Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolhatja a és az (47 db)

Mennyiben befolyásolhatja a szexuális életemet az, ha olyan emberrel volt csak eddig szexuális élményem aki inkább taszított, mint vonzott és csak negatív érzések jutnak róla eszembe?

Fájdalom is volt az elején bõven és sokszor nem is kívántam, csak õ zsarolt vele. Inkább tûrtem a szexet, élvezni csak nagyon ritkán, és végig éreztem egy hiányérzetet.

Legjobb válasz: Lelkileg sérültél nehezen fogsz az uj párjaiddal sexelni

Lelkileg sérültél nehezen fogsz az uj párjaiddal sexelni
Fõleg az orgazmussal lehetnek majd gondjaid. De szerintem egy komoly kapcsolat helyre tudja tenni benned a dolgokat. Kerülni kell a negatív szexuális élményeket, és a pozitívat erõsíteni.
néha kívántad és élvezted érdekes viszony!
Nekem is pontosan ilyen volt az elsõ barátommal. A második barátommal sokkal jobb volt, de vele sem élveztem túlzottan. Aztán megtaláltam a mostani párom, és vele tökéletes minden az ágyban. :) Szóval csak meg kell találnod azt az embert, akit szeretsz, és vonzódsz is hozzá.
De kérdem én: hacsak nem szexuális zaklatásról van szó, szabad akaratából mégis mi visz rá egy embert, hogy olyan feküdjön le, akihez nem is vonzódik??
PÉNZ, ÉRDEK, BUTASÁG, BEFOLYÁSOLHATÓSÁG NÕKNÉL GYAKORI
Ha találsz egy srácot aki imádó és törõdõ...tökéletes párja leszel.Õ törõdni fog veled, türelmes lesz, te pedig amint rájössz, hogy milyen a jó szeretkezés, nem a szex...olyan szinten ragaszkodni fogsz hozzá...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
igen, nagy mértékben befolyásolja sajnos.
befolyásolhatja, de ez nem törvényszerû. van aki ezen felülkerekedik, és nem hagyja h ez befolyásolja. ésakkor válhat belõle normális férfi, nemilyen anuycikedvence mócsing
A kérdező hozzászólása: dehogyis teljesen normálisak vagyunk sztem ez csak iylen lelki , , beteg" ség sztem ezvan csak nálam ez amoylan felvilágosodás volt..
23:34-es vagyok: Még az is közös bennünk, hogy faterunk alkoholista volt. Az enyém sem iszik már, de régen elég sokszor nézett a pohár fenekére, volt, hogy naponta 2x fél liter pálinkát megivott! Ilyenkor gyakran verte anyámat, mi meg testvéremmel csöndben néztük :S Ez manapság persze már nem így van, normálisak a családi körülmények (szerencsére). Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy valszeg ez játszott fõként közre abban a foltban, ami a személyiségfejlõdésünkön esett. Am még mindig, amikor az írásaidat olvasom, azthiszem, hogy én írtam, csak nem tudok róla xD Ilyet még sosem tapasztaltam, tényleg különös :) A szupertitkos bajokról: rólam még csak elképzelni sem tudnák, hogy vannak. :D Jól tanulok, mindig jókedvem van, rengeteg minden érdekel, sokan nagyon tisztelnek, sztem még én magam sem tudnám pár emberrel a környezetembõl elhitetni, hogy ez van. (így attól sem kell féljek, hogy ezen írásaim alapján rámismernek :D) No mind1, egy szónak is 100 a vége :) Engem megnyugtatott a kérdésed, mert idáig mindig azt hittem, egyedül vagyok ezekkel a bajokkal, de mostmár tudom, hogy nem :D (remélem nem vagyok skizofrén, én nem saját magamnak válaszolgatok xD)
A kérdező hozzászólása: 23:34 dettó kettõs életet élek! senki nem vágja le ezeket a dolgokat h nekem iylen szuper titkos bajaim vannak.suliba, partikba, eddzésen kívülrõl teljesen mást mutatok így próbálom meg leküzdeni ezta belsõ fusztrációt...
Én megértelek téged is. 43F
A kérdező hozzászólása: ezeknek a dolgoknak sztem okai vannak és nem hinném ezek normális fiatalkori bajok, és az sem h halak vagyok mert ugyebár a halak alapból jellemzi érzelmi kilengések, alacsonyönbizalom ennél sztem ez súlyosabb
A kérdező hozzászólása: ez nõs téma csak 1 példaéletben kb mindenre igaz pl múltkor ültem mellette kocsiba és az egész 1 kellemetlen feszült dolog volt...meg pl elõfordul állok megállóba és nagyon rossz közérzetem van nem találom a helyem sokszor nemtudom magam hova tenni nincs útmutatóm zavart vagyok nincs , , hátországom" , nincs meg bennem az a magabiztosság ami másnál alapvetõ tulajdonság, félek a csalódástól és nem bízok magamba, anyukámmal vmivel jobb a kapcsolatom de nagyon zárt vagyok felé is
A kérdező hozzászólása: de én most nem hibáztatok senkit nem hibát vétettem nem érted a kérdésemet 19 éves koromra fedeztem fel h vmilyen törés volt mentális egészségemben fél felnõtt fejjel foglalkozok ezzel...és az okait keresem sokszor rádöbbenek ha nem lennék tele gátlásokkal, amiket már elég jól leküzdöttem meg feszélyezve teljesen sokkal normálisabb lennék...
Hát, nekem például lettek ilyen zavaraim. És megértelek, mert felnõtt fejjel döbbentem rá, hogy az apám SOHA nem beszélt nekem nõkrõl, sem semmirõl ezzel a témával kapcsolatban, és más fontos dolgokról sem. Milyen apa az ilyen? Így aztán én sem beszélek neki a magánügyeimrõl, vannak barátaim, akikkel megtárgyalhatom.
Nem azért vagy ilyen, mert nem kaptál apai szeretetet, hanem azért, mert 19 éves fiú vagy. Teljesn normális viselkedés ez. Persze az is jó, hogy tudatában vagy, hogy ezzel a viselkedéssel nem sokáig lehet megélni. Ki fogod nõni. És jut eszembe: ne apukádat hibáztasd ezért, mert hozzászoksz, és mindíg más lesz a hibás, ha marhaságot csinálsz.
Egy darabig az megy, hogy a baràtaid elött màsnak mutatod magadat, de egy idö utàn fàrasztó lesz neked is.Jobban teszed, ha azt mutatod, ami a valósàg. Pontosan ezért nem tudod apukàddal megbeszélni a dolgaidat, mert talàn azt érzed, hogy ö ismer téged és nem tudod megjàtszani elötte màst mutatni, mint amilyen valójàban vagy. Legyél eredeti jó teszel ezzel magadnak is!
A kérdező hozzászólása: 19 fiú vagyok, ma mesélte egy haver faterjának mit mûveltünk este (csajozás stb) és elgondolkodtam én soha semmit nem mesélek neki nem is merek nincs meg a bizalom meg zavarba vok mellette bezzeg ha 1 jó haverral vagyo kteljesen felvok lazulva stb és ez a feszélyezett érzés a mindennapjaim végig kiséri h tudnék kilépni ebbõl?? tele vagyok szélsõségekkel a külsõm miatt 1 kúróhercegnek tûnök valójában itt irogatok az érzelmi bajaimma. Ezis a személyiség zavaromat jellemzi h többet szeretnék mutatni mint aki vagyok meeg másnak próbálom beállítani magam? lehetnek összefüggések? segítsetek mer igy sz_r az életem
Természetesen. Én nagyon szeretem az édesapámat, de Õ nem túl érzelgõs ember, nehezen mutatja ki az érzelmeit. Igaz én sem. De mivel a családomban sajnos nagyon nincs más rajta kívül. Így elég nehéz, hiszen sokszor szükségem lenne a szeretetére. Bár én lány vagyok.
Abszolùt befolyàsolja, mert nekem az anyàmmal volt igy, és tudom, hogy milyen érzésed lehet.
orvos??? nanemár...ezeket beképzeled magadnak...aki normálisan apával+anyával nõ fel, annakis lehetnek ilyen bajai h céltalannak érzi magát. ez fiatalkorban ráadásul baromira jellemzõ, a fiatalok 95%-a átesik ezen, h nemismeri az útját, a céljait, nemtudja merre tartson, stbstb. nincsen neked semmi bajod bazeg, csak most értél abba a korba h elgondolkodsz a jövõdön és nemcsakúgy élsz...gondolkodj tovább, válassz magadnak célt, és érd el. ezt kell csinálni. és nem orvoshoz menni, neked semmi bajod nincsen.

5 évig tabival védekeztünk és most babát szeretnénk. 4. hónapja nem szedem már, de még nem sikerült. Befolyásolhatja a szervezet regenerálódási idejét az 5 év?

A doki szerint 2 hónap után jöhet a babó.

Legjobb válasz: Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.

Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.
Én 2 év után mindig tartottam szünetet, volt, hogy egy egész évet kihagytam, most mégis 6 hónapja hiába próbálkozunk. Az orvos azt mondja, minden rendben van. Nehezemre esik elhinni, de talán nekem több idõ kell, mint másoknak ahhoz, hogy a szervezetem újra helyre álljon. Mindenki másként reagál a fogamzásgátlóra.Aki szerencsés, annak néhány hónap után sikerül a baba. Nekünk pedig türelmesnek kell lenni, persze ez nem mindig egyszerû!Sok sikert!
Szerencsére nekem nem kell csatlakoznom az elõttem szólókhoz. Én 10 évig folyamatosan szedtem fogamzásgátló tablettát, márciusban abbahagytam, 2 hónapig e vitamint szedtem, utána elkezdtem szedni az elevitet, és most 6 hetes kismami vagyok. Úgyhogy én amint lehetett mondhatni az elsõ védekezés nélküli együttlét alkalmával terhes lettem. Szorítok nektek is, hogy így legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Abban az egyben szerencsésnek érzem magam, hogy rögtön menzisztem következõ hónapban és azóta eddig mindig pontosan. Sok sikert a probálkozásokhoz és gratulálok a 6 hetes kismamának!

A fokhagyma befolyásolhatja a fogamzásgátló hatását? Mert ugye az antibiotikumok igen, és állítólag a fokhagyma is rendelkezik ilyen tulajdonsággal, vagy az még nem minősül annak?

tehát pirítóssal mehet? Nem lesz baj? Nincs olyan nagy "antibiotikum hatása mint a tablettás antibiotikumnak?

Legjobb válasz: Párom imádja, és még nem lett terhes. :)

Párom imádja, és még nem lett terhes. :)
a fokhagyma növény, az antibiotikum pedig gombák és/vagy baktériumokból van elõállítva..-.-
11. eltér a témától, de a valóban ajánlott C vitamin mennyiség (nem a meghatározott) az 6-7 ezer mg körül mozog. Rengeteg tudományos tény alátámasztotta már a jótékony hatását ekkora mennyiségnek. Egyébként ha csökkentené a hatását, akkor rá lenne írva a papírra, amit mellékelnek.
:DDD Nyugi, nem lesz semmi bajod, edd csak meg. Ami a gyógyszer papírján nincs, az nem számít (ha megnézed, sokszor az orvosok sem tartják esélyesnek azt, ami a gyógyszer papírján mégis szerepel). Nekik érdekük, hogy minden légyfingot ráírjanak, hogy ne lehessen beperelni õket érte, hogy nem szóltak róla. Eleve 2 gerezd fokhagyma nem minõsül ipari mennyiségnek, szóval szerintem nyugodtan. A c vitamin is csökkentheti a hatását, de valami 1000mg fölött, és egy jobb képességû c vitamin általában 500mgos. Az 1000mg amúgy sem szükséges minden nap emlékeim szerint. Úgyhogy edd meg nyugodtan, nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: annyit tudok h hivatalos oldal volt nem ilyen forum, de nem fogok neked magyarázkodni, aki tud normálisan válaszolni válaszoljon, vagy ha már halott ilyesmit, aki nem az kussoljon!!!!!!4
Hu??? Tényleg? Nekem meg kiirta, hogy a szellem elengedéssel meg lehet gyógyítani a cukorbetegséget. Hivatalos forrás fogalma? Pl. egy orvos?
A kérdező hozzászólása: nem tudom mert beütöttem a google ba és több oldalt kidobott és az egyiken...
Hol olvastad? A velveten? :D
A kérdező hozzászólása: hát ja amúgy, de az kis mennyiségben van, én pirítóssal enném de úgy hogy egy két darabot, az még nem sok...egyébként most olvastam a neten hogy ha sokat eszünk (gondolom itt nem egy két gerezdre gondol) az már megzavarhatja a gyógyszer hatását...de köszi!
Még jó, hogy a fokhagyma csak erõsíti az immunrendszert, semmi egyéb. Meg gondolkodj már egy kicsit, ha nem lehetne mellette fokhagymát enni, ki a fene szedné? A magyar fõtt ételek 80%-ban van...
A kérdező hozzászólása: bocs *tudod*
A kérdező hozzászólása: elsõ köszi...második ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor inkább ne írj semmit, nem vagyok rá kíváncsi!!!!!! tudom én szeretek alaposan utána járni, h mit ehetek mit nem....
Pfuj, nehogy megedd, még a vöröshagymát se, sõt babot se. Istenem...
A kérdező hozzászólása: köszi azoknak akiknek:D akik meg csak okoskodnak......:D
Hát nem hinnám, de cseréld ki az elemet, és kiderül.
igen
A gombelem gyengélkedése egyáltalán nem befolyásolhatja a rendszerindítást, tehát az elõzõ hozzászólás téves. A gombelem csak arra szolgál, hogy a BIOS beállításokat megõrizze, köztük a bootolási sorrendet is. De ha még rossz sorrendben is bootol, pl elõször az optikai meghajtóról, akkor is elõbb-utóbb eljut a merevlemezig is, tehát elsõ próbálkozásra be kell töltenie az oprendszernek. Próbáld meg újratelepíteni a gépet, az nagy valószínûséggel megoldja a problémát, ha nem akkor valszeg hardverhiba.
pedig befojásolja probáld ki

Befolyásolhatja a drog és az alkohol a fogamzásgátló tabletta ható anyagát?

(yasminelle)(2-3 órával szedem be mielött iszok vagy drogozok)

Legjobb válasz: Nem

Nem
Mi lenne, ha inkább nem innál és fõleg nem drogoznál? Olyan elkeserítõ, mikor ilyet olvasok. Felelõsen tudsz dönteni a fogamzásgátlásról, az egészségedrõl miért nem? Próbálj segítséget kérni, nem papolni akarok, csak elszomorít.
Keress fel egy drogambulanciát, mert megölöd magad.
Alkohol mértékkel (a mérték lehetõleg ne a vödör legyen)! Drogozni meg egyátalán nem is kellene!!!
Tudom régi kérdés ez, de szerintem ellehet mondani a dokinak, mert ugye van titok tartási kötelezettsége. Ismerek olyat aki a házidokijával megbeszéli az ilyet(fû), mert fontos tudni mitõl lehet az ember szarul, vagyis mi befolyásolhatja a szervezetét. Egy barátnõmnek annó mindenét kivizsgálták és úgy írtak fel neki bogyót. A dokid azthiheti, hogy te egy kedves aranyos mosolygós csajszi vagy aki rendes párkapcsolatbanm él és nem él semmi káéros szenvedélyjel, szal beszélni kell a dokival.
ja az alkohol ált. megemeli a hato anyag szinteket a vérben úh változhat a hatás
hülye moralizálás megint cuncimókus 1000 féle drog van írd már le melyiket és milyen gyakran tolod? akkor lehet pontosan meg mondani . alapbol ezek az központi ideg rendszzerre hatnak nem pedig a hormonokra
én orvostol tudom..a drog ált 3 honapig van a szervezetbe addig ki is lehet mutatni! tehát 3 honapig csökentheti a tabi hatását és teherbe is eshetsz...ha ennyi eszed van csináld!
Erre én is büszke lennék....
A kérdező hozzászólása: köszönöm aki adott választ!!aki meg nyomja a kamu dumát annak meg csak anyít tudok mondani hogy én legalább bevallom nem mint ti!!!!!ennyít errõl!!
drogozom. akkor már. istenem, tényleg egyre alacsonyabb a szint...
Tapasztalatól tudom, hogy a drog az befolyásolja!
nem befolyásolja, kivéve ha hányásig fajul, vagy hasmenésed lesz. amúgy nem.
A kérdező hozzászólása: hát ebböl nem tudtam meg semmit!!!!!nem csinálom sokszor!!!nagyon ritkán de befolyásolja vagy nem??
Magyarországon kávé-cigi-alkohol KÁBITÓSZRNEK minõsûl... (sok tudatlan nem is tudja mi a Drog... kávé-pálinka=SZINTETIKUS KÁBITOSZER)
Nem.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban 1 heten szívtam 5-6 szálat és ez így ment kb. 1 hónapon keresztül.
Ha abbahagyod akkor nem.
nyugi nem befolyásolt semmit, szerencsére abbahagytad, szóval nem lesz gond :)
nem befolyásolja, de jól tetted, hogy abbahagytad, és soha ne vedd elõ újra egy - sajnos - régi dohányos
A kérdező hozzászólása: Formák vagytok Köszönöm :)
Ügyes vagy hogy abbahagytad:)

Vörös káposzta teszt- kipróbálta már valaki? Mi lett az "eredménye" és végül a "jóslat" bevált? A vizelet színe (hogy mennyire sötét vagy világos) mennyire befolyásolhatja a keverék színét?

Mókának tök jó lehet,ki fogom próbálni,de azért érdekelnek a vélemények.

Legjobb válasz: én megcsináltam, nekem lányt mutatott de kisfiam lett :)) vicces teszt de nem mutat igazságot :)))

én megcsináltam, nekem lányt mutatott de kisfiam lett :) ) vicces teszt de nem mutat igazságot :) ))
Én errõl még nem hallottam. Leírnád, hogy mi ez? :)
Kérdezõ, ez lány ;) (utosó)
Hihi ezek az én képeim az utolsónál :) Hát én azt tudom mondani, hogy a bíbor, meg a halvány pirosas, pirosas lilás az nem igazán lila meg kék... A teszt lényege, hogy változik-e a szín. Ha világosabb volt a káposztalé akkor nyilván az eredmény is világosabb, de ez nem befolyásolja a színváltozást. Ha kivilágosodik mint az állat és megváltozik a szine rozsaszínra vagy pirosasra, az a fiú. Ha nem történik semmi, vagy sötét marad, akkor lány. ;) Nálam még nem tudjuk, most vagyok a 15. hétben :)
A kérdező hozzászólása: Fény felé fordítva is ilyen sötét. Akkor most fiút, vagy lányt mutat?? :-) http://kepfeltoltes.hu/view/120817/Teszt_www.kepfeltoltes.hu..
nekem bíbor színû lett, és itt szuszog mellettem a 9 hetes kisfiam. 3 kisfiú anyukája
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu. Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany. 2. válaszoló és a linket küldõ vagyok...
Anno én is megcsináltam, de én úgy tudtam, hogy ha lilás-bíbor akkor fiú, ha pirosas akkor lány. Nekem pirosas lett és fiam lesz. szóval akkor??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy belinkelted!! Én majd jövõhéten csinálom meg a "tesztet" :-) Kíváncsi vagyok, hogy ez is olyan "jóslat" e, mint a kerek Vs. hegyes pocak, édesség Vs savanyú inga módszer...stb.
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam a GYK-n: Veszel egy vörös káposztát, apróra vágod, felteszed fõni, kb 10 percre. Ha jól színt eresztett, akkor egy edénybe felfogod a vizeleted, és ugyan annyi káposzta levet öntesz hozzá, mint amennyi a vizelet. Ha lila, akkor lány. Ha rózsaszín vagy piros, akkor fiú. Magát a káposztát, utána bármihez felhasználhatod :-)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-n, nem mutatta meg magát a kis drága (egyik sem volt ilyen szégyenlõs) :-) 2 hét múlva kell vissza mennem, akkor majd hátha...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!