Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja a súlyát, ha az (2 db)

Befolyásolja a babám súlyát, ha az első 3 hónapban nem hánytam?

Én még csak nem is émelyegtem, helyette kóros éhségrohamaim voltak. Most vagyok 37 hetes és 3 és fél kilósra saccolták a babám. Félek, hogy emiatt nem engednek természetesen szülni.

Legjobb válasz: Nincs mindenki rosszul, a Babádnak ettõl semmi baja nem lesz. Esetleg - mivel az elsõ harmadban tudsz enni - a Te súlyod növekedhet jobban, de ez sem törvényszerû!

Nincs mindenki rosszul, a Babádnak ettõl semmi baja nem lesz. Esetleg - mivel az elsõ harmadban tudsz enni - a Te súlyod növekedhet jobban, de ez sem törvényszerû!
szia. Lehet, hogy te írtál már ezzel kapcsolatban 2 kérd´st??az, hogy nem hánytál az elején, az nem befolyásol semmit. A végén az orvosod u´gy is tudni fogja, hogy hogyan fog zajlani a szülés.függ a magasságodtól is.Az biztos, hogy nagy babád lessz.Àlltalában +-500grammot számolnak még rá. A lényeg, hogy minden rendben legyen. 40hetes kismama.
Szia! Simán szültem a gyerekeimet, mind a kettõ 3 és fél kilós volt. Nem ezen múlik, hanem a korodon és a paramétereiden.
A három és fél kiló egyáltalán nem sok. Az unokatestvérem természetes úton szülte meg 4800 grammos kisfiát! Az már sok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! Tudom, hogy nem sok, de nekem még van 3 hetem és hetente negyed kilót híznak a babák:) Akkor már sok lesz.
Akkor most ikreket vársz??Mert ezt nem irtad....Egy gyerek 3kilós???Nem értem...
A kérdező hozzászólása: Neeem, egy babát várok, csak általánosságban írtam, hogy babák.
Szia! Szerintem nem befolyásolja a baba súlyát. Ez állítólag genetika. Nekem három kiló alatti babát jósoltak az utolsó héten, és 3800 lett. De az orvosom azt mondta, hogy az utolsó egy-két napban a babák általában veszítenek egy minimálisat a súlyukból. De hogy ez igaz-e, azt nem tudom. Szerintem 3 és 4 kg közötti az teljesen rendben van. Mindenesetre könnyû szülést kívánok neked!
Én sem hánytam az elején. Késõbb sem. Az égvilágon semmi bajom nem volt. Se émelygés, se szédülés, se semmi. Nekem is végig azt mondták, hogy nagy baba lesz. De fel sem merült, hogy ne természetesen szüljek. De kiderült, hogy az ultrahangos súlybecslés nem mindig megbízható... 3 kg 5 dkg lett a babám, természetes, gyors szüléssel. Én azt olvastam, hogy ha nem vagy rosszul, az azt jelzi, hogy az átlagnál is életerõsebb, egészségesebb a baba. Így legyen és könnyû szülést kívánok!

Ha nem eszem, csak d. u.2-kor először, akkor az befolyásolja a babám szül. Súlyát, vagy a pocakban a közérzetét?

Köszönöm a válaszokat előre is!!

Legjobb válasz: Ha sokáig vagy fent akkor nem hiszem. Nekem is ide oda csúsztak a napok.:) Alényeg, hogy ne legyél éhes. Illetve ha az vagy akkor tudj enni. A súlyát sem befojásolja. Nyugodj meg és pihenj sokat! Könnyû szülést kívánok!

Ha sokáig vagy fent akkor nem hiszem. Nekem is ide oda csúsztak a napok.:) Alényeg, hogy ne legyél éhes. Illetve ha az vagy akkor tudj enni. A súlyát sem befojásolja. Nyugodj meg és pihenj sokat! Könnyû szülést kívánok!
Nem befolyásolja, de neked nem tesz jót, ha a vércukor szintedet nem tudod folyamatosan rendben tartani... a keringésnek sem tesz jót. A babának közvetlenül nem árt... Ezt onnan tudodm, hoygy én a 20. hétig csak hánytam, kis híja volt, hogy nem kerültem kórházba, fogytam 5 kilót a 20. hét végére. Enni csak este tudtam úgy, hogy ne hányjam ki (de akkor is kb. csak háromféle ételt).
2. vagyok. Ha nem is eszel 2-ig, azért legalább igyál. :) ) (Tea, gyümölcslé, víz, vagy valami turmix).
Nem hiszem, hogy bármelyiket befolyásolná, maximum a tiédet! Bár szemmel láthatólag Te jól vagy! :o) Inni tényleg igyál, ezzel egyet értek. Én 22 hetes vagyok, sokszor csak este leszek éhes igazán én is! :o)
Szia.Hasonlo cipoben jarok.12-13hetes terhes lehetek , van egy 14hos kislanyom es bizony csak delutan 2korul jutok el az elso etkezesig.De fent vagyok en is sokaig 11-12, na addig szerintem bepotolom amit delelott elmulasztottam.Inni iszok az nem tart sokaig.Boldog babavarast.
A kérdező hozzászólása: Hát, 11-ig tuti fent vagyok. Nem, az a bajom, hogy nem vagyok éhes. Próbáltam enni d.e. a baba miatt, de nem megy. Este viszont huhuuu... :) Egyébként 23 hetes vagyoK!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Inni iszom, azzal nincsen probléma, csak az a fránya étkezés.. Teát szoktam inni, mézzel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!