Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja a minőségét, és (10 db)

Befolyásolja a tej minőségét, és mennyiségét, az amikor elsőnek mensizünk szűlés után?

Lehet ellene tenni hogy ne csökkenjen?

Legjobb válasz: Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja,de nem mindenkinél.

Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja, de nem mindenkinél.
Szia! Két gyerkõcöm van, nálunk egyáltalán nem befolyásolta, sem a mennyiséget, sem pedig az ízét. Ugyanugy szopiztak mint addig. De szerintem ez változó.
Szia.Nekem tegnap jött meg, 15 héttel a szülés utánn, de a lányom ugyanúgy szopizik.De szerintem is mindenkinél ma´s.Szerintem tenni ellene ha változás is áll be, nem lehet.Gondolom, hogy azt a pár napot át kell "vészelni"

Befolyásolja a nyák minőségét és mennyiségét a nyári meleg?

22 napon vagyok. Egyre er?sebb krémes folyásom van. Máe a bugyimon is látszik. Ezt befolíásolja, hogy meleg van? Vagy inkább baba? ilyet ezel?tt nem tapasztaltam a korábbi ciklusaim során.

Legjobb válasz: nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás,ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj,ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.

nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás, ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj, ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.
A folyáson kívül vannak esetleg más tüneteid is?
A kérdező hozzászólása: Hétfõtõl éreztem néha ilyen késszúrkát a köldökömnél, tegnap este meg begörcsöltem mint mensi elõtt. Egy héttel elõbb kijöttek a pattanásaim. Azt hittem megjön, folyton úgy éreztem hasmenésem lesz, de nem. A görcs mára elmúlt. Csak néha néha fájdogál picit.

A Lyme-kór mennyiben befolyásolja az élet minőségét és hosszát?

mennyire gxakran vannak szöv?dményei, ha kezelik és ha nem

Legjobb válasz: Ha kezelik, nincsenek szövõdmények. Ha nem kezelik, akkor vannak, és eléggé megkeserítik az életet.

Ha kezelik, nincsenek szövõdmények. Ha nem kezelik, akkor vannak, és eléggé megkeserítik az életet.

A tetoválás befolyásolja a sperma minőségét? És lehet úgy egészséges gyereke valakinek ha tetkója van?

Nem a nemi szerven van a tetkó hanem bárhol a testen.

Legjobb válasz: hát. ember.. ez mégis miféle következtetés ? egyértelmûen lehet gyereke annak akinek van tetoválása.. a kettõ nem függ össze.

hát. ember.. ez mégis miféle következtetés ? egyértelmûen lehet gyereke annak akinek van tetoválása.. a kettõ nem függ össze.
Néger gyerekeid fognak születni a tintától.
A tetoválásnak semmi köze a spermához vagy a gyerekhez...
Jellemzõen évtizedeknek kell eltelniük a rákos megbetegedésekhez. Honnan tudod, hogy eddig nem okozott? Sajnos ez nem olyan dolog ami könnyen feltûnne, bárhol a szervezetben. Fél évente érdemes járni bõrgyógyászhoz szûretni. Mondjuk bõrrákos tetkó nélkül is lehet bárki szóval megintcsak nem egyszerü az élet de ennyi erõvel ne is együnk mert a kaja is lehet egészségtelen.
Hmm, erzekeny boru vagyok, a tattoo megsem okozott semmit 10 ev alatt, pedig nm is kicsi.
ha a spermára van tetoválva akkor mindenképp
Hány éves vagy? 11? Akkor meg ne akarj gyereket. Ha több vagy, mint 11, pláné ne akarj gyereket. Észlény!
Szerintem abszolút jogos a kérdés. A tetoválás nem tesz jót ki tudja hogy hat az immunrendszerre vagy mit csinál a felszivódott festék. Károsithatja a szervezetet. Az már most biztos, hogy rákkeltõ. Aki gyermeket akar annak minél kevesebb méreganyag bevitelére kéne törekednie minden, hogy férfi vagy nõ az illetõ. De közvetlenül nem befolyásolja a megtermékenyitõ és fogamzókészséget.
honnan jut ilyen kérdés az eszedbe??? XD lehet a tetkó nem befojásolja ezt.
Nézd meg bõrpofát.
Te tényleg ilyen sötét vagy?

Szoptatós anyukák milyen testmozgást/sportot végezhetnek, ami nem befolyásolja a tej mennyiségét és minőségét sem (és azért nem egy séta "erősségű")?

Eddig akit kérdeztem, azt mondta napi egy nagy séta a babával babakocsival. Persze, ez megvan,de én ennél többre vágyom. Csak nem értek hozzá, mert azt nem szeretném,hogy a tejjel történjen valami...

Legjobb válasz: Bármi. szobakerékpár, futás, Rékás torna, amihez kedved van. A lényeg a fokozatosságon, és az intenzitáson van. Nem szabad elsõre sokat, megerõltetõt. Én futni járok, 10 hónapos a fiam, semmi gond a tejemnek.

Bármi. szobakerékpár, futás, Rékás torna, amihez kedved van. A lényeg a fokozatosságon, és az intenzitáson van. Nem szabad elsõre sokat, megerõltetõt. Én futni járok, 10 hónapos a fiam, semmi gond a tejemnek.
Ez személyfüggõ. Van akinek megcsappan a teje bármijen light-osan mozog, van akinek a maraton sem árt meg. Ki kell tapasztalni. Ha te kívánod a mozgást, próbáld meg. Ha nem jó, legfeljebb abbahagyod.
Nehezitsd a setat kar es bokasulyokkal ugy mar azert erosebb. Nem tudom mekkora a babad de rubint r baba mama tornaja is jo igaz nekem kicsit keves ezt is sulyokkal csinalom ez kb 20perc. Es van Beres a. nak a valtozz vissza dvd-je ott a baba koranak megfeleloen ajanl gyakorlatokat az is kb 20-25 perces blokkok.
16 hónapja szoptatok, és 15 hónapja végzek heti 5-ször súlyzós + cardio edzést.
Én kb.6-8 hetes kora körül kezdtem el a tornát. Aerobic jellegût és mellette torna gépet is használtam (easy shaper). Sokáig szoptattam, nem csökkent a tejmennyiség.14 hónaposan hagytuk el a szopit, mert vártuk a tesót.
háát.. sztem érdemes jo borotvát venni mindenképp.
A kérdező hozzászólása: várok további válaszokat!:)
Én mindig másfajtát használok és elég hamar erõsödik!!!
a szõr gyakoriságát nem befolyásolja...azt se h milyen hamar nõ vissza, ha rendesen megborotválkozol. régen egy pengével borotválkoztak. ha idejében cseréled a borotvát, és borotválkozás után arcszesz, akkor pattanás se lesz.

Spermiumokat, minőségüket és a pénisz illetve herék működését, növekedését-méretét befolyásolja-e a zsebbe rakott telefon vagy bármi elektronikus készülék?

Spermiumokon mi segíthet akinek kevés vagy sok életképtelen van?

Legjobb válasz: Tudtommal a meleg - pl az ölben tartott laptop - káros hatással van mind a mennyiségre, mind a minõségre. 2 millió alatt nem érdemes kezelni, az gyakorlatilag terméketlenséget jelent. Egyébként sok jót mondanak a cinkrõl és a Fer14-rõl. Javaslom, kérdezd meg ugyanezt a Gyerekvállalás-nevelés/Teherbeesés topicban, ott vannak sorstársaid, akik segíthetnek.

Tudtommal a meleg - pl az ölben tartott laptop - káros hatással van mind a mennyiségre, mind a minõségre. 2 millió alatt nem érdemes kezelni, az gyakorlatilag terméketlenséget jelent. Egyébként sok jót mondanak a cinkrõl és a Fer14-rõl. Javaslom, kérdezd meg ugyanezt a Gyerekvállalás-nevelés/Teherbeesés topicban, ott vannak sorstársaid, akik segíthetnek.
azt nem tudom, de a cigi igen
Errõl én is hallottam, hogy káros lehet a nadrágzsebben tartott mobiltelefon, de viszont azt nem tudom hogy mennyire igaz is :S . Szerintem biztos van valami valóságalapja a dolognak, de nem hinném hogy annyira veszélyes lenne mert akkor már egy ideje elég sok embernek feltûnt volna... Remélem tudtam segíteni, mégha konkrét válasszal nem is tudtam szolgálni neked.
Mi az, hogy két millió alatt nem érdemes kezelni?????? Ne viccelj, az maradjon úgy? A férjemnek egy millió volt a maca vibe úgy rendbe vágta, hogy három hónap mulva a kontrolon harminc milliót produkált, szedte még az E és C vitamint.
elvileg a sugárzásra a herék érzékenyek, kérdés, hogy menni sugárzást bocsát ki egy mobiltelefon, igaz azt eléggé tartósan, hiszen nem 5 percig van a zsebedben a telefon egyes vélemények szerint agydaganatot is okoz, de ugye ez sem bizonyított úgyhogy igazából nem tudja senki azt szokták mondani biztos ami biztos alapon, hogy serdülõ fiúk ha lehet ne tartsák a mobilt a heréik mellett

Velemenyeteket szeretnem kerni abban hogy befolyasolja e a sok munka es a faradtsag a spermak minoseget? Ferjem sokat dolgozik es nem akar osszejonni a baba.

Legjobb válasz: Az enyém is rengeteget dolgozik és én ezt megkérdeztem a dokitol-azt mondta hogy minoségre nem de ha fáradt akkor csak a teljesítmény romul:( mármint hogy nemfog bírni szeretkezni:)amugy csak akkor lehet veszély hogy ha vegyi dolgokkal meg ilyesmivel foglalkozna.

Az enyém is rengeteget dolgozik és én ezt megkérdeztem a dokitol-azt mondta hogy minoségre nem de ha fáradt akkor csak a teljesítmény romul:( mármint hogy nemfog bírni szeretkezni:) amugy csak akkor lehet veszély hogy ha vegyi dolgokkal meg ilyesmivel foglalkozna.
Igen, az aktivitással van probléma.
Kivizsgáltattátok magatokat?? Szerintem amúgy befolyásolhatja, ha stresszes is a munkaköre!
Ha akarod felcsinallak es majd azt mondod hogy az ove a baba.
Privit irt, benne van a temaban :)

A motorbenzin minőségét oktánszámát befolyásolja-e ha 3-4 évvel korábban vásároltam és marmonkannában tároltam?

Legjobb válasz: Igen, befolyásolja. A benzin adalékai között vannak olyanok, amik hamar lebomlanak, így a minõsége 3-4 év alatt megváltozik.

Igen, befolyásolja. A benzin adalékai között vannak olyanok, amik hamar lebomlanak, így a minõsége 3-4 év alatt megváltozik.
Szerintem nyugodtan felhasználhatod, ha víz nem érte tárolás közben. Azt a benzint sem frissen fejték a tehénbõl, amit a kútnál tankol az ember, ki tudja, hogy milyen utat jár be, mire elér a tanksapkához.
Gratulálok. Tudsz valamit! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos információt.
A kérdező hozzászólása: Örülnék ah vlakai válaszolna is :D
"Befolyásolja ez a hang minöségét?" A hallás erre a legbeváltabb módszer, próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre nem, de lehet h idõvel a kis lyuk miatt szakadni fog nagyobb hangerõnék vagy sok hasznáalt után :D
A kérdező hozzászólása: hangerõnél*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!