Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja a minőségét, és mennyiségét, (3 db)

Befolyásolja a tej minőségét, és mennyiségét, az amikor elsőnek mensizünk szűlés után?

Lehet ellene tenni hogy ne csökkenjen?

Legjobb válasz: Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja,de nem mindenkinél.

Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja, de nem mindenkinél.
Szia! Két gyerkõcöm van, nálunk egyáltalán nem befolyásolta, sem a mennyiséget, sem pedig az ízét. Ugyanugy szopiztak mint addig. De szerintem ez változó.
Szia.Nekem tegnap jött meg, 15 héttel a szülés utánn, de a lányom ugyanúgy szopizik.De szerintem is mindenkinél ma´s.Szerintem tenni ellene ha változás is áll be, nem lehet.Gondolom, hogy azt a pár napot át kell "vészelni"

Befolyásolja a nyák minőségét és mennyiségét a nyári meleg?

22 napon vagyok. Egyre er?sebb krémes folyásom van. Máe a bugyimon is látszik. Ezt befolíásolja, hogy meleg van? Vagy inkább baba? ilyet ezel?tt nem tapasztaltam a korábbi ciklusaim során.

Legjobb válasz: nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás,ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj,ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.

nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás, ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj, ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.
A folyáson kívül vannak esetleg más tüneteid is?
A kérdező hozzászólása: Hétfõtõl éreztem néha ilyen késszúrkát a köldökömnél, tegnap este meg begörcsöltem mint mensi elõtt. Egy héttel elõbb kijöttek a pattanásaim. Azt hittem megjön, folyton úgy éreztem hasmenésem lesz, de nem. A görcs mára elmúlt. Csak néha néha fájdogál picit.

Szoptatós anyukák milyen testmozgást/sportot végezhetnek, ami nem befolyásolja a tej mennyiségét és minőségét sem (és azért nem egy séta "erősségű")?

Eddig akit kérdeztem, azt mondta napi egy nagy séta a babával babakocsival. Persze, ez megvan,de én ennél többre vágyom. Csak nem értek hozzá, mert azt nem szeretném,hogy a tejjel történjen valami...

Legjobb válasz: Bármi. szobakerékpár, futás, Rékás torna, amihez kedved van. A lényeg a fokozatosságon, és az intenzitáson van. Nem szabad elsõre sokat, megerõltetõt. Én futni járok, 10 hónapos a fiam, semmi gond a tejemnek.

Bármi. szobakerékpár, futás, Rékás torna, amihez kedved van. A lényeg a fokozatosságon, és az intenzitáson van. Nem szabad elsõre sokat, megerõltetõt. Én futni járok, 10 hónapos a fiam, semmi gond a tejemnek.
Ez személyfüggõ. Van akinek megcsappan a teje bármijen light-osan mozog, van akinek a maraton sem árt meg. Ki kell tapasztalni. Ha te kívánod a mozgást, próbáld meg. Ha nem jó, legfeljebb abbahagyod.
Nehezitsd a setat kar es bokasulyokkal ugy mar azert erosebb. Nem tudom mekkora a babad de rubint r baba mama tornaja is jo igaz nekem kicsit keves ezt is sulyokkal csinalom ez kb 20perc. Es van Beres a. nak a valtozz vissza dvd-je ott a baba koranak megfeleloen ajanl gyakorlatokat az is kb 20-25 perces blokkok.
16 hónapja szoptatok, és 15 hónapja végzek heti 5-ször súlyzós + cardio edzést.
Én kb.6-8 hetes kora körül kezdtem el a tornát. Aerobic jellegût és mellette torna gépet is használtam (easy shaper). Sokáig szoptattam, nem csökkent a tejmennyiség.14 hónaposan hagytuk el a szopit, mert vártuk a tesót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!