Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja e terhességi (12 db)

Trombózis elleni gyógyszer befolyásolja e a terhességi teszt eredményét? Mire számíthat? Bővebben lent.

A barátn?m most hagyta abba a fogamzásgátlót is mert trombózisa lett. De babával próbálkoznának. Nem jött meg azóta hogy abbahagyta a fog. gátlót. egy hete késik neki. A terhesteszt negatív.

Legjobb válasz: Nem befolyásolja. A terhestest a HCG nevû hormont mutatja ki ami terhesség esetén termelõdik.

Nem befolyásolja. A terhestest a HCG nevû hormont mutatja ki ami terhesség esetén termelõdik.

Befolyásolja e a terhességi teszt eredményét a szoptatás?

Legjobb válasz: A terhességi tesztet a szoptatás nem befolyásolja, mivel a hcg hormon szintjét mutatják ki.

A terhességi tesztet a szoptatás nem befolyásolja, mivel a hcg hormon szintjét mutatják ki.

Befolyásolja-e a terhességi tesztet a hüvelygomba, vagy az arra használt Canesten krém?

2 hete késik a menstruációm,és vettem egy tesztet.de közben hüvelygomba kezelésére használok Canesten krémet is.Befolyásolja-e a teszt eredményét akár a krém,akár maga a hüvelygomba?

Legjobb válasz: A teszt a vizeletbõl állapítja meg, hogy terhes vagy-e vagy sem. :) Elvileg nem befolyásolja.

A teszt a vizeletbõl állapítja meg, hogy terhes vagy-e vagy sem. :) Elvileg nem befolyásolja.
De befolyásolja! Mivel a vizelet érintkezik a gombás területtel "hülyken bellül is lehet gomás fertõzés" tehát a gombába található anyagok azok igen is befolyásolhatják a tesztet, de nem olyan nagy mértékben....
A kérdező hozzászólása: Most ez nagyon megosztó volt, de azért köszönöm.És egy utolsó kérdés, hogy szerintetek, akkor érdemes-e elvégezni most a tesztet vagy inkább várjak vele még?
nem befolyásol semmit. akár már most is tesztelhetsz.biztos eredményt fog mutatni már.ird meg mi lett az eredmény :)
Minek irkálnak ide olyanok, akik baromira nem értenek hozzá? Nem befolyásolja. A teszt csak és kizárólag a HCG hormont mutatja ki, ami csak terhesség alatt (meg néhány rosszindulatú daganat során) termelõdik. Se a gomba, se a canesten, se a fogamzásgátló, se a torokgyulladás, se az aspirin se semmi egyéb hülyeség nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Egyébként elvégeztem a tesztet, és nem vagyok terhes! Még egyszer köszönöm!

Vannak-e az oldalon Chron-betegségben szenvedő kismamák? Mik a tapasztalatok? Befolyásolja-e a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Nálam nem derült ki pontosan mi okozza a gyulladásos tüneteket, de a terhesség alatt nem volt semmi problémám. Olyankor megváltozik az immunrendszer, rám is jó irányba hatott. Most 4 hónapos a kislányom, már újból kezdõdik a nyálkás széklet, nem tudom lesz-e rosszabb.

Szia! Nálam nem derült ki pontosan mi okozza a gyulladásos tüneteket, de a terhesség alatt nem volt semmi problémám. Olyankor megváltozik az immunrendszer, rám is jó irányba hatott. Most 4 hónapos a kislányom, már újból kezdõdik a nyálkás széklet, nem tudom lesz-e rosszabb.

Toxoplazmát találtak nálam 5éve és kikezeltek belöle (kórházi kezelésen voltam) az visszahat a kesöbbi terhességemre ha babát szeretnénk? Vagy befolyásolja-e (késlelteti-e) a fogantatást?

Legjobb válasz: Elméletileg a Toxoplasma csak akkor árt a babának, ha éppen a terhesség alatt esel át a fertõzésen. Viszont ha van macskád, vigyázz vele, nehogy újra fertõzõdj! (A Toxoplasmát ugyanis a macska terjeszti.)

Elméletileg a Toxoplasma csak akkor árt a babának, ha éppen a terhesség alatt esel át a fertõzésen. Viszont ha van macskád, vigyázz vele, nehogy újra fertõzõdj! (A Toxoplasmát ugyanis a macska terjeszti.)
Nem tudsz "ujra fertozodni", mert a szervezet masodjara megismeri a betegseget, vedett vagy ellene, rogton legyozi, ha ismet talakozik vele. Igy a kesobbi babadra semmi hatassal sem lesz.
Az elsõ válaszoló hülyeséget írt. Tényleg nem lehet újrafertõzõdni. Ha egyszer elkaptad, akkor védett vagy. Egyébként az emberek nagy része még gyerekkorában átesik rajta, és csak akkor veszélyes, ha felnõtt korban, terhesség alatt kapja el elõször.
Konzultálj egy genetikussal, az egyik ismerõsömnek késõn vették észre 38 hetes volt , mikor kiderült és ezért lecsapolták a baba agyvizét(meghalasztották)majd megkellett szülnie.2 évig nem próbálkozhatott új babával, azóta már egészséges gyerekei vannak, de ha hamarabb kiderül még talán kezelhetõ.Ha nincs macska(ürülék)a környezetedben és vigyázol a nyers hússal stb...ami okozhatja akkor vágj bele, de nagyon ajánlom, hogy olyan nõgyógyásszal, aki genetikus is v.elküld a gen.tanácsadóba.
A gyógyult Toxoplasma fertõzés valóban általában védelmet jelent. A kulcsszó az általában. Például a mumpszot is el lehet kapni többször. Mégiscsak egyszerûbb óvatosságból kerülni a macskát, mint utólag sajnálkozni.

Fent állhat-e terhesség, esetleg egyéb más tényezõ befolyásolja a menzeszem?

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. "egy hónapja" szedek fogamzásgátló tablettát (azaz az elsõ 21 darabos levelet beszedtem. [a menstruációm elsõ napján kezdtem el szedni]) hétfõn történt meg az utolsó szem bevétele, ma vagyok a 3. napos gyógyszermentes napban. Elvileg ma meg kellett volna jönnie, de még csak elõjele sincs, ahogyan eddig. (hozzá kell tennem, mióta nemi életet élünk, a menstruációm elég zavaros, februárban kimaradt, március elején pedig megjött, pedig mióta menstruálok, mindig hónap végén jött meg. Eleinte megijedtem de tesztet véve is kiderült, hogy nem volt probléma). Fent állhat terhesség esetleg?

Legjobb válasz: az elsõ levél után lehetséges, h kimarad a vérzésed. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet, nem kell feltétlen a 3. napon

az elsõ levél után lehetséges, h kimarad a vérzésed. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet, nem kell feltétlen a 3. napon
A kérdező hozzászólása: remélem csak ennyi a probléma, hogy ezúttal kimarad. (bár már elegem van ebbõl a hol megjön, hol nem dologból). eléggé rástresszeltem az elmúlt alkalmakkal erre a témára, és most is félek, hogy probléma merült fel. de akkor türelmesen várok még. :) köszönöm a gyors választ!

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Vál

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Vál

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Befolyásolja-e a fogamzásgátló szedése a terhességi teszt eredményét?

Fogamzásgátlót szedek,2.hónapja.Meg is jött a havim,de nagyon aggódok,hogy nem e vagyok terhes.Háromszor csináltam tesztet,mind negatív,de mi van ha terhes vagyok,csak a fogamzásgátló miatt mutatott negatívot?

Legjobb válasz: a fogamzásgátló a progeszteron és az ösztrogén koppintását tartalmazza. a baba hcg-t "termel" ezt a teszt mutatja ki. nyugodj le.

a fogamzásgátló a progeszteron és az ösztrogén koppintását tartalmazza. a baba hcg-t "termel" ezt a teszt mutatja ki. nyugodj le.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, akkor megnyugodhatok?
Igen!nyugodj meg!
Nem befolyásolja, a tájékoztatón is rajta van. Egész biztosan nem vagy terhes, eleve a gyógyszer 99% és a teszt is 99%. Nem sok esély marad. :)
Nem.
Biztosan nem
Nem, ugyanis a teszt 1 spec. hormon meglétét méri, a tabiba olyan nincs:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!