszeded és lekezeled. A piercinget is! Betadin folyadék jó 20 percig és Tetran kenõccsel jó két óráig... Vékonyan és tiszta kézzel. Az is lehet, hogy allergiás vagy arra a bizonyos Fémre. Legjobb lenne orvosi fémre cserélni az egészet az a tuti.
vedd ki igen gyorsan:S nekem is igy volt köldökömbe gennyedzett és nagyon fájt csunya volt és fájt a szivem kivenni és nem vettem ki 1 hónapig szenvettem mire kivettem mert nem birtam és most 1 éve kb és még mindig egy szép kis lyuk van ott ami szerintem nem fog eltünni:(:( ugyhogy azt ajánlom ha nincs késõ még vedd ki am és is orrba akartam és lebeszélt mindenki, egy jó véleményt sem kaptam mert állitolag az az a hely ami nagyon kevés embernek nem gyullad be:S most a szájam fölött van 2 éve és semmi baja sincsen:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a segítsége, betadinnal kezelgetem, esténkén kiveszem és megmosom. Mostmár szebb lett! Amúgy nem veszem ki, ha leesik az orrom akkor sem...olyan szép..:DDD
a tetran jó rá, de ne szedd ki sokáig, és ne kend alkohollal!!!!

Szeretnék ilyen piercinget a szám alá de azon gondolkodtam hogy nem zavarja a fogaimat belül? Mert én ugy szeretném mint itt a képen hogy lentebb van. És mi ennek a neve? És még egy kérdés könnyen begyullad? Mert a köldök pc-m begyulladt

https://www.google.hu/search?q=%C3%A9jjel+nappal+budapest+di..

Legjobb válasz: Nekem van mind2 oldalon. Az ínyemet néha zavarja, és sokan mondják, hogy tönkremennek a fogak is végette. Nekem 3 éve megvan és még a fogaim is megvannak :) nem mentek egyelõre tönkre. Hát a neve szerintem ajak piercing, bár lehet van ennek is valami más neve :D a 2-t snakebitesnek hívják. :) Egyik sem gyulladt be nekem, de ez is attól függ, hogy rendesen törõdsz e vele, nem szabad strandra menni az elsõ pár hétben mikor még ´´friss´´ a piercig, tejes dolgokat nem lehet vele enni.STB.

Nekem van mind2 oldalon. Az ínyemet néha zavarja, és sokan mondják, hogy tönkremennek a fogak is végette. Nekem 3 éve megvan és még a fogaim is megvannak :) nem mentek egyelõre tönkre. Hát a neve szerintem ajak piercing, bár lehet van ennek is valami más neve :D a 2-t snakebitesnek hívják. :) Egyik sem gyulladt be nekem, de ez is attól függ, hogy rendesen törõdsz e vele, nem szabad strandra menni az elsõ pár hétben mikor még ´´friss´´ a piercig, tejes dolgokat nem lehet vele enni.STB.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ajak piercinget szeretnék az alsó ajkam alá bal oldalra, sima fém golyót. Valami komoly baj lehet belőle? Mert olvastam hogy a nyelv pc-től lehet. és könnyen begyullad? Mert nekem a köldök piercingem elég csúnya volt

Legjobb válasz: Az ajak piercinget szinte biztos hogy bírni fogja. Ha mégsem, vegyél bioplast (szilikon) vagy titán szárat és cseréld ki! Ezeket az anyagokat akkor szokták javasolni ha a bõröd még az orvosi fémet se bírja.

Az ajak piercinget szinte biztos hogy bírni fogja. Ha mégsem, vegyél bioplast (szilikon) vagy titán szárat és cseréld ki! Ezeket az anyagokat akkor szokták javasolni ha a bõröd még az orvosi fémet se bírja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és a csòkolozást nem akadályoza ugye?nem fog fàjni, stb ettõl?
Gyógyulási idõ alatt (kb 2 hét) érzékenyebb lesz az a terület, de amint begyógyul észre se veszed :P


Ez végleges és vissza fordíthatatlan. Sajnálom, de szita leszel!
Vadhús szokott nõni, nem tudom a luk mi lehet. Gyakran elõfordul, hogy begyullad, lassan gyógyul, problémás a köldök piercing. Kenegesd, fertõtlenítsd.
Fertõtlenítsd, és ha pár nap alatt nem javul, mutasd meg a piercernek, aki csinálta. Hogy néz ki az a harmadik lyuk?
A kérdező hozzászólása: Anyukám mondta hogy menjek el dokihoz és elmentem. :/ De köszi mindenkinek és igen vadhús lett ://

Mennyire fáj az industrial piercing? Van akinek begyullad utána?

Már van egy orrpiercingem, tehát annyira nem is a fájdalomtól félek, csak nem lenne túl jó ha begyulladna. Elsősorban azoknak a véleménye, tapasztalata érdekelne akik a westendben csináltatták, mert hozzám az van most a legközelebb. :)

Legjobb válasz: Mi az a industrial piercing?

Mi az a industrial piercing?
személyfüggõ a fájdalom (bár azt írják a westend tattoo oldalán hogy nem különösebben fájdalmas) és az is hogy begyullad-e :) szerintem ha megfelelõen tisztítod és betartod azokat a dolgokat, amiket elmondanak, akkor nem lesz semmi gond :)
Az a gond, hogy nem csak rajtad áll a gyógyulása. Mivel a porcot, a lyukakat feszíti az ékszer, állandó stresszben van a terület. A többi piercingemmel nem volt gondom, ezzel inkább, nekem ez volt a legérzékenyebb. Youtubon láttam egy csajról videót, akinek bedurrant a fülében, hogy mûteni kellett, na olyan csak extrém esetben fordulhat elõ:S. Bár, a kezelést nem tudom, hogy miként végezte. A Westendrõl csak itt olvastam, az oldalon, eléggé megosztja az embereket.
Nekem eddig az industrial fàjt a legjobban. A westendben meg Hidasi Petihez menj, a fetish-be, õ nagyon jò.
az industrial az egyik olyan piercing ami több esetben lökõdik ki mint gyógyul be rendesen, és ez nem feltétlenül mindig a viselõjén múlik. a porc amúgy is nehezebben gyógyul. nekem 3x volt és mindháromszor ki kellett vennem mert minden baja volt. elképzelhetõ hogy nem lesz vele gondod, de több olyan embert ismerek akinek volt, mint akinek nem. :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Lehet, hogy megpróbálom megcsináltatni, aztán lesz ami lesz, remélhetõleg nem gyullad be (már ha ez a legkisebb gond vele). :)
Kedves Kérdezõ ugye elmeséled, milyen volt a szúrás, és begyulladt-e neked?:)
nekem ma csinaltak a industialom...pedig van koldog piercingem, tetkom, 8 fulevalom a porcba es egyikse fajt annyira mint ez ... ez maga a pokol volt
A kérdező hozzászólása: Kicsit megkésve, de most láttam csak a válaszokat :) Igen, megcsináltattam, március 27.-én, lassan 2 hónapja. Végül a Westendben csináltattam és a 15 perces várakozás ellenére, szerintem értik a dolgukat. Bár a szúrás nagyon-nagyon fájt (és tényleg maga a pokol :D), túl lehetett élni. Kis idõ múlva se nagyon enyhült a fájdalom és sajnos még mindig nem tudok a jobb oldalamon aludni. :( Betadinnal kell napi 2x kezelni (bevallom, néha elhagytam egyet-egyet amikor nem volt idõm) de nem gyulladt be. Néha mikor beleakad a hajam, kegyetlenül tud fájni, de különben minden rendben van vele, nem bántam meg ;)
Igen, mivel nagyon jó gyulladás csökkentõ !
Betadine krém, vagy valami hasonló...de valszeg ki fogja dobni a szervezeted.
[link]

Egy hete szúrattam az industrial piercingemet. Szépen gyógyult, mindig fertőtlenítettem betadinnal, persze fájt egy kicsit de ez normális úgy tudom . Tegnap viszont begyullad és be is van dagadva kicsit. Most mit csináljak vele?

Legjobb válasz: menj vissza piercingeshez megkérdezni, hogy mizu, aztán a biztonság kedvéért egy orvossal is nézesd meg ha nem javul. amúgy nem lehet, hogy megrántottad, vagy vmi idegen anyaggal érintkezett, koszos kézzel piszkáltad? nekem ajak piceringeknél voltak ilyen gixerek, a fent említett okok miatt.. bár fülnél más, az nem kétség.. mondom, nézesd meg szakemberrel :)

menj vissza piercingeshez megkérdezni, hogy mizu, aztán a biztonság kedvéért egy orvossal is nézesd meg ha nem javul. amúgy nem lehet, hogy megrántottad, vagy vmi idegen anyaggal érintkezett, koszos kézzel piszkáltad? nekem ajak piceringeknél voltak ilyen gixerek, a fent említett okok miatt.. bár fülnél más, az nem kétség.. mondom, nézesd meg szakemberrel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!