Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja a várt peteérésemet (3 db)

S. O. S! Ez befolyásolja a peteérést? Karácsonyra pozitív tesztet várok. :- (

Ez a harmadik próbálkozós hónapunk, 3 éve abbahagytam abba a fog.gátlót, és azóta mindig volt ciklus közepe felé nyúlós nyákom, viszont ebben a hónapban kimaradt! Okozhatja az, hogy két napig beteg voltam (láz+torokfájás). Felborult a szervezetem és most kimaradt a peteérés? Mit gondoltok? NAgyon szeretnénk babát, és ezért kattognak a gondolataim.

Legjobb válasz: nem. emiatt nem marad el a peteérés.

nem. emiatt nem marad el a peteérés.
Nekem a nyákom sose volt nyúlós, ahogy a nagykönyvbe megirták. Sõt jól lebetegedtem, mikor terhes lettem. (Egyszer azt olvastam, hogy ha valakinek erõs az immunrendszere tulsagosan, annak még ki is löki a szervezete a megtermékenyitett petesejtet.) Kívánom, hogy karácsonyra pozitiv teszted legyen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném, ha sikerülne. Nem szoktunk ajándékozni semmit karácsonyra, de mostani karácsonyra máshogy gondoltam. Pár hónapja gyûjtögetek babás dolgokat és egy kis cipõsdobozban vannak elrejtve, ezt szeretném betenni a fa alá.
De aranyos vagy :) Kívánom hogy teljesüljön! :) Nem fogja befolyásolni a betegség, úgyhogy nyugodj meg!

Befolyásolja a csütörtökre várt peteérésemet az, hogy nagyon megfáztam, de nem vagyok lázas?

Igyekszem természetes gyógymódokkal kúrálni magamat és nem beszedni különböz? bogyókat.

Legjobb válasz: Semmi köze a náthának a peteéréshez.

Semmi köze a náthának a peteéréshez.

Ha nem tudtam minden nap mérni a hőm, a peteéréskor 36, 6 volt, most 37' (7-re várom) akkor mi van? Az enyhe megfájás (rekedség és orrfolyás) befolyásolja az ébredési hőt?

Legjobb válasz: Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.

Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.
A kérdező hozzászólása: ma reggel már 36, 7 volt a hõm.-tehát várhatom a mensit?ok.
szia mi a helyzet van baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Volt, a 7. héten barnázni kezdtem, a nõgyógyásznak nevezett ... vérszaporítót írt ki, és még az nap el is ment a baba. Ez már a 2. eset volt. 2 lány már, az elsõ 1 éves volt, amikor megtörtént az elsõ vetélés, most a második csak 11 hónapos volt, amikor elvetéltem. Sajnos ez van. Majd 1, 5 év múlva megpróbálunk összehozni egy kisfiút.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!