Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolja a minőségét, (29 db)

Minden villámlásnál begyorsítanék! :D
Ha pont villámlás közben van magömlésed, akkor az a gumin is áthatol.
Hangulatosabb, de elég közhely. Minõséget nem befolyásol, csak hangulatfokozó.
Kettõnket nem zavar, de a kutyák nagyon vonyítanak.
A villámlás a közhiedelemmel szemben nem a vihar része, hanem a zivataré. A vihar csak az erõs szelet foglalja magában. Ha áramszünet van, akkor nem tudom nézni szex közben a tévét. Szóval egy kicsivel rosszabb.

Van olyan hogy rossz anyatej? A tej minőségét befolyásolja az amit eszek? A tej mennyiségét befolyásolja a sok folyadék, de a minőségét?

Legjobb válasz: nincs rossza anyatej. amit eszel nagyon kevesbe befolyasolja a minoseget, ha jol es rendszeresen eszel, iszol az a mennyiseget tartja fenn, de az anyatej osszetetele kb allando, csak nagyon alultaplalt anyukak eseteb lehet kisebb a taperteke.ezert jo a szopi a babanak, mert kb minegyik baba ugyanazt a jo minosegu(osszetetelu) tejcsit kapja.

nincs rossza anyatej. amit eszel nagyon kevesbe befolyasolja a minoseget, ha jol es rendszeresen eszel, iszol az a mennyiseget tartja fenn, de az anyatej osszetetele kb allando, csak nagyon alultaplalt anyukak eseteb lehet kisebb a taperteke.ezert jo a szopi a babanak, mert kb minegyik baba ugyanazt a jo minosegu(osszetetelu) tejcsit kapja.
bocs, folyatatom. amit eszel az esetleg hasfajast okozhat a babanak, es persze az alkohol stb is atjut, de az anyatej szenhidrat, zsir es kaloria erteke viszonylag allando
Az én lányom nem volt hasfájós, bármit ehettem, 8 hós és csak szopik! A fiamnak meg mindig fájt a hasa, és nem is szopott. Tök mindegy mit eszel, vagy mit és mennyit iszol, a tej csak jó lehet. Én volt hogy alig ittam meg fél liter folyadékot, és estére mégis bedurrant a cicim. A tej összetétele napszakonként változik. Reggel a leghígabb, és estére a legzsírosabb, bármit eszel is. A pici életkorához is alkalmazkodik a tej összetétele. Pl. egy 1 hós gyereknek nagyon tömény lenne egy 3 hós tejecskéje. Csak nyugodtan egyél amit jól esik (de azért figyeld a babát is), és a folyadékot sem kell mindig szigorúan tölteni. Csak amennyit meg bírsz inni. Tök mindegy hogy víz vagy rostos, vagy szénsavas. A tej az tej, nem fog a gyerek különbséget érezni.
Persze, befolyásolja, hogy mit eszel. sok folyadékot kell inni, és pihenni.
Az anyatejbe nagyon sok anyag átkerül a szervezetedbõl, a te emésztésedbõl. Ha kávét iszol koffeint kap a kicsi, ha egy jó babgulyást eszel fájni fog a hasa.... Tehát amit te megeszel/megiszol, abból kap a baba is.
teljesen igaz, amit elõttem írtak. Fogyózni nem szabad, és egyedül a C-vitamin tartalmat tudod módosítani - emiatt jó, ha C vitaminban gazdag az étrended
A te babád számára a te tejed a lehetõ legjobb. Olyan, hogy rossz anyatej, nincs. Természetesen vannak dolgok amik átmennek a tejbe, de a tej minõségét ezek sem "rontják" el. Ha nem viszed túlzásba a kávét, az sem ártalmas a babának, napi 1 kávét nyugodtan meg lehet inni. Igyál annyit, amennyi jól esik, de az ivást sem szabad erõltetni. Én elég keveset iszom, kb napi 2-2, 5 litert, mégis 6 hónapja csak szopizik a kislányom:) Figyelj a fölös kalóriákra (sok cukros tea, gyümölcslé). Én is az elsõ babámnál állandóan azt figyeltem, hogy mit szabad ennem, mégis állandóan fájt a hasa. Érdekes módon a kisebbeknek soha sem volt semmi bajuk, akármit is ettem. Persze ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami esetleg bántja a baba pociját, akkor azt kerülni kell egy ideig...

A HDMI kábel minősége befolyásolja a látvány minőségét?

Szóval ps3-hopz szeretnék hdmi kábelt venni, de nemtudom hogy egy olcsóbb (hama 1500ft) tudja-e ugyanazt, mint egy drágább kábel? Meg ilyeneket is láttam, hogy aranyozott, ez mennyire számít látványban?

Legjobb válasz: Ebben a témában nem vagyok akkora arc, de (szerintem) számít. Mert mondjuk egy aranyozott jackdugós füles is jobb hangzást biztosít (ezért drágább is).

Ebben a témában nem vagyok akkora arc, de (szerintem) számít. Mert mondjuk egy aranyozott jackdugós füles is jobb hangzást biztosít (ezért drágább is).
Az aranyozásnak az a lényege, hogy az arany nagyon jó vezetõ és nem korrodál. Tehát 20 év múlva sem lesznek érintkezési próblémák a csatlakozónál. (Feltéve, hogy az aljzat is aranyozott.) Szerintem a HAMA is megfelel. Játékhoz tökéletes, nem hiszem, hogy ott érezni lehet a különbséget.
Digitális, vagy mûködik, vagy nem. Ha mûködik, akkor az legolcsóbbal ugyanolyan a kép, mint a legdrágábbal. http://www.technet.hu/tv/20110111/hdmi_kabel_meg_mindig_sok_..
Zsákbamacska az egész. Én vettem egyet olcsón, borzasztó vacak lett a képminõség, kénytelen lettem D-subra váltani.
Olcsóbbak néha megtörnek, de azért elég durván kell meghajtani az 1500Ft-os hamát is, hogy megtörjön. (Vagyis kétszer volt 700 Ft-os HDMI-hez szerencsém, ami megtört. Egyszerûen nem volt rendes kép, meg ugrált stb, inkább csak feketeség.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor olcsóbb kategóriásat fogok venni.

Befolyásolja a tej minőségét, és mennyiségét, az amikor elsőnek mensizünk szűlés után?

Lehet ellene tenni hogy ne csökkenjen?

Legjobb válasz: Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja,de nem mindenkinél.

Szia.Mindenkinél mésképpen van.Nálam kevesebb tej termelõdõtt és befolyásolta a baba hangulatát nem nagyon fogadta el.Az orvost megkérdeztem és befolyásolja, de nem mindenkinél.
Szia! Két gyerkõcöm van, nálunk egyáltalán nem befolyásolta, sem a mennyiséget, sem pedig az ízét. Ugyanugy szopiztak mint addig. De szerintem ez változó.
Szia.Nekem tegnap jött meg, 15 héttel a szülés utánn, de a lányom ugyanúgy szopizik.De szerintem is mindenkinél ma´s.Szerintem tenni ellene ha változás is áll be, nem lehet.Gondolom, hogy azt a pár napot át kell "vészelni"

Befolyásolja a nyák minőségét és mennyiségét a nyári meleg?

22 napon vagyok. Egyre er?sebb krémes folyásom van. Máe a bugyimon is látszik. Ezt befolíásolja, hogy meleg van? Vagy inkább baba? ilyet ezel?tt nem tapasztaltam a korábbi ciklusaim során.

Legjobb válasz: nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás,ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj,ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.

nekem volt töbször ilyen terhesség elõtt is és most is, de nem találtam még összefüggést . A sûrûségét lehet hogy a meleg is befolyásolja, meg a folyadékháztartásod. Próbáld ki ha többet iszol lesz-e valami változás.. Ha a 22.napon vagy, akkor most van kb a beágyazódás, ha sikerült a dolog, akár attól is lehet. Tesztelj, ha nem jön meg, de sajnos ebbõl a folyásdologból nem lehet következtetni.
A folyáson kívül vannak esetleg más tüneteid is?
A kérdező hozzászólása: Hétfõtõl éreztem néha ilyen késszúrkát a köldökömnél, tegnap este meg begörcsöltem mint mensi elõtt. Egy héttel elõbb kijöttek a pattanásaim. Azt hittem megjön, folyton úgy éreztem hasmenésem lesz, de nem. A görcs mára elmúlt. Csak néha néha fájdogál picit.

A tetoválás befolyásolja a sperma minőségét? És lehet úgy egészséges gyereke valakinek ha tetkója van?

Nem a nemi szerven van a tetkó hanem bárhol a testen.

Legjobb válasz: hát. ember.. ez mégis miféle következtetés ? egyértelmûen lehet gyereke annak akinek van tetoválása.. a kettõ nem függ össze.

hát. ember.. ez mégis miféle következtetés ? egyértelmûen lehet gyereke annak akinek van tetoválása.. a kettõ nem függ össze.
Néger gyerekeid fognak születni a tintától.
A tetoválásnak semmi köze a spermához vagy a gyerekhez...
Jellemzõen évtizedeknek kell eltelniük a rákos megbetegedésekhez. Honnan tudod, hogy eddig nem okozott? Sajnos ez nem olyan dolog ami könnyen feltûnne, bárhol a szervezetben. Fél évente érdemes járni bõrgyógyászhoz szûretni. Mondjuk bõrrákos tetkó nélkül is lehet bárki szóval megintcsak nem egyszerü az élet de ennyi erõvel ne is együnk mert a kaja is lehet egészségtelen.
Hmm, erzekeny boru vagyok, a tattoo megsem okozott semmit 10 ev alatt, pedig nm is kicsi.
ha a spermára van tetoválva akkor mindenképp
Hány éves vagy? 11? Akkor meg ne akarj gyereket. Ha több vagy, mint 11, pláné ne akarj gyereket. Észlény!
Szerintem abszolút jogos a kérdés. A tetoválás nem tesz jót ki tudja hogy hat az immunrendszerre vagy mit csinál a felszivódott festék. Károsithatja a szervezetet. Az már most biztos, hogy rákkeltõ. Aki gyermeket akar annak minél kevesebb méreganyag bevitelére kéne törekednie minden, hogy férfi vagy nõ az illetõ. De közvetlenül nem befolyásolja a megtermékenyitõ és fogamzókészséget.
honnan jut ilyen kérdés az eszedbe??? XD lehet a tetkó nem befojásolja ezt.
Nézd meg bõrpofát.
Te tényleg ilyen sötét vagy?

Befolyásolja a napkitörés a wifi minőségét illetve a működését szabadban?

Legjobb válasz: Miért befolyásolná?:DDD De ha ennyire félsz, válts kábelre...:P

Miért befolyásolná?:DDD De ha ennyire félsz, válts kábelre...:P
Befolyásolhatja, lévén elektromágnesességet használ. A mobilokat és a rádiókat is simán zavarhatja. De nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Azért mert szar lett a minõsége!
Ez sok minden miatt lehet. Az is lehet, hogy a szomszéd is bekötött egy wifis eszközt és az zavarja a jelet.
Az elõzõ hozzászóló által felvetett problémát pedig Wi-Fi csatornaváltással lehet orvosolni.

Szülés után 6 hónappal szoptatás alatt össze-vissza jelentkező pecsételő, barnás "vérzés" vajon a mensi kezdet lehet? Volt vkinek ilyen? Ez már a menstruáció előzménye vagy vmi más gond lehet? Ha igen, akkor befolyásolja a tej minőségét, mennyiségét?

30-án 1 napig, majd 01.10-én és 12 én egy napig volt barnás pecsételő valamim. Előtte nem voltak gondjaim. Különösebb fájdalmaim sincsenek, bár már lehet h beképzelek vmit :-)Mi lehet ez?

Náthás lett a párom. Ez befolyásolja a spermák minőségét, mennyiségét vagy bármit?

Legjobb válasz: Nem, nincs semmi összefüggés. De ha belázasodik, vigyétek le a lázát, mert az már nem olyan jó ilyen szempontból.

Nem, nincs semmi összefüggés. De ha belázasodik, vigyétek le a lázát, mert az már nem olyan jó ilyen szempontból.
Csatlakozom az elõttem válaszolóhoz szerintem sincs köze a náthának a spermiumokhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem lázas még egyelõre.
hát hogyha netrõl gyorsabban töltesz mint 480 MB/s, akkor van különbség :D
Semennyiben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!